Eikö aika riitä treeniin iltaisin? Näillä aamutreeneillä tulet parempaan kuntoon ja säästät aikaa!

Säästät 50 euroa hinnassa, kun tulet mukaan nyt. Aikaa jäljellä vielä:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Liikunnan ammattilaiset tukenasi

Valmentajasi Maikki ja Sohvi täällä terve! 

Vaikka olemme liikunta-alan ammattilaisia ja asiantuntijoita, on meilläkin toisinaan vaikeuksia löytää aikaa ja jaksamista treenille.

Työt sekä arjen kiireet ja askareet tekevät toisinaan aikatauluttamisen haastavaksi ja vievät myös energiaa.

Tällä treenipaketillamme haluamme auttaa sinua kuitenkin saamaan päivittäistä liikuntaa. Monilla on sellainen käsitys, että pitäisi treenata pitkiä aikoja ja uhrata näin arvokasta vapaa-aikaa treenille.

Mikäli pystyt treenata enemmän, se on tietysti hyvä asia. 

Joskus on kuitenkin parempi tasoittaa polkua itselle siten, että aloitat helposta ja lyhyestä treenistä. Pienikin muutos omassa arjessasi tuo mukanaan isoja muutoksia.

Valmennustyössämme olemme usein todistaneet myös ns. positiivista lumipalloefektiä. Kun otat osaksi arkeasi nämä lyhyet treenit, saattaa olla, että kun kuntosi paranee, alkaa energiaa riittää pidemmällekin treenille. Samalla saatat huomaamattasi alkaa syödä terveellisemmin.

Nämä pienet askeleet johtavat helposti suuriin muutoksiin.

Tee siis hyvä päätös ja tule treenaamaan kanssamme 10 minuutin aamujumppiin!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista,
treeniohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

Tämän kaiken saat valmennuksessa:

4 viikon treeniohjelma

Saat 10 minuutin aamujumpan jokaiselle arkipäivälle. Viikonloppuisin voit halutessasi tehdä pidemmät 20 ja 30 minuutin kokoelmajumpat ja tehostaa harjoitteluasi.

Jumppaa videon mukana

Paina vain video päälle ja aloita päivä virkistävästi liikunnanohjaaja Sohvin vetämän jumpan avulla. Kierähdä vaikka suoraan sängystä jumppaamaan. Niin helppoa se on!

Monipuolista liikuntaa

Lyhyistä aamujumpista kertyy säännöllisesti tehtynä reipas määrä liikuntaa. Näillä jumpilla pidät huolta lihaskunnosta, liikkuvuudesta, kehonhuollosta ja saat välillä hengästyäkin hieman.

Kommentteja aamujumpista

Tällaisia jumppia treenikokonaisuuteen sisältyy

Kaikki treeniohjeet ovat valmennusalustalla helppoina videoina, joiden tahdissa voit treenata. Et tarvitse välineitä näihin liikkeisiin ja voit tehdä ne missä ja milloin vain: kotona, työpaikalla tai reissussa – aamulla, keskellä päivää tai illalla.

 

Lempeitä liikkeitä, joista löytyy myös vaihtoehtoja oman tason mukaiseen soveltamiseen. Paranna liikkuvuutta ja vetreyttä ja herätä samalla kehosi uuteen päivään rauhallisesti.

Haasta mukavasti kehonhallintaa ja tasapainoa samalla aktivoiden keskivartalon syviä lihaksia. Näistä jumpista kiittää koko keho!

Kevyet ja helpot lihaskuntojumpat kiinteyttävät koko kehoa. Treenaat kaikkia lihasryhmiä, joten voit olla varma, että tulokset näkyvät kuukauden jälkeen!

Herättele kehoa huoltavalla ja venyttävällä liikkeellä, tunnustellen liikkuvuutta ja venyvyyttäsi. Ehkäise ja huolla jumeja ja kipuja, joita syntyy arjen askareissa tai työssä.

Nosta sykettä ja hengästy kevyesti. Näillä treeneillä herätellään kehoa ja viritetään sitä päivän menoja varten! Harjoitukset tehostavat rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa.

Vapaapäiviä varten saat 30 minuutin kokoelmajumpat, jokaiselle viikolle eri teeman mukaisesti. Näistä saat todellista tehoa treeniin.

Toisena vapaapäivänä annat sekä huoltavaa että harjoittavaa liikettä keholle, tehostaen aktiivista palautumista. 20 minuutin kehonhuoltoharjoituksilla kehität liikkuvuutta, sekä huollat ja ehkäiset jumeja.

Jotta sinun ei tarvitse suunnitella treenien rytmitystä, olemme laatineet sinulle valmiin viikkosuunnitelman. Noudata vain suunnitelmaa ja tulet treenanneeksi joka päivä! Saat kaikki treenit ohjevideoina, joten voit laittaa videon pyörimään ja treenata mukana.

Laita vain video pyörimään ja jumppaa mukana!

Lupaa itsellesi hyvää oloa, kiinteämpi keho ja parempi kunto
– 10 minuuttia riittää!

Parempi kunto

Usein ajatellaan, että treenin pitäisi kestää ainakin puoli tuntia tehotakseen.

