TARJOUS VOIMASSA:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

50+ kunnossa – kurssi
50–65-vuotiaille naisille!

5 viikon kurssilla saat treeniohjeet kotiin ja kuntosalille sekä ruokavalion resepteineen.

Kun ikää tulee yli 50 ja 60 vuotta, huomataan, että rasvaa kertyy keskivartaloon eivätkä dieetit enää toimi kuin ennen. 

Tällä kurssilla otetaan huomioon muutokset kehossa ja opetellaan uusia tapoja, jotka auttavat pitämään puntarin oikeissa lukemissa ja kehon sekä mielen virkeänä vielä vuosikymmeniä eteenpäin.

50+ kunnossa – kurssi
50–65-vuotiaille naisille!

5 viikon kurssilla saat treeniohjeet kotiin ja kuntosalille sekä ruokavalion resepteineen.

Kun ikää tulee yli 50 ja 60 vuotta, huomataan, että rasvaa kertyy keskivartaloon eivätkä dieetit enää toimi kuin ennen. 

Tällä kurssilla otetaan huomioon muutokset kehossa ja opetellaan uusia tapoja, jotka auttavat pitämään puntarin oikeissa lukemissa ja kehon sekä mielen virkeänä vielä vuosikymmeniä eteenpäin.

Pääsysi kurssille ei eräänny koskaan, eli voit hyödyntää ohjeita, treenejä ja reseptejä niin pitkään kuin haluat!

Syö vähemmän ja liiku enemmän – näinhän niitä tuloksia tulee?

No, ei oikeastaan ihan näinkään, ainakaan vaihdevuosien jälkeen. Naisen fysiologia muuttuu hormonitoiminnan myötä, ja painonhallinnassa täytyy menetellä hieman eri tavoin kuin aiemmin. Tässä on kolme yleistä sudenkuoppaa, johon naiset yli 50-vuotiaana kompastuvat:

1. Yrität laihduttaa

Yksi suurimmista virheistä on pudottaa painoa kovin vähäenergisellä dieetillä ja jättää lihakset vähälle käytölle. Tuloksena paino putoaa, ja jopa puolet tiputeistuista kiloista voi olla lihasmassaa. Dieetin jälkeen aineenvaihdunta jää matalammalle tasolle ja rasvaa kertyy kehoon entistä hanakammin. 


Vaihdevuosien jälkeen on kuitenkin erityisen tärkeää säilyttää lihasmassaa kaikin keinoin, sillä myös hormonitoiminnan muutokset edistävät lihasten kuihtumista ja luuston haurastumista.

Yleensä liikakilot ovat vaivihkaa hiipineet kehoon monen vuoden aikana, eikä niitä ole järkevää yrittää pudottaa lyhyessä ajassa. Parempia – ja pysyvämpiä – tuloksia saat, kun keskityt pitämään lihaksesi hyvässä kunnossa ja muutat ruokailuasi niin, että keho kiinteytyy hiljalleen uusien elämäntapojesi myötä.

2. Lenkkeilet liikaa

Lenkkeilyssä ei ole mitään vikaa, päinvastoin! Arkiarktiivisuus ja kestävyysliikunta lisäävät terveyttä ja hyvinvointia monin tavoin.

Keholla on kuitenkin taipumus pyrkiä homeostaasiin eli tasapainotilaan, mikä tarkoittaa että tutuksi tullut lenkki ei enää kehitä, vaan kunto ja lihakset voivat säännöllisestä liikunnasta huolimatta rapistua hiljalleen.

Jos haluat ehkäistä kunnon ja aineenvaihdunnan laskua iän myötä, kannattaa pari viikottaista lenkkiä vaihtaa lihaskuntotreeniin. Kuntosalille ei ole pakko lähteä, vaan kotonakin voit tehdä tehokasta treeniä.

Lihaskuntotreeni yhdessä muun liikunnan kanssa auttavat sinua kiinteytymään ja kerryttämään toimintakykyä pankkiin tuleviakin vuosikymmeniä varten.

3. Tuijotat vaakaa

Monelle naiselle on iskostunut mieleen jokin tietty ihannepaino, johon pitäisi päästä. Siksi elämäntaparemonteissakin kaivetaan ensimmäisenä esille vaaka, jolla mitataan onnistumisia. 

