Hei Elinan seuraaja! Hyödynnä 50-70 € alennus ja huolehdi omasta hyvinvoinnistasi.

Haluatko lisää energiaa, itsevarmuutta, liikkuvuutta ja parempaa kuntoa?

 • Saat nyt 2 erilaista valmennusta Elinan seuraajan kampanjahintaan
 • Tee tästä vuodesta elämäsi paras - ole itsevarma ja voi hyvin!
 • Hyödynnä 50-70 euron alennus - saat alehinnan vain tältä kampanjasivulta!

Haluaisitko kiinteämmän kropan, lisää lihasta tai terveellisen ja ravitsevan vegaaniruokavalion?

Sinun ei tarvitse pohtia näitä juttuja yksin. Maikki Marjaniemi on tehnyt mahtavat valmennukset, joiden avulla pääset helposti treenaamaan oikein, ammattilaisen ohjeilla tietysti.

Elinan seuraajana saat valmennukset todella edullisilla kampanjahinnoilla!

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat treenata kehoasi muodokkaammaksi, saada lisää liikkuvuutta tai omaksua kiinteyttävän tavan syödä!

Miksi Elina suosittelee Maikin valmennuksia?

"Maikin valmennukset pitävät sisällään paljon enemmän kuin mitä osasin alun perin odottaa. Vaikka valmennuskokonaisuudet on suunniteltu sopimaan kaikille, viikoittain vaihtuvat tehtävät ja painopisteet tekevät valmennuksista hyvinkin yksilöllisiä. Eri tavoitteita tai haasteita omaavat ihmiset voivat keskittyä juuri siihen, mistä kokevat saavansa eniten irti.

Minusta on siistiä, että Peppupajassa ei keskitytä pelkästään treeniin ja ruokaan, vaan kropan lisäksi muokataan niitä ajattelutapoja, jotka loppujen lopuksi määräävät sen, mitä me tehdään, millä tavalla ja miksi. Pureudutaan syvällisemmin omaan kehonkuvaan ja itsetuntoon, etsitään tapoja vähentää kiirettä ja stressiä, pohditaan unen ja palautumisen merkitystä tulosten saavuttamisessa ja niin edelleen.

Valmennuksessa korostetaan oman kropan kunnioittamista ja rakastamista nyt, eikä vasta sitten kun olet saavuttanut oman tavoitteesi, mikä on ainakin tällaiselle kehopositiiville hyvin tärkeää.

Maikin 30 päivän vegaaniruokasuunnitelma tekee vegaaniruokaan tutustumisesta ihanan helppoa. Olen ollut kasvissyöjänä pian kaksi vuotta ja vegaaniksi ryhtyminen kävi usein mielessä, mutta koin hyvin vaikeaksi luopua mm. kananmunista. Hyvin monipuolisen ja kattavan ruokasuunnitelman ansiosta ei kananmunat pyörineet kertaakaan mielessä.

Helppojen reseptien lisäksi valmennus tarjoaa erinomaiset työkalut hyvin suunniteltuun kaupassakäyntiin ja tehokkaaseen mealpreppaukseen.

Minusta on hienoa, että kaikki materiaalit ovat käytettävissä myös valmennusten päättymisen jälkeen. Se mahdollistaa opittujen taitojen kertaamista, mikä helpottaa pysyvien muutosten toteuttamista, sekä tarvittaessa omalla aikataululla etenemistä. Näin pidetään huolta myös siitä, ettei valmennettava putoa täysin kelkasta, jos kesken kaiken tuleekin esteitä."

-Elina, Hooray for Squats

 • Peppupajassa kiinteydytään ja opitaan arvostamaan omaa kroppaa

  Peppupajassa poltetaan rasvaa ja rakennetaan lihasmassaa. Samalla opit kuitenkin arvostamaan kehoasi nyt etkä vasta sitten, kun olet päässyt tavoitteisiisi. Saat selkeät ohjeet treeneihin kuntosalille ja kotiin.