Oikeasti jokainen minuutti lasketaan. Säännöllisesti tehtynä lyhyetkin jumpat kohentavat kuntoa.

Enemmän energiaa

Saat arkeen lisää virtaa monin tavoin: Päivän aloitus liikkuen aktivoi kehon ja mielen (torkuttaminen taas ryövää energiaa). Kun treeni on tehty jo heti aamusta, reipas pystyvyyden tunne säilyy koko päivän.

Anna pikkusormi liikunnalle

Moni näitä aamujumppia kokeillut on huomannut, että liikuntainto kasvaa ja muullekin treenille löytyy enemmän aikaa ja motivaatiota kuin aiemmin.

Uskomme tähän ohjelmaan täysin, joten annamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

  • Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.
  • Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksamme sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta asiakaspalveluumme ja homma hoituu.

Säästät 50 euroa hinnassa, kun tulet mukaan nyt.

99

47 €

Asiakaspalautteita

Mitä asiakkaat sanovat?

Tämä aamujumppa sopi minulle kuin nenä päähän. Koko kevään ja kesän tehnyt etätöitä, kaikki liikunta jäänyt hyvin vähiin. Olo oli sellainen, että jotain on pakko tehdä, mutta ei mitään liian "rankkaa", tästä tuli kyllä uusi vakio. Suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluavat hyvän olon heti aamusta, mutta eivät halua käyttää treeniin paljon aikaa.

Minna

10 min aamujumpat

Aamujumppia olin tehnyt kaksi viikkoa, kun avokkini kanssa molemmat yllätyttiin kun aina jumissa olevat hartiani olivatkin pehmeät eikä yllätyshieronnasta tullutkaan huutoa. Neljän viikon päästä huomasin, että aamujumppien ansiosta vyötäröllä killuvat jenkkikset olivat madaltuneet selvästi. Housuihinkin oli tullut selvää väljyyttä. Tavoitteenanihan on ollutkin kiinteytys ja liikkuvuuden lisääminen, kun ei painossa kuitenkaan paljoa ylimääräistä ole.

Hanna

10 min aamujumpat

Päiväseltäänkään tehtynä ei ollenkaan huono, juuri piristi huonoa päivää kärsivän äidin väsymystä 👍🏼 Tein siis sykkeennostoa tänään 😘

Kati

10 min aamujumpat

Oon tehnyt aamulla sillä ajalla, jonka ennen torkutin tai selasin älypuhelinta. Hieman olen soveltanut, eli kun toisinaan käyn aamuisin salilla/joogassa, niin olen tehnyt 10 minuutin jumpan illalla. Mutta ihanasti saa aamulla kropan vetristymään ja veren kiertämään! Kyllä nämä toimii! 😍 Vois kyllä kokeilla vielä taukojumppana työpäivän lomassa.

Hanna

10 min aamujumpat

Olen todella tyytyväinen että liityin mukaan. Mitkään aikapulatekosyyt eivät riitä kun kyseessä on vain 10 min. Yllätyin siitä kuin paljon tehokasta liikettä saa mahdutettua näihin minuutteihin. Helposti, melkein huomaamatta, saa kerättyä minuutteja jokaviikkoiseen liikuntakiintiöön. Kiitos!

Ulla

10 min aamujumpat

Todellakin 10 minuuttia on helppo liikunnanvihaajankin mahduttaa aamuun. Kun aloittaa ennen kuin on kunnolla herännyt, niin aika menee melkein tajuamatta että tuli jumpattua 🙂 Videoiden tekninen taso on hyvä.

10 min aamujumpat

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysyttyä!

Tässä on muutamia usein kurssista kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Jos et löydä vastausta miettimääsi asiaan, kysy chatissa!

Et tarvitse mitään erikoisvälineitä, mutta sinulla olisi hyvä olla jumppamatto. Myös viltti, pyyhe tai muu pehmeä alusta käy. Joissain jumpissa käytetään kotoa löytyviä asioita, kuten vesipulloa, tuolia tai seinää.

Nämä treenit ovat lyhyitä, helppoja ja voit muokata niitä kuntotasosi mukaan. Vaikka kokisit olevasi aivan rapakunnossa, voit osallistua näihin treeneihin!

Vaikka treenit on suunniteltu jokaiselle päivälle, voit soveltaa ohjelmaa täysin oman kalenterin (ja mieltymysten mukaan). Mikäli teet vuorotyötä, voit ajoittaa harjoitukset siten, että ne sopivat työvuoroihisi. Ohjelmassa on treenit neljälle viikolle seuraavasti: viisi 10 minuutin harjoitusta viikon jokaiselle arkipäivälle ja kaksi pidempää harjoitusta vapaapäiville.

Jotta treenaaminen sujuisi rutiinilla ja mahdollisimman helposti, voit kirjoittaa omaan kalenteriisi, minä päivänä teet minkäkin harjoituksen. Näin sinun ei tarvitse aamulla alkaa miettimään, että mikäs olikaan tämän päivän treeni. Voit vain valita oikean videon ja treenata sen mukana!

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen. Saat kaikkiin liikkeisiin ohjevideot, joiden mukana voit jumpata ihanan liikkunnanohjaajamme, Sohvin, tahdissa.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät maksutapana liikuntaetua ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi.