Maikin muita ilmaisia materiaaleja on ladannut jo yli 80 000 naista. Liity joukkoon ja lataa tämä ilmainen Kurpitsareseptit -e-kirja tänään. Testaa helpot ja herkulliset reseptit!

Haluatko panostaa hyvinvointiisi ja kevyeen oloon ja samalla nauttia herkullisista, uusista resepteistä? Ilmainen reseptivihko tarjoaa piristystä ruokailuun.

Kurpitsareseptit - Helppoja ja herkullisia reseptejä juhlaan ja arkeen

Moni on kokenut totaalisen rakastumisen kurpitsoihin eikä suotta. Makeaksi hautuva ja koostumukseltaan täyteläinen raaka-aine on monella tapaa ravitsevaa ja juuri sopivan täyttävää, vaikka se energiasisällöltään onkin melko kevyttä syötävää.

Tämän ilmaisen reseptivihkon avulla pääset testaamaan ruoanlaittoa syksyllä sesongissa olevasta kurpitsasta! Saat inspiraatiota ruoanlaittoon ja herkullisia makuelämyksiä.

Reseptit on suunnitellut tiimimme ravitsemusterapeutti Sanni. Halusimme yhdessä tarjota sinulle muutamia kurpitsaisia reseptejä, jotta voit saada uusia ideoita keittiöön ja lisätä ruoan avulla hyvinvointiasi!

Jos tunnistat itsesi näistä, reseptivihko on suunniteltu juuri sinulle:

Mitä reseptivihko sisältää?


Paina nappia ja saat reseptikirjan sähköpostiisi heti.

 

PS. Reseptikirja on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Maikki Marjaniemen verkkokursseille on osallistunut jo tuhansia naisia.

PPS. Moni miettii, miten tällaisen ravitsemusterapeutin suunnitteleman e-kirjan voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa ja voimaan paremmin. Minulla on myös maksullisia laajempia kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät tästä reseptivihkosta, voi olla, että haluat joskus liittyä maksullisellekin kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua tämän reseptivihkon avulla.

PPPS. Huom! Pääset käsiksi reseptivihkoon heti, kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi.

Ihania ruokahetkiä!

 

Terveisin

Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja

Sanni Massinen
Ravitsemusterapeutti