fbpx

Jenkkakahvoista tiimalasiksi
– ohjelma kehon ja elämäntapojen muokkaamiseen

8 viikon muutosohjelmaa seuraamalla muokkaat kehoasi ja elämäntapoja pysyvällä tavalla.

Valmis suunnitelma, jossa muutetaan pieniä asioita ja saadaan suuria tuloksia. 

Vain 8 viikkoa riittää tuomaan tuloksia, jotka tunnet ja näet kehossasi – ei enää kamppailua kilojen kanssa.

Todistetusti toimiva ohjelma, jonka on käynyt läpi yli 6000 tyytyväistä naista.

Saat koko ohjelmalle 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä hukkaostosta.

Tämä ohjelma järjestetään vain kaksi kertaa vuodessa – syksyn ryhmä aloittaa 8 viikon ohjelman 25.8.2022.

3 syytä siihen, miksi elämäntapojen remontti yleensä epäonnistuu

1

Yritetään muuttaa kaikki kerralla ja heti

Opin tämän tehdessäni yksilövalmennuksia: suurin osa asiakkaista toivoi, että heidät patistetaan ruotuun ja laitetaan…

…hikoilemaan oikein urakalla, kontrolloidaan kaikkea syömistä, lopetetaan kaikki herkuttelu, pistetään stoppi huonoille tavoille ja mietitään säännöllisesti, kaikkea mitä voisi parantaa. 

Nopeasti huomasin, että vaikka moni tätä toivoo, niin se ei ole kestävä tapa tehdä muutoksia. 

Monilla homma jäi kesken parin viikon jälkeen ja harva ehti saamaan tuloksia.

Siksi muutin lähestymistapaa ja aloin ohjaamaan asiakkaita tekemään vain pari tärkeintä ja pientä muutosta heidän arkeen. 

Vaikka aluksi se vaati suostuttelua, niin nopeasti asiakkaat alkoivat myös saamaan kaipaamiaan tuloksia.

2

Treenataan paljon ja syödään vähän

Itseä niskasta kiinni ottamalla tehdään usein niin, että aloitetaan totaalinen rääkki. 

Tämä tarkoittaa sitä, että suhteessa omaan jaksamiseen ja lähtötilanteeseen nähden liikutaan liian paljon ja annetaan keholle liian vähän aikaa palautua, jotta treeni voisi tehota. Myös vastustuskyky kärsii.

Samalla usein syödään liian vähän kulutukseen nähden, ja laihtumisen sijaan käykin niin, että keho menee säästöliekille ja pitää kiinni rasvavarastoistaan.

3

Nukutaan liian vähän

Suurin osa suomalaisista nukkuu liian vähän, ja illalla valitaan unen sijaan television katsominen tai puhelimen selaaminen.

Harva muistaa tai tietää, kuinka tärkeää uni on ja miten suuri vaikutus hyvillä ja säännöllisillä yöunilla on.

Nukkumalla tarpeeksi autat kehoa palautumaan, polttamaan tehokkaammin rasvaa ja saat energiaa sekä itsekuria tehdä parempi valintoja.

Eräs asiakkaani kuvasi ilmiötä hyvin: “Kun olen panostanut uneeni ja arvostanut sitä, niin hyvien valintojen tekeminen arjessa jaksamisen kautta on helpottanut suuresti. Levänneenä myös laihdutus onnistuu helpommin.”

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Jenkkakahvoista tiimalasiksi -ohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan ohjelmaan:

Painosi on lähtenyt laskuun ja olet saanut otteen pysyvästä painonhallinnasta ja terveellisemmästä elämästä.

Olosi on energisempi, jaksat arjessa paremmin ja iltaisin sohva ei vie voittoa. Terveellinen ruoka on osa arkea, eikä sen ylläpitäminen tunnu vaikealta. Herkutkin mahtuvat osaksi arkea maltillisesti.

Kohtelet itseäsi ystävällisemmin, ja sisäinen kriitikkosi on hiljaisempi etkä ota sen höpötyksiä enää niin vakavasti.

Huomaat, että rasvaa on palanut juuri oikeista paikoista ja olet askeleen lähempänä tiimalasia.

Yllättäen hyvinvointia lisäävät elämäntavat eivät tunnu enää kaukaisilta vaan ovat osa nykyistä arkea.

Vuosien jojoilun jälkeen päätin, että nyt on hyvä hetki kokeilla tätä dieettiä. Yllätys olikin iso, kun ei ollutkaan dieetti, vaan oikeasti elämäntapamuutoksen mahdollistavat ohjeet. Asiaa tuli vähän kerrallaan, joten kaikkia muutoksia ei tarvinnut edes yrittää tehdä kerralla. 

Muutaman kilon kevyempänä jatkan kertailemaan saatuja ohjeita :) Suosittelen kurssia ehdottomasti kaikille, jotka kamppailevat kilojensa kanssa tai ehkä muutoin vain haluavat tarkastella omia tapojaan.

– Marja

Kiva huomata että pienilläkin muutoksilla arkitoimiin ja ruokavalioon saa jo tuloksia aikaiseksi, tästä sai hyvän suunnan terveellisempää elämäntapaan ja pohjan painonpudotukseen ja hallintaan, kiitos kurssista!

– Katja

On tää uskomaton juttu. Olen noudattanut Maikin ohjeita syömisen suhteen ja makeanhimo on poissa 😲 En koskaan voinut uskoa että makeanhimoa saisi pois, ennemminkin kysymys olisi itsehillinnästä. Nyt ei tarvitse hillitä, kun sokeria ei tee mieli.

– Riina

Halusin eniten oppia sallivaa ja joustavaa syömistä ja päästä eroon jatkuvasta itseni mollaamisesta sekä katkaista jojolaihdutuskierteen. Ajattelin ennen kurssia, ettei minulla ole isoja ongelmia henkisellä puolella vaan syy ylipainoon on vaan itsekurin puutteessa ja laiskuudessa. 

Olenkin oppinut itsestäni enemmän kuin osasin toivoa, ja eniten olenkin saanut hyötyä juuri henkisen puolen työstämiseen suunnatuista harjotteista. Näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti terveempää, tyytyväisempää elämää.

– Netta

Aloitin kurssin kun mietin mitä haluan syödä ja mitä haluan tuntea kropassani. En tiennyt ihan minulle sopivaa ruokarytmiä tai tapaa. Nyt, melkein lopussa, uskallan syödä tarpeeksi ja uskallan syödä myös illalla kun syön oikein. 

Oloni on keventynyt, ei turvota enää niin paljoa ja painokin pudonnut noin 4 kg. En niinkään ajattele painoa vaan oloa, oloni on paljon parempi kuin ennen kurssia, kiitos siitä.

– Heli

Tämän kaiken Jenkkakahvoista tiimalasiksi -ohjelma sisältää

Jenkkakahvoista tiimalasiksi Maikki Marjaniemi

8 viikon muutosohjelma

Saat kahdeksaksi viikoksi valmiiksi mietityn ja suunnitellun ohjelman, jonka avulla muokkaat kehoasi ja elämäntapoja pysyvällä tavalla.

Samalla vältät yleisimmät virheet, joita tehdään kun aloitetaan isompi elämäntapojen remontti. 

Ohjelma jää käyttöösi vielä kuudeksi kuukaudeksi sen päättymisen jälkeen, joten voi rauhassa palata mihin tahansa materiaaliin.

Joustava ruokaohjelma

Annan valmiit esimerkit aterioista, joita voit seurata. Saat myös ohjeet, joilla voit soveltaa syömistä ja reseptejä.

Ravinto-ohjelma perustuu terveelliseen kotiruokaan, ja se on laillistetun ravitsemusterapeutin suunnittelema. Siinä ei lähdetä rajoittamaan tai käyttämään ruokavaakaa ja kalorilaskuria.

Sitä voi seurata, vaikka ruokavalio olisi nyt gluteeniton, maidoton, vegaani, FODMAP tai kaikkiruokainen.

Treeniohjelmat kotiin ja salille

Voit valita treenaatko kuntosalilla vai kotona (vai molemmissa). Saat koko kehon treeniohjelmat, joita vuorotellaan tulosten saamiseksi.

Voit seurata treeniohjelmia ja treenata 1–4 kertaa viikossa, riippuen omasta kalenterista, lähtötasostasi ja elämäntilanteestasi.

Huom! Jos ajatuskin lihaskuntoharjoittelusta tökkii, voit valita sellaisia liikuntalajeja, jotka innostavat sinua. Autan sinua soveltamaan niitä ohjelmaan.

Mentaalivalmennus

Ruokavalio, liikunta ja uni ovat muutoksen keskiössä, mutta monille on tärkeää myös tutustua itseensä mentaalitehtävillä.

Tässä osiossa on yksinkertaisia tehtäviä, jotka olen nähnyt toimiviksi yksilövalmennuksissani. Niillä voi kasvattaa itsetuntemusta ja omia henkisiä voimavaroja. 

Se on tärkeää, koska moni meistä on itsensä rankin kriitikko ja se on usein este muutokselle.

Tämä voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta voit käyttää tehtäviin aikaa viisi minuuttia tai jopa tunteja – aivan oman valintasi mukaan.

Valmentaja, asiantuntijat ja yhteisö

Valmennuksen aikana minä, Maikki, olen mukana ohjaamassa sinua koko kurssin ajan. Voit kysyä valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä mitä vain kurssiin liittyvää. Samalla saat ryhmästä tsemppikavereita ja vertaistukea.  

Mukana luennoimassa:

  • Unilääkäri–dosentti Henri Tuomilehto kertoo unen laadun parantamisesta ja miten se vaikuttaa terveyteen ja painonhallintaan. 
  • Psykoterapeutti Anna Riihimäki pitää luentosarjan painonhallinnan psyykkisestä puolesta ja tehtävillään ohjaa poistamaan onnistumisen esteet. 
  • Myös paljon muita huippuasiantuntijoita mukana!

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin.

Uskon tähän ohjelmaan täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Haluan, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

Siksi voit kokeilla ohjelmaa 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei se sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakapalveluumme ja palautamme rahasi.

Voit maksaa myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun kurssiin, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa kurssin johonkin toiseen samanarvoiseen valmennukseen tai kauppamme lahjakorttiin.

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Jenkkakahvoista tiimalasiksi

– ohjelma kehon ja elämäntapojen muokkaamiseen
149 €
  • 8 viikon ohjelma, jonka avulla muokkaat kehoasi ja elämäntapoja pysyvällä tavalla.
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla.
  • 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahat takaisin, jos et pidä ohjelmasta.

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja ja valmentajasi tässä ohjelmassa.

Kun työskentelin personal trainerina ja tein yksilövalmennuksia, huomasin että asiakkaat halusivat lähes aina samaa:

He tahtoivat, että laittaisin heidän ruotuun ja sanelisin tarkasti ruokailuohjeet, laatisin rankan treenikalenterin ja listaisin asiat, jotka heidän pitäisi muuttaa. 

Tällainen ajatus on toki houkutteleva, että heittäydytään tiukan ohjelman kurimukseen ja ulkopuolelta tuleva käskytys muokkaa kehon ja elämän uuteen uskoon. 

Pian kuitenkin huomasin, ettei tällainen toiminut kuin muutamia viikkoja parhaimmillaankin. Asiakkailla löytyi aina joku syy lopettaa valmennus ja palata takaisin vanhaan.

Siksi aloin käyttämään erilaista lähestymistapaa. 

Aloin ohjaamaan pieniä muutoksia asiakkaiden nykyiseen arkeen, jotka kuitenkin toisivat näkyviä tuloksia.

Saatoimme asiakkaan kanssa sopia läksyksi nukkumaanmenoajasta kiinni pitämisen. 

Pienellä muutoksella saa enemmän unta, mikä lisää päivään enemmän energiaa ja päättäväisyyttä. Sitten on helpompi tehdä hyviä ruokavalintoja ja illalla jaksaa vielä liikkuakin.

Ja TA-DAA – vaikka mikään ei ollut aikaisemmin toiminut, niin nyt ylimääräinen rasva alkoi palamaan kehosta.

Tämän ohjelman olen rakentanut samojen periaatteiden pohjalle: 

lisätään jaksamista ja tehdään sellaisia muutoksia arkeen, jotka ruokkivat muitakin hyviä muutoksia. 

Jos olet “kokeillut jo kaiken”, kokeile vielä tämä.

Tällaisia tuloksia muut ovat saaneet ohjelman käytyään:

Aloitin tämän kurssin 9 kg sitten. Eli tällä hetkellä vaaka näyttää tuon verran vähemmän. 

Mentaalipuoli antoi itselleni uutta ajateltavaa. Samoin unen merkitys. 

Tytär otti kuvat alussa, kuten ehdotit. Nyt kun kuvat otettiin samoissa vaatteissa ja tilanteessa, itse huomaan eron. 

Minä siis lopetin laihduttamisen kun aloitin tämän kurssin. Luulen että stressi laihdutuksesta teki vaikeaa mutta kun jätin laihdutuksen pois ja siirryin pieniin muutoksiin, vaakalukema lähti itsestään pienenemään

Kurssia suosittelisin siksi, että tuo henkinen ajattelu pitäisi saada yhtä lailla ojennukseen 😊 kuin mitä fyysistä kuntoa parannetaan. Ajattelumallin muutos teki itselleni paljon, juuri se, että kuka sitä dieettiä jaksaa lopun elämää. Kiitos!

– Mari

Aloitin kurssin tilanteesta, jolloin heräsin ajatukseen, että olin lakannut välittämästä itsestäni ja hyvinvoinnistani. Uneni ei ollut laadukasta ja jaksamiseni oli huonoa. Minua ei huvittanut mikään. 

Nyt olen tilanteessa, että olen jälleen pitkästä aikaa todella paljon energisempi, iloisempi ja myönteisempi. Nämä johtuvat, että uneni laatu on huomattavasti parempaa, en stressaa syömisistäni tai tee pakosti jotain. 

Ajattelen yhä useammin mikä on minulle hyväksi ja miten voin. Esim. jos tekee mieli syödä vaikkei vielä ole nälkä. Eka ajatukseni monesti on että kuorinpa pari porkkanaa. Ruuan laadulla ja oikeilla määrillä on ollut iso vaikutus mieleeni ja jaksamiseeni. 

Vaikeaa on ollut sisäistää muutosten teon hitaus ja se että tekee yhtä muutosta kerrallaan. Minut yllätti ns. päänsisäisten tehtävien vaikutus itseeni ja tietynlainen ymmärrys asioihin joilla en ole ajatellut olevan merkitystä. 

Todellakin suosittelen Jenkkakahvoista tiimalasiksi valmennusta. Tää on ollut yksi parhaimpia asioita mun elämässäni. Kurssissa tulee paljon asiaa mutta oleellista asiaa. 

Kurssin lempeä aloitus sai mut valtaansa. Ei painostavaa, ahdistavaa ruokavalioo tai pakottavaa liikuntaa. Lempeit pienii muutoksii ja ajattelun herättelyy. 

Vielä ei ole mitään huikeeta painon- tai kehonmuutosta tapahtunut enkä odotakaan sellaista näin lyhyessä ajassa. Töitä tehdään koko ajan, pikkuhiljaa eteenpäin. Monia muita hyviä asioita on muuttunut tässä ajassa, joista jaksaminen on ollut isoin juttu. Jaksamisen myötä uskon et muut muutokset seuraa perässä.

– Marika

Aloitin kurssin uuden vuoden alussa kohentaakseni kuntoani ja jaksamista arjessa. Ja täytyy myöntää, että nyt kurssin käytyäni jaksan henkisesti paremmin. Toki ruokailutottumuksissa ja liikunnassa on edelleen kehittämisen paikkoja, mutta siihen on koko elämä aikaa. 

Kurssissa ei ollut mikään vaikeaa, koska kurssilla keskitytään yhteen tärkeään asiaan kerrallaan. Yllättävintä on aina todeta, miten kokonaisvaltainen ihminen on ja ei ole itsekkyyttä, jos pitää huolta itsestään. Päin vastoin. Kun hoidamme itsemme, jaksamme huomioida myös kanssakulkijamme. 

Voin lämpimästi suositella kurssia. Se opettaa itsetuntemusta, uusien ruokailutapojen löytämistä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kiitos!

– Eeva

Suurin muutos oli suhtautumisessa stressiin ja uneen. Vaikka olin lukenut paljon stressistä jo ennen kurssia, tajusin harjoitusten myötä ettei arkeni sisällä MITÄÄN stressinhallintakeinoa! 

Työskentelen hyvin stressaavassa ja kiireisessä työssä – ei siis ihme, että välillä varapäreille on tarvetta. Toinen iso muutos oli ikuisesta hetken laihdutuskuuri ja jos mä vähän tsemppaan -asenteesta pois pääsy. Nämä ovat niin paljon isompia teemoja kuin painonpudotus. Alku tälle kaikelle tuli 5x miksi ja elämänpyörä tehtävistä. 

Toki myös ruokailutottumukset muuttuivat. On paljon helpompaa, kun ei tarvitse miettiä miten nyt söisin. Samoin treenit olivat uusia ja piristäviä. 

Tuloksia on tullut ja tulee varmasti lisää. Kokonaisuutena tämä tuntuu tieltä, jota on turvallista kulkea. Lopetin myös kaikkien laihdutusartikkeleiden lukemisen lehdistä!

– Nimetön palaute

Tavoitteenani oli lopettaa lihominen ja karkin ylenmääräinen mässyttely. Salaa toivoin myös laihtuvani viitisen kiloa. Olin saavuttanut sellaisen kohdan, jossa minun oli huono olo kehossani: närästi, hävetti pitää mekkoja, kun sain paljon raskausonnitteluja, kumartuminen oli työlästä. 

Nyt olen kiinteytynyt, ei närästä, on helpompi kumartua ja olen laihtunut pari kiloa. En herkuttele puoliakaan siitä määrästä mitä ennen ja syön paljon terveellisemmin muutenkin. Nukun myös enemmän ja voin paremmin.

Suosittelen kurssia muillekin muutosta kaipaavalle. On tärkeää pysähtyä miettimään omaa hyvinvointiaan ja pieniä askelia sen hyväksi. Tykkäsin psykologin neuvoista. Myös muut asiantuntijat toivat kurssiin syvyyttä ja vakuuttavuutta. 

Sain kurssilta onnistumisia ja ajattelemisen aihetta. Huomasin myös monta juttua, jotka jo sujuvat ennestään. Jatkan ruokasuhteen työstämistä ja liikunnan lisäämistä.

– Aija

Syksyn aikana multa on lähtenyt 12 kg.

Olen erittäin onnellinen kun lähdin mukaan tähän. Aluksi ajattelin ”mun on saatava joku projekti, että selviän”, mutta nykyään en pidä tätä mitenkään projektina vaan tää elämäntyyli on alkanut muodostumaan normaaliksi arjeksi.

Ennen en miettinyt yhtään mitä syön. Jokaisen päivän pelastus oli iltainen herkutteluhetki, joka koostui suklaasta, kekseistä ja sipseistä. Aamiainen oli harvinaista.

Nykyään mun iltainen herkuttelu on vaihtunut nautinnolliseen aamupalaan. Suhteeni ruokaan on paljon parempi kuin aikaisemmin. Ennen mä oikeesti käytin aikaani miettien, mistä pääsisin helpoiten, missä ei olisi ylämäkiä niin kauheesti… Liikunta oli niin vastenmielistä eikä tuottanut yhtään hyvää oloa.

Nykyään mä välillä jopa tahdon ottaa muutaman juoksuaskeleen ylämäessä. Käyn vesijumpassa kerran viikossa ja välillä kävelyllä. Musta on tullut tosi kokeilunhaluinen liikunnan suhteen. Ennen olen ollut dieeteillä ja jos olen ”repsahtanut” yhteenkään herkkuun niin olen haudannut koko dieetin siihen.

Ihanaa kun ei tarvitse olla dieetillä! En muista edes koska olisin ollut näin onnellinen, mitä nyt olen!

– Annukka

Se, miten kuvailisin Jenkkakahvoista tiimalasiksi, on avain elämäntapamuutokseen.

Oon saanu muutettua Maikin opeilla mun elämäntapoja niin paljon paremmaksi kuin ne ennen oli.

Muutokset ovat olleet pysyviä ja opit ovat auttaneet pitkään (noin 1,5 vuotta) osallistumisen jälkeen.

Olen ollut koko elämäni hukassa ruokailun kanssa, enkä ole erityisemmin pitänyt liikunnasta. Joskus ratkaisu ongelmiini oli jokin kuukauden pikadieetti, ja kuten arvata saattaa, tiputetut kilot tulivat lisäkilojen kanssa takaisin.

Nyt olen löytänyt liikkumisen ilon. Syöminen ei ole enää streessaavaa, vaan osaan syödä hyvin ilman herkkulakkoja tai kalorien laskemisia. Kuvat auttavat ymmärtämään, kuinka paljon muutosta on tapahtunut.

On hienoa huomata muutoksia ulkonäössä. Kaikista hienointa on kuitenkin tämä muutos pääni sisällä. Suhtautuminen ruokaan, liikuntaan, uneen ja ennen kaikkea itseeni on muuttunut kaikista eniten.

Fiilis omasta hyvinvoinnista ja kropasta on nykyään tärkeämpää kuin se vaa’an numero.

– Anette

Usein kysyttyä!

Olen saanut paljon kysymyksiä valmennuksesta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

Treeniohjelmat ovat siitä käteviä, että niissä on vaihtoehdot eri kuntotasoille.

Tärkein anti tässä ohjelmassa on varmasti se, että jojoajattelusta pääsee irti. Vaikket treenaisi ollenkaan valmennuksen aikana, niin syömiseen haetaan uutta näkökulmaa, jolla voitaisiin elää vaikka loppuelämä. Pelkästään se tuo jo näkyviä tuloksia.

Sopii todella hyvin tuollaiselle 10 kg pudotustavoitteelle, etenkin jos haluat oppia mallin, jolla automaattiset elämäntavat tuovat tuloksia lopulta itsestään.

Tämä ohjelma sopiikin paremmin painonpudotukseen, kuin erityisen tiukkaan kuntoon haluaville.

Et joudu kasailemaan ruokia eväsrasioihin tai ostamaan outoja pussiruokia. Voit syödä muiden kanssa työpaikalla.

Opit ohjelmassa miten valitset itselle sopivat annokset ja siihen ei tarvita vaakaa tai kalorilaskuria.

Saat lisäksi täysin valmiiksi mietityt ohjeet, joten et joudu soveltamaan mitään, jos et itse halua.

Vaakaa ei tarvita ja ruokaa opitaan miettimään uudella tapaa. Et joudu laskemaan jokaista suupalaa ja pystyt hyvin syömään ateriat vaikka työpaikkaruokalassa.

Tämän ohjelman valttikortti on juuri se, että ei tarvitse elää niukkuudessa, josta on sitten helppoa sortua herkuttelemaan. Myös herkut ovat sallittuja tässä ohjelmassa, toki pelkästään niillä ei voi elää.

Jos tulet mukaan ja seuraat ohjelmaa, niin keskivartalossa kyllä näkyy muutos.

Ei toistu. Tässä ei kielletä mitään tai lähdetä etenemään rajoittamisen tai niukkuuden kautta. Myöskään mitään ruoka-ainetta (rahkaa tai muuta) ei suosita ylitse muiden.