 • 30 päivän vegaaniruokasuunnitelmasta ravitseva ja monipuolinen ruokavalio

  Jos tavoitteenasi on syödä monipuolisesti, terveellisesti ja säännöllisesti noudattaen vegaaniruokavaliota, voit tilata 30 päivän vegaaniruokavalion. Saat helpot ja herkulliset reseptit, ruokaohjeet ja kauppalistat 30 päiväksi.

Lue eteenpäin, jos haluat tosissaan muuttaa elämäntapojasi, voida paremmin ja olla paremmassa kunnossa

Peppupaja

Kauanko olet toivonut muodokkaampaa kehoa? Toisaalta kauanko olet kaivannut sitä tunnetta, että olisit tyytyväinen itseesi tällaisena ja nyt ilman mitään muutoksiakaan?

Maikki on valmentanut satoja naisia ja huomannut, että jo se kun alkaa tekemään itselleen hyviä asioita - nukkumaan riittävästi, liikkumaan, syömään ravinteikkaasti - niin itsearvostus kasvaa ikään kuin itsestään.

Ansaitset arvostusta ihan joka elämän vaiheessa. Kehosi on kuitenkin osa sinua. Sinulla on oikeus ja velvollisuus pitää siitä huolta, sen vuoksi että olet arvokas.

Sinulla on oikeus treenata omien motiiviesi vuoksi. Yksi syistä voi olla parempi ulkonäkö tai vaikka muodokkaampi peppu. Toisaalta se ei välttämättä ole ainoa syy. Lopulta motiiveja kaivellessa löytyy sellaisia asioita kuin itsevarmuus, energisyys, jaksaminen arjen askareissa, turhan kehosta stressaamisen lopettaminen ja monia muita.

On tärkeää opetella rakastamaan omaa kehoa jo matkan varrella, eikä vasta maalissa.

Kun muokkaat kehoasi itseäsi kunnioittaen etkä rääkkitreeneillä tai kitudieeteillä, itsevarmuus ja kunnioitus itseäsi kohtaan kasvaa helposti. Oikeanlaisten elämäntapojen myötä vaatteet istuvat paremmin, tunnet itsesi itsevarmaksi ja vahvaksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Peppupajan myötä hankit sellaiset taidot, että timmin kunnon ylläpitäminen on lopulta aivan normaalia.

 

30 päivän vegaaniruokasuunnitelma

Terveellinen syöminen on jokaisen oikeus. Se tekee mahdolliseksi arjessa jaksamisen, terveenä pysymisen ja painonhallinnan.

30 päivän vegaaniruokasuunnitelman avulla löydät pysyvän motivaation ruokavaliomuutokseen ja toteutat sitä itsellesi sopivaan tahtiin. Olitpa sitten sekasyöjä tai jo vegaani, ruokasuunnitelman avulla lisäät kasvisten määrää ruokavaliossasi vaivattomasti.

Voit myös tutustua helposti vegaaniruokavalioon ravitsemusterapeutin suunnittelemilla ohjeilla, joten voit olla varma, että saat ruoasta kaiken tarvitsemasi.

Mikäli tavoitteenasi on painonpudotus, dieetistä toiseen jojoilu vuosien ajan on eurojen, elämänilon ja terveyden hukkaan heittämistä ja voi aiheuttaa vahinkoa aineenvaihdunnalle. Tälle kurssille osallistumalla vältät tällaiset pikadieettien haitat.

Fiksusta ja kasvispainotteisesta ruokailusta tulee sinulle normaalia arkea, ja tulokset näkyvät energisyytenä ja parempana hyvinvointina, kiinteytymisenä ja rasvanpolttona.

Kaikki kurssien ruoat ovat sovellettavissa koko perheen ruokailuihin. Ruokasuunnitelma soveltuu sinulle, olitpa sitten jo kokenut konkari vegaani-kokkailussa tai vasta aloitteleva vegaani.

Lue, miksi Elina oli niin tyytyväinen Maikin valmennukseen:

"Aloitin Maikin Peppupaja-valmennuksen vuoden 2019 alussa ja tykkäsin heti siitä, että ei lähdetty saman tien täysillä repimään, vaan rakennettiin niin henkistä kuin fyysistäkin pohjaa sille itse tekemiselle."

"Yleensä valmennuksissa aletaan heti painamaan täysillä treeniä ja noudattamaan valmista ruokavaliota selvittämättä sitä, MIKSI alun perin se valmennus haluttiin aloittaa.

Minusta on siistiä, että pohditaan omalla kohdalla, mitkä ovat ne syyt, jotka ajavat kohti muutosta. Ja ne omat syyt voivat olla ihan mitä tahansa, ei pelkästään pyöreämpi peppu. Se, että tässä valmennuksessa korostetaan sisäistä motivaatiota ulkoisten sijaan, takaa varmemmat ja pysyvämmät tulokset.

30 päivän ruokakurssi oli mielestäni oikein toimiva kokonaisuus, joka auttoi minua suhtautumaan syömiseen hieman rennommin. Ei turhaa kikkailua vaan hyviä, edullisia raaka-aineita ja helppoja reseptejä, joilla pysyi nälkä pois ja sai kiloja karistettua.

Minulla on pitkään ollut vaikeuksia löytää itselleni toimiva ja stressitön tapa syödä ja valmistaa ruokaa, ja uskon että tämän valmennuksen myötä sain yhden stressitekijän elämästäni veks. Koska syömisen pitäisi olla kaikkea muuta kuin stressaavaa. Se, että kiinteytymistäkin tapahtuu, on pelkkää plussaa!

Mielestäni Peppupaja-valmennuksessa ja ruokakurssilla annetaan toimivat työkalut, joilla pääsee pysyviin tuloksiin. Koen itse, että Maikin opeilla, systemaattisella treenaamisella ja suunnitelmallisuudella tulen saavuttamaan tavoitteeni.

Olen ollut tyytyväinen tuloksiin. Suosittelen Maikin valmennusta siis sinulle, joka haluat parantaa hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti, ei pelkästään fyysisesti. Se henkinen puoli kun on yhtä tärkeä kuin se, miten syöt ja treenaat."

-Elina

Näitä valmennuksia Elina suosittelee sinulle:

Peppupaja

Treenaa salilla tai kotona koko kehoa vahvemmaksi ja muodokkaammaksi. Opit samalla myös parantamaan kehonkuvaasi, eli alat tykkäämään kehostasi enemmän jo nyt ennen muutoksia.

Opit syömään kiinteyttävästi ja arvostamaan itseäsi samalla, kun tulet timmimpään kuntoon.

Elinan seuraajana pääset mukaan huikealla 70 euron alennuksella - tule mukaan nyt!

149 € 79 €

HALUAN PEPPUPAJAAN

30 päivän vegaaniruokasuunnitelma

Saat valmiit vegaaniruokasuunnitelmat 30 päiväksi kahdella eri energiamäärällä (enemmän liikkuvat tarvitsevat enemmän energiaa ruoasta). Opit syömään terveellisesti, poltat samalla rasvaa ja kiinteydyt. Opit koostamaan maukkaat ja fiksut ateriat ja syömään kasvispainotteisemmin.

Ruokasuunnitelma soveltuu sinulle, olitpa sitten pidempään vegaaniruokavaliota noudattanut, vasta alkutaipaleella vegaaniruokaan perehtymisessä tai sekasyöjä joka haluaa syödä enemmän kasviksia.

Elinan seuraajana pääset mukaan huikealla 50 euron alennuksella - tule mukaan nyt!

97 € 47 €

HALUAN 30 PÄIVÄN VEGAANI- RUOKASUUNNITELMAN

Uskon kaikkiin valmennuksiin täysin, joten saat 100% tyytyväisyystakuun.

Valmennuksilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Hyödynnä Elinan seuraajan kampanjahinnat ja nappaa kurssit huimalla alennuksella:

Peppupaja
79 €
Normaalisti 149 €

 • Tehokkaat kuntosalitreenit
 • Monipuoliset kotitreenit
 • Kattava ravintovalmennus
 • Opi kehopositiivisuutta
 • Syö hyvin, liiku ja kiinteydy
 • Opettele pysyvä elämäntapamuutos
 • Muuta peilikuvaa mieluisammaksi
 • Valmennuksen on käynyt jo yli 1500 naista
 • Säästä 70 €!
30 päivän vegaaniruokasuunnitelma
47 €
Normaalisti 97 €

 • Selkeät ja helpot ruokaohjeet
 • Ohjeet reseptien soveltamiseen
 • Kiinteyttäviä, terveellisiä reseptejä
 • Lisää kasviksia ruokavaliooon
 • Ravintoterapeutin suunnittelema ruokaohjelma
 • Soveltuu aloittelevalle tai kokeneelle vegaanille
 • Säästä 50 €!

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri Maikkia?

maikki-puntti-pulla-pieni

Hei, olen Maikki. Ravintovalmentaja, personal trainer (ja kissaihminen).

Autan naisia tulemaan itsevarmoiksi, vahvoiksi ja terveiksi; ja stressaamaan ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä vähemmän.

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Ennen tälle alalle ryhtymistä jahtasin sitä oikeaa ruokavaliota, treenimetodia tai kikkailua, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla.

Tiedät varmaan, miten tarina jatkui. Jaksoin innostua (ja stressata) uusista jutuista hetken ja palasin pian takaisin vanhoihin tapoihin.

Vasta myöhemmin oivalsin, että todelliset muutokset tehdään yksitellen ja omaan elämään sopivaksi sovittaen.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä.

Opiskelin, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Olen saanut paljon kysymyksiä valmennuksista - tässä osa niistä Maikin vastausten kanssa

 • q-iconMiten valmennukset toimivat?

  Pääset kirjautumaan helppokäyttöiselle valmennusalustalle omilla tunnuksillasi.Saat myös viikottain sähköpostilla vinkkejä ja lisätietoa valmennuksen sisällöistä ja teemoista. Valmennuksen materiaalit pysyvät käytössäsi jatkossakin, joten voit palata niihin yhä uudelleen ja uudelleen.

 • q-iconMiten voin maksaa valmennuksen? Onnistuu lasku tai osamaksu?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

  Kaikki hinnat ovat kertamaksuja, etkä sitoudu kuukausimaksuihin tai kestotilauksiin.

 • q-iconMitä jos en pidä valmennuksesta? Menetänkö sitten rahani?

  Kaikilla valmennuksilla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Voit siis testata valmennusta rauhassa ilman riskiä. Jos et pidä valmennuksesta, saat rahasi takaisin.

 • q-iconPeppupaja: Pyöreämpi peppu kyllä kiinnostaa, mutta en halua miehekkäitä lihaksia. Eihän tässä bodata niin, että musta tulee kauhean iso?

  Huoli pois, et varmasti yhdessä yössä treenaa vahingossa itsellesi liian isoja lihaksia. Aluksi kehitys voi olla nopeaakin, mutta naisilla kehitys on on sen verran maltillista tahdiltaan, että lihaskasvua saa kyllä ihan tosissaan jahdata.

 • q-iconPeppupaja: Kuinka monta kertaa viikossa pitää käydä kuntosalilla?

  Riippuu ihan siitä, mikä on sinulle realistista. Suosittelen noin 3 lihaskuntotreenikertaa viikossa. Kahdella salikäynnissä viikossa on tosin saatu hirmu hyviäkin tuloksia.

  Lisäksi voit toki liikkua muulla tavoin, kuten kävellä tai hölkätä, jos se on sinun juttu. Jos taas olet tottunut käymään neljästi viikossa salilla, sekin käy. Mikäli et pääse salille ollenkaan tai pääset vain harvoin, voit treenata valmennukseen sisältyvillä kotitreeniohjeilla.

