Voit tilata tämän ilmaisen Eroon makeanhimosta -videosarjan tänään.
Lähde mukaan nyt!

Haluatko tietää miten pääset eroon makeanhimosta?

Eroon makeanhimosta on videosarja, jonka avulla ymmärrät ja pääset eroon makeanhimosta

Tällä ilmaisella videosarjalla kaivellaan makeanhimon syitä ja opetellaan tiedostamaan, mistä oma makeanhimo johtuu.

Kun ymmärrät mistä makeanhimo johtuu, sinun on helpompi korjata omaa käyttäytymistä ja ruokailutottumuksia. Siten pääset eroon makeanhimosta ja teet ruokavaliostasi terveellisemmän, monipuolisemman ja tasapainoisemman.

Makeanhimon torjuminen ei ole itsekurin varassa pinnistelyä.

Videoilla paneudumme ravitsemusterapeutin kanssa useisiin eri makeanhimon syihin ja taustatekijöihin ja saat tietää miten pääset makeanhimosta eroon.

Jos tunnistat itsesi näistä, tämä videosarja on suunniteltu juuri sinulle:

Mistä makeanhimo johtuu - ja miten siitä pääsee eroon?

Makeanhimo voi johtua monista asioista, ja syyt voivat olla yksilöllisiä. Useimmissa tapauksissa makeanhimon taustalta löytyy kuitenkin tietynlaisia ruokatottumuksia ja käyttäytymismalleja.

Ehkäpä syöt kevyitä salaattilounaita tai pieniä aamupaloja, ja illalla et voi enää vastustaa makeaa. Tai ehkä taustalla onkin huono unirytmi tai huono, opittu tapa – kehon voi myös opettaa himoitsemaan makea aina tiettynä aikana tai tietyn toiminnan yhteydessä, esimerkiksi televisiota katsoessa.

Minulla on sinulle kuitenkin hyviä uutisia: kun opit tiedostamaan, mistä oma makeanhimosi johtuu, sinun on helpompi päästä ongelmasta myös eroon.

Tällä ilmaisella videosarjalla saat viisi videoluentoa, joissa pureudumme makeanhimon syihin ja ratkaisuihin. Videoluennot on tehnyt tiimimme ravitsemusterapeutti Sanni Massinen.

Nähdään luennoilla!

Mitä Eroon makeanhimosta -videosarja sisältää?


Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat videosarjan ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

PS. Videosarja on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Pääset oppimaan ne asiat, miksi Maikki Marjaniemen verkkokursseille on osallistunut jo tuhansia naisia.

PPS. Moni miettii, miten tällaisen ravitsemusterapeutin suunnitteleman videosarjan voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa ja voimaan paremmin. Minulla on myös maksullisia laajempia kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät näistä videoista, voi olla että haluat joskus liittyä maksullisellekin kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua tämän kurssin avulla.

PPPS. Huom! Saat videosarjan ensimmäisen osan heti, kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi.

Ihania ruokahetkiä!

Terveisin

Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja

Sanni Massinen
Laillistettu ravitsemusterapeutti