HUOM! Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja aloita matka kohti hyvinvointia, kiinteää kehoa ja virkeitä aamuja!

10 minuutin aamujumpat

Kotitreeniohjelma

Eikö aika riitä treeniin iltaisin? Näillä aamutreeneillä tulet parempaan kuntoon ja säästät aikaa!

 • Paranna lihaskuntoa, helpota painonhallintaa ja kavenna vyötäröä lisäämällä treeniä päivään.
 • Lyhyitä 10 minuutin treenejä kuukauden jokaiselle aamulle ja pidemmät koontitreenit vapaapäiviä varten.
 • Treenaa yhdessä liikunnanohjaaja Sohvin kanssa!

Säästät 50 euroa hinnassa, kun tulet mukaan nyt.
Ale päättyy maanantaina 8.3., joten toimi nopeasti – muuten menetät alennuksen.

Haluatko tehostaa rasvanpolttoa ja muokata kroppaa kiinteämmäksi treenaamalla vain 10 minuuttia aamuisin? Jatka lukemista!

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentajasi. Haluan myös esitellä sinulle kuvassa oikealla näkyvän Sohvin, joka on tiimini liikunnanohjaaja!

Jos tavoitteenasi on saada helpotusta painonhallintaan, kaventaa vyötäröä ja keventää oloa, kannattaa tulla mukaan näihin nopeisiin, 10 minuutin aamujumppiin!

10 minuutin aamujumpat sopivat sinulle, jos olet kiireinen ja sinun on vaikea löytää aikaa ja motivaatiota treenaamiselle iltaisin töiden jälkeen. Ne sopivat sinulle myös, jos et ole harrastanut liikuntaa pitkään aikaan ja haluaisit saada lisää liikettä elämään – kevyesti ja helposti.

Näiden treenien myötä saat päiviisi hyvän startin: aamutreenillä kiihdytät aineenvaihduntaa ja tehostat rasvanpolttoa. Lisäksi aamujumpan avulla aloitat päiväsi virkeämmin ja saat lisää energiaa päiviisi. Vältät myös morkkiksen ja itsesyyttelyt siitä, ettet illalla ehdi treenata.

Lyhyiden treenien avulla käynnistät päiväsi myös pirteästi ja saat lisää energiaa arjen askareisiin. Saat aamuusi omaa aikaa ja mukavan treenihetken.

Aamutreeni tuo hyvän startin päivään. Vaikka treenit kestävät vain 10 minuuttia, ne tekevät hyvää aineenvaihdunnalle ja lihaskunnolle. Lisäksi voi käydä niin, että tämä pieni muutos arjessasi johtaa positiiviseen lumipalloefektiin: ehkä energisemmän olon myötä haluat liikkua enemmänkin ja parantaa ruokavaliotasi.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä treeniohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

 • Olet kiireinen eikä treenille tunnu löytyvän aikaa tai energiaa töiden jälkeen.
 • Et ole harrastanut liikuntaa pidempään aikaan ja haluat nyt aloittaa matalammalla kynnyksellä.
 • Sinun on vaikea löytää motivaatiota tai aikaa pitkiin treeneihin tai jumppiin.
 • Koet olevasi rapakunnossa, mutta nyt haluat parantaa kuntoasi helposti ja tuloksia saaden.
 • Haluat tukea painonhallintaan ja haluat tehostaa rasvanpolttoa.
 • Vyötärölle on kertynyt ylimääräinen mahamakkara ja haluat muokata kroppaa kiinteämmäksi ja parantaa lihaskuntoa.
 • Kaipaat aamuusi rauhallista omaa aikaa, joka myös parantaa hyvinvointiasi.
 • Et halua herätä tunteja aikaisemmin tai valvoa myöhään ehtiäksesi treenata.
 • Haluat lisää energiaa arjen askareisiin ja touhuihin olemalla paremmassa kunnossa.
 • Haluat virtaa ja puhtia aamurutiiniin siten, että päiväsi käynnistyy energisesti.
 • Et halua rääkätä itseäsi, vaan haluat tuloksia mukavalla treenillä.

Voit tehdä treenit kotona tai vaikka reissussa. Et tarvitse jumppiin mitään erikoisia varusteita, mutta sinulla on hyvä olla jumppamatto tai muu pehmeä alusta.

Ohjelma soveltuu sekä liikuntaa vasta aloittelevalle tai parempikuntoiselle tuomaan virkeyttä ja vetreyttä aamuihin.

Tuntuu jo vaikutukset, sanoin treenin jälkeen kaverille, että tuntuu kuin rasva sulaisi kun tuli hiki ja todella hyvä fiilis!

Anna-Maria

Saat kaiken tämän 10 minuutin aamujumpissa:

 • 10 minuuttia kestävän aamutreenin kuukauden jokaiselle päivälle.
 • Vaihtoehtoliikkeitä, joiden avulla voit tehdä treenistä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.
 • Pidempiä kokoelmatreenejä, joita voit hyödyntää vapaapäivinä.
 • Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa parantavia treeniohjeita.
 • Lyhyitä ja tehokkaita lihaskuntotreenejä.
 • Sykettä nostavia treenejä vauhdikkaampaan aamuun.

Näihin tilanteisiin nämä aamujumpat ovat oiva ratkaisu:

 • Sinulla ei riitä aikaa ja motivaatiota tehdä iltaisin töiden jälkeen pitkiä treenejä.
 • Mahamakkarat ovat vaivanneet jo pidempään ja haluat tehdä asialle jotain.
 • Haluat aloittaa liikunnan matalalla kynnyksellä, helposti mutta tehokkaasti.
 • Haluat saada tuloksia, mutta et halua tai ehdi treenata tuntikausia viikossa.
 • Kuntosi on päässyt rapistumaan ja nyt on aika tehdä asialle jotain.
 • Kaipaat hyvää oloa ja terveellistä aamurutiinia kännykän tuijottamisen sijasta.
 • Haluat lisätä aamuihin oman hetken, joka on sinua ja sinun hyvinvointiasi varten.
 • Iltaisin olet kiireinen tai uupunut, mutta haluat tulla parempaan kuntoon.
 • Keskityt perheen harrastusten järjestämiseen, mutta oma aika ja harrastus on jäänyt unholaan.
 • Et halua käyttää aikaa kuntosalille siirtymisiin, vaan haluat treenata kotona edullisesti.
 • Sinun on vaikea saada aloitettua liikunta ja kaipaat vinkkejä ja ohjeita.

Näiden aamujumppien avulla parannat kuntoasi, tehostat rasvanpolttoa ja parannat aineenvaihduntaa. Treenit kestävät vain 10 minuuttia, joten sinun on helppo tehdä ne joka aamu ja sovittaa treenit aikatauluusi.

Paketti sisältää monipuolisia treenejä: lihaskuntoa, sykkeennostotreenejä, kehonhuoltoa ja -hallintaa, liikkuvuusharjoituksia ja tehojumppia.

Vapaapäiviä ja muita rauhallisempia aamuja varten saat hieman pidempiä treenejä, joiden avulla parannat tuloksia entisestään.

Uskon tähän treenikokonaisuuteen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Paketilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen paketin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Kokemuksia valmennukseen osallistuneilta naisilta... ja syy miksi uskallan luvata sinullekin tuloksia:

Tilasin kotitreenipaketin, kun en pienten lasten äitinä joka välissä kerkeä kuntosalille ja juokseminen on melko yksipuolista harjoitusta, Olen ollut erittäin tyytyväinen HIIT-treeneihin. Olen tehnyt kaikki 5 ohjelmaa aina peräkkäin.

Anna
shadow-ornament

Tilasin kotitreenipaketin, kun tuntui että kaikki liikkuminen on jäänyt enkä jumppaankaan enää ennätä. Olen saanut innon jumppaamiseen takaisin näillä lyhyillä treenillä ja teen ajan salliessa myös pidempiä settejä. Pidän kotitreeneistä siksi, että ne ovat aina saatavissa paikasta riippumatta, ohjeet ovat selkeitä ja helppoja toteuttaa. Ne ovat myös aina käytössä, joten ei ole kiire kopioida tiedostoja.

"Tsemppi"
shadow-ornament

Olen neljän pienen lapsen äiti joista nuorin 4kk. Olen aiemmin treenaillut enemmänkin mutta elämäntilanteen takia viimeinen vuosi jäänyt huonolle liikunnalle ja raskauden takia tietysti etenkin keskivartalo huonossa kunnossa. Olen tykännyt etenkin HIIT treeneistä, koska niillä saa hikisen ja tehokkaan treenin nopeasti, rauhalliset hetket on usein tosi lyhyitä. Kaikkia treenejä en vielä ole kokeillut, lähinnä HIIT ja lihaskunto. Treenit ovat hyviä varsinkin nyt kun lähtökunto on huonompi ja tuntumaa täytyy taas hakea, jos on tottunut esim 4krt viikossa käymään salilla niin lihaskuntotreenit voisivat tuntua liian vähän kuormittavilta. Liikkuvuustreenit tekee kyllä terää raskauden jälkeen! Tähän elämäntilanteeseen oikein sopiva paketti.

Senni
shadow-ornament
shadow-ornament

Tilasin kotitreenipaketit, kun halusin alkaa treenailemaan kotona monimuotokoulutuksen ohella. Olin saanut kannustusta kihlatulta ja sitten, kun sopiva tarjous tuli pystyin opiskelijana ostamaan paketin. Olen hyvin suunnitelmallinen ihminen, joten olen suunnitellut koulun käynnin ohelle 5 treeniä per viikko, tietysti jokaista lajia yhden kerran viikossa ja lisäksi vatsatreeni Litteän vatsan kurssista. Näin ja kihlatun avulla olen nyt ollut järjestelmällinen, motivoinut ja tehnyt treenejä ostohetkestä lähtien.

On todella helppoa yhdistellä eri treenejä ja kun löytyy sekä kirjalliset että video-ohjeet on todella mukavaa tehdä/harjoitella. Ehkä kaikista vaikeinta on vieläkin motivoida itseään, mutta toisaalta saan hyvää kannustusta ja pidän niin paljon treeneistä etteivät ne enää niin rasita ja ovat oikeastaan innostavia.

Olen myös huomannut kuinka yhdessä tekeminen inspiroi, haastoin nimittäin kihlattuni HIIT treeneihin ja nyt suunnittelemme jokaiselle viikolle sopivan ajankohdan treeniä varten. Ehkä yllätti kuinka treenaaminen voi viedä mukanaan, sillä en ole oikein sellaisia treeni-ihmisiä ollut. Enemmänkin olen inspiroitunut luonnossa kulkemisesta rauhassa ja nyt kun aikaa ei oikein ole ollut sellaiseen (ei myöskään luontopolkuja lähellä), niin olen kuitenkin löytänyt toisenlaisen, uuden inspiraation liikkumiseen tämän kautta.

On niin mukava saada viikkokirjeitäkin, joissa on tsemppaava ja positiivinen sanoma aina. Suosittelisin tätä todellakin ja pidän varsinkin siitä, kuinka ei tarvitse mitään ihmeellisiä tarvikkeita treenien toteuttamiseksi. Se on todella kätevää! Treenien monipuolisuus myös pitää huolen, että varmasti saa kehon eri alueita ja puolia treenattua. Kiitos todella tästä kurssista, se on antanut jo niin paljon ja kehittää minua varmasti vastakin!

Erika

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Jos olet kiireinen tai et ole harrastanut liikuntaa aikoihin, saatat ajatella, että sinun on rehkittävä kuntosalilla tuntikausia, monta kertaa viikossa tullaksesi hyvään kuntoon.

Vaikka valmennan monia naisia myös kuntosalilla, ymmärrän, ettei kaikilla ole siihen aikaa tai mahdollisuutta – eikä välttämättä edes mielenkiintoa. Vaikka sinulla ei olisi aikaa liikunnalle paljoa päivässä, voit silti treenata ja saada tuloksia. Treenaamalla vain 10 minuuttia joka päivä tehostat aineenvaihduntaa, poltat kehosta rasvaa ja tulet parempaan kuntoon.

Nämä aamujumpat tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden omaan aikaan aamuisin: valitse rauhallinen paikka ja tee treeni vain 10 minuutissa. Vapaapäivinä voit treenata myös pidempien treeniohjeiden mukana.

10 minuutin aamujumppien avulla kehität lihaskuntoasi ja kadotat sitkeitä mahamakkaroita helposti ja vaivattomasti, ilman mitään erikoisempia välineitä. Sinun ei tarvitse käyttää kaikkea arvokasta vapaa-aikaasi rehkien.

Olen halunnut tehdä treenaamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Olemme tiimini kanssa tehneet paljon töitä, jotta sinun ei tarvitse perehtyä suunnitteluun ja nippelitietoon, vaan ohjeita noudattamalla alat varmasti nähdä tuloksia hyvin pian. Kun hankit treenipaketin nyt, säästät paitsi hinnassa, myös ajassa ja vaivassa.

Konkreettisesti treenipaketti sisältää seuraavia asioita:

 • 4 liikkuvuusharjoitusta (Arvo 86 €)

  Lempeitä liikkeitä, joista löytyy myös vaihtoehtoja oman tason mukaiseen soveltamiseen. Paranna liikkuvuutta ja vetreyttä ja herätä samalla kehosi uuteen päivään rauhallisesti.

 • 4 kehonhallintaharjoitusta (Arvo 86 €)

  Haasta mukavasti kehonhallintaa ja tasapainoa aktivoiden samalla keskivartalon syviä lihaksia. Näistä jumpista kiittää koko keho!

