HUOM! Tilaa tämä naisille rakennettu kasvisruokasuunnitelma tämän kampanjasivun kautta ja säästät hinnassa 50 euroa. 

 

Haluatko saada syömisiisi jonkun tolkun ja punaisen langan – ja HELPON tavan toteuttaa suunnitelman? 

 

30 päivän
kasvisruokasuunnitelma

 
 • Valmis kasvisruokasuunnitelma 30 päiväksi
 • Sovellettavissa koko perheen ruokailuihin
 • Terveellinen ja rasvaa polttava ruokavalio
 • Opit koostamaan maukkaat ja fiksut ateriat itse 30 päivän jälkeen
 • Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja saat suunnitelman 50 euron alennuksella!
 
 

Jatka lukemista, jos kaipaat ruokailuihisi selkeää suunnitelmaa, mutta et halua elää loppuelämääsi seuraten listoja ja ohjeita.

Hei, olen Maikki. Ravintovalmentaja, personal trainer ja Nutella-fani.

Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Olen pitkään puhunut tarkkoja ruokasuunnitelmia vastaan, sillä niiden tarkka noudattaminen on pahasti muutospsykologian vastaista. Lyhyellä aikavälillä kurinalaisella syömisten kontrollilla voi toki saada näyttäviä tuloksia aikaiseksi ulkonäössä, mutta valitettavasti tällainen lähestymistapa ennustaa painonnousua takaisin myöhemmin vieläpä korkojen kera. Sen lisäksi tiukka ruokakontrolli on omiaan vääristämään tervettä ruokasuhdetta.

Toisaalta taas ymmärrän hyvin, miksi tarkat ruokavaliot ovat niin suosittuja: kun joku muu on tehnyt suunnittelun ja valinnat etukäteen, voi itse keskittyä vain toteuttamiseen vähällä vaivalla. Tarkka ruokasuunnitelma myös luo kontrollin tunnetta, vaikka tosi asiassa kontrolli onkin ulkoistettu osaksi suunnitelman laatijalle.

Olen ratkaissut tämän dilemman tällä 30 päivän ruokasuunnitelmalla, jossa tulee tarkat ohjeet ruokailuun MUTTA viikkojen edetessä saat tehtäviä, joilla opit itse soveltamaan ohjeita niin, ettet enää lopulta tarvitse ruokavaliolappusia ollenkaan.

Jos tavoitteenasi on omaksua terveellinen ateriarytmi ja kiinteyttävä tapa syödä, voit ottaa vastaan tämän 30 päivän ruokahaasteen ja luoda arkeesi vahvan pohjan virkeyttä tuovalle ruokailutavoille.

Ruokasuunnitelmissa itsessään ei ole mitään vikaa – niiden toimivuus riippuu siitä, kuinka niitä käytät.

 

“Valmennuksen avulla sain parannettua suhdettani ruokaan. Nyt tunnistan omasta kehostani paremmin millaista ruokaa se kaipaa eikä esimerkiksi mielitekoja tule juurikaan.”

 

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 30 päivän kasvisruokasuunnitelma on juuri sinua varten:

 
 • Haluat helpon ja herkullisen ruokasuunnitelman, jossa kulutukseesi sopiva energiamäärä on laskettu valmiiksi.
 • Haluat kiinteytyä, mutta olet kyllästynyt salaatteihin, raejuustoon ja muuhun stereotyyppiseen laihdutusruokaan.
 • Haluat säännöllisen ateriarytmin, mutta siinä pysyminen tuntuu vaikealta.
 • Työpäivän jälkeen energiasi ei riitä enää kunnolla omiin mukaviin juttuihin.
 • Haluat oppia valmistamaan ruokaa enemmän kerralla, jottei joka nälkään tarvitse alkaa kokkaamaan.
 • Tahdot oppia kohtuullisen herkuttelun taidon.
 • Olet vasta siirtynyt tai harkitset siirtymistä kasvissyöntiin ja haluat varmistua, että saat ruoasta kaiken mitä kehosi tarvitsee.
 • Olet jo kasvissyönnin konkari ja haluat uusia ideoita, miten saat ruokavaliostasi monipuolisemman ja terveellisemmän.
 • Haluat valmiit ostoslistat kauppaan.
 • Haluat lisää ideoita terveelliseen syömiseen.

“Itselleni antoisinta on ollut uudenlaisen ruokailurytmin oppiminen ja terveellisemmän ravinnon löytäminen osaksi omaa arkeani. Paino on valmennuksen aikana kääntynyt laskusuuntaan ja vartalo on kiinteytynyt. Maikin videoviestit ovat täynnä positiivisuutta ja iloa!”

 

Saat kaiken tämän:

 
 • Tarkat ruokasuunnitelmat kahdella eri energiamäärällä (enemmän liikkuvat tarvitsevat enemmän energiaa ruuasta)
 • 30 päivän ruokailut valmiiksi suunniteltuna
 • Ohjeet vaihteluun ja suunnitelman soveltamiseen hieman eri ruoka-aineilla
 • Tehtäviä, joiden avulla opit soveltamaan fiksun ruokailun periaatteita, etkä ole ohjelappusten orja loppuikääsi
 • Joka viikko kannustavan videon, jossa kerrotaan sen viikon ruokailuista ja sovellustavoista
 • Lopputuloksena terveellisemmät ruokailutavat, joiden avulla kiinteydyt ja teet kasvisruokavaliostasi monipuolisemman
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön pakettiin, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi
 • Materiaalit jäävät sinulle loppuelämäksesi

Saat joka viikko sähköpostilla viestin, jossa kerrotaan sen viikon materiaaleista. Voit tulostaa ohjeet itsellesi tai tallentaa ne tietokoneelle.

 

Tällaisia teemoja käsittelemme:

 
 • Miten löydät pysyvän motivaation ruokavaliomuutokseen.
 • Miten voit toteuttaa ruokavaliomuutosta itsellesi sopivaan tahtiin.
 • Miten voit syödä sellaisia ruokia kuin haluat – terveellisesti.
 • Miten voit herkutella kohtuullisesti pilaamatta kiinteytymisprosessia.
 • Miten laatia ostoslista ja hoitaa kauppareissut vähällä vaivalla.
 • Miten kokkaat terveellisen ruuan 10 minuutissa.
 • Miten teet fiksusta ruokailusta yhtä helppoa kuin pyörällä ajon.

Kurssin neljännellä ja viimeisellä viikolla viritytään kuuntelemaan oman kehon viestejä siten, että voit vaihtaa ruokavaliosuunnitelman seuraamisen oman kehosi ohjaamaan syömiseen. Tällöin terveellisestä syömisestä tulee ihan normaali toimintatapa, eikä itsekuria tai tahdonvoimaa tarvitse käyttää ruokailuun.

Lopulta et tarvitse enää tätä 30 päivän ruokasuunnitelmaa ollenkaan.

“Suhteeni ruokaan ja herkutteluun muuttui rennommaksi, enkä enää niin paljon tunne morkkiksia syömisistäni.”

 

Uskon kurssiin täysin, joten annan sinulle 100% tyytyväisyystakuun.

 
 

Kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä kurssia loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

 

Kommentteja valmennuksessani olleilta asiakkailta – ja syy siihen miksi uskallan luvata tuloksia myös sinulle:

 

Kiitos Maikki tuhannesti 30päivän ruokavalio-valmennuksesta. Olemme neljän hengen perhe, mies ja lapset 9v ja 12v. Aloitimme valmennuksen 30päivää sitten. Valmennus oli äärettömän helppo toteuttaa, jopa meidän arkea helpotti se että suunniteltiin vkon ruoat etukäteen ja valmistettiin ne 2-3 kertaa viikossa, välillä mentiin yhdellä päivällä. Pääsääntöisesti noudatimme ruokavaliota, mutta suurin muutos meille tapahtui ateriaväleissä ja annoskoossa sekä kasvisten lisäämisenä. Lapset söivät pääsääntöisesti sen mitä oli tarjolla. Jo ekan vkon jälkeen huomasin kuinka suunnitelmallisuus helpottaa arkea ja tiesin että haluan ottaa tästä tavan myös 30päivän jälkeen.

Ai niin plussana mahdun taas lemppari farkkuihin ja mieheltäkin on paino laskussa.
Kiitos kiitos kiitos <3

– Hanna
shadow-ornament

“Täytyy nyt kyllä kehua näitä ruokia, tosi kivoja uusia reseptejä! Yleensä sitä pyörittää kotona vaan niitä samoja ruokia viikosta toiseen niin vihdoin ollaan syöty jotain muita juttuja. Moni resepteistä jää varmasti tämän 4 viikon jälkeen käyttöön meidän perheen ruokavalikoimassa.”

– Nainen
shadow-ornament

Aloitin kurssin, koska yleensä kesälomalla sorrun syömään liikaa herkkuja ja eniten juuri pullaa. Olen myöskin lihonut kuluneen vuoden aikana muutaman kilon ja halusin saada myös siihen stopin. Loma on mennyt hyvin kurssin ruokaohjeita noudattaen. Kesän aikana on ollut aina jotain juhlia tms. , jolloin olen ottanut herkkujakin. Seuraavana päivänä olen palannut kurssin ruokiin takaisin. Ruokamäärä on mielestäni aika iso, mutta hyväähän kaikki on ja niitä saa syödä hyvällä omallatunnolla. En ole punninnut itseäni, mutta mielstäni mahani on pienentynyt ja farkut menevät mukavsati kiinni. Aion jatkaa tätä ruokavalioita niin hyvin kuin se elämäntilanteeseeni sopii. Olen ollut tähän tyytyväinen.

Parannus ehdotuksia: Ruokaohjeisiin olisin kaivannut hiukan tarkempaa selvitystä, mitä muusataan, mitä keitetään ja mitä sekoitetaan minkäkin kanssa. Nythän ruokaohjeet ovat pelkkiä listoja. Mutta mielikuvituksella olen niitä soveltanut. Myös olisi hyvä olla, mitä mausteita joukkoon pannaan, kaikki kun eivät ole kokkeja alkuukaan 🙂 Myös juomisen / juomien suhteen kaipasin alkuun opastusta. Suosittelen tätä vilpittömästi kenelle vain, joka haluaa parempaa ruokavaliota. Tässä syödään muutakin kuin pelkkää rahkaa 🙂 Kiitos Maikki!

– Nainen
 • Parannusehdotukset vastaanotettu! Lisäsimme materiaaleihin tarkemmat kokkausohjeet ja vinkkejä maustamiseen.
shadow-ornament

Hei! Tästä kurssista oli paljon hyötyä. Ennen kurssia en osannut syödä välipaloja ja ruokavälini venyivät hirveän pitkiksi. Sitten tulikin syötyä rekkalastillinen ruokaa illalla. Sain kurssilta hyviä ideoita aamu- ilta- ja välipaloiksi, sekä hyviä ruokaohjeita. Tosi mukavasti oli merkitty paljonko mitäkin pitäisi syödä niin ettei tarvinnut punnita aineksia. Oikeastaan mikään ei ollut vaikeaa. Ihan aluksi materiaalin määrä yllätti ja mietin pysynkö kärryillä, mutta hyvinhän se sitten sujui. Jatkan ehdottomasti syömistä näillä ohjeilla. Suosittelisin tätä kurssia kaikille, joilla on ongelmia syödä tarpeeksi usein ja jotka pähkäilevät annoskoon kanssa.

– Nainen
 

Tästä sinä maksat osallistuessasi… ja kaiken tämän minä annan sinulle:

 

Terveellinen syöminen on jokaisen oikeus. Se tekee mahdolliseksi arjessa jaksamisen, terveenä pysymisen ja painonhallinnan. Jos syöminen ei ole kunnossa, ei välttämättä edes tule muistaneeksi, kuinka hyvän ja energisen olon fiksuilla ruokavalinnoilla saa.

Kasvisruokasuunnitelma on helppo ja maukas tapa tuoda lautaselle lisää kasviksia, proteiinia ja hyvinvointia.

Dieetistä toiseen jojoilu vuosien ajan on eurojen, elämänilon ja terveyden hukkaan heittämistä. Niiden aiheuttamat aineenvaihdunnan vauriot vievät vielä enemmän aikaa, rahaa ja vaivannäköä, kun korjailet niitä lääkärien ja valmentajien kanssa. Tälle kurssille osallistumalla vältät tällaiset pikadieettien haitat.

Valmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet kurssin eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta jotka säästämme sinulta.

Konkreettisesti kurssi sisältää seuraavia asioita:

 • Ruokavalio-ohjeet 30 päivän ajaksi (Arvo 47 €)

  Saat 30 vuorokauden ajaksi ruokavalion, jota noudattamalla kiinteydyt ja parannat terveyttäsi. Ruokavaliossa on paljon vaihtelua ja monipuolisuutta – ja saat lisäksi taulukon, jonka avulla voit soveltaa sitä oman makusi mukaan. Ruokavaliot on laatinut laillistettu ravitsemusterapeutti Sanni Massinen varmistaen, että ohjeet ovat terveelliset ja tasapainoiset.