Paino on toki yksi mittari, muttei suinkaan tärkein. Kehonkoostumus merkitsee enemmän, etenkin vaihdevuosien jälkeen. Kannattaa siis painonpudotuksen sijaan pyrkiä polttamaan rasvaa ja ylläpitämään tai rakentamaan lihaksia.

Lihasmassa on paljon tiiviimpää kuin rasvakudos. Siksi paino voi pysyä jopa samana, kun vaatekoko pienenee, sillä vahvistuneet lihakset ja palanut rasva näyttäytyvät tiiviimpänä kehona.

Tällainen muutos onkin erityisen onnistunut, sillä vahvat lihakset lisäävät arkeen energiaa ja hyvinvointia, ja vastaavasti jo muutamakin palanut rasvakilo tuo valtavasti terveysvaikutuksia.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 50+ kunnossa -ohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan valmennukseen:

Lähestyt ihannepainoasi mukavaa tahtia

Kehosi kiinteytyy: rasvaa palaa ja lihakset vahvistuvat

Tiedät kuinka pitää painosi kurissa tulevinakin vuosina

Olosi on energinen, kun syöt ja liikut sinulle sopivalla tavalla

Makeanhimo ja mieliteot vähenevät tai poistuvat kokonaan

Kehosi liikkuvuus paranee ja tunnet itsesi notkeammaksi kuin aikaisemmin

Jumppaaminen ansiosta mielialasi paranee ja olosi on itsevarmempi

Omaksut armollisemman suhtautumisen itseesi, mikä auttaa tavoitteittesi saavuttamisessa

Tämän kurssin on käynyt yli 2400 tyytyväistä naista ja he ovat jättäneet suuren määrän positiivisia palautteita. Tässä muutamia:

Tämän kaiken saat kurssilla

Kurssi kestää 5 viikkoa. Saat heti käyttöösi liikuntaohjeet kotiin ja kuntosalille – voit valita, missä treenaat. Saat viikoittain sähköpostia, jossa ohjataan kurssin materiaaleihin.

Tällaisia viikkoteemoja käsittelemme kurssilla:

1. Miten rakennat polkusi elämäntapamuutokseen

 • Haastettelussa elintapalääkäri Vilho Ahola – miten vaihdevuodet vaikuttavat aineenvaihduntaan ja miten huomioit tämän ruokavaliossa ja treenissä 
 • Miten löydät pysyvän motivaation tavoitteesi tueksi
 • Miten treenaat turvallisesti salilla ja kotona

2. Mihin ravitsemuksessa kannattaa kiinnittää huomiota

 • Haastattelussa ravitsemusterapeutti Hanna Partanen – vaihdevuosien jälkeinen ravitsemus
 • Miten säilytät lihaskunnon varttuneemmallakin iällä
 • Runsaasti reseptejä ja ruokaideoita

3. Miten helpotat painonhallintaa unen avulla

 • Haastattelussa unilääkäri-dosentti Henri Tuomilehto – miten parannat untasi päivän pienillä valinnoilla

 • Miten huonolaatuinen uni vaikuttaa painonhallintaan

 • Video-ohjattu rentoutumisvenyttely ja Yin-joogaharjoitus

4. Miten teet herkuista ystävän

 • Haastattelussa psykologi Katarina Meskanen – miten tunnesyömisestä voi päästä eroon
 • Miten herkkuhimot saa loppumaan
 • Reseptejä: terveellistä hyvää kahvin kanssa + proteiinipitoiset jäätelöt

5. Miten jatkat matkaasi kohti hyvää oloa ja itsestäsi huolehtimista

 • Haastattelussa seksuaali- ja pariterapeutti Elina Tanskanen – miten seksuaalisuus ja kehonkuva muuttuvat iän myötä

 • Onko puntari ainoa kehityksen mittari

 • Miten hoidat hyvinvointiasi myös kurssin jälkeen

Treenikirjasto

Valmennuksessa saat käyttöösi kuntosaliohjelman, joka on tehokas ja turvallinen sekä yksinkertainen toteuttaa millä vain kuntosalilla. Saat kaksi erilaista koko kehon treeniä, joita voit käyttää vuorotellen eri treenipäivinä.

