fbpx

HUOM! Jos haluat päästä alkuun kuntosaliharjoittelussa ja kiinteytyä lihaskuntotreenillä, tule mukaan valmennukseen tämän kampanjasivun kautta: säästät 50 € hinnassa!

 

Haluatko oppia treenaamaan kuntosalilla itsevarmasti, tehokkaasti ja turvallisesti?

Vahva nainen: Aloita salitreeni -verkkovalmennus

 • Kohti hyvää kuntoa ja kiinteää kehoa kuntosalitreenillä: tehokas ja kiinteyttävä ohjelma salihajoittelun aloittelijoille.
 • Kuntosalin laitteet, välineet ja liikkeet tutuksi ammattivalmentajan ohjauksessa.
 • Tule mukaan nyt, niin säästät 50 € hinnassa: sinulla on 100% tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan.

Haluatko kiinteytyä ja parantaa lihaskuntoasi salilla, ja tutustua samalla kuntosalin laitteisiin, välineisiin ja liikemalleihin?

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Haluaisitko treenata kuntosalilla lihaskuntoa kehittäen, mutta et vielä osaa käyttää laitteita tai liikkeet eivät ole tuttuja?

Monesti kuntosaliharrastuksen aloittamisen esteenä on se, ettei oikein tiedä mitä siellä salilla kannattaisi tehdä ja laitteet tuntuvat pelottavilta ja vaikeilta käyttää.

Tämä valmennus poistaa nämä epävarmuudet ja voit mennä salille itsevarmana ja tietäen, mitä olet tekemässä.

Tämä kuntosalivalmennus on suunniteltu sinulle, joka haluat aloittaa uuden liikunnallisen elämäntavan tai haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun muiden liikuntaharrastusten, vaikkapa kestävyyslajien rinnalla.

Tämän valmennuksen avulla kiinteydyt, parannat lihaskuntoasi ja treenatessa purat myös stressiä.

Tämä on matalan kynnyksen valmennus ja liikkeelle lähdetään aivan alkeista. Treenikertoja on kaksi viikossa ja ne ovat lyhyitä. Täten varmistetaan, että hallitset liikkeet turvallisesti, opit tuntemaan tiesi salilla ja lisäksi saat konkreettisia, näkyviä tuloksia. Sinun ei välttämättä tarvitse edes hikoilla.

Saat valmennuksen nyt kampanjahinnalla: säästät 50 € hinnassa. Toimi kuitenkin nopeasti, ettet menetä alennusta.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä treeniohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

 • Et ole harrastanut liikuntaa hetkeen ja haluat aloittaa uuden, liikunnallisemman elämän.
 • Haluat kiinteytyä ja polttaa kehostasi haitallista rasvaa.
 • Harrastat kestävyyslajeja, kuten juoksua tai joogaa ja haluat aloittaa voimaharjoittelun tukemaan lajiharjoittelua.
 • Liikunnan aloittaminen tuntuu vaikealta ja ikävältä, kaipaat itsevarmuutta ja selkeät ohjeet joilla pääset alkuun helposti.
 • Olet käynyt aiemmin kuntosalilla ilman valmennusta ja haluat nyt aloittaa puhtaalta pöydältä, perusteista lähtien.
 • Et halua rääkätä itseäsi, vaan haluat näkyviä tuloksia mukavalla treenillä jo parilla treenikerralla viikossa.
 • Haluat ymmärtää saliharjoittelun periaatteet ja oppia liikkeet turvallisesti.
 • Haluat oppia asioita pikkuhiljaa siten, että kehitystä kuitenkin tapahtuu nopeasti.
 • Et halua kuormittaa kehoasi väärällä tai liian rajulla tekniikalla treenaten.

Treenejä tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille. Salilla on hyvä olla vähintään vapaat painot (eli käsipainoja, tankoja ja levypainoja), mielellään myös jalkaprässi, ylä- ja alatalja sekä polvenkoukistuslaite. Opit käyttämään laitteita ja välineitä valmennuksen aikana, joten niiden ei tarvitse olla entuudestaan tuttuja.

Ohjelma soveltuu sinulle, jos et ole koskaan käynyt kuntosalilla tai jos kuntosali on tuttu paikka, mutta et ole saanut ohjausta liikkeiden tekniikkaan ja kaipaat lisää itsevarmuutta saliharjoitteluun.

Sohvaperunakin voi aloittaa kuntosaliharjoittelun tämän valmennuksen avulla tai jos harrastat jotain muuta liikuntalajia, valmennuksen avulla opit helposti yhdistämään lihaskuntoharjoittelun muuhun liikuntaharrastukseen.

Saat kaiken tämän Aloita salitreeni -ohjelmassa:

 • 2 erilaista saliohjelmaa kuuden viikon harjoitusjaksolle jaettuna.
 • Selkeät ohjeet jokaiselle treenikerralle sekä kirjallisesti, kuvina että ohjevideoina.
 • Kuntosaliharjoittelun työkirja, jonka avulla tiedät mihin keskityt jokaisella treenikerralla ja voit seurata kehitystäsi.
 • Dynaamiset lämmittelyohjeet, jotka toimivat myös lepopäivien kehonhuoltona ja parantavat liikkuvuutta: näitä voit tehdä myös kotona.
 • Ohjeet, joilla kehität liikkeiden suoritustekniikkaa ja saat aikaan entistä parempia tuloksia.
 • Näkyviä tuloksia: parannat lihaskuntoasi, kiinteydyt ja tulet vahvemmaksi ja energisemmäksi.
 • Tietoa salietiketistä eli vinkkejä miten salilla kannattaa toimia.
 • Pääsyn kannustavaan Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella valmentajien kanssa ja saat vertaistukea muilta ryhmän jäseniltä

Näihin tilanteisiin tämä valmennus on oiva ratkaisu:

 
 • Haluat polttaa rasvaa ja kiinteyttää kehoasi tai saada tukea painonhallintaan.
 • Haluat kehittää lihaskuntoasi muita harrastuksia tukevasti.
 • Haluat aloittaa liikunnan hyvin matalan kynnyksen treeneillä ilman että joudut hikoilla tuntikausia putkeen monta kertaa viikossa.
 • Salille meneminen jännittää tai pelottaa sinua, mutta haluaisit tulla parempaan kuntoon ja kiinteytyä.
 • Haluat mennä kuntosalille tietäen, mitä olet tekemässä ja tuntea olosi itsevarmaksi.
 • Haluat lisää jaksamista ja energiaa arjen askareisiin.
 • Haluat oppia kuntosaliharjoittelun liikemallit turvallisesti, jotta et kuormita kehoasi liikaa edistyneemmille tarkoitetuilla ohjelmilla.

Tämä treenipaketti soveltuu sinulle, jos et ole koskaan käynyt kuntosalilla tai olet saliharjoittelun alkutaipaleella. Kuntosaliharjoittelussa on mahtavaa olla aloittelija: tulokset näkyvät alussa nopeasti, mikä on palkitsevaa ja ruokkii treeni-innostusta entisestään.

Valmennuksen treeniohjelmat kehittävät koko kehon lihaskuntoa, kun treenaat pari kertaa viikossa.

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Voit sieltä nopeasti tarkistaa liikkeiden suoritustavan videolta tai vaikka tulostaa itsellesi kirjalliset ohjeet. Tunnukset jäävät sinulle ja sinulla on jatkossakin pääsy valmennukseen, joten voit myöhemminkin tarkistaa ohjeita ja liikkeitä.

Uskon tähän ohjelmaan täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Ohjelmalla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen sisältöihin tai saamiisi tuloksiin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä ohjelmaa loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kokemuksia naisilta, jotka ovat treenaanneet ohjeideni mukaan... ja syy miksi uskallan luvata sinullekin tuloksia:

Olen kuntoillut säännöllisesti jo 4 vuotta periaatteessa juossut. Olen myös käynyt hiukan salilla mutta ei ole ollut minusta hauskaa.

Nyt tämän ohjelman treenit olivat helppoja eikä mukana ollut mitään monimutkaisia laitteita joten nyt menen salille kaksi kertaa viikossa ja sen päälle käyn uimassa 500 m.

30-40 minuuttia salilla tuntuu hyvältä ajalta. Suosittelisin kurssia varsinkin naisille jotka eivät koskaan ole käyneet kuntosalilla.

Hannele
shadow-ornament

Olen treenannut Maikin saliohjelmilla kohta kaksi vuotta, eikä ole kertaakaan kyllästyttänyt! Parasta on ollut se, että treenit ovat aina sopivasti erilaisia, mikä pitää liikuntainnon yllä ja haastaa kroppaa. Ohjeet ja videot ovat selkeitä, ja voin luottaa siihen, että liikkeet ovat aina turvallisia. Maikin treenejä voi suositella niin aloitteleville kuin vähän kokeneemmille treenaajille!

Nainen, 32 v.
shadow-ornament

Olen yllättynyt miten tälleen 2x/vko tehneenä mulla selvästi on erityisesti käsiin tullut habaa ja pakara/reidet on muuttunut tiukoiksi. En oo yhtään niin puhkipoikki mitä taas olin kun työpäivän jälkeen lähdin ryhmätunneille pomppimaan yms. ja illat oli vaikee rauhoittaa. Aiemmin en ole saanut saliohjelmista näin nopeita tuloksia vaikka useampaa ohjelmaa oon tehnyt, varmaan tää koko kroppa kerralla on se juju kuitenkin ja kahden treenin vaihtelu. 🙂 Olen tosi happy 🙂

Tyytyväinen treenaaja

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

 

Kuntosaliharjoittelu on erittäin tehokas tapa kiinteytyä ja tulla parempaan kuntoon. Parempi lihaskunto auttaa jaksamaan myös muissa harrastuksissa ja arkielämässäkin.

Salille meneminen voi kuitenkin tuntua pelottavalta. Mitä jos en osaa käyttää laitteita? Mitä siellä salilla kannattaisi oikein edes tehdä, jotta siitä on hyötyä? Voinko treenata väärin ja aiheuttaa haittaa keholleni?

Tämä verkkovalmennus on suunniteltu siten, että opit askel askeleelta kuntosaliharjoittelun salat. Ammattivalmentajan ohjauksessa perehdyt välineiden käyttöön ja oikeaan liikkeiden tekniikkaan, ja saat näkyviä tuloksia.

Kuntosaliohjelmia on netissä tarjolla paljon ja niitä voi olla vaikea verrata keskenään. On hyvä kuitenkin tiedostaa, että aloittelijan on hyvä treenata aloittelijalle suunnatulla ohjelmalla. Tämä valmennus on tehty siten, että se sopii nimenomaan saliharrastuksen aloittelijalle.

Jos siis olet kuntosaliharrastuksen alkutaipaleella, tämä valmennus on tehty sinulle. Haluan, että saat näkyviä tuloksia, opit treenaamaan oikealla tekniikalla ja treenit tuntuvat mielekkäiltä. Treenit eivät tässä valmennuksessa ole pitkiä tai äärimmäisen rankkoja, vaan helppoja ja lyhytkestoisia. Täten varmistetaan, että tuloksien lisäksi myös palautuminen on tehokasta.

Vaikka verkkovalmennus ei korvaa kanssasi treeneissä läsnäolevaa personal traineria, joka ohjaa liikkeet kädestä pitäen, on tämä valmennus silti oiva tapa päästä alkuun saliharjoittelussa. Ammattivalmentajan suunnitteleman ohjelman avulla varmistat, että treeni sujuu turvallisesti, tuo tuloksia etkä tuhlaa aikaasi salilla.

Tämän treenipaketin arvo ei koostu vain siitä työstä, jonka olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen. Arvo koostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta. Sinun ei tarvitse perehtyä treenaamisen nippelitietoon tai yrittää oppia kuntosalitreenejä yksin, vaan ohjeita noudattamalla alat varmasti nähdä tuloksia hyvin pian.

Konkreettisesti treenipaketti sisältää seuraavia asioita:

 • Kuntosaliojelmat 6 viikoksi (Arvo 480 €)

  Saat kaksi koko kehon treeniä. Ensimmäinen treeni tutustuttaa sinut kuntosalitreenin saloihin, muutamien perusliikkeiden tekniikkaan ja liikemalleihin. Hieman myöhemmin otetaan mukaan myös toinen erilainen treeni, jonka liikkeet täydentävät ensimmäistä treeniä. Harjoitukset ovat helppoja ja ne onnistuvat hyvin perusterveillä ihmisillä.

  Saliohjelmat kuormittavat koko kehon isoja lihasryhmiä, jonka vuoksi saat aikaan nopeasti näkyviä tuloksia ja koko kroppa saa treeniä joka kerta.

  Saat saliohjelman liikkeistä helpot ohjevideot sekä kirjalliset, tulostettavat ohjeet. Ohjeet ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi.

  Saliohjelma on suunniteltu tehtäväksi kaksi kertaa viikossa, ja treenikerrat ovat aluksi lyhyitä, noin 20-30 minuuttisia, ja myöhemmin korkeintaan tunnin pituisia. Sinun ei tarvitse siis viettää kaikkea vapaa-aikaasi salilla. Tällä varmistetaan myös palautumisen onnistuminen. Samalla luodaan mielekästä, liikunnallista rutiinia, joka joustaa aikataulujesi mukaan ja sopii osaksi normaalia arkeasi.

