Tilaa nämä ilmaiset treeniohjeet tänään. Pääset aloittamaan heti!

Haluatko treenata kotona tehokkaasti ja tulla parempaan kuntoon?

Tule mukaan ilmaisiin sykkeennostotreeneihin ja pidä itsesi hyvässä kunnossa helposti! Saat kaksi eritasoista treeniohjetta, joiden avulla treenaat nopeasti ja tehokkaasti.

privacy Tietosi ovat turvassa. Emme koskaan luovuta niitä ulkopuolisille.

Nämä treenit saat ilmaiseksi

Saat kaksi erilaista HIIT-sykkeennnostotreeniä, jotka voit tehdä kotona ilman välineitä (jumppamatto tai pehmeä alusta tekee jumpasta miellyttävämmän).

Valittavanasi on kaksi erilaista treeniä, toinen on kevyempi ja toinen raskaampi.

Molemmat treenit ovat HIIT-treenejä, eli ideana on tehdä erilaisia liikkeitä lyhyen työjakson aikana mahdollisimman kovatehoisesti. Sen jälkeen seuraa lyhyt palauttelutauko. Tauon jälkeen siirrytään aina seuraavaan liikkeeseen.

Treenit ovat lyhyitä, joten tee ne oman tasosi mukaan mahdollisimman tehokkaasti. Koska treenit ovat lyhyitä ja nopeita tehdä, ne ovat loistava valinta myös kiireisiin päiviin!

  • Kevyempi HIIT-sykkeennostotreeni

    Kevyempi sykkeennostotreeni sopii erityisesti silloin, jos aloittelet vasta säännöllistä liikkumista, tai olet vaikkapa palaamassa treenitauolta liikkumisen pariin. Tämä treeni sopii sinulle myös, jos jonain päivänä kaipaat hieman kevyempää, mutta silti tehokasta treeniä.

  • Tehokkaampi HIIT-sykkeennostotreeni

    Raskaampi sykkeennostotreeni on hieman tehokkaampi, ja liikkeet nostavat sykettä enemmän ja hieman tehokkaammin. Treeni onnistuu mainiosti myös ulkona tasaisella alustalla. Tämä sopii edistyneemmälle liikkujalle tai myös aloittelevalle treenaajalle, joka haluaa haastaa itseään.

Haluan auttaa sinua tulemaan parempaan kuntoon helposti ja tehokkaasti. Siksi olen tehnyt nämä ilmaiset HIIT-sykkeennostotreenit

Nämä treeniohjeet ovat täysin ilmaisia, eikä niiden lataaminen sido sinua mihinkään. Saat treeniohjeet heti sähköpostiisi.

privacy Tietosi ovat turvassa. Emme koskaan luovuta niitä ulkopuolisille.