Maikin valmennuksiin on osallistunut jo yli 200 000 naista! Voit lähteä mukaan tähän ilmaiseen treenihaasteeseen tänään. Tule mukaan nyt.

Onko liikunta jäänyt pitkäksi aikaa ja aloittaminen tuntuu vaikealta?

Ehkä olo on väsynyt, paikkoja kolottaa ja peilikuva lannistaa. Liikkumattomuuden takia ei ole energiaa.

Elämässä tulee kausia, kun liikunta syystä tai toisesta jää tauolle. Tämä on todella normaalia, mutta toki se vaikuttaa omaan oloon ja itsevarmuuteen, ja epävarmuus myös kasvattaa kynnystä lähteä liikkeelle. 

Vaikka periaatteessa olisi halua liikkua, ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä tai mistä aloittaa. Ei haluttaisi lähteä salille tai muutenkaan käyttää siirtymisiin aikaa.

Jotta sinun ei tarvitsisi aloittaa yksin, teimme tämän ilmaisen 10 päivän kotitreenihaasteen, jotta aloittaminen olisi helppoa ja mieluista.

10 päivän kotitreenihaaste ohjaa sinut lempeän innostavasti alkuun liikunnan aloittamisessa. 

Kun ei tarvitse itse miettiä mitä tehdä, vaan saa tehdä ammattilaisen ohjauksessa, niin varmasti tuloksia tulee ja motivaatio kasvaa tehdessä.

Tällä ilmaisella kurssilla saat nauttia monipuolisesti erityylisistä kotitreeneistä, jotta näet miten laajasti kotonakin pystyy treenaamaan ja miten lyhyelläkin treenillä on iso vaikutus!

Saat valmiin 10 päivän treenikalenterin, jossa on jokaiselle päivälle jokin liikunnallinen tehtävä: joko helppoja lihaskuntoharjoituksia, kevyttä sykkeennostoa, rauhallista kehonhallintaa tai palauttavaa kehonhuoltoa. Kaikki treenit ovat lyhyitä, noin 15–20 minuutin pituisia.

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan 10 päivän kotitreenihaasteeseen:

Ennen tätä, kun heräsin aamulla, olin jo valmiiksi väsynyt ja odotin iltaa koska pääsee nukkumaan. Nyt se aamuväsykin on lähtenyt pois. Oli ihana odottaa seuraavaa päivää, mitä jumppakalenterista tulee. Vähän kuin olisi joulukalenterin luukkuja avannut.

– Ninni

Olen oivaltanut hurjasti uusia asioita. Esim. sen, että kerralla ei tarvitse rehkiä julmettua määrää, jotta liikunnallisesta tekemisestä olisi hyötyä. Ja, että liikunnan tosiaan pitää olla kokonaisvaltaista.

– Tuuli

Se että on selkeä tehtävä päivälle auttoi tosi paljon. Joskus aiemmin jos on ollut motivaatio hukassa eikä oikein tiedä mitä tekisi, niin helposti jäi tekemättä. Nyt ei ollut sitä ongelmaa.

– Hanna

Kotijumppailun monipuolisuus yllätti minut (ettei aina tarvitse jumittaa samoissa liikkeissä viikosta toiseen), tarvitsin todellakin jonkun ulkopuolisen suunnittelemaan treenikalenteria.

– Maija

Olet todennäköisesti miettinyt liikunnan aloittamista jo pidemmän aikaa. Täydellistä hetkeä ei tule ehkä koskaan, joten olisiko paras aika aloittaa nyt?

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen 15 minuutin treenin sähköpostiisi heti.

Voit lopettaa haasteen milloin vain.

Valmentajasi Maikki ja Sohvi

PS. Treenihaaste on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Moni miettii, miten tällaisen kurssin voi saada ilmaiseksi ja mikä koira tähän on haudattuna.

Olemme kutsumusammateissamme ja haluamme auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa. Meillä on myös maksullisia laajempia kursseja, joista saamme elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi.

Jos pidät tästä kotitreenihaasteesta, voi olla että haluat joskus liittyä maksullisellekin kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on meille täysin ok ja olemme iloisia siitä, että voimme auttaa sinua tämän kurssin avulla.

Maikki Marjaniemi © 2022 All rights reserved