Maikin muita ilmaisia materiaaleja on ladannut jo yli 80 000 naista. Liity joukkoon ja tilaa nämä ilmaiset smoothie- ja sorbettireseptit nyt!

 

Haluaisitko herkutella terveellisellä sorbetilla, nauttia aamiaiseksi kuohkean smoothiekulhon tai pyöräyttää välipalaksi täyttävän smoothien?


Terveellinen syöminen aiheuttaa monelle naiselle päänvaivaa: kaikki tietävät, että niin pitäisi tehdä, mutta usein oma käsitys terveellisestä arkiruoasta rajoittuu muutamiin tuttuihin ruokalajeihin, eikä ihan tiedetä, mitä niiden lisäksi voisi syödä.

Monesti paras tapa tehdä ravitsevasta syömisestä pysyvä osa omaa elämää on suhtautua siihen innostuneesti ja uteliaasti. Yksi hyvä tapa tehdä näin on tutustua uudenlaisiin tapoihin syödä terveellistä ruokaa, kokeilla uusia raaka-aineita ja oivaltaa uusia tapoja yhdistellä tuttuja ruoka-aineita keskenään. Tututkin ruoka-aineet tuntuvat yllättävän uusilta ja jännittäviltä, kun niitä valmistaa tai yhdistelee uusilla tavoilla.

Siksi halusin jakaa 9 ilmaista reseptiä smootheihin, smoothiekulhoihin ja sorbetteihin: jotta voisit nähdä, että ravitseva syöminen voi olla mielenkiintoista, luovaa, hauskaa ja monipuolista, eikä terveellisen ruoan ja hyvänmakuisen ruoan tarvitse tarkoittaa eri asioita.

Jos sinä haluat kokeilla valmistaa terveellistä sorbettia, kuohkeaa smoothiekulhoa tai täyttävää smoothieta ja samalla laajentaa käsitystäsi terveellisestä syömisestä, voit ladata nämä reseptit.

Saat yhdeksän erilaista, luovaa ja herkullista reseptiä, joiden avulla valmistat maukkaita ja ravitsevia herkkuja.

Paina nappia ja lähetän reseptit sähköpostiisi heti.

PS. Reseptit ovat täysin ilmaisia, eikä niiden tilaaminen sido sinua mihinkään.

PPS. Moni miettii, miten tällaista materiaalia voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa. Minulla on myös maksullisia laajoja kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät näistä resepteistä, voi olla että haluat joskus liittyä maksulliselle kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua näiden reseptien avulla.

PPPS. Huom! Saat reseptit heti sähköpostiisi.

Terveellistä herkuttelua!

Terveisin
Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja