Maikin muita ilmaisia materiaaleja on ladannut jo yli 80 000 naista. Liity joukkoon ja tilaa nämä ilmaiset FODMAP-reseptit nyt!

 

Haluatko eroon turvotuksesta? Haluatko panostaa suoliston hyvinvointiin ja samalla nauttia herkullisista, uusista resepteistä? Tutustu FODMAP-resepteihin!

fodmap reseptit ilmainen reseptivihko

FODMAP-reseptit - Helppoja ja herkullisia FODMAP-ruokavalioon sopivia reseptejä

Tämän ilmaisen reseptivihkon avulla pääset kokeilemaan FODMAP-ruoanlaittoa ja herkullisia reseptejä. Voit helposti testata, auttaako ruokavalio turvotukseen ja muihin oireisiin.

FODMAP-ruokien avulla kärsit vähemmän turvotuksesta ja vatsakivuista. Stressaat vähemmän, kun vatsa toimii normaalisti. Suoliston hyvinvointi vaikuttaa tutkitusti myös mielialaan.

Mikäli noudatat jo FODMAP-ruokavaliota, reseptivihko tarjoaa sinulle uusia ideoita ja makuelämyksiä. Jos ruokavaliosi on kaventunut FODMAPin takia, saat ohjeita monipuolisempaan ja terveellisempään syömiseen.

Jos tunnistat itsesi näistä, reseptivihko on suunniteltu juuri sinulle:

Mikä ärtyvä suoli?

Ärtyvän suolen oireyhtymä eli IBS voi aiheuttaa monenlaisia oireita: turvotusta, ripulia, ummetusta tai kipuja. Oireisiin on monia syitä ja sekä syyt että oireet ovat yksilöllisiä.

Suoli voi ärtyä esimerkiksi tietyistä ruoka-aineista tai vaikkapa stressistä. Ärtyvää suolta rauhoittaa tutkitusti sopivien raaka-aineiden käyttä ruoanlaitossa, ja ratkaisuksi onkin kehitetty FODMAP-ruokavalio.

FODMAP tulee sanoista fermentoituva oligosakkaridi, disakkaridi, monosakkaridi ja polyoli. Kyseessä on siis joukko hiilihydraatteja, jotka fermentoituvat paksusuolessa ja aiheuttavat sinne kaasuja yhdessä bakteerien kanssa.

FODMAP-ruokavalio on tutkitusti toimiva apu ärtyvän suolen oireyhtymään ja voi auttaa rauhoittamaan vatsaa.

Mitä FODMAP-reseptivihko sisältää?


Paina nappia ja saat reseptikirjan sähköpostiisi heti.

PS. Reseptikirja on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Pääset oppimaan ne asiat, miksi Maikki Marjaniemen verkkokursseille on osallistunut jo tuhansia naisia.

PPS. Moni miettii, miten tällaisen ravitsemusterapeutin suunnitteleman e-kirjan voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa ja voimaan paremmin. Minulla on myös maksullisia laajempia kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät tästä reseptivihkosta, voi olla että haluat joskus liittyä maksullisellekin kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua tämän kurssin avulla.

PPPS. Huom! Pääset käsiksi reseptivihkoon heti, kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi.

Ihania ruokahetkiä!

Terveisin

Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja

Sanni Massinen
Ravitsemusterapeutti