Huom! Pääset mukaan alehinnalla vain tältä kampanjasivulta. Valmennuksen on käynyt jo yli 5000 tyytyväistä naista. Säästät 70 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt.

Jenkkakahvoista tiimalasiksi

-verkkovalmennus

Haluatko olla itsevarma, virkeä, vahva ja näyttää hyvältä lempivaatteissasi?

 • Valmennuksen on käynyt jo yli 5000 naista!
 • Tee vuodesta 2020 elämäsi paras – ole itsevarma ja voi hyvin!
 • Seuraava ryhmä aloittaa 16.1. ja pääset mukaan nyt ennakkohinnalla!
 • Säästät 70 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt! Kampanja päättyy sunnuntaina 15.12.

Lue tämä sivu loppuun, jos olet kyllästynyt jojoiluun, itsekurin puutteeseen ja syömisestä aiheutuvaan morkkikseen. Haluatko olla itsevarma, nauttia kiinteästä kehosta ja lopettaa ruoasta stressaamisen?

Hei, olen Maikki. Hyvinvointi- ja voimavalmentaja (ja kissaihminen).

Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on päästä hyvään kuntoon ja saada terveellisistä tavoista pysyvä elämäntyyli, voit lähteä mukaan Jenkkakahvoista tiimalasiksi -verkkovalmennukseeni.

Valmennus kestää 8 viikkoa. Kun lähdet mukaan, alat luoda ystävällisempää ja ylpeämpää suhdetta itsesi kanssa. Suuntaat kohti timmimpää vartaloa, itsevarmuutta ja ennen kaikkea terveellisiä ja automaattisia elämäntapoja ja taitoja, joilla tulokset myös pysyvät.

Tämä valmennusryhmä on sinulle edullisin ja paras ratkaisu, kun haluat omaksua sellaiset elämäntavat, jotka parhaiten polttavat rasvaa terveellä tavalla – ilman pakottamista tai itsesi rääkkäämistä.

Olen koonnut ravintovalmennuksesta, tehokkaimmista treenimuodoista ja muutospsykologiasta kokonaisuuden, jonka avulla muutoksesta tulee mahdollisimman tehokas ja helppo toteuttaa.

Kun tulet mukaan nyt, säästät 70 € hinnassa! Kampanja kuitenkin umpeutuu jo sunnuntaina 15.12., joten tule mukaan heti.

Myötätunto itseä kohtaan ja armollisuus toi rentoutta tavoitteiden havitteluun: enää muutoksilla ei ole superkiire, vaan matkasta voi nauttia entistä enemmän.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, valmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Erityisesti vyötärösi, reidet ja takapuoli tuntuvat keräävän rasvaa.
 • Itsekuri on kateissa: et saa aikaiseksi muuttaa elämäntapojasi, vaikka tiedät että sinun pitäisi syödä ja elää terveellisemmin.
 • Himoitset makeaa tai suolaista ja rasvaista ruokaa, etkä saa kiinni hyvästä ateriarytmistä.
 • Työpäivän jälkeen energiaa ei ole mukaviin juttuihin ja sohvan houkutus on vastustamaton.
 • Olet kyllästynyt jojoiluun ja sen myötä kadotettuun motivaatioon.
 • Olet kiinnostunut kehittämään myös ajatteluasi, asenteitasi, suorituskykyäsi ja terveyttäsi – kehonkoostumuksen parantamisen lisäksi.
 • Olet yrittänyt aiemmin ottaa itseäsi niskasta kiinni, mutta ON/OFF-tyyppinen ajattelu ei ole tuottanut tuloksia pitkällä aikavälillä.
 • Olet ajatellut liikuntaa kalorinpolttona etkä aineenvaihdunnan optimoijana. Liikunta tuntuu usein pakkopullalta.
 • Kenties liikut jo nyt säännöllisesti, mutta tulokset eivät näy kiinteämpänä kroppana.
 • Olet kyllästynyt itsekritiikkiin ja haluat opetella terveelliset elämäntavat lopullisesti, jotta voisit pukeutua juuri sellaisiin vaatteisiin kuin haluat.

Tämä valmennus on tehty sinulle, joka haluat tosissaan muuttaa nämä asiat ja haluat elämääsi itsevarmuutta, energiaa ja virkeyttä, kiinteyttä ja lisää liikuntakykyä.

Jenkkakahvoista tiimalasiksi –valmennuksessa löydät kadotetun motivaation rennosti ja helposti. Muutamme yhdessä elämäntapojasi siten, että nautit elämästä ilman ahdistumista kehostasi. Haluat varmasti lisää energiaa sekä virkeämmän kehon ja mielen, eikö vain? Siten saat elämästäkin enemmän irti.

Opettelemme oikeita tapoja rennosti, ilman pakottamista ja itsesi rääkkäämistä. Itsekurille ja tahdonvoimalle ei ole tarvetta, kun opit oikeat tavat ja otat ne automaattisesti osaksi elämääsi. Kun et pakota itseäsi mihinkään tai tee mitään hampaat irvessä, pääset irti jojoilusta, pikadieeteistä ja kuureista. Voit keskittyä unelmiisi ja omaan elämääsi täysillä.

Valmennuksen avulla löydät kaivatut ja hukassa olleet tavat osaksi elämääsi, ilman pakottamista.

Kyse ei ole pelkästään rasvanpoltosta ja ulkonäöstä – kun onnistut muuttamaan elämääsi, saat lisää itsevarmuutta ja energiaa. Tämä uusi energia heijastuu kaikkeen, mitä teet elämässä – onnistumiset ruokkivat toisiaan ja onnistut helpommin myös muissakin asioissa elämässäsi. Monet asiakkaani ovat kertoneet, että he ovat valmennuksen myötä onnistuneet myös muilla elämän osa-alueilla.

Elämäntavat eivät koskaan muutu syyllisyydellä, morkkiksella ja ahdistuksella. Kun opit pitämään huolta kehosta ja mielestäsi, et tunne enää syyllisyyttä itsesi laiminlyönnistä. Otat vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja luot pohjan hyvälle itsetunnolle, ilman pakottamista ja syyllisyyttä.

Oletko valmis ja sitoutunut muutamaan elämääsi parempaan suuntaan? Haluatko olla kiinteämpi, itsevarmempi, energisempi ja lopettaa jojoilun? Jatka lukemista!

Tekemisessä on vihdoin tasapaino. Jos treeniin tai järkevään syömiseen tulee taukoa sairastelun tai ylitöiden vuoksi, ei maailmaloppu uhkaa eikä saadut tulokset tunnu valuvan heti hukkaan, vaan sitten taas jatketaan normaalisti, kun helpottaa.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Viikottaiset ravinto- ja elämäntapatehtävät, joiden avulla kiinteydyt ilman kalorilaskua tai ruokavaakaa
 • Punttitreeniohjelman ja ohjeet niihin sekä videolla että tulostettavina, kirjallisina ja kuvallisina versioina, joilla saat enemmän tuloksia nopeammin (salilla ei ole pakko käydä onnistuakseen, mutta jos käyt, voit hyödyntää näitä ohjeita)
 • Silmiä avaavia mentaaliharjoituksia, jotka auttavat ymmärtämään itseäsi paremmin
 • Neljän huippuasiantuntijan luennot muun muassa aiheista psyykkinen painonhallinta, itsetunto ja tunnetaidot + painonhallinta + uni + aineenvaihdunta
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennukset materiaalit
 • Ryhmän ja valmentajan tuen kysymyksiä tai vinkkejä varten
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-yhteisöön keskusteluita ja tehtävien läpikäyntiä varten
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi
 • Lopputuloksena kiinteän kehon, taidot sen ylläpitämiseen, lisää tyytyväisyyttä itseesi ja energiaa tehdä enemmän niitä asioita, joista elämässä nautit

Saat kaksi kertaa viikossa sähköpostilla (sekä Facebook-ryhmässä) viestin, jossa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi olen mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Hyvinvoinnista kiinnostuneena varmasti olet huomannut, että tieto ilman tekemistä ei johda mihinkään. Toisaalta nykyään on niin paljon ristiriitaista tietoa tarjolla terveellisistä tavoista, että on hankala ottaa selvää, mikä oikeasti toimii.

Kannattaakin keskittyä niihin asioihin, joilla on suurin vaikutus lopputulokseen sen sijaan, että jumittuisit merkityksettömiin yksityiskohtiin. Valmennuksessa kerron sinulle, mihin panostaa ja mihin ei haaskata aikaa ja turhautua. Sinun tarvitsee vain luottaa prosessiin ja tehdä tehtävät. Saat kaiken onnistumiseesi tarvittavan tuen minulta ja ryhmältä.

Tällaisia teemoja käsittelemme:

 • Kuinka voit joka aterialla polttaa rasvaa tehokkaammin muuttamatta ollenkaan lautasen sisältöä, ja samalla parantaa vatsasi toimintaa
 • Kuinka muutat motivaatiotasi pysyvästi ja syvästi, ennennäkemättömällä tavalla
 • Kuinka luot rennon asenteen kehoosi, liikkumiseesi ja ruoasta nauttimiseen – ilman stressiä!
 • Kuinka tunnistat todelliset esteet, jotka ovat aiemmin haitanneet pysyvien tulosten luomisessa
 • Kuinka täydellisyyden tavoittelu estää aloittamisen ja johtaa aina epäonnistumiseen
 • Kuinka syömällä olet virkeä päivisin ja nukut hyvin öisin
 • Kuinka voit syödä oman kehosi viestien mukaan missä vain terveellisesti ja kiinteyttävästi – ja samalla unohtaa kalorit ja ruokavaa’at
 • Kuinka hyödynnät unen rasvanpoltossa
 • Kuinka treenaat tuloksellisesti – ilman järjetöntä rääkkiä ja ruoskaa, ja opit nauttimaan liikkeestä
 • Kuinka säästyt tulevaisuudessa ruokamorkkiksilta ja painojojoilulta
 • Kuinka stressinhallintatekniikat auttavat kiinteytymisessä
 • Kuinka voit herkutella pilaamatta kiinteytymisprosessia ja vieläpä ilman syyllisyyttä

Olen nyt parhaassa kunnossa ikinä. Hyvä kunto ei tarkoita enää vain timmiä kroppaa, vaan nyt arvostan myös suorituskyvyn parantumista, kuten esimerkiksi kyykkypainojen nostamista.

- tyytyväinen asiakas

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle:

“Mulla on muutamia kavereita, jotka on aina vähän väliä ties millä dieetillä tai millon missäkin treeniohjelmassa, jotta ne sais painoa tippumaan, ja nykyään musta tuntuu vaan pahalta niiden puolesta. Kun taas mun elämänlaatu on parantunut viimeisen puolen vuoden aikana tosi paljon ja tuntuu, että perusasiat on vihdoin tasapainossa. Ei ole enää semmoinen olo, että ruoka hallitsee mua vaan se on vain yksi pilari mun elämässä. Ja on monia asioita, jotka on paljon tärkeämpiä kun ruuasta ressaaminen. 

Aiemmin musta tuntui, että olin niin hukassa sen kaiken kanssa, koska ois pitänyt muka pistää kaikki uusiksi kerralla. Nyt tässä valmennuksessa ei ole tuntunut siltä. Harmittaa niiden kavereiden puolesta, jotka kerralla yrittää muuttaa kaiken, mutta sitten hoksaavat, että ei sitä elämäänsä voikaan elää niillä ohjeilla. Mulle pienet askeleet on tuonut tasapainon. Ei ole esimerkiksi enää koko ajan valtavat fyysiset tarpeet mättää kaikkea epäterveellistä, oikeastaan en syö enää kotona juurikaan herkkuja. Lisäksi treeniohjelmat on olleet aivan mahtavia! Oon kokenut aivan uudenlaisia itseni voittamisia ja liikunnan jälkeistä euforiaa. ” 

– Eeva, 29 v.
shadow-ornament

"Syksyn aikana multa on lähtenyt 12kg.
Olen erittäin onnellinen kun lähdin mukaan tähän valmennukseen. Aluksi ajattelin ”mun on saatava joku projekti, että selviän”, mutta nykyään en pidä tätä mitenkään projektina vaan tää elämäntyyli on alkanut muodostumaan normaaliksi arjeksi.

Ennen en miettinyt yhtään mitä syön. Jokaisen päivän pelastus oli iltainen herkutteluhetki, joka koostui suklaasta, kekseistä ja sipseistä. Aamiainen oli harvinaista. Nykyään mun iltainen herkuttelu on vaihtunut nautinnolliseen aamupalaan. Suhteeni ruokaan on paljon parempi kuin aikaisemmin.

Ennen mä oikeesti käytin aikaani miettien, mistä pääsisin helpoiten, missä ei olisi ylämäkiä niin kauheesti… Liikunta oli niin vastenmielistä eikä tuottanut yhtään hyvää oloa. Nykyään mä välillä jopa tahdon ottaa muutaman juoksuaskeleen ylämäessä. Käyn vesijumpassa kerran viikossa ja välillä kävelyllä. Musta on tullut tosi kokeilunhaluinen liikunnan suhteen.

Ennen olen ollut dieeteillä ja jos olen ”repsahtanut” yhteenkään herkkuun niin olen haudannut koko dieetin siihen. Ihanaa kun ei tarvitse olla dieetillä!

En muista edes koska olisin ollut näin onnellinen, mitä nyt olen!"

-Annukka

shadow-ornament

"Se, miten kuvailisin Jenkkakahvoista tiimalasiksi –valmennusta, on avain elämäntapamuutokseen. Oon saanu muutettua Maikin opeilla mun elämäntapoja niin paljon paremmaksi kuin ne ennen oli. Muutokset ovat olleet pysyviä ja valmennuksen opit ovat auttaneet pitkään (noin 1,5 vuotta) valmennuksen jälkeen.

Olen ollut koko elämäni hukassa ruokailun kanssa, enkä ole erityisemmin pitänyt liikunnasta. Joskus ratkaisu ongelmiini oli jokin kuukauden pikadieetti, ja kuten arvata saattaa, tiputetut kilot tulivat lisäkilojen kanssa takaisin.

Nyt olen löytänyt liikkumisen ilon. Syöminen ei ole enää streessaavaa, vaan osaan syödä hyvin ilman herkkulakkoja tai kalorien laskemisia. Kuvat auttavat ymmärtämään, kuinka paljon muutosta on tapahtunut. On hienoa huomata muutoksia ulkonäössä.

Kaikista hienointa on kuitenkin tämä muutos pääni sisällä. Suhtautuminen ruokaan, liikuntaan, uneen ja ennen kaikkea itseeni on muuttunut kaikista eniten. Fiilis omasta hyvinvoinnista ja kropasta on nykyään tärkeämpää kuin se vaa’an numero."

-Anette

shadow-ornament

Valmennuksen avulla olen löytänyt elämääni tasapainon ruuan suhteen. Enää en syö itseäni ähkyyn, vaan olen sisäistänyt mitä, minkä verran ja kuinka usein minun kannattaa syödä, jotta voin hyvin. Pidän kovasti hyvästä ruuasta enkä koe, että minun on tarvinnut täysin luopua herkuistakaan. Valmennuksessa on menty eteenpäin ajatuksella, että pystyn elämään näin loppuelämäni. Mustavalkoinen ja ehdoton ajattelu ravinnon suhteen on historiaa. Olenkin todennut, että en ala enää ikinä yhdellekään laihdutuskuurille, koska minulla on nyt toimiva elämäntapa. Uskomatonta, miten paljon sekin helpottaa henkisesti. Tätä voin tehdä lopun ikäni.

Muutokset kehossa tulivat oikeastaan uusien elämäntapojen opettelun sivussa, hiukan huomaamatta.Ensimmäistä kertaa näkyviä tuloksia on tullut stressaamatta ja ilman gramman tarkkoja ruuan punnituksia tai kalorien laskentaa. Oma tuntemukseni on, että keho on tiivistynyt yllättävän paljonkin näin lyhyessä ajassa.  Tässäkin kuitenkin mennään eteenpäin ajatuksella 'hitaasti, mutta varmasti'. Vaatteet istuu nykyisin paremmin, tosin housuja saa nyt jo välillä nostella. 😉

On tää vaan ollut niin parasta! 🙂 ”

– Nainen, 36 v.
shadow-ornament

En ole ainoa (asiakkaideni ohella) kuka uskoo valmennukseen. Jenkkakahvoista tiimalasiksi - verkkovalmennusta suosittelee myös elintapalääkäri Vilho Ahola.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Haluatko pukeutua juuri niihin vaatteisiin kuin haluat, ilman että housut kiristävät? Oletko kyllästynyt pukeutumaan teltan näköisiin vaatteisiin, jotta tuntisit olosi mukavaksi?

Haluan, että tunnet olosi itsevarmaksi ja vahvaksi. Haluan, että saat mahdollisuuden opetella taitoja, joilla timmin kunnon ylläpitäminen ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on helppoa ja vieläpä aivan normaalia arkea.

Haluatko lopettaa laihdutuskuurit, pikadieetit ja jojoilun, jotka tuhlaavat aikaa ja rahaa? Pahimmillaan jojoilu voi aiheuttaa aineenvaihdunnan vaurioita, joita joudut korjailemaan lääkärien ja valmentajien kanssa. Eräs asiakkaani arveli, että on vuosien aikana käyttänyt tuhansia euroja siihen, että pääsisi pysyvästi hyvään kuntoon, olisi tyytyväinen itseensä, itsevarmempi ja osaisi vaivattomasti ylläpitää tällaista tilaa.

Olisiko aika lopettaa jojoilu ja kuurit? Osallistumalla valmennukseen vältät pikadieettien haitat.

Olen käyttänyt vuosia aikaani ja opiskellut kurssilla opetettuja aiheita. Olen tehnyt virheitä ja ottanut asioista selvää, jotta sinun ei tarvitsisi tehdä samoja virheitä. Valmennuksen arvo ei koostu siis pelkästään siitä työstä, mitä teen kurssin eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta, jonka säästän sinulta.

Haluan, että saavutat unelmasi ja toivotut tulokset nopeammin ja helpommin kurssin avulla.

Konkreettisesti valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • Ravintovalmennus (Arvo 235 €)

  Ravintovalmennuksessa hiotaan yhtä osa-aluetta kerrallaan, jotta saadaan tapoja juurrutettua lopulta automaattisiksi.

  Annan sinulle raamit, joita voit soveltaa omaan ruokavalioosi soveltuvaksi, oli se sitten gluteeniton, maidoton, vegaani, vähäFODMAPinen (kerron tästäkin lisää) tai ihan kaikkiruokainen. Näin voit syödä niitä ruokia, jotka sinulle sopivat ja maistuvat. Annan toki esimerkkejä, jottei valinnanvapaus ala liikaa ahdistaa.

  Opetan sinulle tapoja, joilla lisäät sisäistä ohjautuvuutta ulkoisen ohjauksen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, ettet tarvitse paperilappua kertomaan, mitä ja minkä verran sinun tulisi syödä, vaan opit pikkuhiljaa luottamaan kehosi viesteihin. Nälkä- ja kylläisyyshormonit ovat fiksuja ohjaajia, kun vain alat kuunnella niitä.

  Annan vinkkejä herkkävatsaisille, miten ruokavalinnoilla voi helpottaa vatsan oloa.

  Vuorotyöläiset saavat omat neuvonsa ruokailuun ja elämäntapoihin, joilla voi helpottaa epäsäännöllisen päivärytmin stressiä.

 • Kuntosalitreenivalmennus (Arvo 235 €)

  Jos haluat käydä salilla, saat kaksi koko kehon treeniohjelmaa aina 1,5 kuukauden ajaksi, eli yhteensä neljä erilaista treeniä. Kahta erilaista treeniä on tarkoitus tehdä vuorotellen.

  Treenistä voi tehdä haastavampia lyhentämällä liikkeiden välistä palautusaikaa, valitsemalla haastavammat liikevariaatiot, tai lisäämällä sarjojen määrää yhdellä. Vastakkaisilla periaatteilla treeni sitten helpottuu aloittelijalle.

  Lihaskuntotreeniä on tarkoitus tehdä viikossa sinulle realistinen määrä. Se voi olla kerran viikossa 30 minuuttia tai jopa neljä kertaa viikossa 45 minuuttia, jos muutenkin jo viihdyt salilla.

  Kerron, miten voit soveltaa treenit kotiin. Voit käyttää omia lisäpainoja, tai tehdä vain oman kehosi painolla liikkeet.

  Jos ajatuskin lihaskuntoharjoittelusta tökkii, voit toki valita sellaisia liikuntalajeja, jotka innostavat sinua liikkeelle. Aseta mieluummin realistinen kuin liian kunnianhimoinen liikuntatavoite, jonka noudattaminen lopahtaa parissa viikossa.

  Lihaskuntotreeniä voi ja kannattaakin yhdistellä muihinkin liikuntalajeihin, joista pidät.

 • Kotitreenivalmennus (Arvo 235 €)

  Salitreenien lisäksi saat kotiin lihaskuntotreenit, joiden toteutukseen et tarvitse mitään välineitä. Kuntosalille ei siis missään nimessä tarvitse lähteä, jos et ehdi tai halua.

  Kerron myös, miten voit soveltaa kuntosalitreenejä kotiin. Voit käyttää omia lisäpainoja tai tehdä vain oman kehosi painolla liikkeet.

  Jos ajatuskin lihaskuntoharjoittelusta tökkii, voit toki valita sellaisia liikuntalajeja, jotka innostavat sinua liikkeelle. Kehotan sinua mieluummin asettamaan realistisen kuin liian kunnianhimoisen liikuntatavoitteen, jonka noudattaminen lopahtaa parissa viikossa.

  Lihaskuntotreeniä voi ja kannattaakin yhdistellä muihinkin liikuntalajeihin, joista pidät.

 • Mentaalivalmennus (Arvo 380 €)

  Saat kirjallisia tehtäviä, joihin voit käyttää aikaa viidestä minuutista useaan tuntiin sen mukaan, kuinka paljon haluat teemoja pyöritellä mielessäsi. Tehtävät liittyvät omien todellisten arvojesi selvittämiseen, uskomuksiisi ja automaattisiin tapoihisi.

  Opit kestävämpiä keinoja toimia kuin itsekurin varassa.

  Sisäistät, kuinka tietoisuustaidoilla voit vähentää tunnesyömistä, esimerkiksi tylsyyteen napostelua.

  Ehkäiset mielitekoja huolehtimalla riittävästä unenlaadusta.

  Saat stressinhallintatekniikoita, joilla voit rentouttaa kehoa ja mieltä tai purkaa akuuttia stressireaktiota.

  Opit, kuinka voit alkaa kohdella itseäsi yhtä lempeästi kuin kohtelet läheisiäsi; itseruoskinta kun ei auta tavoitteiden saavuttamisessa yhtään.

 • Huippuasiantuntijoiden luennot (Arvo 480 €)

  Patrik Borg:

  Elintarviketieteiden maisteri, huippuasiantuntija Patrik Borgin kertoo luennollaan, mikä painonhallinnassa ihan OIKEASTI toimii. Ajatteletko tarvitsevasi vain hyvän treeni- ja ruokaohjelman ja paljon itsekuria painon pudottamiseksi? Et vain saa itseäsi niskasta kiinni? Olet väärässä.

  Timo Kettunen:

  Liikuntalääketieteiden maisteri, farmaseutti, koulutettu hieroja ja kirjailija Timo Kettunen kertoo, miksi syöminen voi olla hankalaa ja millaista on salliva ruokailu fiksulla tavalla.

  Henri Tuomilehto

  Unilääkäri-dosentti Henri Tuomilehto kertoo unen tärkeydestä ihmiselle ja antaa neuvoja, miten unen laatua voi parantaa. Keskustelussa on aiheena myös unen ja liikunnan yhteys, sekä mietitään, miten vuorotyöläiset voisivat parantaa untansa.

  Anna Riihimäki:

  Psykoterapeutti Anna Riihimäki pitää mullistavan ja ravisuttavan luentosarjan psyykkisestä painonhallinnasta, itsetunnosta ja tunnetaidoista.

  Mikä ratkaisee sen, onko tavoitteellasi mahdollisuudet toteutua vai ei? Miten tunnistat tarpeesi ja otat niistä vastuun? Tunnista polkusi nykytilanteeseen: mitä syömisoireilun taustalta yleensä löytyy?

 • Fysioterapeutin tuki (Arvo 235 €)

  Vain ryhmäläisille tarkoitetulla keskustelualueella on myös fysioterapeutti vastaamassa kysymyksiin, jos vaikka kaipaat vaihtoehtoisia liikkeitä treeneihin tai haluat kysyä muuten liikkuvuudestasi tai vaivoistasi.

 • Ravitsemusterapeutin tuki (Arvo 235 €)

  Ryhmässä on myös ravitsemusterapeutti vastaamassa ruokailuun liittyviin kysymyksiin ja antamassa vinkkejä soveltamiseen.

Näiden arvo olisi yhteensä 2035 euroa. Lisäksi pääset suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat valmentajien ja ryhmäläisten tukea koko valmennuksen.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 2035 euroa, vaan hinta on...

Hinta koko valmennukselle on 79 €.

Vielä ehdit mukaan! Kampanja umpeutuu jo sunnuntaina 15.12.

KYLLÄ, HALUAN PAIKAN MAIKIN VALMENNUKSEEN HINTAAN 79 €

Saat koko 8 viikon kurssin 79 € hintaan (normaalisti 149 €). Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Päivähinnaksi tulee vain noin 1,4 euroa. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100% tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

HUOM! Kampanjahinta umpeutuu jo sunnuntaina 15.12., joten toimi heti.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Muutama vuosi sitten olin vielä ihan normaalipainon rajoissa, mutta pikkuhiljaa hiipinyt pulleus ei tuntunut omalta itseltäni.

Suurimman osan ajasta olin ihan kohtuu sujut kroppani kanssa, mutta etenkin stressaavina verensokerivuoristoratapäivinä saatoin päästä kovinkin syvälle itseinhon ja -säälin syövereihin. Vaatteet eivät istuneet, maha röllötti ja valokuvista totuus tuli esille.

No mutta ei se mitään. Siitä poiki päätös alkaa käydä jumpissa taas säännöllisesti, ottaa uusi saliohjelma käyttöön ja alkaa herkkulakkoon, kunnes peilikuva taas miellyttäisi. Itseä niskasta kiinni, itsesyyllistyksestä bensaa koneeseen ja treenitossua jalkaan! Lenkillä käymisestäkin pitäisi alkaa tykätä. Niin. Tiedät varmaan, miten tarina jatkui. Muutama viikko homma rullasi mukavasti, kunnes jotkut juhlat, pyhäpäivät tai vierailulla käymiset aiheuttivat repsahduksen, joka jäi kummasti päälle ja taas oltiin takaisin vanhoissa tavoissa. Pahus.

Sama kuvio toistui toki monen monta kertaa yhä uudestaan. Välillä kuvittelin löytäneeni sen oikean ruokavalion, treenimetodin tai kikan, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla. Tietysti olin aina väärässä, sillä väliaikaiset kikat tai superdieetit eivät tuoneet pysyviä tuloksia.

Kun lopulta ymmärsin ottaa pienempiä askelia kerrallaan monella rintamalla: niin ravitsemuksen, liikunnan kuin ajattelunkin suhteen. Silloin tuloksia alkoi tulla kuin itsestään ja tahdonvoimasta tuli yhä tarpeettomampaa.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Päällimmäinen kysymys on, että mikä toimii. Miten treenata buustatakseen aineenvaihduntaa? Mitä maailman huippuravintotieteilijät oikeasti sanovat hyvästä ravitsemuksesta? Kuinka muutospsykologiaa hyödynnetään valmennuksessa? Miten hyvinvoinnin edistämisestä tehdään helppoa ja hauskaa?

Reissaan ympäri maailmaa hakemassa oppeja maailman parhailta valmentajilta ja asiantuntijoilta. Toimin personal trainerina ja ravintovalmentajana, ja rakastan tätä työtä koko sydämestäni. Oppimieni menetelmien avulla autan asiakkaitani, ja hekin saavat valmennuksien myötä suuria muutoksia energisyyteensä, vointiinsa, kiinteydessään ja itsevarmuudessaan.

Pengon tutkittuja ja toimiviksi todettuja menetelmiä loputtomalla uteliaisuudella. Tunnen eläväni, kun saan auttaa asiakkaitani elämään laadukkaampaa elämää ja minä saan palkkioksi merkityksellisyyden tunteen.

Jos haluat nauttia elämästäsi, ilmoittaudu Jenkkakahvoista tiimalasiksi -valmennukseen ja onnistutaan yhdessä nyt!

Varaa paikkasi yli 5000 jo osallistuneen naisen joukossa ja tee päätös, joka muutta elämäsi nyt!

KYLLÄ, HALUAN PAIKAN MAIKIN VALMENNUKSEEN HINTAAN 79 €

Saat koko 8 viikon kurssin 79 € hintaan (normaalisti 149 €). Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Päivähinnaksi tulee vain noin 1,4 euroa. Milloin viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen kahvikupin hinnalla?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100% tyytyväisyystakuun. Valmennukseen on osallistunut jo tuhansia tyytyväisiä naisia ja olen varma että sinäkin saat tuloksia. Sinun ei kuitenkaan tarvitse uskoa minua tai heitä, sillä voit päättää itse! Testaa rauhassa 14 päivän ajan, soveltuuko valmennus sinulle. Jos et ole tyytyväinen, voit vain pyytää rahasi takaisin!

Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

HUOM! Kampanjahinta umpeutuu jo sunnuntaina 15.12., joten toimi heti.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Jenkkakahvoista tiimalasiksi -verkkokurssista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconSopisikohan tämä kurssi myös reilusti ylipainoiselle entiselle jojolaihduttajalle? Lähinnä mietin treeniohjelmia. Sopiiko myös tosi huonokuntoiselle?

  Treeniohjelmat ovat siitä käteviä, että niitä voi varioida kuntotason mukaan. Pitää liikkeiden välillä vähän enemmän lepoa, tekee liikkeestä helpoimmat versiot jne.

  Tärkein anti tästä varmasti on se, että jojoajattelusta pääsee irti. Vaikket treenaisi ollenkaan valmennuksen aikana, niin syömiseen haetaan uutta näkökulmaa, jolla voitaisiin elää vaikka loppuelämä.

 • q-iconOnko valmennus tarkoitettu sellaisille jolla on tarkoitus kiristellä vai sopiiko sellaiselle jolla on pudotettavaa esim. 10kg?

  Sopii todella hyvin tuollaiselle 10 kg pudotustavoitteelle, etenkin jos haluat oppia tavat, joilla automaattiset elämäntavat tuo tuloksia lopulta itsestään.

  Oikeastaan tämä valmennus sopiikin paremmin pieneen painonpudotukseen, kuin erityisen tiukkaan kuntoon haluaville.

 • q-iconOnko mahdollista saada ravintoneuvontaa kun olen vegaanipainotteinen kasvissyöjä?

  Kyllä vegaaneillekin tulee ohjeita, ne ovat vaan pikkuisen erilaiset kuin sekasyöjille, tietysti.

  Valmennuksen pääpaino on valintojen tiedostamisessa ja muidenkin tärkeiden elämäntapojen viilaamisessa kuin vain syömisen. Ruokailun suhteen ohjeita voi soveltaa hyvin laajasti omiin mieltymyksiin sopiviksi.

 • q-iconSopiiko tämä valmennus minulle, kun minulla on todettu kilpirauhasen vajaatoiminta, ja se on nyt vihdoin saatu hoitotasapainoon, eli arvoni ovat viitelukemien sisällä?

  Kyllä voit.

  Kun hoitotasapaino on löytynyt, voit tehdä ihan mitä tahansa mitä muutkin. Silloin kun lääkitys ei ole vielä kohdillaan, niin pitää ottaa varovaisemmin ja huolehtia erityisesti riittävästä syömisestä ja palautumisesta.

 • q-iconMinua alkoi kiinnostamaan mm. millaista ruokavaliota noudatetaan? Olen ollut kerran hypermegadieetillä ja siinä syötiin aivan tolkuttomia määriä maitorahkaa ja todella vähän hiilihydraatteja. Dieetin jälkeen sitten repsahdin taas syömään herkkuja. Motivaatio on nyt hyvinkin kohdallaan muuttamaan elämäntapoja paremmaksi. Salilla käyn säännöllisesti ryhmäliikuntatunneilla, mutta paino ei vaan tipu.. pystyisinköhän minä sinun valmennukseesi?

  Tämä valmennus tulee olemaan ihan erityylinen kuin hypermegadieetti. Opit soveltamaan ohjeita omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivaksi, enkä todellakaan pakota syömään rahkaa. En itsekään tykkää rahkasta, enkä siis syö sitä. Yksinkertaista.

 • q-iconJos alkaa tuolle sinun verkkovalmennukselle niin onko siinä miten tarkka ruokavalio ja treenimäärät viikossa? Vai onnistuuko töissäki syödä työpaikkaruokalassa ilman että täytyy raahata hullut kasat eväsrasioita mukana? Mulla on hirveä tämä taistelu tämän keskivartalon kanssa. Vastaki olin hypermegadieetillä ja se on niin totaalisen hankala tuomonen gramman tarkka ruokavalio... 3. viikon jälkeen sorruin taas herkuttelemaan. Käyn pumpissa, kahvakuulassa ja funkkiscirkuitissa n. 3krt/vko. Mutta maha ei lähe. Muuten olen kiinteytyny. Inhoan omaa keskivartaloa ja puseroita ei vaan löydy mistään kaupasta sopivan mallisia...

  Jeps. Tutulta kuulostaa.

  a) pitkäjänteinen toiminta -> megadieetit ei toimi koska niillä ei voi elää loputtomiin; tässä valmennuksessa opetellaan fiksumpaa tekemistä ja tietoisuutta siihen

  b) stressinhallintaa ja parempilaatuista lepoa -> pienempi stressi helpottaa keskivartalon rasvan polttoa

  c) punttitreeni oikein tehtynä auttaa muiden jumppien ohella paljonkin kehonkoostumukseen, vaikka kyllä muullakin liikunnalla saa tuloksia

 • q-iconHarkitsen valmennukseen osallistumista ja heräsikin kysymys että onnistuuko osallistuminen opiskelijalta? Lähinnä mietityttää että onnistuuko ruokavalio kun syö päivittäin kouluruuan yliopistolla? Pikkuhiljaa alkanut kyllästyttää ruotuun palaaminen ja haluaisin löytää tasapainon ruokailuihin ja treenaamiseen.

  Totta kai onnistuu. Ethän nyt voi valmistumiseen ja työelämään siirtymiseen asti repsahdella ja palata ruotuun, vai mitä? Voi olla, että opiskelujalounaalla voi olla joskus hankala saada tarpeeksi proteiinia, mutta voit paikata sen hyvin muilla aterioilla. Eräs toinen opiskelija kysyi, että kannattaako osallistua, kun syksyllä on tulossa paljon pakollisia bileitä. Vastasin samoin hänelle kuin tuossa yllä sinulle, ja lupasin vielä tarjota ryyppäysstrategioita kiinteytymisen näkökulmasta. Eihän ryypäten juuri kiinteydytä (eikä varsinkaan eletä terveellisesti tai energiaa tuoden), mutta lähinnä että miten minimoidaan vahingot. Kerron tämän siksi, että tällainen valmennus tästä on tulossa. Sovitetaan tehtäviä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi, tehdään kompromisseja täydellisyyden tavoittelun sijaan, koska täydellisyyden tavoittelu ei toimi ikinä. Osamaksuvaihtoehto löytyy muuten myös, jos opiskelijana sellaista arvostat.

 • q-iconPitääkö valmennuksessa jättää jotain ruokia pois? Esim leipä, herkut yms?

  Ei kielletä mitään ruokia. 😉 Sen sijaan opetellaan taitoja, joilla herkkuja ei tekisi niin paljon mieli ja toisaalta opetellaan hyväksymään/sietämään herkkuhimoja niin, etteivät ne niin hallitsisi valintoja.

 • q-iconVoiko valmennukseen osallistua, jos imettää vielä eikä tarkoitus olisi vielä lopettaa imetystä? Entä millaisia ruokaohjeet on? Voinko syödä samoja ruokia, mitä teen perheellekin?

  Voit osallistua kyllä, kunhan et yritäkään laihtua liian nopeasti, vaan huolehdit riittävästä syömisestä. Imetyksen loputtua olet jo opetellut terveellisiä ja automaattisempia elämäntapoja, jolloin on paljon helpompaa keskittyä jäljellä olevaan rasvanpolttoon.

  Ruokaohjeet ovat hyvin joustavat. Ideana on soveltaa ohjeita omaan elämäntilanteeseen ja mieltymyksiin sopiviksi, eikä seurata jotain grammantarkkoja ohjeita tarkasti. Opetellaan siis taitoja, joilla syöminen on mahdollisimman joustavaa, fiksua ja rentoa. Annan kyllä esimerkkejä, miten tehtäviä voi toteuttaa eri tavoin.

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä? Eli lähinnä tässä tarkoitan kysyä, mitä se vaatii itseltä kun lähtee mukaan?

  Annan verkon kautta erilaisia tehtäviä liittyen ruokailuun, ennakointiin, liikuntaan, uneen, stressinhallintaan, ajatteluun jne. Kaikille tulee samat tehtävät ja teemaviikot, mutta opetellaan soveltamaan ja skaalaamaan käytännön tavoitteet itsellesi sopiviksi vaikeusasteeltaan. Oli kyse sitten liikunnasta, ruokailusta tai ajankäytöstä, tavoitteen on oltava realistinen ja toteutettavissa sinulle itsellesi tässä nykyisessä elämäntilanteessasi.

  Valmennus vaatii sinulta siis aikaa puolesta tunnista moneen tuntiin, ihan sen mukaan paljonko haluat ja voit panostaa tähän. Ideaali kuitenkin olisi se, että tehdään yksinkertaisia muutoksia, jotka voi melko vaivattomasti sujauttaa normaaliin arkeen. Silloin muutosstressi ei ole niin suuri ja on helpompi juurruttaa uusia tapoja automaattisiksi.

 • q-iconOlen hirveän kiinnostunut tästä valmennuksesta, koska siinä painotetaan siihen, että ruoka olisi ns. "normaali kotiruokaa" eikä mitään maitorahka parsasekoituksia tietty gramma määrä päivässä. Olen tällaisilla monilla ollut, ja tuloksia kyllä tullut. Mutta aina kun nämä lopettaa niin sitä sortuu syömään mitä sattuu, koska pitkään ollut sillä tietyllä tiukalla kuurilla.. Salilla reenaus taustaa minulla on useammalta vuodelta, joten mietin onko tämä sellainen valmennus että osallistuja saa päättää ns. tietyt tavoitteet itselleen, jonka myötä saa siihen sopivat treenit/ruokavaliot vai onko se yksi ainut ohje joka kaikille lähetetään? Salilla tykkään käydä ja rankkoja reenejä tehdä.

  Et ole ihan ainut, joka on kokenut saman noiden grammantarkkojen valmennusten kanssa. Tässä valmennuksessa on pointtina, että hiotaan elämäntapoja pikkuisen parempaan kuntoon monella elämän osa-alueella, jolloin muutoksesta tulee pysyvämpi ja helpompi.

  Tässä valmennuksessa tehtävät ja teemat ovat kaikille samat, mutta riippuen lähtökohdista ja tavoitteista kukin soveltaa tapoja eri tavoin. Sanotaan esimerkiksi, että yhtenä tehtävänä on muokata ympäristöä enemmän tavoitteita tukevaksi. Joku voi toteuttaa tehtävän kokkaamalla viikon ruuat valmiiksi, pakkaamalla treenilaukun valmiiksi, jättämällä tietokoneen olohuoneeseen ja romaanin yöpöydälle (jotta uni tulisi ajallaan), ja joku toinen voi sitten keskittyä vaikka vain siihen, että töiden jälkeen ei laitakaan heti yöpaitaa päälle, vaan iltakävelyyn soveltuvat vaatteet (tosielämän esimerkki tämäkin). Opastan toki tässä tehtävien skaalauksessa ja vastaan kysymyksiin keskustelualuella.

  Tällaisen lähestymistavan hienous on siinä, että se hyödyntää muutospsykologiaa. Uuden muutoksen on oltava niin helppo ja realistinen, että se tuntuu todella toteutettavalta. Siten pikkuhiljaa päästään terveellisissä ja kiinteyttävissä elämäntavoissa eteenpäin, ja iso osa tavoista juurtuu ihan normaaliksi arjeksi.

  Myös treeneihin pätee sama periaate. Voit tykittää salilla kovaa tai aloittelija voi keskittyä vaikka päivittäiseen 15 minuutin kävelyyn. Realistisuus ja toteutettavuus: siinä avainsanat.

 • q-iconVoinko osallistua valmennukseen, vaikka minulla ei ole Facebook-profiilia?

  Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kurssin kaikki valmennussisältö tulee erilliselle sivustolle, jonne saat tunnukset. Facebook-ryhmä on kysymyksiä ja keskustelua varten, joten se antaa paljon lisäarvoa. Monet Facebook-tunnuksettomat osallistujat ovat tehneet valmennuksen ajaksi anonyymit tunnukset, jotta voivat lukea vastauksia ja jakaa kokemuksiaan ryhmässä. On toki myös niitä itsenäisiä osallistujia, jotka ovat käyneet kurssin ilman keskusteluryhmää.

  Jos olet itsenäinen pakertaja etkä kaipaa muiden kysymyksiä ja vastauksiani, niin voit hyvin osallistua ilman Facebook-tunnuksia. Suosittelen silti lämpimästi ryhmään liittymistä, jos se vain tuntuu mahdolliselta ajatukselta.

 • q-iconVoinko osallistua valmennukseen, kun olen 55 ja vaihdevuodet saavat kropan toimimaan hieman eri tavalla kuin nuoremmilla? Toimiiko tämä myös minulle?

  Valmennuksissa on ollut mukana kaikenikäisiä naisia. Ikä eivätkä vaihdevuodetkaan siten ole este osallistumiselle eikä kehittymiselle. Hormonitoiminnan muutokset voivat hidastaa painonpudotusta, mutta se on silti mahdollista ja jopa todennäköistä etenkin pitkällä aikavälillä, kun asioita tehdään fiksusti.

  Valmennuksissa pääpaino on terveyttä, parempaa oloa ja arjessa vaadittavaa suorituskykyä ylläpitävien peruspalikoiden, unen, ravinnon ja treenin tekemisessä tavoiksi. Samalla treenataan mieltä, sillä erityisesti joustavuus ja myötätunto itseään kohtaan helpottavat terveellisten elintapojen noudattamista huomattavasti. Näitä ominaisuuksia voi treenata lähtökohdista riippumatta ja ne ovat usein tie kehitykseen myös kehonkoostumuksen osa-alueella.

Kolahtiko? Hienoa, lähde mukaan niin ehdit hyvin jo osallistuneiden naisten joukkoon ja pääset osaksi kannustavaa ryhmäämme.

Vielä ehdit mukaan! Kampanjahinta umpeutuu jo sunnuntaina 15.12. – toimi siis nopeasti!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN JENKKAKAHVOISTA TIIMALASIKSI -VALMENNUKSEEN

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Muista, että saat valmennuksen täydellä 100% tyytyväisyystakuulla. Jos et koe valmennuksen olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostin ja palautan rahasi.

Koko 8 viikon valmennuksen hinta on vain 79 € tällä kampanjasivulla. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

HUOM! Säästät 70 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt. Kampanjahinta PÄÄTTYY jo sunnuntaina 15.12. Kannattaa siis toimia nopeasti, jotta pääset mukaan mahtavaan ryhmään kampanjahinnalla.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, jos emme ole paikalla chatissa esimerkiksi yöaikaan, jotta voimme vastata kysymykseesi seuraavana (arki)päivänä.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!