Kaikki eivät koe kuntosalia omaksi jutukseen, eikä tarvitsekaan. Kurssilla saat käyttöösi 15 kpl liikunnanohjaaja Sohvi Ollilan videolla vetämiä 5–20 minuutin pituisia kotijumppia, joilla innostut varmasti treenaamaan oman kodin rauhassa. Lisäksi saat valmiiksi koottuja kokoelmajumppia, joiden avulla voit tehdä pitempiäkin treenejä silloin, kun aikaa ja energiaa riittää.

Saat myös fysioterapeutti Minja Ikosen ohjaamat nivelhuoltovideot polvi- ja rannejumppaan. Jos polvissa tai ranteissa tuntuu jäykkyyttä tai kipua, kannattaa kokeilla näitä helppoja harjoituksia.

Reseptejä

Saat 52-sivuisen e-kirjan, jossa on reseptejä ja ideoita, miten muokkaat perinteisistä kotiruoista helposti terveyttä tukevia aterioita mausta tinkimättä. Kyseessä ei ole grammantarkka dieetti, vaan opas, jonka avulla voit tehdä helposti pieniä muutoksia ruokatottumuksiisi ja saada silti suuria tuloksia.

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin. Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla.

Uskomme kurssiin täysin, joten annamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

Siksi voit kokeilla ohjelmaa 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei ohjelma sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme ja palautamme rahasi.

Voit maksaa kurssin myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun kurssiin, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa kurssin johonkin toiseen samanarvoiseen ohjelmaan tai kauppamme lahjakorttiin.

TARJOUS PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

50+ kunnossa – kurssi 50–65-vuotiaille naisille

Säästät 50 % hinnassa, kun hyödynnät tarjouksen tänään!
129
64,50 € Säästösi 64,50 €
 • 5 viikon kurssi, jossa pudotetaan ylimääräisiä kiloja, syödään terveellisesti ja parannetaan kuntoa
 • Saat valmiiksi suunnitellut treeniohjeet, ruokavalion sekä asiantunjoiden ohjeet tähän elämäntilanteeseen
 • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla
 • Saat 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä hukkaostosta.
 • Pääsysi kurssille ei eräänny koskaan, eli voit hyödyntää ohjeita, treenejä ja reseptejä niin pitkään kuin haluat!

Valmentaja

Ammattivalmentajien vuosien aikana kerrytetty ammattitaito on paketoitu tähän valmennukseen. Voit siis olla varma, että materiaalit ovat turvallisia ja terveellisiä. Koska olemme kuitenkin myös hyvän ruoan ystäviä, ei reseptien ja ruoka-ohjeiden makua ja herkullisuutta ole unohdettu!

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja. Autan työkseni naisia tulemaan itsevarmoiksi, vahvoiksi ja terveiksi; ja stressaamaan ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä vähemmän.

Kun aloitin verkkovalmentajana, aloin saada paljon toiveita asiakkailta, että järjestäisin kurssin erikseen myös yli 50-vuotiaille naisille. Niinpä käärin hihat, otin yhteyttä muihin terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisiin ja kokosimme yhdessä tämän kurssin.

Jos tavoitteenasi on olla hyvässä kunnossa keski-iässä ja sen jälkeen, oppia terveellisemmät elämäntavat ja ymmärtää, miten ikä vaikuttaa kehosi muutoksiin, kannattaa lähteä mukaan tähän 50+ kunnossa -valmennukseen.

Valmennuksen avulla ennaltaehkäiset iän mukanaan tuomia haasteita. Tämä valmennus on suunniteltu noin 45–65-vuotiaille naisille, jotka haluavat parantaa kehonkoostumustaan ja saada lisää energiaa ja hyvinvointia elämäänsä.

Opit, miten otat huomioon iän mukanaan tuomat tarpeet liikunnassa ja ruokavaliossa.

Pureudumme muutoksiin ikääntyvässä kehossa, keskustelemme millaisia muutoksia vaihdevuodet aiheuttavat kehoon ja miten fysiologia muuttuu hormonitoiminnan muuttuessa.

Valmennuksen avulla opit muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lue, mitä muut asiakkaat ovat tykänneet kurssista:

“Ennen valmennusta olin etätyön passivoima, vaikkakin lenkkeilyä olen yrittänyt harrastaa. Kuitenkin nyt yli 50 v. vatsamakkarat ovat alkaneet ahdistaa ja herkutkin maistuvat aina iltaisin.

Halusin lähteä valmennukseen mukaan, koska kaipasin lihaskuntovinkkejä juuri tämän ikäiselle naiselle. Kaipasin tietoa, mihin pitäisi erityisesti kiinnittää huomiota kunnon kohotuksessa ja painonhallinnassa vaihdevuosien loppupuolella. Erityisesti odotin, että saan motivaatiota tehdä näitä muutoksia.

Kurssiin osallistumisessa mietitytti, saankohan mitään uutta tietoa ja miten valmennus saa innostumaan muutoksiin. Millaisia lihaskuntoharjoituksia tämän ikäisen kannattaisi tehdä?

Valmennuksen jälkeen sain intoa lisätä kasviksia aterioihini, unohtamatta proteiineja. 

Valmennus antoi selityksen herkkunälälle ja oloa helpottaakin heti, kun ymmärtää mistä siinä on kysymys. Olen ottanut taukojumpat rutiiniksi arjessa. Olen itse kotijumppien ystävä ja pidempi jumppa on helppo tehdä, kun valmennuksen tunnarit ovat yhä käytössä. Yritän laittaa jumpat viikkokalenteriin, että niitä tulisi oikeasti tehtyä.

Parasta valmennuksessa oli, kun tajusin ettei tässä iässä kannata keskittyä ensisijassa painonpudotukseen vaan lihaskunnon ylläpito on tärkeämpää!

Suosittelen kurssia kaikille, jotka haluavat viisikymppisenä motivaatiota elämäntapamuutokseen. Jokainen varmasti löytää tästä jotain ohjenuoria itselleen – suurempia tai pienempiä.”

– Marikki

“Olin toivonut tällaista kurssia juuri 50 v. täyttäneenä. Tämä kurssi on ollut juuri sitä mitä kaipasin. Lämmin kiitos Maikille tästä kurssista! Kokonaisuus on hyvä aihealueineen. Maikin tsemppivideot ja tekstiosuudet ovat oikein hyviä.

Sitten Sohvi! Jumppaohjaaja Sohvi on tehnyt sen mihin kukaan ei ole koskaan ennen pystynyt. Hän sai minut liikuntakammoisen jumppaamaan!! Nyt jumppaan neljä kertaa viikossa. Tuhannet kiitokset! Sohvin tyyli ohjata on ihana! Ekan kerran jälkeen itkin onnen kyyneleitä.

Ruokavalio on minulla muuten hyvällä mallilla, mutta herkuttelua joudun vielä työstämään. Vaikeinta on hyväksyä oma kehonsa, kun enää ei olekaan langanlaiha vaan nyt on jo muotojakin.

Minua yllätti eniten se, että innostuin jumppaamisesta. Olen nyt paljon paremmassa tilanteessa. Ennen kärsin päivittäisestä alaselkäkivusta ja säteilykivusta jalkaan. Söin särkylääkkeitä. Vaan jumpan ansiosta ei enää!

Vielä siitä jumpasta. Ihanaa, että jumppaosiot ovat kuin palapeli, joista voi koostaa sopivan kokonaisuuden! Se on innostavaa. Mielelläni valitsen erilaisia settejä, tosin usein teen aerobiset osiot mielelläni. Sitten teen jotain muita.

Suosittelen ehdottomasti tätä kurssia muille! Toivon tähän teemaan jatkokurssia. Sillä välin työstän vielä tämän kurssin antia ja sitten perehdyn pariin muuhun jo hankkimaani Maikin kurssiin. Tuhannet kiitokseni Maikki, Sohvi ja muut! Ruusukimppu teille! Ja illalla minulla on taas jumppatreffit Sohvin kanssa!”

– Kirsi

“Kiitos selkeästä, kansantajuisesti kerrotusta ja helposti käytettävästä kurssista. Tuli tunne kuin olisin saanut henkilökohtaista ohjausta rentojen ja leppoisten Maikin ohjeiden ja tuumailujen välityksellä. 

Myös Sohvin kotijumpista pystyi aloittamaan helposti. Rauhallinen ja lempeä ilmapiiri välittyi ohjauksista. Kiitos, Sohvi! 🙂 Ruokapaketti huippu! Aion kertailla ja tehdä vielä tekemättömät jumpat. Aurinkoa teille sinne kaikille! 🙂”

– Arja

“Hakeuduin kurssille koska olen yrittäjä ja minulle ei sovi mitkään säännölliset sovitut/maksetut jumpat ja kaipasin hyviä yläkropan jumppaohjeita ja niitä sainkin paljon erilaisia. En ole edes ehtinyt kaikkia kokeillakaan viidessä viikossa. Eniten olen tykästynyt komboihin joissa on aerobista, lihaskuntoa ja venyttelyä.