 • Saliharjoittelun työkirja (arvo 45 €)

  Työkirjassa on ohjeet jokaiselle treenikerralle. Sen avulla varmistat, että voit mennä salille joka kerta itsevarmana, sillä tiedät mitä siellä teet. Tämä säästää aikaa ja tietysti myös hermoja. Osaat ottaa oikeat välineet, oikeat painot ja tiedät miten treenisi rakentuu.

  Työkirjaan sisältyy myös tietokoneella tai kännykällä täytettävä yksinkertainen treenipäiväkirja, johon voit merkata ylös jokaisella harjoittelukerralla käyttämäsi painot, toistot ja fiiliksen. Kun kirjoitat tuloksesi ylös, sinun on helppo seurata kehitystäsi ja valita seuraavassa treenissä sopivat painot.

 • Dynaamiset lämmittelyohjeet (Arvo 39 €)

  Lämmittelyohjeilla varmistat, että kehosi on valmis treeniin. Näin saat itse treenistä enemmän irti ja kehityt nopeammin. Lämmittelemällä ehkäiset myös vammojen syntymistä. Treenipakettiin sisältyvät dynaamiset lämmittelyohjeet sopivat mainiosti myös lepopäivien kehonhuoltoon. Kun huollat kehoasi lempeästi myös lepopäivinä, parannat liikkuvuuttasi ja huollat lihaksia. Nämä liikkeet voi tehdä myös kotona.

 • Pääsy kannustavaan Facebook-ryhmään (Arvo 39 €)

  Pääset mukaan mahtavaan Facebook-yhteisöön, jossa saat sekä valmentajien että muiden ryhmäläisten tuen ja kannustuksen. Kysy neuvoja kuntosaliharjoitteluun, jaa kokemuksia tai löydä vaikkapa tsemppaaja toisesta treenaajasta. Voit osallistua aktiiviseen keskusteluun ja saada vertaistukea niin valmentajilta kuin muilta treenaajilta.

Näiden arvo olisi vähintään 603 euroa, jos ostaisit kaikki henkilökohtaisena ohjauksena ja luentoina.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 603 euroa, vaan hinta on…

Tule mukaan nyt, jos haluat kiinteytyä ja oppia treenaamaan salilla tehokkaasti.

 

Saat koko kurssin hintaan 49 euroa (normaalisti hinta on 99 €).

Säästät 50 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt! Kampanja umpeutuu pian, joten toimi nopeasti.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 603, vaan 49 euroa.

Pääset nyt treenaamaan tällä ammattilaisten kokoamalla kuntosaliohjelmalla ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Treenipaketista tulet maksamaan vain 49 €. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Vahva nainen: Aloita salitreeni -kuntosaliohjelman hinta on 49 €.

Säästät 50 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt! Aloita valmennus ja saavutetaan yhdessä tavoitteesi!

Saat koko kuntosalivalmennuksen 49 euron hintaan (normaalisti 99 €). Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun 14 päivän ajan. Voit siis testata tätä valmennusta rauhassa ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Säästä 50 euroa valmennuksen hinnassa, kun tilaat nyt tämän kampanjasivun kautta. Toimi nopeasti!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

Miksi kannattaa valita aloittelijan kuntosaliohjelma? Miksi mikä tahansa ohjelma ei välttämättä ole hyvä aloittelijalle?

 

Tiesitkö, että lihaskunto alkaa rapistua jo 30 ikävuoden jälkeen? Siksi on tärkeää pitää huolta lihaskunnosta, vaikka liikkuisikin vaikkapa lenkkeilemällä, pyöräilemällä, hiihtämällä tai uimalla.

Kun treenaa pari kertaa viikossa kuntosalilla, on lihaskunnon parantaminen helppoa. Aloittelijan kannattaa valita aloittelijalle suunnattu ohjelma. Jos treenaa edistyneemmille tarkoitetulla, raskaammalla ohjelmalla, voi kehitys jopa kärsiä.

Haluatko kiinteytyä, tulla vahvemmaksi ja oppia treenaamaan kuntosalilla? Tilaa tämä valmennus ja onnistutaan yhdessä nyt!

 

Tule mukaan treenaamaan ja saat näkyviä, konkreettisia tuloksia!

