HUOM! Osta 50+ kunnossa -verkkokurssi tämän kampanjasivun kautta! Mukana jo yli 1000 kaltaistasi naista!

50+ kunnossa

Haluatko tukea painonhallintaan, enemmän elinvoimaa, lisää energiaa ja hyvää oloa?

 • Tuo elämääsi lisää itsevarmuutta ja virkeyttä
 • Opi syömään terveellisesti ja säännöllisesti sekä tuo lisää liikettä elämääsi
 • Upeassa ryhmässä on mukana jo yli 1000 kaltaistasi naista!

Lue tämä sivu loppuun, jos olet kyllästynyt jojoiluun ja haluat elämääsi lisää energiaa, itsevarmuutta ja kiinteämmän kehon.

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja. Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on olla hyvässä kunnossa myös keski-iän jälkeen, oppia terveellisemmät elämäntavat ja ymmärtää, miten ikä vaikuttaa kehosi muutoksiin, kannattaa lähteä mukaan 50+ kunnossa -valmennukseen.

Valmennuksen avulla ennaltaehkäiset iän mukanaan tuomia haasteita. Tämä valmennus on tehty noin 50-65-vuotiaille naisille, jotka haluavat saada lisää energiaa, parantaa kuntoa ja liikuntakykyä.

Opit, miten otat huomioon iän mukanaan tuomat tarpeet liikunnassa ja ruokavaliossa. Pureudumme muutoksiin ikääntyvässä kehossa, keskustelemme millaisia muutoksia vaihdevuodet aiheuttavat kehoon ja miten fysiologia muuttuu hormonitoiminnan muuttuessa.

Valmennuksen avulla opit muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi – kiinteydyt, parannat lihaskuntoasi ja jaksat paremmin myös arjen askareissa.

Onko ravitsemusta syytä muuttaa keski-iässä, miten? Onko lihasmassan kasvattaminen tai kiinteytyminen realistista keski-iässä? Olisi hauska kuulla/nähdä ihmisten positiivisia, omakohtaisia kokemuksia asiasta, ei vain teoriaa (vaikka kenties sekin motivoisi 🙂 )

- Asiakkaan pohdintaa

Tunnistatko itsesi näistä asioista?
Lue, kenelle kurssi on suunniteltu:

 • Olet jo 50 vuoden ylittänyt ja haluat pysyä virkeänä ja hyväkuntoisena
 • Olet ehkä kokeillut dieettejä ja kuureja aiemmin, ja haluat tehdä pysyviä muutoksia
 • Kaipaat helppoa painonhallintaa, haluat kiinteytyä ja kehittää lihaskuntoasi
 • Haluat varmistaa itsenäisiä ja terveitä vuosia vielä pitkäksi aikaa
 • Haluat nauttia elämästä hyväkuntoisena eläkepäivillä
 • Haluat lisää puhtia temmeltää lastenlasten kanssa
 • Haluat pitää kehon ja mielen virkeänä ja saada uutta energiaa
 • Haluat ylläpitää liikunta- ja toimintakykyä eläkkeellä tai työuran loppupuolella
 • Kaipaat nivelystävällisiä liikuntaohjeita

Moni kokee, että vaihdevuosien kynnyksellä, tai niiden jälkeen, painonhallinta vaikeutuu, painoa tuntuu kertyvän tai entisistä kiloista ei meinaa päästä millään eroon. Viimeistään tässä vaiheessa täytyy usein alkaa katsoa tarkemmin, mitä syö, ellei ole sitä jo tehnyt.

Sanni Massinen, laillistettu ravitsemusterapeutti

Tämä valmennus on tehty sinulle, joka haluat tosissaan muuttaa elämäntapojasi pysyvästi. Haluatko saada lisää itsevarmuutta, energiaa? Haluatko kiinteytyä ja olla paremmassa kunnossa?

Elämäntapamuutos ei tapahdu sormia napsauttamalla, ja siksi haluan, että vältät pikadieettien haitat. Tässä valmennuksessa opit, miten muutat ruokavaliotasi ja liikuntatottumuksiasi paremmiksi – ja samalla näet toivottuja muutoksia kehossa.