Muutos tapahtuu helposti ja pysyvästi, kun seuraa ohjelmaa ja toimii itseään kuunnellen. Mitään ei tarvitse tehdä pakottaen, mikä johtaa aina siihen repsahtamiseen lopulta.

Tämän ohjelman valttikortti on juuri se, että ei tarvitse elää niukkuudessa, josta on sitten helppoa sortua herkuttelemaan. Myös herkut ovat sallittuja tässä ohjelmassa, toki pelkästään niillä ei voi elää.

Jos tulet mukaan ja seuraat ohjelmaa, niin keskivartalossa kyllä näkyy muutos.

Ei kielletä mitään ruokia. Sen sijaan opetellaan syömään niin, että ei herkkuja ei tee jatkuvasti mieli ja samalla myös opitaan hyväksymään satunnainen herkuttelu.

Eli ohjelmassa ei lähdetä rajoittamisen kautta, vaan vapauden ja sallivuuden. Tietysti katsotaan mitä suuhun laitetaan niin, että se tukee muutosta. Siinä auttaa lukuisat reseptit ja vinkit, joita ohjelmasta saa.

Ohjelma vaatii sinulta puolesta tunnista muutamaan tuntiin viikossa. Riippuen kuinka paljon haluat ja ehdit käyttämään aikaa.

Muutos itsessään on yksinkertainen, eikä vaadi mitään radikaalia.

Kaikki materiaali tulee verkon kautta. Saat henkilökohtaiset tunnukset koulutusalustaamme, josta löydät ohjeet, videot ja vinkit.

Et ole ihan ainut, joka on kokenut saman noiden grammantarkkojen valmennusten kanssa. Tässä on pointtina, että muutoksesta tulee pysyvämpi ja helpompi.

Se tarkoittaa, että ruokaa ei lähdetä rajoittamaan ja syömään niukasti. Eikä myöskään treenin kanssa tehdä niin, että aloitetaan tyhjästä treenaamaan viisi kertaa viikossa. Jokaisen lähtötaso huomioidaan ja siksi muutos on helpompi ja tulokset pysyvät.

Voit osallistua. Jenkkakahvoista tiimalasiksi -ohjelman kaikki sisältö tulee erilliselle sivustolle, jonne saat omat tunnukset. Facebook-ryhmä on kysymyksiä ja keskustelua varten, joten se antaa lisäarvoa.

Monet Facebook-tunnuksettomat osallistujat ovat tehneet valmennuksen ajaksi anonyymit tunnukset, jotta voivat lukea vastauksia ja jakaa kokemuksiaan ryhmässä.

On toki myös niitä itsenäisiä osallistujia, jotka ovat käyneet kurssin ilman keskusteluryhmää.

Mukana on ollut mukana kaikenikäisiä naisia. Myös yli 60 ja 70v.

Ikä eivätkä vaihdevuodetkaan siten ole este osallistumiselle eikä kehittymiselle.

Hormonitoiminnan muutokset voivat hidastaa painonpudotusta, mutta se on silti mahdollista ja jopa todennäköistä etenkin pitkällä aikavälillä, kun asioita tehdään fiksusti.

Kyllä voit. Kun hoitotasapaino on löytynyt, voit tehdä ihan mitä tahansa mitä muutkin. Silloin kun lääkitys ei ole vielä kohdillaan, niin pitää ottaa varovaisemmin ja huolehtia erityisesti riittävästä syömisestä ja palautumisesta.

Kyllä sopii! Ohjelmassa on huomioitu vegaanit, kasvissyöjät sekä FODMAP-ruokavalio.

Kyllä voit. Meillä on sinulle suunniteltu kotitreeniohjelma, jonka voit tehdä kotona, mökillä, hotellissa tai missä vain. Eli ei tarvitse lähteä salille tai käydä ohjatuissa jumpissa.

Valmennus alkaa torstaina 13.1. ja kestää 8 viikkoa. Materiaalit ovat nähtävissä neljä kuukautta valmennuksen päättymisen jälkeen. Voit siis käydä valmennusta läpi omassa tahdissasi.

Maikki Marjaniemi © 2022 All rights reserved