Pääset mukaan tähän kuntosalivalmennukseen valmennukseen vain 49 euron hintaan (normaalisti 99 €). Tiedätkö mitään yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi, jonka avulla parannat kuntoasi, kiinteydyt ja tulet itsevarmemmaksi niin kuntosalilla kuin sen ulkopuolellakin?

Kun tilaat valmennuksen nyt, säästät 50 € hinnassa. Toimi nopeasti, ettet menetä alennusta!

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit rauhassa testata kurssia. Jos et ole tyytyväinen, voit laittaa minulle viestiä ja palautan rahasi.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

Olen saanut paljon kysymyksiä Vahva nainen: Aloita salitreeni -valmennuksesta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 
 • q-iconMillaisia laitteita kuntosaliohjelmassa käytetään?

  Treenejä tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille, mutta sinun ei tarvitse osata vielä käyttää laitteita tai välineitä. Opettelemme niiden käyttöä yhdessä valmennuksen edetessä.

  Salilla on hyvä olla vähintään vapaat painot (eli käsipainoja, tankoja ja levypainoja), mielellään myös jalkaprässi, ylä- ja alatalja sekä polvenkoukistuslaite.

  Valmennuksen tarkoitus on oppia tuntemaan tiensä kuntosalilla, joten jos laitteiden käyttö jännittää, kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan. Ammattilaisen suunnitteleman valmennuksen avulla ei mene aikaakaan, kun tunnet olosi kuntosalilla jo itsevarmaksi ja mukavaksi ja opit pitämään treeneistä!

 • q-iconJos haluan kiinteytyä, kannattaako salitreenin lisäksi tehdä myös aerobista treeniä, kuten kävelyä, uintia tai pyöräilyä?

  Jo pelkästään tämän salitreenin avulla saavutat mitä luultavammin tuloksia kiinteytymisen saralla. Aloittelijana kehitys usein näkyy ja tuntuu melko nopeastikin. Pakko ei ole siis tehdä näiden lisäksi aerobista treeniä. Jos kuitenkin haluat, se on täysin ok ja suositeltavaakin. On kunnon ja kiinteytymisen kannalta hyödyllistä pitää arkiaktiivisuuden taso hyvänä, eikä kompensoida tehtyä salitreeniä yleisellä passiivisuudella.

  Salitreenin lisänä tehtävä aerobinen treeni kannattaa tehdä kevyesti ja oman kunnon mukaan. Tällöin peruskulutuksesi pysyy hyvällä tasolla ja kevyt liikunta edistää myös palautumista.

 • q-iconTreenataanko tässä eri päivinä ylä- ja alakroppaa?

  Tämä kuntosaliohjelma on yksijakoinen, eli siinä treenataan aina kerralla koko kroppa. Tällöin sinun ei tarvitse käydä salilla kuin pari kertaa viikossa, ja saat jo nopeasti näkyviä tuloksia aikaan. Kun treenaat aina kerralla koko kropan, saavat kaikki lihaksesi kuormitusta useammin ja tuloksiakin tulee nopeammin. 

 • q-iconKuuluuko pakettiin ruokavaliota?

  Ei kuulu. Paketti keskittyy vain treeniin. 

 • q-iconOlen sohvaperuna ja ylipainoakin on kertynyt. Voinko silti tulla mukaan valmennukseen?

  Kyllä voit. Ylipaino ei ole este, ja tämä valmennus on myös oiva tapa nousta sohvan pohjalta ja päästä kiinni liikunnallisempaan elämään. Lähdemme liikkelle aivan alkeista, joten vaikka et olisi koskaan harrastanut liikuntaa tai liikunnallisemmasta elämästä olisi vierähtänyt jo tovi, tämä valmennus auttaa pääsemään alkuun kuntosaliharjoittelussa.

 • q-iconMiten voin maksaa valmennuksen? Onko osamaksu mahdollinen?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

  Kurssilla on myös 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Voit testata kurssia rauhassa 14 päivän ajan. Jos se ei sovellukaan sinulle, palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa paketti nyt, niin pääset tavoittelemaan parempaa kuntoa, näkyviä tuloksia ja kiinteämpää kroppaa.

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt – tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

 

Muista, että saat täyden, 100% tyytyväisyystakuun. Jos et koe tämän olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko paketin hinta on 49 euroa ja se on kertamaksu. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Tilaa nyt ja säästät 50 € hinnassa. Toimi nopeasti, kampanja umpeutuu pian!

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä treenipaketista, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään treeneissä!