  Kaikkien meidän elämät ovat erilaisia, joten treeniohjelmiakin täytyy räätälöidä sopimaan nykyiseen elämäntilanteeseen.

 • q-iconPeppupaja: En ole ikinä käynyt salilla muuta kuin ohjatussa kiertoharjoittelussa. Sopiiko tämä valmennus minulle? Onko salilla pakko käydä?

  Sopii. Annan treeniohjeissa aloittelijalle liikkeisiin yksinkertaiset versiot ja kokeneemmille haastavammat versiot.

  Treeniohjelmat tulee sekä kotiin että kuntosalille. Kotona treenaaminen ei ole ihan yhtä tehokasta kuin kuntosalilla, koska välineitä ja painoja ei ole samalla tavalla käytössä. Mutta kunhan vain löydät kotitreeniliikkeistä sellaisen vastuksen kehonpainolla, että liikkeistä tulee rankat, niin lihaskin kyllä kasvaa ja voimistuu.

 • q-iconPitääkö 30 päivän ruokasuunnitelmassa jättää jotain ruokia pois? Esim. leipä, herkut yms?

  Ei kielletä mitään ruokia. Sen sijaan opetellaan ateriarytmiä, jolla herkkuja ei tekisi niin paljon mieli. Sinun ei myöskään tarvitse syödä mitään, mistä et pidä, vaan ohjeissa on varaa soveltamiseen ja joustoon.

  Ruokasuunnitelmassa noudatetaan vegaaniruokavaliota, johon eivät sisälly eläinkunnan tuotteet, kuten esimerkiksi liha, maitotuotteet ja kananmuna.

 • q-iconSaako 30 päivän ruokavalion aikana herkutella?

  Tottahan toki. Tavoitteena on oppia perusterveellisen syömisen pohja, ja siihen kuuluu joustavuus ja kohtuullinen herkuttelu. Karkkilakot ja ehdottomat kieltolistat eivät muutenkaan toimi pitkäjänteisesti, joten en niitä tässä 30 päivän ruokasuunnitelmassakaan suosittele.

 • q-iconMinkä verran 30 päivän ruokasuunnitelmassa syödään kaloreita?

  Ohjeissa on kahdentyyppiselle naiselle ruokavaliot: liikkuvalle ja vähän passiivisemmalle tyypille. Liikkuvan tyypin ruokavalio on noin 2000 kilokaloria ja passiivisempi noin 1750 kilokaloria. Nämä ovat kuitenkin suuntaviivoja eikä ohjeiden noudattaminen ole kalorin- tai grammantarkkaa.

  Muutenkin kalorinlaskenta on yllättävän epätarkkaa, varsinkin kulutuksen arvioinnin kannalta – siksi en suosittele laskemista. Myös oman kehon kuunteluun tulee ohjeita: jos nälkä vaivaa jatkuvasti, ruokamääriä pitää skaalata isommiksi.

Hyödynnä Elinan seuraajan kampanjahinnat ja nappaa kurssit huimalla alennuksella

Peppupaja
79 €
Normaalisti 149 €

 • Tehokkaat kuntosalitreenit
 • Monipuoliset kotitreenit
 • Kattava ravintovalmennus
 • Opi kehopositiivisuutta
 • Syö hyvin, liiku ja kiinteydy
 • Opettele pysyvä elämäntapamuutos
 • Muuta peilikuvaa mieluisammaksi
 • Valmennuksen on käynyt jo yli 1500 naista
 • Säästä 70 €!
30 päivän vegaaniruokasuunnitelma
47 €
Normaalisti 97 €

 • Selkeät ja helpot ruokaohjeet
 • Ohjeet reseptien soveltamiseen
 • Kiinteyttäviä, terveellisiä reseptejä
 • Lisää kasviksia ruokavaliooon
 • Ravintoterapeutin suunnittelema ruokaohjelma
 • Soveltuu aloittelevalle tai kokeneelle vegaanille
 • Säästä 50 €!

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Tiimimme on täällä auttamassa sinua!

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!