Moni kamppailee iän ja vaihdevuosien aiheuttamien muutoksien kanssa. Oma keho, fysiologia ja hormonitoiminta muuttuu – mutta miten, ja miten näiden muutosten kanssa opetellaan elämään?

Valmennuksen liikuntaohjeet ovat monipuolisia ja soveltuvat myös nivelvaivoista kärsiville. 

Jos haluat kiinteytyä, opetella uusia elämäntapoja ja olla paremmassa kunnossa, jatka lukemista!

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Tietoa ravitsemuksesta ja siitä, miten otat iän huomioon ruokavaliossa
 • Reseptikirjan täynnä herkullisia ja terveellisiä ruokaohjeita
 • Nivelystävällisiä jumppaohjeita kotiin, joilla parannat lihaskuntoa helposti omassa olohuoneessa
 • Helpon kuntosaliohjelman, jonka avulla saat tuloksia helposti ja nopeasti
 • Asiantuntijoiden videoluennot kiinnostavista aiheista: fysiologia, ravinto, uni, tunnesyöminen, seksuaalisuus
 • Lopputuloksena osaat muuttaa elämäntapojasi pysyvästi terveellisemmäksi, kiinteydyt ja kohotat kuntoa
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Pääsyn kannustavaan Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä neuvoja ja tukea valmentajilta tai vaikka jakaa onnistumisia muiden ryhmäläisten kanssa
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön kurssiin, saat kaikki rahasi takaisin

Saat kurssin aikana joka viikko sähköpostilla viestin, joissa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Pääset kirjautumaan valmennusalustalle, josta löydät kaikki kurssin materiaalit.

Kurssi kestää viisi viikkoa. Kaikki materiaalit jäävät käyttöösi myös tuon viiden viikon jälkeenkin, joten voit aina palata liikuntaohjeiden, ruokareseptien tai luentojen pariin.

Kiitos että materiaaleihin pääsee kurssin jälkeenkin. Pikkasen kiireet haittasivat osallistumista. Aamujumppan toivon jäävän omaksi käytännöksi. Ja nukkumista yritän edelleen petrata. Kiitos!

Heidi

Tällaisia teemoja käsittelemme:

 • Kuinka pidät itsestäsi hyvää huolta ja olet mummonakin vielä itsenäinen ja hyvässä kunnossa
 • Kuinka ylläpidät ja säilytät liikuntakyvyn työuran loppupuolella ja eläkkeellä
 • Kuinka saat uutta energiaa, olet virkeämpi ja voit paremmin
 • Kuinka saat elämääsi liikuntaa, joka on mielekästä, nivelystävällistä ja tehokasta
 • Kuinka keho muuttuu, kun hormonitoiminta muuttuu
 • Kuinka syöt terveellisesti ja hyvinvointia parantaen
 • Kuinka parannat liikkuvuutta ja lihaskuntoa, ja miksi se on tärkeää
 • Kuinka painonhallinta tai –pudotus onnistuu helposti, terveellisesti ja ilman pikadieettejä
 • Kuinka saat elämään lisää liikettä ja liikuntaa ja olet paremmassa kunnossa
 • Kuinka seksuaalisuus muuttuu iän myötä ja kuinka opit olemaan sinut kehosi kanssa

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja valmennuksessani olleilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata tuloksia myös sinulle:

Asenteeni tuli rennommaksi, tulin paljon energisemmäksi. Ajattelin, jos saan tarkkoja diettiruokaohjeita, en jaksa toteuttaa niitä kuitenkaan. Parasta oli oivaltamisen ilo.

Olen kymmenen vuotta yrittänyt pudottaa ne viisi ylimääräistä kiloa, enkä ole siihen pystynyt. Nyt niitä lähti seitsemän ja olo on kun nuorella tytöllä!

-Nainen 65v.
shadow-ornament

Unta keskimäärin 1h/yö lisää. Ymmärsin että minulla ei edes ole tarvetta pudottaa painoa. Painoindeksini on 21, mutta haluaisin kiinteyttä ja ylipäätään jaksaa paremmin.

-Nainen 54v.
shadow-ornament

Aloitin kurssin, kun olin laihduttanut 85 kiloa. Halusin uusia vinkkejä liikuntaan ja hyvinvointiin. Kurssi on ollut antoisa. Vaikeaa on ollut löytää aikaa/motivaatiota työpäivän jälkeen liikkumiseen, mutta onneksi sen voi tehdä kotonakin! Näinkin nopea uusien asioiden arkeen saaminen kyllä yllätti. Olen suositellut kurssia ikätovereille työssä, koska heillä ollut samoja haasteita kuin itsellänikin oli.

Tarja
shadow-ornament

Kiitos selkeästä, kansantajuisesti kerrotusta ja helposti käytettävästä kurssista. Tuli tunne kuin olisin saanut henkilökohtaista ohjausta rentojen ja leppoisten Maikin ohjeiden ja tuumailujen välityksellä. Myös Sohvin kotijumpista pystyi aloittamaan helposti. Rauhallinen ja lempeä ilmapiiri välittyi ohjauksista. Kiitos, Sohvi! 🙂 Ruokapaketti huippu! Aion kertailla ja tehdä vielä tekemättömät jumpat. Aurinkoa teille sinne kaikille! 🙂

Arja
shadow-ornament

Aloitin kurssin ihan mielijohteesta, halu saada uusia vinkkejä hyvinvointiin, ikuinen laihduttaminen tietysti mielessä tai ainakin ne kolme kiloa pois. Nyt kurssin käytyäni olen vähän vapautuneempi ja hyväksyvämpi itseäni kohtaan. Pyrin liikkumaan säännöllisesti ja vähän mietin syömisiäni, mutta en haluakaan nyt millekään kuurille. Oikeastaan mikään ei ole ollut vaikeaa. Enemmänkin oman kehon hyväksyntää ja iloa sen näinkin hyvästä kunnosta on tullut lisää. Positiivisuus kurssin annissa oli yllättävää! Olen jo hyvä! Näihin asioihin voi kiinnittää huomiota. Myös unilääkäri ja melatoniinin käyttö tietyissä tilanteissa antoi vapautta ja mahdollisuuksia. Suosittelen kurssia muillekin laajentamaan ajattelua ja hyvää oloa.

Anne

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

On tärkeää, että pidät itsestäsi huolta ja varmistat, että olet hyvässä kunnossa vielä vanhana mummonakin. Haluat varmasti olla itsenäinen ja toimintakykyinen – meistä ei kukaan halua olla taakka kenellekään toiselle, varsinkaan oman huonon kunnon vuoksi.

On kuitenkin hyvä tiedostaa, että hormonitoiminnan muuttuessa myös keho ja fysiologia muuttuu, mutta sinulla on silti lupa olla upea, itsenäinen nainen – paras mahdollinen sinä ilman nuoruuden epävarmuuksia!

Kun pysyt hyvässä kunnossa, voit vielä vanhanakin nauttia aktiivisesta elämästä, asua omassa kodissa mahdollisimman pitkään ja touhuta vaikkapa omien harrastusten parissa tai lastenlasten kanssa.

Kurssin luennoilla saat kiinnostavaa tietoa mm. elämästä vaihdevuosien jälkeen, tunnesyömisestä ja laadukkaasta unesta. Pääset kuulemaan seksuaali- ja pariterapeutin ajatuksia siitä, millainen henkinen siirtymä vaihdevuodet ovat.

Monet reagoivat muutosvaiheeseen esimerkiksi ärtymyksellä tai tunnesyömisellä. Saat vinkkejä, miten nämä tunteet kannattaa kanavoida toisaalle, jotta saat elämästä enemmän irti. Keskustelemme myös seksuaalisuuden ja parisuhteen muutoksista.

Saatat kärsiä energian puutteesta, kolotuksista ja jumituksista tai mystisistä päänsäryistä. Kurssin ohjeilla opit pitämään itsestäsi huolta ja saat apua näihin ongelmiin. Kun liikut ja syöt terveellisesti, pysyy mielikin virkeänä ja saat lisää energiaa. Samalla vyötärö kapenee ja tulet parempaan kuntoon.

Konkreettisesti valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • Ravintovalmennus (Arvo 235 €)

  Ravintovalmennuksessa pureudutaan siihen, mitä vaatimuksia ikä asettaa ravitsemukselle. Pääset testaamaan uusia reseptejä ja ymmärrät kehosi tarpeita paremmin.

  Opetan sinulle tapoja, joilla lisäät sisäistä ohjautuvuutta ulkoisen ohjauksen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, ettet tarvitse paperilappua kertomaan, mitä ja minkä verran sinun tulisi syödä, vaan opit pikkuhiljaa luottamaan kehosi viesteihin. Nälkä- ja kylläisyyshormonit ovat fiksuja ohjaajia, kun vain alat kuunnella niitä.

 • Kotitreenivalmennus: lihaskuntotreenit ja aerobinen jumppa (Arvo 199 €)

  Lihaskuntotreeneissä sinulla on valittavana eri pituisia, helppoja lihaskuntoa kehittäviä jumppia. Suurin osa treeneistä tehdään ilman välineitä, mutta valittavanasi on myös kahvakuulalla ja vastuskuminauhalla tehtäviä harjoituksia.

  Aerobisissa treeneissä pääsemme nostamaan sykettä ja saamaan hikeä vähän enemmän pintaan. Näihin treeneihin et tarvitse välineitä. Osa treeneistä tehdään musiikin rytmiin; älä pelästy tätä, vaan antaudu musiikille ja aerobicmaiselle tuokiolle! Tärkeintä on, että pidät hauskaa ja nautit liikkumisesta. Rytmistä putoaminen ei haittaa yhtään mitään!

  Kehonhuolto ja tasapaino -treeneissä pääset huoltamaan kehoasi ja mieltäsi helpoilla liikkeillä. Pääset haastamaan halutessasi myös tasapainoa ja kehittämään kehosi liikkuvuutta.

  Kaikkiin jumppiin ja treeneihin osallistuminen on helppoa. Saat sykettä ylös, lihaksiin liikettä ja myös hellää kehonhuoltoa venytellen. Nämä ovat erinomaisia niille kiireisille päiville, kun pitkälle lenkille tai salille ei ennätä.

  Laita vain video pyörimään ja jumppaa 5, 10 tai 15 minuuttia kannustavan ohjaajan kanssa omassa olohuoneessasi.

  Nämä jumpat on suunniteltu siten, että sinun ei tarvitse hyppiä, olla polvillasi lattialla tai taipua hurjiin venytyksiin. Ohjaaja antaa helppoja ja haastavampia vaihtoehtoja liikkeisiin.

 • Kuntosalitreenivalmennus (Arvo 155 €)

  Jos haluat käydä kuntosalilla, saat helpon kuntosalivalmennuksen. Valmennuksen avulla parannat lihaskuntoasi tehokkaasti, eikä sinun tarvitse epäröidä, mitä salilla oikein pitäisi tehdä. Treenejä varten tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille.

  Tällä helpolla saliohjelmalla saat näkyviä ja konkreettisia tuloksia ja parannat lihaskuntoasi helposti.

 • Asiantuntijoiden videoluennot (Arvo 149 €)

  Pureudumme muutoksiin ikääntyvässä kehossa, keskustelemme millaisia muutoksia vaihdevuodet aiheuttavat kehoon ja miten fysiologia muuttuu hormonitoiminnan muuttuessa. Saat 5 asiantuntijoiden videoluentoa, joissa perehdytään kiinnostaviin teemoihin: ravitsemus, uni, tunnesyöminen, fysiologia ja mindset. Saat paljon lisää tietoa mm. miten vaihdevuodet vaikuttavat kehoon ja mieleen ja miten uni vaikuttaa painonhallintaan.

 • Kaksi kattavaa reseptikirjaa (Arvo 35 €)

  Saat valmennuksessa kaksi todella laajaa reseptikirjaa: +50 kunnossa – ruokavinkit ja reseptit sekä Terveellistä hyvää kahvin kanssa tai välipalaksi.

  Reseptikirjoista saat helpot reseptit, joiden avulla kokkaamisesta tulee helppoa ja vaivatonta. Valmiiden reseptien avulla opit koostamaan terveellisen ruokavalion ja saat uusia makuelämyksiä.

Näiden arvo olisi yhteensä 866 euroa, mikäli ostaisit kaikki valmennuksen osa-alueet erikseen!

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 866 euroa, vaan hinta on...

Toimi heti, jos haluat kiinteämmän kehon, lisää energiaa ja paremman lihaskunnon!

Koko valmennuksen hinta on 129 €.

Kyllä, saat koko valmennuksen 129 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 866 vaan 129 euroa.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Hinta koko valmennukselle on 129 €.

Tule mukaan 50+ kunnossa -valmennukseen – lisää hyvinvointia, voimaa ja energiaa! Ryhmässä on mukana jo yli 280 naista.

PAINA TÄSTÄ JA TULE MUKAAN 50+ KUNNOSSA VALMENNUKSEEN

Saat koko 50+ kunnossa -valmennuksen 129 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

 

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja. Tässä valmennuksessa minulla on mukana mahtava tiimi: liikunnanohjaaja Sohvi (kuvassa sinisessä pusakassa), tiimimme laillistettu ravitsemusterapeutti Sanni, sekä fysioterapeutti Minja.

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Olen itsekin kamppaillut painon ja hyvinvoinnin kanssa, kokeillut herkkulakkoja, treenimetodeja ja muita kikkoja. Kuvittelin, että elämäni muuttuisi lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla. Tietysti olin väärässä, eivätkä väliaikaiset kikat tuoneet pysyviä tuloksia.

Lopulta ymmärsin ottaa pienempiä askelia kerrallaan monella rintamalla, ja tuloksia alkoi tulla kuin itsestään. Tahdonvoimasta tuli yhä tarpeettomampaa.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut runsaasti ja valmentanut tuhansia naisia. Tämä +50 kunnossa valmennus on syntynyt ihanien asiakkaiden tarpeesta ja toiveesta. Et takuulla ole ainoa, joka kamppailee näiden asioiden kanssa.

Esitellään vielä muut ohjaajat, jotka ovat tukenasi koko valmennuksen ajan:

Sohvi:
Hei, olen liikunnanohjaaja (AMK) Sohvi, ja olen suunnitellut sinulle kotitreenit tähän valmennukseen. Minulle on tärkeää ohjata mielekästä liikuntaa niin, että jokainen pystyy tarvittaessa soveltamaan liikettä omien tarpeidensa mukaan. Olen suunnitellut kotitreenit nivelystävällisiksi. Ohjaan jumpat sinulle videoissa, ja voit jumpata kanssani videoiden tahtiin.

Minja:

Olen Minja Ikonen, fysioterapeutti ja personal trainer. Työskentelen pääasiassa sellaisten asiakkaiden kanssa, joilla on jotain ongelmaa selän, alaraajojen tai nivelten kanssa. Jos sinulla on kysyttävää valmennuksen jumppaliikkeitten soveltamisesta, yritän löytää sopivan ratkaisun – niin hyvin kuin se etänä vain onnistuu!

Sanni:

Olen Itä-Suomen yliopistossa kaikki ravitsemusterapian opinnot vuosina 2013 - kevät 2018 suorittanut laillistettu ravitsemusterapeutti. Ravitsemuksen ammattilaisena haluan edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, jossa huomioidaan ruokavalion ohella muiden elämän osa-alueiden vaikutus. Olen suunnitellut tässä valmennuksessa olevat ruokaohjeet ja reseptit pitäen silmällä juuri ikäryhmäsi tarpeita.

Jos haluat lopettaa jojoilun, kiinteytyä ja olla paremmassa kunnossa, tule mukaan nyt.

Varaa paikkasi nyt: ryhmässä on mukana jo yli 280 kaltaistasi naista.

KYLLÄ, HALUAN PAIKAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 129 €

Saat koko kurssin 129 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

Olen saanut paljon kysymyksiä 50+ kunnossa -verkkokurssista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa:

 • q-iconMistä tiedän, sopiiko kurssi minulle?

  Kurssi sopii sinulle, jos olet noin 50-65-vuotias ja haluat kiinteytyä, voida paremmin, saada lisää energiaa ja kehittää lihaskuntoasi. Valmennuksen liikuntaohjeet ovat helppoja ja niihin on erittäin matala kynnys osallistua. Jos et halua käydä kuntosalilla, se ei ole pakollista – voit hyödyntää kotijumpat ja kehittää kuntoasi omassa olohuoneessasi.

  Valmennuksella on myös 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu: voit testata kurssia rauhassa 14 päivän ajan. Jos se ei ole sinun juttusi, voit lähettää minulle viestiä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

 • q-iconMitä kaikkea kurssi pitää sisällään?

  Kurssi pitää ohjeet terveelliseen ruokavalioon, runsaasti reseptejä e-reseptikirjojen muodossa, liikuntaohjeita niin kotiin kuin kuntosalillekin. Lisäksi saat viiden asiantuntijan videoluoennot, joista saat kiinnostavaa tietoa erilaisesta hyvinvointiin ja ikään liittyvistä aiheista. Saat myös työkaluja, joista saat tukea oman elämäntapamuutoksesi tueksi.

 • q-iconMilloin kurssi alkaa?

  Pääset kurssin ensimmäisiin materiaaleihin käsiksi 11.3. alkaen ja ne pysyvät sinulla loppuelämäsi. Voit hyödyntää kurssin ohjeita milloin tahansa nyt ja tulevaisuudessa. 

 • q-iconMiten voin maksaa kurssini?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

 • q-iconMitä jos en pidä kurssista tai en voi käydä sitä loppuun?

  Ei hätää, kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Jos et jostain syystä halua käydä kurssia loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Saat kurssin ostettuasi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan kurssille. Materiaalit ovat saatavillasi heti ja käytössäsi koko loppuelämäsi. Lisäksi saat meiltä viikottain materiaalia sähköpostiisi valmennuksen ajan.

 • q-iconMinulla on nivelrikko/ongelmia nivelten kanssa, sopivatko jumppaohjeet ja tämä valmennus minulle?

  Kannattaa varmistaa omalta lääkäriltä, että jumppien aloittaminen on ok. Näissä jumpissa vältetään hyppyjä, tärähtäviä liikkeitä ja syviä kyykkyjä – treeniohjeet on siis suunniteltu nivelystävällisiksi. Lihaskunnon parantaminen tekee nivelillekin hyvää.

 • q-iconVoinko tehdä näitä treenejä, kun minulla on verenpainetta?

  Kannattaa varmistaa omalta lääkäriltä, että kuntoilun aloittaminen on ok. Jumpissa annetaan eri liikkeille helpompia vaihtoehtoja, joista voi valita itselleen sopivan kulloisellekin päivälle. Liikkeitä voi myös muokata siten, ettei nosta kahta kättä yhtä aikaa ylös, vaan vuorotellen.

 • q-iconOlen reilusti ylipainoinen. Soveltuuko valmennus minulle?

  Kyllä soveltuu! Treeneihin osallistuminen on helppoa, ja kotitreenit ovat lyhyitä, 5-15 minuutin mittaisia. Voit siis aloittaa liikkumisen valmennuksen ohjeilla kevyesti ja helposti. Ruokaohjeista saat helppoja reseptejä, jotka tukevat hyvinvointiasi.

 • q-iconMiten liikuntaohjeissa huomioidaan eri kuntotasot, osalla on hyvä ja osalla huonompi kunto?

  Valmennuksessa on ohjeita sekä huonokuntoisille että hyväkuntoisille. Punttitreenit toimivat molemmille, koska painoilla säädellään vastusta. Kotijumpat taas toimivat kehittävinä huonokuntoisille ja huoltavina harjoituksina hyväkuntoisille.

Kolahtiko? Hienoa, lähde mukaan 50+ kunnossa -valmennukseen!

KLIKKAA TÄSTÄ JA TULE MUKAAN 50+ KUNNOSSA VALMENNUKSEEN

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

Muista, että saat valmennuksen täydellä tyytyväisyystakuulla. Jos et koe valmennuksen olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko kurssin hinta on 129 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!