 • 4 lihaskuntoharjoitusta (Arvo 96 €)

  Kevyet ja helpot lihaskuntojumpat kiinteyttävät koko kehoa. Treenaat kaikkia lihasryhmiä, joten voit olla varma, että tulokset näkyvät kuukauden jälkeen!

 • 4 kehonhuoltoharjoitusta (arvo 86 €)

  Herättele kehoa huoltavalla ja venyttävällä liikkeellä, tunnustellen liikkuvuutta ja venyvyyttäsi. Ehkäise ja huolla jumeja ja kipuja, joita syntyy arjen askareissa tai työssä.

 • 4 sykkeennostotreeniä (Arvo 96 €)

  Nosta sykettä ja hengästy kevyesti. Näillä treeneillä herätellään kehoa ja viritetään sitä päivän menoja varten! Harjoitukset tehostavat rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa.

 • 4 x 30 minuutin tehojumppa (Arvo 149 €)

  Vapaapäiviä varten saat 30 minuutin kokoelmajumpat, jokaiselle viikolle eri teeman mukaisesti. Näistä saat todellista tehoa treeniin.

 • 4 x 20 minuutin kehonhuoltotuokio (Arvo 149 €)

  Toisena vapaapäivänä annat sekä huoltavaa että harjoittavaa liikettä keholle, tehostaen aktiivista palautumista. 20 minuutin kehonhuoltoharjoituksilla kehität liikkuvuutta, sekä huollat ja ehkäiset jumeja.

 • Selkeä aikataulu ja kaikki treenit videoina (Arvo 29 €)

  Jotta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa, olemme laatineet sinulle valmiin viikkosuunnitelman. Noudata vain suunnitelmaa ja tulet treenanneeksi joka päivä! Saat kaikki treenit ohjevideoina, joten voit laittaa videon pyörimään ja treenata mukana.

Näiden arvo olisi vähintään 783 euroa, jos ostaisit kaikki henkilökohtaisena ohjauksena ja luentoina.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 783 euroa, vaan hinta on...

Lupaa itsellesi hyvää oloa, kiinteämpi keho ja parempi kunto – nappaa tämä treenipaketti alehintaan!

Saat koko treenipaketin hintaan 47 euroa. (normaalisti hinta on 97 euroa.)

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 783 €, vaan 47 euroa.

Tällä ammattilaisten suunnittelemalla treenipaketilla on 100% tyytyväisyystakuu, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan!

Mieti, koska olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi. Maksat näistä treeneistä vain 1,5 € päivässä, jos treenaat yhden kuukauden. Ja materiaalit pysyvät käytössäsi rajattomasti, joten voit jatkaa treenaamista vuoden ympäri!

Muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta mitä oikein odotat? Paras hetki aloittaa on juuri nyt!

10 minuutin aamujumpat -treenipaketin hinta on vain 47 €, kun tilaat nyt tämän kampanjasivun kautta!

Paketilla on 100% tyytyväisyystakuu. Tule mukaan nyt ja aloita matka kohti hyvinvointia!


Ale päättyy maanantaina. Aikaa jäljellä vielä:


KLIKKAA JA TILAA 10 MINUUTIN AAMUJUMPAT HINTAAN 47 €

Saat koko treenipaketin 47 euron hintaan. Normaalisti hinta on 97€.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun 14 päivän ajan. Voit siis testata tätä valmennusta rauhassa ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi kuuntelisit juuri meitä?

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentajasi (kuvassa oikealla)! Haluan myös esitellä sinulle Sohvin, tiimini liikunnanohjaajan (kuvassa turkoosissa paidassa). Tässä treenipaketissa jumppaat pääosin ihanan Sohvin opastuksella!

Vaikka olemme liikunta-alan ammattilaisia ja asiantuntijoita, on meilläkin toisinaan vaikeuksia löytää aikaa treenille. Työt sekä arjen kiireet ja askareet tekevät toisinaan aikatauluttamisen haastavaksi ja vievät myös energiaa.

Tällä treenipaketillamme haluamme auttaa sinua kuitenkin saamaan päivittäistä liikuntaa. Monilla on sellainen käsitys, että pitäisi treenata pitkiä aikoja ja uhrata näin arvokasta vapaa-aikaa treenille.

Mikäli pystyt treenata enemmän, se on tietysti hyvä asia. Joskus on kuitenkin parempi tasoittaa polkua itselle siten, että aloitat helposta ja lyhyestä treenistä. Pienikin muutos omassa arjessasi tuo mukanaan isoja muutoksia.

Valmennustyössämme olemme usein todistaneet myös ns. positiivista lumipalloefektiä. Kun otat osaksi arkeasi nämä lyhyet treenit, saattaa olla, että kun kuntosi paranee, alkaa energiaa riittää pidemmällekin treenille. Samalla saatat huomaamattasi alkaa syödä terveellisemmin.

Nämä pienet askeleet johtavat helposti suuriin muutoksiin.

Tee siis hyvä päätös ja tule treenaamaan kanssamme 10 minuutin aamujumppiin!

Haluatko tehostaa rasvanpolttoa ja kiinteytymistä helpoilla treeneillä? Tule mukaan aamujumppiin ja onnistutaan yhdessä nyt!

Tule mukaan treenaamaan ja saat näkyviä, konkreettisia tuloksia!


Ale päättyy maanantaina. Aikaa jäljellä vielä:


KYLLÄ, HALUAN NÄMÄ AAMUJUMPAT OMAKSENI

Pääset mukaan valmennukseen vain 47 euron hintaan. Tiedätkö mitään yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit rauhassa testata kurssia. Jos et ole tyytyväinen, voit laittaa minulle viestiä ja palautan rahasi.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä 10 minuutin aamujumpista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconMillaisia välineitä tarvitsen näihin treeneihin?

  Et tarvitse mitään erikoisvälineitä, mutta sinulla olisi hyvä olla jumppamatto. Myös viltti, pyyhe tai muu pehmeä alusta käy. Joissain jumpissa käytetään kotoa löytyviä asioita, kuten vesipulloa, tuolia tai seinää.

 • q-iconOlen todella huonossa kunnossa, luuletko että voin osallistua tähän ohjelmaan?

  Nämä treenit ovat lyhyitä, helppoja ja voit muokata niitä kuntotasosi mukaan. Vaikka kokisit olevasi aivan rapakunnossa, voit osallistua näihin treeneihin!

 • q-iconMiten voin maksaa valmennuksen? Onko osamaksu mahdollinen?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

  Kurssilla on myös 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Voit testata kurssia rauhassa 14 päivän ajan. Jos se ei sovellukaan sinulle, palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

 • q-iconTeen vuorotyötä, voinko osallistua tähän ohjelmaan? Miten ohjelmaa voi soveltaa itselle sopivaksi?

  Vaikka treenit on suunniteltu jokaiselle päivälle, voit soveltaa ohjelmaa täysin oman kalenterin (ja mieltymysten mukaan). Mikäli teet vuorotyötä, voit ajoittaa harjoitukset siten, että ne sopivat työvuoroihisi. Ohjelmassa on treenit neljälle viikolle seuraavasti: viisi 10 minuutin harjoitusta viikon jokaiselle arkipäivälle ja kaksi pidempää harjoitusta vapaapäiville.

  Jotta treenaaminen sujuisi rutiinilla ja mahdollisimman helposti, voit kirjoittaa omaan kalenteriisi, minä päivänä teet minkäkin harjoituksen. Näin sinun ei tarvitse aamulla alkaa miettimään, että mikäs olikaan tämän päivän treeni. Voit vain valita oikean videon ja treenata sen mukana!

 • q-iconMistä löydän treenit, tulevatko ne minulle sähköpostiin vai ovatko ne jossain netissä?

  Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen. Saat kaikkiin liikkeisiin ohjevideot, joiden mukana voit jumpata ihanan liikkunnanohjaajamme, Sohvin, tahdissa.

 • q-iconMistä tiedän, miten treenit kannattaa ajoittaa?

  Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokaiselle päivälle on oma harjoitus. Esimerkiksi maanantaina tehdään liikkuvuusharjoitus, tiistaina harjoitellaan kehonhallintaa ja keskiviikkona lihaskuntoa ja niin edelleen. Voit tietysti myös soveltaa harjoituksia omien mieltymysten ja kalenterin mukaan, mutta voit myös mennä täysin valmiin suunnitelman mukaisesti.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa paketti nyt, niin pääset tavoittelemaan parempaa kuntoa, näkyviä tuloksia ja kiinteämpää kroppaa.

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.


Ale päättyy maanantaina. Aikaa jäljellä vielä:


KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN PAKETIN ITSELLENI HINTAAN 47 €

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Muista, että saat täyden, 100% tyytyväisyystakuun. Voit siis ottaa kurssin testiin 14 päivän ajaksi täysin ilman riskiä. Jos et koe tämän olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko paketin hinta on 47 euroa ja se on kertamaksu. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Tule mukaan valmennukseen, jotta saat kiinteämmän ja vahvemman kropan, näkyviä tuloksia sekä lisää itsevarmuutta ja energiaa arkeen! 

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä treenipaketista, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään treeneissä!