Huom! Säästät 50 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt. Kampanjahinta umpeutuu pian!

Haluatko uutta virtaa treeniin ja näkyviä tuloksia tehokkaalla 6 viikon HIIT-treeniohjelmalla?

6 viikon HIIT-treenit: tuloksia tehotreenillä!

6 viikon HIIT treenit

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat uutta tehoa treeniin tiiviillä, aikaa säästävällä ohjelmalla.

Moi, olen Sohvi, liikunnanohjaaja HIIT-valmentajasi (kuvassa vasemmalla). Yhdessä hyvinvointi- ja voimavalmentaja Maikin kanssa (kuvassa oikealla), olemme luoneet sinulle tämän tehokkaan ja hauskan HIIT-treeniohjelman.

Jos haluat saada täysin uutta tehoa treeniin, tulla parempaan kuntoon ja haastaa koko kroppaa monipuolisesti, tämä treenipaketti on tehty sinulle.

HIIT (high intensity interval training) on mahtava tapa saada aivan uutta tarmoa ja tehoa treeniin, polttaa rasvaa ja treenata kiireisenkin aikataulun keskellä.

Valmennus sisältää monipuolisia treenejä, joista voit valita sopivat omaan aikatauluusi ja kuntotasoosi nähden. Treenit on suunniteltu nousujohteiseksi, joten voit tuntea kuntosi kohoavan treenien edetessä.

Jos siis haluat saada näkyviä tuloksia, treenata tehokkaasti ja tulla parempaan kuntoon, tämä treeniohjelma on tehty sinulle!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, HIIT-treeniohjelma sopii juuri sinulle:

Tämä treeniohjelma on tehty sinulle, joka haluat tosissaan panostaa harjoitteluun, treenata tehokkaasti ja olla paremmassa kunnossa. 6 viikon HIIT-treenit on tehokas valmennus, jonka avulla löydät uuden motivaation harjoitteluun. Näkyvät tulokset kannustavat panostamaan treeniin säännöllisesti.

HIIT-treenit ovat nopeita ja hauskoja, joten ne sopivat kiireisenkin arjen keskelle. Harjoitusten kesto on 5-20 minuuttia, joten arjen kiireet eivät ole tekosyy treenin unohtamiselle! Saadaksesi näkyviä tuloksia suosittelen, että treenaat 3 kertaa viikossa.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jatka lukemista ja tule mukaan treeneihin!

Saat kaiken tämän seuraavan 6 viikon aikana:

Nousujohteinen treeniohjelma

Monipuolisia 5-20 minuutin HIIT-treenejä. Valitse sopiva treeni kuntotasoosi ja aikatauluusi!

Kehonhuolto-ohjeet

Lämmittely- ja jäähdyttelyohjeet sekä rauhallinen yin-joogaharjoitus lepopäiviä varten, jotta palautuisit paremmin!

Ryhmän tuki

Aktiivinen Facebook-yhteisö, jossa saat vinkkejä ja vertaistukea. Tule hehkuttamaan treenifiiliksiä!

Tule mukaan saamaan upeita tuloksia: hinta koko HIIT-treeniohjelmalle on vain 49 €.

Varaa paikkasi tänään ja säästät hinnassa 50 €, sillä hinta nousee pian! Normaali hinta on 99 €.

Pääsysi materiaaleihin ei umpeudu, joten voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Kuulostaako tutulta? Näihin tilanteisiin tämä treeniohjelma sopii:

Harjoitukset ovat monipuolisia: lyhyet harjoitukset sopivat liikunnan tai HIIT-treenin aloittelijalle. Kunnon kasvaessa tai jos pohjakuntosi on valmiiksi parempi, voit tehdä pidempiä ja haastavampia treenejä.

Uskon tähän ohjelmaan täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Ohjelmalla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen sisältöihin tai saamiisi tuloksiin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä ohjelmaa loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja treeneihin osallistuneilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle:

 

Tilasin kotitreenipaketin, kun en pienten lasten äitinä joka välissä kerkeä kuntosalille ja juokseminen on melko yksipuolista harjoitusta, Olen ollut erittäin tyytyväinen HIIT-treeneihin. Olen tehnyt kaikki 5 ohjelmaa aina peräkkäin. HIITit ovat loisto jumppia ja selkeä ohjaaja.

 

 

Anna
 

Olen tykännyt HIIT-treeneistä, koska niillä saa hikisen ja tehokkaan treenin nopeasti, rauhalliset hetket on usein tosi lyhyitä.

Senni

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Miksi HIIT-treeni kannattaa?

HIIT-treeni parantaa sokeriaineenvaihduntaa, jolloin keho hyödyntää hiilihydraatit tarkoituksenmukaisesti. Riski diabeteksen kehittymiseen pienenee. HIIT-treeni auttaa parantamaan veren rasva-arvoja ja laskemaan verenpainetta kohti toivottuja lukuja.

HIIT-treeni on nopea ja helppo tapa saada uudenlaisia tehoja ja puhtia liikuntaan. Tehotreenin avulla voit harjoitella kotona, mökillä tai reissussa ilman välineitä.

Nämä HIIT-treenit on suunniteltu nousujohteisiksi, jotta saat konkreettisia, näkyviä tuloksia ja tulet parempaan kuntoon helposti ja nopeasti. Haluan, että saat tuloksia, etkä haaskaa aikaasi: siksi treenit on suunniteltu siten, että ne sopivat kiireiseenkin aikatauluun ja monenlaiselle kuntotasolle.

 • 5 minuutin HIIT-treenit

  Neljä nopeaa kolmen liikkeen tehotreeniä, jotka sopivat tehtäväksi milloin vain, missä vain. Nämä treenit sopivat mainiosti kiireen keskelle tai jos olet aloittamassa liikuntaa pidemmän tauon jälkeen. Syke nousee, mutta treeni on nopeasti tehty.

 • 10 ja 15 minuutin HIIT-treenit

  Neljä 10 minuutin ja neljä 15 minuutin HIIT-treeniä. Kolme viiden liikkeen kierrosta sopivat hyvin kiireisen päivän keskelle ja treenin tehostamiseen alkuvaiheen jälkeen. Nopeaa ja huipputehokasta!

 • 20 minuutin HIIT-treenit

  Neljä haastavaa hikitreeniä, joissa kuuden liikkeen kierrosta toistetaan neljän kierroksen verran. Nämä kovatehoiset treenit sopivat sinulle, kun HIIT-kuntosi on kehittynyt jo paremmaksi. Haasta itsesi!

 • Lämmittelyohjeet

  Kaksi eripituista lämmittelyohjetta, jotka valmistavat kehosi treeniin. Lyhyempi lämmittely sopii kiireisempiin hetkiin tai jos kehosi on jo lämmitelty. Pidemmässä keho lämmitellään perusteellisesti ja saat myös jalkojen dynaamisia venyttelyohjeita.

 • Kehonhuolto-ohjeet ja joogaharjoitus

  Palautumista varten saat jäähdyttelyohjeen: tämä 5 minuutin harjoitus sisältää ravisteluita ja venyttelyitä ja tukee kehon palautumista kokonaisvaltaisesti. Venyttelyohjeiden avulla puolestaan huollat lihaksia ja parannat liikkuvuutta kovatehoisen treenin jälkeen. Saat myös rentouttavan yin-joogaharjoituksen, joka huoltaa kehon lisäksi myös mieltä, parantaa unenlaatua ja toimii rauhoittavana hetkenä iltaisin.

 • Rasvanpolton ABC

  Jos tavoitteenasi on edistää kiinteytymistä ja kehon rasvanpolttoa, saat siihen kattavat ohjeet tästä valmennuksesta! Kerron sinulle vinkkejä treeniin ja ruokavalioon, joiden avulla alat nähdä tuloksia kehossa vain pienten muutosten avulla.

 • Kannustava Facebook-ryhmä

  Pääset mukaan kannustavaan Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea muilta ryhmäläisiltä, voit kysyä treenivinkkejä tai hehkuttaa treenifiiliksiä. Tervetuloa mukaan!

Enää hetki aikaa hyödyntää tämä kampanjahinta ja säästää 50 €, joten toimi tänään, jos haluat lähteä tähän kannustavaan ryhmään kaltaistesi naisen joukkoon ja tavoittelemaan rautaista kuntoa!

Koko treenipaketin hinta on 49 euroa. Normaalisti hinta on 99 euroa.

Kyllä, saat koko 6 viikon treeniohjelman 49 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

HUOM! Enää hetki asti aikaa hyödyntää tämä kampanjahinta, joten toimi tänään ja varmista paikkasi tässä kannustavassa ryhmässä.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen ohjelmaan ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Tule mukaan saamaan upeita tuloksia: hinta koko HIIT-treeniohjelmalle on vain 49 €.

Varaa paikkasi tänään ja säästät hinnassa 50 €, sillä hinta nousee pian! Normaali hinta on 99 €.

Pääsysi materiaaleihin ei umpeudu, joten voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla.

Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Moi! Olen liikunnanohjaaja Sohvi (kuvassa vasemmalla). Olen ohjannut monipuolisesti eri-ikäisiä eri liikuntamuotojen parissa, ja intohimonani onkin innostaa ihmisiä liikkumaan heille sopivalla tavallaan ja lisätä liikunnaniloa. Olemme tehneet tämän kurssin sinulle yhdessä hyvinvointi- ja voimavalmentaja Maikin kanssa (kuvassa oikealla).

Haluan, että liikunta on mielekästä ja treenistä tulee mahtava fiilis! Liikunasta pitää saada hyvää mieltä ja lisää virtaa arkeen, eikä sen pidä tuntua suorittamiselta tai pakkopullalta. Arki on usein kiireistä ja joskus aika on kortilla, mutta treeniin haluaisi kuitenkin panostaa: tämän vuoksi kotona treenaaminen on mahtava ratkaisu!

Olen itse hurahtaunut täysillä HIIT-treeneihin! Ne on nopea tehdä ja niistä saa mielettömän hyvän fiiliksen. Treenin teho tuntuu jo ensimmäisen kerran jälkeen, mutta välillä pystyt tarvittaessa keventämäänkin.

HIIT-treenit pystyy muokkaamaan helposti oman tason mukaiseksi valitsemalla liikkeet ja treenin keston itselle sopiviksi. Ei ole siis pakko olla superkunnossa, että voisi tehdä HIIT-treenejä! HIITiä tehdessä on mahtava huomata innostuminen ja onnistuminen itsensä haastamisen jälkeen.

Näihin treeneihin olen halunnut tuoda kokonaisvaltaisesti liikettä koko keholle niin, että treenin jälkeen fiilis on onnistunut ja hiki virtaa! Jotta jokaiselle löytyisi sopivat treenit, tämän kurssin materiaaleista löytyy eri pituisia treenejä. Kurssi myös etenee viikko kerrallaan niin, että treenien pituus kasvaa järkevästi asteittain. 

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat treenata HIIT-treenien tahdissa tehokkaasti ja nopeasti kotona. Kurssi sopii myös sinulle, jolla on jo liikuntataustaa ja haluat aloittaa HIIT-treenaamisen asteittain. HIIT-treenaaminen on mahtava tapa kohottaa kuntoa!

Tehoa ja puhtia treeneihin uutuusvalmennuksesta! Haluatko nähdä treenin tulokset kehossa ja tulla parempaan kuntoon nopeilla, tehokkailla treeneillä? Nopeimmat ovat jo mukana...

Saat koko 6 viikon ohjelman 49 € hintaan (normaalisti 99 €). Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Maksat treeniohjelmasta siis vain reilun euron päivässä – ja treenit jäävät käyttöösi pysyvästi, joten voit hyödyntää niitä rajattomasti jatkossa. 

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Testaa rauhassa 14 päivän ajan, soveltuuko treenipaketti sinulle. Jos et ole tyytyväinen, voit vain pyytää rahasi takaisin!

Olen saanut paljon kysymyksiä 6 viikon HIIT-treeneistä, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

Kolahtiko? Hienoa, lähde mukaan niin ehdit hyvin jo osallistuneiden naisten joukkoon ja pääset osaksi kannustavaa ryhmäämme.

Vielä ehdit mukaan! Kampanjahinta umpeutuu pian – toimi siis nopeasti!

Muista, että saat ohjelman täydellä 100 % tyytyväisyystakuulla. Jos et koe valmennuksen olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostin ja palautan rahasi.

Koko 6 viikon hinta on vain 49 € tällä kampanjasivulla. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin. Pääsysi materiaaleihin ei eräänny, vaan voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, jos emme ole paikalla chatissa esimerkiksi yöaikaan, jotta voimme vastata kysymykseesi seuraavana (arki)päivänä.