Tarjous päättyy:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Aloita liikunta

– treeniohjelma liikunnan aloittamiseen

Arki iski päälle, mikä on johtanut siihen, että liikuntaa tulee harrastettua… nolla kertaa viikossa?

Tätä 3 viikon treeniohjelmaa seuraamalla aloitat liikunnan ihan nollasta – lempeästi, mukavasti ja turvallisesti.

Vain kolme vartin treeniä viikossa riittää parantamaan kuntoa, kaventamaan vyötäröä ja helpottamaan painonhallintaa.

Nyt saat treenit -50 % alennuksella kun tulet mukaan heti!

3 tekijää, joiden ansiosta tämä treeniohjelma on paras liikunnan aloittamiseen

1

Valmiiksi suunniteltu ja helposti toteutettava treenikalenteri

Moni yrittää aloittaa liikunnan liian kovilla ja liian usein toistuvilla treeneillä.

Liian raju liikunnan aloitus kostautuu kipeytyneinä lihaksina, väsymyksenä ja liikuntamotivaation laskuna. Kovia treenejä jaksaa rutistaa hetken, kunnes seinä tulee vastaan.

Tässä ohjelmassa treenataan viikon aikana kolme kertaa ja vain 15-20 minuuttia kerrallaan.

Se on määrä, jota on helppo noudattaa kiireisessäkin arjessa, eikä kroppa kipeydy liiallisesta treenistä.

Samalla liikunta hivuttautuu pysyväksi osaksi omaan arkea lähes itsestään. Lopulta treenin kestoa ja määrää voi nostaa turvallisesti suuremmaksi, kun peruskunto sen sallii.

2

Matalan kynnyksen treenit ja liikkeet

Moni aloittelijalle suunniteltu jumppa ei välttämättä todellisuudessa sovikaan kaikille liikuntaa aloittaville.

Esimerkiksi vatsalihasliikkeinä voi olla sellaisia rutistuksia, ettei kookkaampi vatsa taivu niihin. Tai treeniliikkeet rasittavat niveliä liikaa, kun keho ei ole vielä tottunut liikkumiseen.

Aloita liikunta -ohjelman treeni ja liikkeet ovat suunniteltu keholle, joka ei ole tottunut treeniin. Etkä tarvitse niihin mitään välineitä.

Jumpissa on huomioitu myös mahdollisesti kookas vatsa, mutta treenit soveltuvat yhtä mainiosti myös normaalipainoiselle.

Treenit ovat mahdollisimman helpot, jotta kynnys liikunnan aloittamiseen on matala. Sinun tarvitsee vain laittaa video pyörimään ja tehdä jumppaliikkeet ohjatusti videon tahdissa.

Muutaman treenikerran jälkeen huomaat kuinka liikunta alkaa sujumaan!

3

Tunnet kehityksen ja muutoksen kehossasi

Monesti liikuntaa aloittaessa lihakset tuntuvat kipeiltä ja keho väsyneeltä. Ja moni ajattelee, että silloin keho muuttuu ja tuloksia tulee.

Usein takana on kuitenkin liian kova treeni tai liian monta treenikertaa lyhyellä aikaa. Se johtaa helposti vammoihin, loukkaantumisiin tai motivaation loppumiseen.

Rasitus on tietysti tarpeellista ja lihaksien tulee tuntua siltä, että niitä on käytetty.

Hyvin suunniteltu ohjelma takaa sen, että keho saa rasitusta sopivassa määrin, että tuloksia tulee. Silti rasitusta ei tule liikaa, jotta joka treenikerran jälkeen koko keho olisi kankea ja kipeä.

Tämä on huomioitu Aloita liikunta –treeneissä. Liikuntaa on vain 15 minuuttia kerralla ja kolmesti viikossa.

Silloin keho ehtii palautua, mutta silti tuloksia tulee ja liikkuminen pysyy miellyttävänä!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Aloita liikunta -treeniohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan:

Tämän kaiken treeniohjelma sisältää

3 viikon treeniohjelma

Saat kolmeksi viikoksi valmiiksi mietityn ja suunnitellun treeniohjelman, joka sopii liikunnan aloittamiseen vaikka nollasta.

Sen avulla treenaat kehoa parempaan kuntoon ja tunnet olosi itsevarmaksi ja vahvemmaksi. Sinun tarvitsee vain seurata ohjelmaa ja tuloksia tulee.

Tätä ohjelmaa seuraamalla vältät yleiset virheet, joita tehdään kun aloitetaan liikunta.

Joka viikko sinun tarvitsee tehdä vain kolme 15-20 minuutin treeniä. Jokaisen treenin voit tehdä kotona, tarvitset vain mukavat vaatteet ja pehmeän viltin tai jumppa-alustan. 

Treenit jäävät käyttöösi myös ohjelman päättymisen jälkeen, joten voit palata niihin halutessasi niin pitkään kuin haluat.

Seuraa perässä -treenivideot

Jokainen treenivideo on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.

Pääset seuraamaan valmentajaamme ja jumppaamaan perässä.

Et joudu siis missään vaiheessa miettimään tai suunnittelemaan itse liikkeitä, vaan näet koko ajan mitä pitäisi tehdä ja kuinka kauan.

Tällä tavalla 15-20 minuutin jumppa hujahtaa hetkessä!

3 motivoivaa podcastia

Podcasteissa paneudutaan muun muassa liikuntamotivaatioon ja terveydelle hyödylliseen liikunnan määrään.

Voit kuunnella podcasteja vaikka kävelylenkillä.

Pitkän laiskan kauden jälkeen aloitin tällä setillä ja täytyy sanoa, että oli tosi kiva tapa päästä taas kiinni säännölliseen liikkumiseen. Useimmiten tein tämän ennen töihin lähtöä ja sain itseni mukavasti hereille.

– Helena

Vuoden tauon jälkeen aloitin ja kyykyt oli tosi haastavia, nyt jo jollain lailla sujuu. Yllätys kuinka mukavaa ja hyvä ohjaus kannustaa minutkin neuleen ääreltä pois. Suosittelen muillekin kurssia. Kyllä kannattaa💃

– Rauni

Ajattelin tarvitsevani kuntoutusta, koska en ollut palautunut parin vuoden takaisen sairaalajakson jälkeen. “Normaalit” jumpat tuntui edelleen liian rankalta.

Ilokseni huomasin pärjääväni tällä kurssilla hyvin! Tästä on hyvä jatkaa. Nämä jumpat voivat myös jäädä taukoliikunnaksi, kun ovat sopivan lyhyitä. Kiitos!

– Tiina

Kurssi oli mukava, olin iloinen, että oli huomioitu se, että liikkeitä pystyy tekemään isompikin ihminen (monia “aloittelijan” kursseja olen kokeillut aikaisemminkin esim.YouTubesta, mutta ne ovat aina laihoille sopivia tai sisältävät hyppimistä tai muuta mihin minä en fyysisesti pysty jolloin motivaatio tehdä katoaa heti alkuunsa).

Mukavaa oli myös se, että treenit olivat sopivan mittaisia; kun näkee, että menee yleensä melkein vain vartti niin ei ole mitään syytä jättää tekemättä.

Ensin ajattelin, että onko tämä tarpeeksi haastavaa (kävin salilla viisi kertaa viikossa nuorempana ennen masennusta ja lihomista, joten mielessäni olen edelleen 25 ja fit, en 36 ja fat mistä johtuen mieli tekisi lähteä heti nostelemaan painoja samaan tapaan kuin nuorena), mutta kyllä sen treenin päätteeksi huomasi, että olihan se.

Kivaa oli myös se, että ohjaaja oli kannustava, mutta ei jenkkityyliin tekopirteä vouhottaja. :D

Suosittelisin kurssia ehdottomasti, helppo seurata mukana, liikkeet ovat sellaisia että niitä pystyy tekemään isompikin ihminen, ja treenin saa tehtyä alle 20 minuutissa ilman erityisiä lisävarusteita, tuoli ja seinä riittää.

– Helena

Aloitin kurssin tilanteesta, jossa lihaskuntotreeni on jäänyt tekemättä säännöllisesti. Olen liikkunut pelaamalla ja valmentamalla lentopalloa ja kävelemällä, mutta jumppa kotona ei vaan ole houkutellut.

Tämän kurssin aikana olen alkanut odottaa näitä “sovittuja” treenipäiviä ja tehnyt kaikki treenit säännöllisesti, mutta joustaen vähän päivissä. 

Alkuun treeni tuntui jopa liian helpolta, en ehkä sitten ollut ihan niin liikkumaton kuin olin ajatellut 🙂 Olin kuitenkin vähän yllättynyt siitä, miten helpon oloiset liikkeet tuntuivat kehossa, ja siitä miten paljon virtaa tästä sain. 

Suosittelen kurssia ihan kaikille, jotka miettii että, “pitäisi jumpata mutta…” kannattaa aloittaa! Sohvin tyyli ohjata on loistava, tuntuu kuin olisi oikeasti samassa huoneessa, niin hienosti hän kannustaa ja kehuu 🙂 

Kiitos tästä hyvästä alusta! ❤

– Saija

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin.

Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla.

Uskomme treeniohjelmaan täysin, joten annamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

Siksi voit kokeilla treenejä 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, etteivät ne sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme ja palautamme rahasi.

Voit maksaa ohjelman myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun ohjelmaan, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa sen johonkin toiseen samanarvoiseen tuotteeseen tai kauppamme lahjakorttiin.

Tarjous päättyy:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Aloita liikunta

– treeniohjelma liikunnan aloittamiseen
89
44,50 €
  • 3 viikon valmis treeniohjelma liikunnan aloittamiseen
  • Laita vain video pyörimään ja jumppaa mukana 15min kerralla
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla.
  • 100% tyytyväisyystakuu - saat rahat takaisin, jos et pidä treeneistä.

Valmentajasi treeneissä on liikunnanohjaaja Sohvi

Moikka, olen liikunnanohjaajasi Sohvi.

Työssäni tärkein tehtäväni on saada sinut innostumaan liikkeestä ja tarjota mukavia treenikertoja.

Tässä ohjelmassa treenataan viikon aikana kolme kertaa: maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina.

Voit tietysti tehdä jumpat muinakin päivinä, jos jokin toinen aikataulu sopii sinulle paremmin.

Ohjelma kestää kolme viikkoa, mutta saat pitää treenit niin kauan kuin tarvitset niitä, joten voit tehdä näitä jumppia aina kun haluat.

Toivon, että kolmen viikon jälkeen kehossasi on herännyt energinen treenikipinä ja jatkat liikunnan tiellä kohti mahtavaa, energistä fiilistä!

Sohvi

Liikunnanohjaaja

Usein kysyttyä!

Olen saanut paljon kysymyksiä tästä treeniohjelmasta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

Et tarvitse valmennuksessa mitään muita varusteita kuin laitteen, jolta laitat videot pyörimään. Voit treenata kotona, kavereiden kanssa tai vaikka laiturin nokassa. Sinulla on hyvä olla jumppamatto tai muu pehmeä alusta, jotta treeni olisi mukavampaa.

Pääset heti käsiksi materiaaleihin ja ne ovat sinulla käytössä niin kauan kuin haluat.

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen.

Kyllä vain, voit vain laittaa videon pyörimään ja aloittaa jumpat.

Et suinkaan! Valmennuksella on 100 % tyytyväisyytakuu 14 päivän ajan. 

 

Voit siis testata treenejä täysin ilman riskiä 14 päivän ajan. Jos et tykkää tai ohjelma ei sovikaan sinulle, laitat minulle viestin 14 päivän sisällä ostopäivästä ja palautan rahasi täysimääräisenä takaisin. Halutessasi voit myös vaihtaa kurssin toiseen sinulle soveltuvaan.

 

Huomaathan, että maksaessasi tyky-maksuvälineillä, liikuntaseteleillä tai vastaavilla, emme voi palauttaa rahoja, mutta voit vaihtaa kurssin toiseen.

Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi.

Oletko valmis aloittamaan?

Hinta nousee pian:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Maikki Marjaniemi © 2022 All rights reserved