  Itse ruokavalion lisäksi saat myös valmiiksi jäsennellyt kauppalistat sekä aikataulun, jonka mukaan valmistat ruokaa. Kaikki on siis tehty sinua varten valmiiksi.

 • Valmentajan videoterkut ja mentaalivalmennus (Arvo 39 €)

  Jokaisen viikon materiaaleihin kuuluu valmentajan videoterveiset ja tehtävänanto, mikä tuo kurssiin henkilökohtaista tuntua. Kurssiin kuuluu myös motivaatiotehtävä, jonka avulla löydät perimmäisen syyn sille, miksi haluat tehdä ruokavaliomuutoksen.

 • Ohjeet, joilla sovellat ruokavaliota (Arvo 47 €)

  Koska pysyvään painonhallintaan ja terveeseen ruokasuhteeseen liittyy kyky soveltaa ja ohjeiden sokea noudattaminen ei tue tätä, opettelemme kurssilla myös soveltamaan annettuja ohjeita ja suhtautumaan niihin joustavasti.

 • Ohjeet, joiden avulla valmistat ruokaa ja käyt kaupassa mahdollisimman vaivattomasti (Arvo 27 €)

  Keskitymme kurssilla tekemään ruokavaliomuutoksesta mahdollisimman vaivattoman ja vähän aikaa vaativan, joten opettelemme myös hoitamaan ruoanlaiton ja kaupassa käynnin niin, että arjessa vapautuu aikaa muille tärkeille asioille.

 • Kiinteyttäviä, terveellisiä reseptejä (Arvo 19 €)

  Saat myös kurssin ruokavaliossa käytetyt reseptit sellaisessa muodossa, että voit helposti hyödyntää niitä myös jatkossa osana ruokavaliotasi.

 • Harjoituksia, joiden avulla osaat syödä intuitiivisemmin ja kehoasi kuunnellen – terveellisesti (Arvo 19 €)

  Osana kurssia opettelemme kuuntelemaan oman kehon viestejä ja syömään tavalla, joka on intuitiivinen, mutta terveellinen. Tämä tekee ruokavaliomuutoksesta oikeasti pysyvän ja sellaisen, että pysyt siinä halutessasi vaikka lopun elämän.

Näiden arvo olisi yhteensä 198 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 198 euroa, vaan hinta on…

 

Kun tilaat suunnitelman tämän kampanjasivun kautta, säästät 50 € hinnassa, joten toimi heti, jos haluat tehdä terveellisestä syömisestä helppoa ja stressitöntä.

 

Koko kurssin hinta on 47 euroa tällä kampanjasivulla. Normaalisti hinta on 97 euroa.

Kyllä, saat koko neljän viikon kurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 198 vaan 47 euroa.

HUOM! Kampanjahinta koskee vain tätä kampanjasivua, joten toimi heti, jos haluat oppia kiinteyttävän ja terveellisen tavan syödä.

Pääset nyt mukaan tälle ainutlaatuiselle kurssille ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Neljän viikon valmennuksesta tulet maksamaan vain 11,75 € viikossa eli 1,67 € päivässä. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen kahvikupin hinnalla.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Jos haluat olla energisempi arjessasi ja voida paremmin, tilaa 30 päivän ruokasuunnitelma ja onnistutaan yhdessä nyt!

Älä jää viivyttelemään vaan tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

 
 

Saat koko neljän viikon kurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Yhden viikon hinnaksi tulee vain 11.75 euroa. Se tarkoittaa noin 1,65 euroa päivässä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

HUOM! Saat 30 päivän ruokasuunnitelman 50 euron alennuksella vain tämän kampanjasivun kautta.

 

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

 

Olen aikoinani kokeillut vaikka minkälaista ruokavaliovillitystä raakavegaanista paleoon. Mikään suuntaus, tietty ohjelma tai villitys ei koskaan tullut jäädäkseen. Olen miettinyt, miksi hurahdin aina niin täysillä johonkin uuteen. Taisin etsiä jotain parempaa elämää tai jonkinlaista täydellistä ratkaisua.

Vasta ravitsemuskoulutusten ja muutospsykologiakurssien jälkeen todella sisäistin, ettei yhtä täydellistä tapaa syödä ole, vaan ruokailun on oltava jokaiselle yksilöityä ja joustavaa. Tämä oli ihanan vapauttava oivallus, ja sen jälkeen syömiseni on ollut paljon rennompaa ja paljon enemmän hyvinvointiani tukevaa.

Olen luonut tämän kurssin siksi, että terveellinen syöminen voisi olla helppoa, maistuvaa ja opettelujakson jälkeen automaattista – kuin uusi normaali. Syömisen liika kontrollointi vie hirveästi energiaa muilta tärkeiltä asioilta, ja yleensä tarkka kontrolli kuitenkin kosahtaa lopulta omaan nilkkaan, kun ruokasuhde häiriintyy, ruokahimot kasvavat hurjiksi tai ruokailua varjostaa syyllisyys. Toivon, että tämän kurssin avulla mahdollisimman moni vapautuisi syömään rennommin ja vaivattomasti terveemmin.

Syöminen on ihanaa ja hyvä ruoka tuo valtavasti lisää energiaa elämään. Tule mukaan kurssille nauttimaan suunnitelmallisen ruokailun vapaudesta!

Jos haluat olla energisempi arjessasi ja voida paremmin, tilaa 30 päivän ruokasuunnitelma ja onnistutaan yhdessä nyt!

 
 

Saat koko neljän viikon kurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Yhden viikon hinnaksi tulee vain 11.75 euroa. Se tarkoittaa noin 1.65 euroa päivässä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

HUOM! Voit säästää 50 € hinnassa toimimalla tänään.

 

Olen saanut paljon kysymyksiä 30 päivän ruokasuunnitelmasta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 
 • q-iconHuomioiko tämä ohjelma ruoka-aineallergiat?

  Ohjeet ovat joustavia, ja niissä annetaan vaihtoehtoja allergioiden tai eri mieltymysten varalle. Energiamäärät pysyvät kutenkin melko samoina, vaikka joitain vaihdoksia tekeekin.

   

 • q-iconMinkä verran tässä syödään kaloreita?

  Ohjeissa on kahdentyyppiselle naiselle ruokavaliot: liikkuvalle ja vähän passiivisemmalle tyypille. Liikkuvan tyypin ruokavalio on noin 2000 kilokaloria ja passiivisempi noin 1750 kilokaloria. Nämä ovat kuitenkin suuntaviivoja eikä ohjeiden noudattaminen ole kalorin- tai grammantarkkaa.

  Muutenkin kalorinlaskenta on yllättävän epätarkkaa, varsinkin kulutuksen arvioinnin kannalta – siksi en suosittele laskemista. Myös oman kehon kuunteluun tulee ohjeita: jos nälkä vaivaa jatkuvasti, ruokamääriä pitää skaalata isommiksi.

 • q-iconVoiko vegaani soveltaa näitä ohjeita?

  Voi soveltaa, mutta meillä on valikoimassa erikseen vegaaneille sopiva ruokasuunnitelma. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun chatissa tai lähettämällä sähköpostia anette@maikkimarjaniemi.fi, niin saat lisätietoa.

 • q-iconSaako tämän 30 päivän aikana herkutella?

  Tottahan toki. Tavoitteena on oppia perusterveellisen syömisen pohja, ja siihen kuuluu joustavuus ja kohtuullinen herkuttelu. Karkkilakot ja ehdottomat kieltolistat eivät muutenkaan toimi pitkäjänteisesti, joten en niitä tässä 30 päivän ruokasuunnitelmassakaan suosittele.

 • q-iconMillainen ruokavalio on? En pysty enää syömään yhtäkään rahkaa!

  Rahkaa ei tarvitse syödä ollenkaa, jos siitä ei pidä tai jos maitotuotteet eivät sovi. Saa sitä proteiinia monista muistakin ruuista. 🙂

 • q-iconKuuluuko tähän treeniohjelmaa?

  Ei. Tämä on puhtaasti ruokasuunnitelma, joka opettaa itsenäisen fiksun syömisen perusteet.

 • q-iconPitääkö valmennuksessa jättää jotain ruokia pois? Esim leipä, herkut yms?

  Ei kielletä mitään ruokia. Sen sijaan opetellaan ateriarytmiä, jolla herkkuja ei tekisi niin paljon mieli.

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Saat viikottain materiaalit sähköpostiisi. Varaa siis joka viikko hieman aikaa mailin lukemiselle, ruokaostoksille, kokkaamiselle ja tietty syömiselle. 🙂

   

Kolahtiko? Hienoa, tilaa kurssi nyt, niin pääset heti opettelemaan kiinteyttävämpää ja terveellisempää ruokailua.

 

Toimi tänään ja tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

 
 

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 

Muista, että saat kurssin täydellä tyytyväisyystakuulla. Jos et koe kurssin olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko neljän viikon pituisen kurssin hinta on 47 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

 

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään kurssilla!