Yllätyin kuinka paljon pitää syödä proteiinia ja se ehkä onkin ollut haasteellisin osuus saada mahdutettua päivän proteiiniannokset. Olen jaksanut ja nukkunut paremmin, lihaskuntoni on paljon parempi ja vaikka minulla ei ollutkaan ylipainoa, olen kiinteämpi. 

Mittasin huvikseni vyötärönympäryksen ennen ja jälkeen ja 3 cm on vaan johonkin kadonnut vaikka alkutilannekin oli ihan hyvä 73 cm. 

Olen kokeillut niitä kaikkia ihania ruokareseptejä ja niistäkin suuri kiitos, sain paljon vaihtelevuutta aterioihin. Ja ne ihanat niveljumpat ovat auttaneet nivelsärkyihin.

 Ja, ja, ja vaikka mitä voisin tässä kehua mutta summa summarum: aivan mahtava kurssi, hyvät luennot, mahtavat jumpat, herkulliset ruokareseptit ja positiivisuus huokuu! ❤️ Ehdottomasti suosittelen tätä ihan jokaiselle ikään ja kokoon katsomatta. ❤️❤️❤️❤️”

– Marjo

“Olen ollut usean vuoden tilanteessa, että pitkän työmatkan (päivässä yht. 5 tuntia) vuoksi liikunnan harrastaminen loppui lähes kokonaan. Nyt korona-aikana onnekseni sain tehdä etätyötä ja tähän tuli muutos. 

Olen lenkkeillyt paljon ja nauttinut ulkoilusta. Syyskuun puolessa välissä jäin lomalle mikä muuttuu 1.11. eläkepäiviksi. Tämä 50+ kunnossa -valmennus tuli juuri oikeaan aikaan. Olen saanut takaisin liikunnan ilon ja päivittäiset erilaiset kehonhuolto-ohjelmat motivoivat hyvin ja innostavat tekemään enemmän tai vähemmän mielialan mukaan. 

Ohjeet ja tietopaketit ruokailuun ym. on antaneet hyvää varteenotettavaa tietoa. Ilokseni olen huomannut mm. jo poistoon tuomittujen pitkienhousujen mahtuvan taas. Jatkan kurssin ohjeita ja kehonkunto-ohjelmien käyttöä, ehdottomasti. 

Suosittelen kurssia lämpimästi. Ohjeet on helppoja noudattaa ja niissä otetaan huomioon käyttäjät vaikka eivät olisi paljoa liikkuneet ja kunto olisi vähän huonompikin. Kaikki pääsee helposti mukaan ohjaukseen. Tämä satsaus todella kannatti. Kiitos Maikki + muut valmentajat ruusuja jokaiselle.”

– Anne

“Kiitos valmennuksesta! Luennot olivat erittäin valaisevia. Vähintään joka toinen päivä on tullut joku kotijumppa tehtyä. Välillä käynyt kävelemässä ja jopa pyöräilyn aloitin 10 vuoden tauon jälkeen. 

Nyt on vyötäröltä lähtenyt 14 cm ja reisistäkin 8 cm! Kivut eivät rajoita ihan niin paljon kuin ennen ja nukun paremmin. Minulla on polvessa nivelrikko ja laaja-alainen nivelrikko alaselässä. Valmennuksen ansiosta näin yli kuuskymppisenä olen oivaltanut, että vähänkin lisää on parempi kuin ei ollenkaan. Jatkan siis harjoitteiden parissa intoa puhkuen.”

– Tuula

“Hei, aloitin kurssin kun todella huomasin jääneeni herkuttelun ja sohvan koukkuun. Töissä jaksoin toki käydä, mutta isot mullistukset yksityiselämässä, pettymykset työelämässä ja vapaaehtoishommissa olivat nakertaneet itsetuntoa kolmen viimeisen vuoden aikana niin, että olin aloittanut lohtusyömisen ja käperryin mahdollisimman kauas sosiaalisesta elämästä. Nyt olen tilanteessa missä ahmin ohjeitasi silloin kun ehdin.

Lohtusyömistä (makeaa) olen saanut vähennettyä huomattavasti. Kävelylenkillä käyn päivittäin (jo 3. viikko menossa) ja olo on huomattavasti parantunut. Tuntuu, ettei tässä sohvalle edes ehdi työpäivän jälkeen kun lenkin mitta on vähintään 5 km. Uniohjeistakin oli apua ❤ Kiitos, ihan mahdottoman hyvä ohjelma kaikkinensa. Tästä on hyvä jatkaa kokeilemaan kuntosalia ja jumppaa, hyvää ja terveellistä ruokaa jne.”

-Kristina

Usein kysyttyä!

Olemme saaneet paljon kysymyksiä tästä valmennuksesta – tässä muutamia antamiemme vastausten kanssa.

Kurssi sopii sinulle, jos olet noin 50–65-vuotias nainen ja haluat kiinteytyä, voida paremmin, saada lisää energiaa ja kehittää lihaskuntoasi. Valmennuksen liikuntaohjeet ovat helppoja ja niihin on erittäin matala kynnys osallistua. Jos et halua käydä kuntosalilla, se ei ole pakollista – voit hyödyntää kotijumpat ja kehittää kuntoasi omassa olohuoneessasi.

Valmennuksella on myös 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu: voit testata kurssia rauhassa 14 päivän ajan. Jos se ei ole sinun juttusi, voit lähettää minulle viestiä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Kurssi pitää ohjeet terveelliseen ruokavalioon, runsaasti reseptejä e-reseptikirjojen muodossa, liikuntaohjeita niin kotiin kuin kuntosalillekin. Lisäksi saat viiden asiantuntijan videoluoennot, joista saat kiinnostavaa tietoa erilaisesta hyvinvointiin ja ikään liittyvistä aiheista. Saat myös työkaluja, joista saat tukea oman elämäntapamuutoksesi tueksi.

Heti heti kurssin ostettuasi saat sähköpostiisi tunnukset valmennusalustalle ja pääset kurssin ensimmäisiin materiaaleihin käsiksi. Lisäksi saat meiltä viikoittain viestejä sähköpostiisi valmennuksen ajan, jotta pysyisit varmasti menossa mukana. Materiaalit jäävät käyttöösi viiden viikon jälkeenkin, joten voit hyödyntää niitä aivan omaan tahtiisi.

Ei hätää, kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Jos et jostain syystä halua käydä kurssia loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kannattaa varmistaa omalta lääkäriltä, että jumppien aloittaminen on ok. Näissä jumpissa vältetään hyppyjä, tärähtäviä liikkeitä ja syviä kyykkyjä – treeniohjeet on siis suunniteltu nivelystävällisiksi. Lihaskunnon parantaminen tekee nivelillekin hyvää.

Kannattaa varmistaa omalta lääkäriltä, että kuntoilun aloittaminen on ok. Jumpissa annetaan eri liikkeille helpompia vaihtoehtoja, joista voi valita itselleen sopivan kulloisellekin päivälle. Liikkeitä voi myös muokata siten, ettei nosta kahta kättä yhtä aikaa ylös, vaan vuorotellen.

Kyllä soveltuu! Treeneihin osallistuminen on helppoa, ja kotitreenit ovat lyhyitä, 5–20 minuutin mittaisia. Voit siis aloittaa liikkumisen valmennuksen ohjeilla kevyesti ja helposti. Ruokaohjeista saat helppoja reseptejä, jotka tukevat painonhallintaa ja hyvinvointia.

Valmennuksessa on ohjeita sekä huonokuntoisille että hyväkuntoisille. Punttitreenit toimivat molemmille, koska painoilla säädellään vastusta. Kotijumpat taas toimivat kehittävinä huonokuntoisille ja huoltavina harjoituksina hyväkuntoisille.

Ei hätää. Valmennuksella on 100 % tyytyväisyystakuu – laita meille siis vain viesti 14 päivän kuluessa ostopäivästä. Voit vaihtaa valmennuksen toiseen samanarvoiseen kurssiin tai saada rahasi takasin.

Jos maksoit kurssin liikuntaeduilla, maksua ei voida palauttaa rahana, mutta voit vaihtaa toiseen kurssiin.

Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi.

Kolahtiko? Hienoa, ilmoittaudu mukaan nyt ja ota painonhallinta sekä tähän ikään sopivat elämäntavat haltuun!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia