HUOM! Tämän naisille rakennettu verkkovalmennus alkaa jo 17.1. Tämä kampanjahinta umpeutuu torstaina 20.12, joten varaa paikkasi jo tänään!

Jenkkakahvoista tiimalasiksi

-verkkovalmennus

Haluatko voida nauttia elämästäsi vahvana, kiinteänä, itsevarmana ja juuri niissä vaatteissa kuin haluat?

 • Tämän valmennuksen on käynyt jo yli 5000 kaltaistasi naista.
 • Lähde mukaan nyt ja hyödynnä kampanjahinta, jonka aikana säästät 50€ hinnassa.
 • Osallistu tänään, aloita kannustavan ryhmän kanssa 17.1. ja tee tulevasta vuodesta elämäsi paras.

Lue tämä sivu loppuun, jos olet kyllästynyt palaamaan ruotuun ja repsahtamaan lomasyömiseen ja morkkisherkutteluun kerta toisensa jälkeen. Olisiko viimein aika oppia ymmärtämään itseäsi, jotta voisit olla tyytyväinen itseesi ja vartaloosi?

Hei, olen Maikki. Ravintovalmentaja, personal trainer (ja kissaihminen).

Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on päästä hyvään kuntoon ja saada terveellisistä tavoista pysyvä elämäntyyli, voit lähteä mukaan Jenkkakahvoista tiimalasiksi -verkkovalmennukseeni.

Valmennus kestää kolme kuukautta. Kun lähdet mukaan, alat luoda ystävällisempää ja ylpeämpää suhdetta itsesi kanssa. Suuntaat kohti timmimpää vartaloa, itsevarmuutta ja ennen kaikkea terveellisiä ja automaattisia elämäntapoja ja taitoja, joilla tulokset myös pysyvät.

Tämä valmennusryhmä on sinulle edullisin ja paras ratkaisu, kun haluat omaksua sellaiset elämäntavat, jotka parhaiten polttavat rasvaa terveellä tavalla – ilman pakottamista tai itsesi rääkkäämistä.

Olen koonnut ravintovalmennuksesta, tehokkaimmista treenimuodoista ja muutospsykologiasta kokonaisuuden, jonka avulla muutoksesta tulee mahdollisimman tehokas ja helppo toteuttaa.

HUOM! Tämä kampanjahinta umpeutuu jo torstaina 20.12, joten toimi tänään ja varmista paikkasi 50€ alennuksella.

Myötätunto itseä kohtaan ja armollisuus toi rentoutta tavoitteiden havitteluun: enää muutoksilla ei ole superkiire, vaan matkasta voi nauttia entistä enemmän.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, valmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Rasva kerääntyy etenkin vyötäröllesi ja ehkä myös reisiin ja takapuoleen.
 • Tiedät että sinun pitäisi syödä terveellisemmin ja viilata elämäntapojasi, mutta et vain saa aikaiseksi.
 • Makean- tai suolan ja rasvan himo vaivaa.
 • Työpäivän jälkeen energiasi ei riitä enää kunnolla omiin mukaviin juttuihin.
 • Olet kiinnostunut kehittämään myös ajatteluasi, asenteitasi, suorituskykyäsi ja terveyttäsi – kehonkoostumuksen parantamisen lisäksi.
 • Kenties liikut jo nyt säännöllisesti mutta tulokset eivät näy kiinteämpänä kroppana.
 • Olet yrittänyt aiemmin ottaa itseäsi niskasta kiinni, mutta ON/OFF-tyyppinen ajattelu ei ole tuottanut tuloksia pitkällä aikavälillä.
 • Olet ajatellut liikuntaa kalorinpolttona etkä aineenvaihdunnan optimoijana.
 • Olet kyllästynyt itsekritiikkiin ja haluat opetella terveelliset elämäntavat lopullisesti, jotta voisit pukeutua juuri sellaisiin vaatteisiin kuin haluat.

Haluan valmennusryhmään vain sellaisia henkilöitä, jotka tosissaan haluavat muuttaa nämä asiat ja päästä rennosti sellaiseen elämäntyyliin, joka tuo energiaa, terveyttä, itsevarmuutta, voimaa ja kiinteän vartalon.

Jenkkakahvoista tiimalasiksi -verkkovalmennuksessa rakennamme sinulle sellaiset automaattiset tavat, että sinun ei enää tarvitse ahdistua kehostasi; voit vain nauttia elämästä. Samalla elämänilosi kasvaa, kun hormonit tasapainottuvat. Saat elämästä enemmän irti.

Kun opettelet oikeita, tarkoin valittuja tapoja rennosti, et tarvitse lopulta lainkaan tahdonvoimaa tai vaivannäköä, koska teet oikeita juttuja automaattisesti. Sinun ei tarvitse tehdä hampaat irvessä tai pakolla mitään. Silloin kuurit ja pikadieetit ja niskasta kiinni -ryhdistäytymiset jäävät turhiksi ja voit keskittyä muihin unelmiisi.

Tietysti tämä edellyttää sitä, että sitoudut tekemään näitä muutoksia – vaikkakin rennosti ja muutospsykologiaa huomioiden.

Kyse ei ole pelkästään rasvanpoltosta ja ulkonäöstä – olet valmennuksen jälkeen sama hieno ihminen kuin ennenkin, mutta entistä kiinteämpi ja energisempi. Onnistumisen kokemukset myös ruokkivat toisiaan ja onnistut helpommin ja itsevarmemmin muillakin elämän osa-alueilla, kun sitoudut kurssiin täysillä. Asiakkaani kertovat tästä ilmiöstä kerta toisensa jälkeen.

Valmennuksen opeilla otat vastuun omasta hyvinvoinnistasi pala kerrallaan ja syyllisyys itsesi laiminlyönnistä katoaa.

Tekemisessä on vihdoin tasapaino. Jos treeniin tai järkevään syömiseen tulee taukoa sairastelun tai ylitöiden vuoksi, ei maailmaloppu uhkaa eikä saadut tulokset tunnu valuvan heti hukkaan, vaan sitten taas jatketaan normaalisti, kun helpottaa.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Viikottaiset ravinto- ja elämäntapatehtävät, joiden avulla kiinteydyt ilman kalorilaskua tai ruokavaakaa
 • Silmiä avaavia mentaaliharjoituksia, jotka auttavat ymmärtämään itseäsi paremmin
 • Punttitreeniohjelman ja ohjeet niihin sekä videolla että tulostettavina, kirjallisina ja kuvallisina versioina, joilla saat enemmän tuloksia nopeammin (salilla ei ole pakko käydä onnistuakseen mutta jos käyt, voit hyödyntää näitä ohjeita)
 • Neljän huippuasiantuntijan luennot muun muassa aiheista psyykkinen painonhallinta, itsetunto ja tunnetaidot + painonhallinta + uni + aineenvaihdunta
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennukset materiaalit.
 • Ryhmän ja valmentajan tuen kysymyksiä tai vinkkejä varten
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-yhteisöön keskusteluita ja tehtävien läpikäyntiä varten
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena kiinteän kehon, taidot sen ylläpitämiseen, lisää tyytyväisyyttä itseesi ja energiaa tehdä enemmän niitä asioita joista elämässä nautit

Saat joka viikko sähköpostilla (sekä Facebook-ryhmässä) viestin, jossa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi olen mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Hyvinvoinnista kiinnostuneena varmasti olet huomannut, että tieto ilman tekemistä ei johda mihinkään. Toisaalta nykyään on niin paljon ristiriitaista tietoa tarjolla terveellisistä tavoista, että on hankala ottaa selvää, mikä oikeasti toimii.

Kannattaakin keskittyä niihin asioihin, joilla on suurin vaikutus lopputulokseen sen sijaan, että jumittuisit merkityksettömiin yksityiskohtiin. Valmennuksessa kerron sinulle, mihin panostaa ja mihin ei haaskata aikaa ja turhautua. Sinun tarvitsee vain luottaa prosessiin ja tehdä tehtävät. Saat kaiken onnistumiseesi tarvittavan tuen minulta ja ryhmältä.

Tällaisia teemoja käsittelemme:

 • Kuinka voit joka aterialla parantaa vatsasi toimintaa ja polttaa rasvaa tehokkaammin muuttamatta ollenkaan lautasen sisältöä
 • Kuinka löydät ennennäkemättömän syvän ja pysyvän motivaation muutokseen
 • Kuinka luot rennon asenteen kehoosi, liikkumiseesi ja ruoasta nauttimiseen
 • Kuinka tunnistat todelliset esteet, jotka ovat aiemmin haitanneet pysyvien tulosten luomisessa
 • Kuinka täydellisyyden tavoittelu estää aloittamisen ja johtaa aina epäonnistumiseen
 • Kuinka syömällä olet virkeä päivisin ja nukut hyvin öisin
 • Kuinka voit syödä oman kehosi viestien mukaan missä vain terveellisesti ja kiinteyttävästi – ja samalla unohtaa kalorit ja ruokavaa’at
 • Kuinka hyödynnät unen rasvanpoltossa
 • Kuinka treenaat tuloksellisesti – ilman järjetöntä rääkkiä ja ruoskaa
 • Kuinka säästyt tulevaisuudessa ruokamorkkiksilta ja painojojoilulta
 • Kuinka stressinhallintatekniikat auttavat kiinteytymisessä
 • Kuinka voit herkutella pilaamatta kiinteytymisprosessia ja vieläpä ilman syyllisyyttä

Olen nyt parhaassa kunnossa ikinä. Hyvä kunto ei tarkoita enää vain timmiä kroppaa, vaan nyt arvostan myös suorituskyvyn parantumista, kuten esimerkiksi kyykkypainojen nostamista.

- tyytyväinen asiakas

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle:

“Mulla on muutamia kavereita, jotka on aina vähän väliä ties millä dieetillä tai millon missäkin treeniohjelmassa, jotta ne sais painoa tippumaan, ja nykyään musta tuntuu vaan pahalta niiden puolesta. Kun taas mun elämänlaatu on parantunut viimeisen puolen vuoden aikana tosi paljon ja tuntuu, että perusasiat on vihdoin tasapainossa. Ei ole enää semmoinen olo, että ruoka hallitsee mua vaan se on vain yksi pilari mun elämässä. Ja on monia asioita, jotka on paljon tärkeämpiä kun ruuasta ressaaminen. 

Aiemmin musta tuntui, että olin niin hukassa sen kaiken kanssa, koska ois pitänyt muka pistää kaikki uusiksi kerralla. Nyt tässä valmennuksessa ei ole tuntunut siltä. Harmittaa niiden kavereiden puolesta, jotka kerralla yrittää muuttaa kaiken, mutta sitten hoksaavat, että ei sitä elämäänsä voikaan elää niillä ohjeilla. Mulle pienet askeleet on tuonut tasapainon. Ei ole esimerkiksi enää koko ajan valtavat fyysiset tarpeet mättää kaikkea epäterveellistä, oikeastaan en syö enää kotona juurikaan herkkuja. Lisäksi treeniohjelmat on olleet aivan mahtavia!Oon kokenut aivan uudenlaisia itseni voittamisia ja liikunnan jälkeistä euforiaa. ” 

– Eeva, 29 v.
shadow-ornament

screen-shot-2016-09-16-at-15-50-16

”Ennen Maikin valmennusta olin vähän väliä mitä erilaisemmilla dieeteillä ja treenasin hullun lailla. Tulokset jäivät myös aina saavuttamatta. Dieetit ja järjettömät treenit kuitenkin unohtuivat kokonaan jo muutaman viikon jälkeen.

Nyt muutaman kuukauden valmennuksen jälkeen tuloksia on jo tullut, vaikka olenkin treenannut melko vähän, mutta kuitenkin oikein [2,2 kiloa rasvaa pois ja 2,6 kiloa kiinteää massaa lisää]. Lisäksi olen vihdoin onnistunut muuttamaan ruokailutottumuksiani niin, etten enää tarvitse dieettejä. Takana onkin nyt ensimmäinen joulu, jonka jälkeen ei ole ollut turvonnut ja ylensyönyt olo. Kerrankin uuden vuoden pystyi aloittamaan ilman dieettejä ja tipatonta. Vihdoinkin terveellisistä tavoista on alkanut tulla oikeasti elämäntapa! :)”

– Nainen, 25 v.

shadow-ornament

"Töissä jaksaa paremmin, olo on energisempi ja mieli positiivinen. Jos olisin tiennyt, että saan muutettua elämäni täysin, olisin ehdottomasti mennyt valmennukseen jo aikaa sitten. Kaikki hyöty niin fyysisesti, kuin henkisesti on joka sentin arvoista!

Olen oppinut myös, että kaikki ei aina vaadi älytöntä pusertamista ja suuria muutoksia. Pienillä muutoksilla saa isoja tuloksia, kun sen tekee pikkuhiljaa ja oikein, eikä ota siitä sen kummempaa stressiä. Ja mikä parasta; se on pysyvää! Mieli oppii uuteen ja alkaa pitää uutta opittua normaalina, jota jatketaan joka päivä sen koommin miettimättä, mitä tein ja söin ennen. Nyt osaan myöskin kuunnella kehoani paremmin, ja tiedän omat sietokykyrajani, elämäntilanteesta riippumatta.

Mutta mitä huonoa tästä kaikesta oppimisesta on ollut? Ainoastaan se, että vaatekaapin sisältö menee ainakin housujen osalta uusiksi. Reidet ja takapuoli eivät enää mahdu vanhoihin housuihin, ja housut jäävät löysäksi vyötärön kohdalta. Eikä tätäkään voi kyllä sanoa huonoksi asiaksi, mahtavaahan se on, että lihakset kasvaa!” 

– Sini
shadow-ornament

Valmennuksen avulla olen löytänyt elämääni tasapainon ruuan suhteen. Enää en syö itseäni ähkyyn, vaan olen sisäistänyt mitä, minkä verran ja kuinka usein minun kannattaa syödä, jotta voin hyvin. Pidän kovasti hyvästä ruuasta enkä koe, että minun on tarvinnut täysin luopua herkuistakaan. Valmennuksessa on menty eteenpäin ajatuksella, että pystyn elämään näin loppuelämäni. Mustavalkoinen ja ehdoton ajattelu ravinnon suhteen on historiaa. Olenkin todennut, että en ala enää ikinä yhdellekään laihdutuskuurille, koska minulla on nyt toimiva elämäntapa. Uskomatonta, miten paljon sekin helpottaa henkisesti. Tätä voin tehdä lopun ikäni.

Muutokset kehossa tulivat oikeastaan uusien elämäntapojen opettelun sivussa, hiukan huomaamatta.Ensimmäistä kertaa näkyviä tuloksia on tullut stressaamatta ja ilman gramman tarkkoja ruuan punnituksia tai kalorien laskentaa. Oma tuntemukseni on, että keho on tiivistynyt yllättävän paljonkin näin lyhyessä ajassa.  Tässäkin kuitenkin mennään eteenpäin ajatuksella 'hitaasti, mutta varmasti'. Vaatteet istuu nykyisin paremmin, tosin housuja saa nyt jo välillä nostella. 😉

On tää vaan ollut niin parasta! 🙂 ”

– Nainen, 36 v.
shadow-ornament

En ole ainoa (asiakkaideni ohella) kuka uskoo valmennukseen. Jenkkakahvoista tiimalasiksi - verkkovalmennusta suosittelee myös elintapalääkäri Vilho Ahola.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Kauanko olet toivonut, että olosi olisi mukava vartalonmyötäisissä vaatteissa? Tai että kohtelisit itseäsi yhtä lempeästi kuin läheisiäsi? Mahaa ei tarvitsisi imeä sisään ja tuntisit itsesi itsevarmaksi ja vahvaksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin; olisit hankkinut sellaiset taidot, että timmin kunnon ylläpitäminen ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen olisi aivan normaalia?

Eräs asiakkaani arveli, että on vuosien aikana käyttänyt tuhansia euroja siihen, että pääsisi pysyvästi hyvään kuntoon, olisi tyytyväinen itseensä, itsevarmempi ja osaisi vaivattomasti ylläpitää tällaista tilaa.

Dieetistä toiseen jojoilu vuosien ajan on eurojen, elämänilon ja terveyden hukkaan heittämistä. Niiden aiheuttamat aineenvaihdunnan vauriot vievät vielä enemmän aikaa, rahaa ja vaivannäköä, kun korjailet niitä lääkärien ja valmentajien kanssa. Tähän valmennukseen osallistumalla vältät tällaiset pikadieettien haitat.

Valmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä teen kurssin eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta, jonka säästän sinulta. Minä olen tehnyt virheitä ja ottanut asioista selvää, jotta sinun ei tarvitsisi tehdä sitä niin paljon.

Olen käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja rahaani ja vuosia aikaani, jotta sinä voisit saada samat tulokset nopeammin ja helpommin.

Konkreettisesti valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • Ravintovalmennus (Arvo 235 €)

  Ravintovalmennuksessa hiotaan yhtä osa-aluetta kerrallaan, jotta saadaan tapoja juurrutettua lopulta automaattisiksi.

  Annan sinulle raamit, joita voit soveltaa omaan ruokavalioosi soveltuvaksi, oli se sitten gluteeniton, maidoton, vegaani, vähä FODMAPinen (kerron tästäkin lisää) tai ihan kaikkiruokainen. Näin voit syödä niitä ruokia, jotka sinulle sopivat ja maistuvat. Annan toki esimerkkejä, jottei valinnanvapaus ala liikaa ahdistaa.

  Opetan sinulle tapoja, joilla lisäät sisäistä ohjautuvuutta ulkoisen ohjauksen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, ettet tarvitse paperilappua kertomaan, mitä ja minkä verran sinun tulisi syödä, vaan opit pikkuhiljaa luottamaan kehosi viesteihin. Nälkä- ja kylläisyyshormonit ovat fiksuja ohjaajia, kun vain alat kuunnella niitä.

  Annan vinkkejä herkkävatsaisille, miten ruokavalinnoilla voi helpottaa vatsan oloa.

  Vuorotyöläiset saavat omat neuvonsa ruokailuun ja elämäntapoihin, joilla voi helpottaa epäsäännöllisen päivärytmin stressiä.

 • Kuntosalitreenivalmennus (Arvo 235 €)

  Jos haluat käydä salilla, saat kaksi koko kehon treeniohjelmaa aina 1,5 kuukauden ajaksi eli yhteensä neljä erilaista treeniä. Kahta erilaista treeniä on tarkoitus tehdä vuorotellen.

  Treenistä voi tehdä haastavampia lyhentämällä liikkeiden välistä palautusaikaa, valitsemalla haastavammat liikevariaatiot tai lisäämällä sarjojen määrää yhdellä. Vastakkaisilla periaatteilla treeni sitten helpottuu aloittelijalle.

  Lihaskuntotreeniä on tarkoitus tehdä viikossa sinulle realistinen määrä. Se voi olla kerran viikossa 30 minuuttia tai jopa neljä kertaa viikossa 45 minuuttia, jos muutenkin jo viihdyt salilla.

  Kerron, miten voit soveltaa treenit kotiin. Voit käyttää omia lisäpainoja tai tehdä vain oman kehosi painolla liikkeet.

  Jos ajatuskin lihaskuntoharjoittelusta tökkii, voit toki valita sellaisia liikuntalajeja, jotka innostavat sinua liikkeelle. Aseta mieluummin realistinen liikuntatavoite kuin liian kunnianhhimoinen, jonka noudattaminen lopahtaa parissa viikossa.

  Lihaskuntotreeniä voi ja kannattaakin yhdistellä muihinkin liikuntalajeihin, mistä pidät.

 • Kotitreenivalmennus (Arvo 235 €)

  Salitreenien lisäksi saat kotiin lihaskuntotreenit, joiden toteutukseen et tarvitse mitään välineitä. Kuntosalille ei siis missään nimessä tarvitse lähteä, jos et ehdi tai halua.

  Kerron myös, miten voit soveltaa kuntosalitreenejä kotiin. Voit käyttää omia lisäpainoja tai tehdä vain oman kehosi painolla liikkeet.

  Jos ajatuskin lihaskuntoharjoittelusta tökkii, voit toki valita sellaisia liikuntalajeja, jotka innostavat sinua liikkeelle. Kehotan sinua mieluummin asettamaan realistisen liikuntatavoitteen kuin liian kunnianhhimoisen, jonka noudattaminen lopahtaa parissa viikossa.

  Lihaskuntotreeniä voi ja kannattaakin yhdistellä muihinkin liikuntalajeihin, joista pidät.

 • Mentaalivalmennus (Arvo 380 €)

  Saat kirjallisia tehtäviä, joihin voit käyttää aikaa viidestä minuutista useaan tuntiin sen mukaan, kuinka paljon haluat teemoja pyöritellä mielessäsi. Tehtävät liittyvät omien todellisten arvojesi selvittämiseen, uskomuksiisi ja automaattisiin tapoihisi.

  Opit kestävämpiä keinoja toimia kuin itsekurin varassa.

  Sisäistät kuinka tietoisuustaidoilla voit vähentää tunnesyömistä, esimerkiksi tylsyyteen napostelua.

  Ehkäiset mielitekoja huolehtimalla riittävästä unenlaadusta.

  Saat stressinhallintatekniikoita, joilla voit rentouttaa kehoa ja mieltä tai purkaa akuuttia stressireaktiota.

  Opit kuinka voit alkaa kohdella itseäsi yhtä lempeästi kuin kohtelet läheisiäsi; itseruoskinta kun ei auta tavoitteiden saavuttamisessa yhtään.

 • Huippuasiantuntijoiden luennot (Arvo 480 €)

  Patrik Borg:

  Elintarviketieteiden maisteri, huippuasiantuntija Patrik Borgin kertoo luennollaan, mikä painonhallinnassa ihan OIKEASTI toimii. Ajatteletko tarvitsevasi vain hyvän treeni- ja ruokaohjelman ja paljon itsekuria painon pudottamiseksi? Et vain saa itseäsi niskasta kiinni? Olet väärässä.

  Timo Kettunen:

  Liikuntalääketieteiden maisteri, farmaseutti, koulutettu hieroja ja kirjailija Timo Kettunen kertoo, miksi syöminen voi olla hankalaa ja millaista on salliva ruokailu fiksulla tavalla.

  Henri Tuomilehto

  Unilääkäri-dosentti Henri Tuomilehto kertoo unen tärkeydestä ihmiselle ja antaa neuvoja, miten unen laatua voi parantaa. Keskustelussa aiheena myös unen ja liikunnan yhteys, sekä mietitään miten vuorotyöläiset voisivat parantaa untansa.

  Anna Riihimäki:

  Psykoterapeutti Anna Riihimäki pitää mullistavan ja ravisuttavan luentosarjan psyykkiseen painonhallinnasta, itsetunnosta ja tunnetaidoista.

  Mikä ratkaisee sen, onko tavoitteellasi mahdollisuudet toteutua vai ei? Miten tunnistat tarpeesi ja otat niistä vastuun? Tunnista polkusi nykytilanteeseen: Mitä syömisoireilun taustalta yleensä löytyy?

 • Fysioterapeutin tuki (Arvo 235 €)

  Vain ryhmäläisille tarkoitetulla keskustelualueella on myös fysioterapeutti vastaamassa kysymyksiin, jos vaikka kaipaat vaihtoehtoisia liikkeitä treeneihin tai haluat kysyä muuten liikkuvuudestasi tai vaivoistasi.

 • Ravitsemusterapeutin tuki (Arvo 235 €)

  Ryhmässä on myös ravitsemusterapeutti vastaamassa ruokailuun liittyviin kysymyksiin ja antamassa soveltamiseen vinkkejä.

Näiden arvo olisi yhteensä 2035 euroa. Lisäksi pääset suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat valmentajien ja ryhmäläisten tukea koko valmennuksen.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 2035 euroa, vaan hinta on...

Tämä kampanjahinta umpeutuu jo torstaina 20.12, joten toimi tänään, jos haluat lähteä tähän kannustavaan ryhmään kaltaistesi naisen joukkoon ja tavoittelemaan uutta elämää.

Koko valmennuksen hinta on 97 euroa. Normaalisti hinta on 149 euroa.

Kyllä, saat koko 3 kuukauden kurssin 97 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 2035 vaan 97 euroa.

HUOM! Tämä kampanjahinta umpeutuu jo torstaina 20.12, joten toimi tänään ja varmista paikkasi tässä kannustavassa ryhmässä.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Kolmen kuukauden valmennuksesta tulet maksamaan vain noin 32,33 € kuukaudessa, eli 1 € päivässä. Mieti koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen yhden kahvikupin hinnalla.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Hinta koko valmennukselle on 97 €

Varmista paikkasi ja tule osaksi kannustavaa ryhmää jo osallistuneiden naisten mukana.

KYLLÄ, HALUAN PAIKAN MAIKIN VALMENNUKSEEN HINTAAN 97 €

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja -liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

Saat koko 3 kuukauden kurssin 97 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Kuukausihinnaksi tulee vain 32,33 euroa. Se tarkoittaa 1 euron päivähintaa. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää euron sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

HUOM! Tämä kampanjahinta umpeutuu jo torstaina 20.12, joten toimi tänään ja varmista paikkasi 50 euron alennuksella. Varmista paikkasi ja tule osaksi kannustavaa ryhmää jo osallistuneiden naisten mukana.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

maikki-puntti-pulla-pieni

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Muutama vuosi sitten olin vielä ihan normaalipainon rajoissa, mutta pikkuhiljaa hiipinyt pulleus ei tuntunut omalta itseltäni.

Suurimman osan ajasta olin ihan kohtuu sujut kroppani kanssa, mutta etenkin stressaavina verensokerivuoristoratapäivinä saatoin päästä kovinkin syvälle itseinhon ja -säälin syövereihin. Vaatteet eivät istuneet, maha röllötti ja valokuvista totuus tuli esille.

No mutta ei se mitään. Siitä poiki päätös alkaa käydä jumpissa taas säännöllisesti, ottaa uusi saliohjelma käyttöön ja alkaa herkkulakkoon, kunnes peilikuva taas miellyttäisi. Itseä niskasta kiinni, itsesyyllistyksestä bensaa koneeseen ja treenitossua jalkaan! Lenkillä käymisestäkin pitäisi alkaa tykätä. Niin. Tiedät varmaan, miten tarina jatkui. Muutama viikko homma rullasi mukavasti, kunnes jotkut juhlat, pyhäpäivät tai vierailulla käymiset aiheuttivat repsahduksen, joka jäi kummasti päälle ja taas oltiin takaisin vanhoissa tavoissa. Pahus.

Sama kuvio toistui toki monen monta kertaa yhä uudestaan. Välillä kuvittelin löytäneeni sen oikean ruokavalion, treenimetodin tai kikan, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla. Tietysti olin aina väärässä, sillä väliaikaiset kikat tai superdieetit eivät tuoneet pysyviä tuloksia.

Kun lopulta ymmärsin ottaa pienempiä askelia kerrallaan monella rintamalla: niin ravitsemuksen, liikunnan kuin ajattelunkin suhteen. Silloin tuloksia alkoi tulla kuin itsestään ja tahdonvoimasta tuli yhä tarpeettomampaa.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Päällimmäinen kysymys on, että mikä toimii. Miten treenata buustatakseen aineenvaihduntaa? Mitä maailman huippuravintotieteilijät oikeasti sanovat hyvästä ravitsemuksesta? Kuinka muutospsykologiaa hyödynnetään valmennuksessa? Miten hyvinvoinnin edistämisestä tehdään helppoa ja hauskaa?

Reissaan ympäri maailmaa hakemassa oppeja maailman parhailta valmentajilta ja asiantuntijoilta. Toimin personal trainerina ja ravintovalmentajana, ja rakastan tätä työtä koko sydämestäni. Oppimieni menetelmien avulla autan asiakkaitani, ja hekin saavat valmennuksien myötä suuria muutoksia energisyyteensä, vointiinsa, kiinteydessään ja itsevarmuudessaan.

Pengon tutkittuja ja toimiviksi todettuja menetelmiä loputtomalla uteliaisuudella. Tunnen eläväni, kun saan auttaa asiakkaitani elämään laadukkaampaa elämää ja minä saan palkkioksi merkityksellisyyden tunteen.

Jos haluat nauttia elämästäsi, ilmoittaudu Jenkkakahvoista tiimalasiksi -valmennukseen ja onnistutaan yhdessä nyt!

Yli 5000 naista on jo käynyt valmennuksen ja aloita aloita muutos. Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt...

KYLLÄ, HALUAN PAIKAN MAIKIN VALMENNUKSEEN HINTAAN 97 €

Saat koko 3 kuukauden kurssin 97 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Kuukausihinnaksi tulee vain 32,33 euroa. Se tarkoittaa 1 euron päivähintaa. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää euron sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja -liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

HUOM! Tämä kampanjahinta umpeutuu jo torstaina 20.12, joten toimi tänään ja säästä 50€ hinnassa.

Olen saanut paljon kysymyksiä Jenkkakahvoista tiimalasiksi -verkkokurssista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconSopisikohan tämä kurssi myös reilusti ylipainoiselle entiselle jojolaihduttajalle? Lähinnä mietin treeniohjelmia. Sopiiko myös tosi huonokuntoiselle?

  Treeniohjelmat on siitä käteviä, että niitä voi varioida kuntotason mukaan. Pitää liikkeiden välillä vähän enemmän lepoa, tekee liikkeestä helpoimmat versiot jne.

  Tärkein anti tästä varmasti on se, että jojoajattelusta pääsee irti. Vaikket treenaisi ollenkaan valmennuksen aikana, niin syömiseen haetaan uutta näkökulmaa, jolla voitaisiin elää vaikka loppuelämä.

 • q-iconOnko valmennus tarkoitettu sellaisille jolla on tarkoitus kiristellä vai sopiiko sellaiselle jolla on pudotettavaa esim. 10kg?

  Sopii tosi hyvin tuollaiselle 10 kg pudotustavoitteelle, etenkin jos haluat oppia tavat, joilla automaattiset elämäntavat tuo tuloksia lopulta itsestään.

  Oikeastaan tämä valmennus sopiikin paremmin pieneen painonpudotukseen kuin erityisen tiukkaan kuntoon haluaville.

 • q-iconOnko mahdollista saada ravintoneuvontaa kun olen vegaanipainotteinen kasvissyöjä?

  Kyllä vegaaneillekin tulee ohjeita, ne on vaan pikkuisen erilaiset kuin sekasyöjille, tietysti.

  Valmennuksen pääpaino on valintojen tiedostamisessa ja muidenkin tärkeiden elämäntapojen viilaamisessa kuin vain syömisen. Ruokailun suhteen ohjeita voi soveltaa hyvin laajasti omiin mieltymyksiin sopiviksi.

 • q-iconSopiiko tämä valmennus minulle, kun minulla on todettu kilpirauhasen vajaatoiminta, ja se on nyt vihdoin saatu hoitotasapainoon, eli arvoni ovat viitelukemien sisällä?

  Kyllä voit.

  Kun hoitotasapaino on löytynyt, voit tehdä ihan mitä tahansa mitä muutkin. Silloin kun lääkitys ei ole vielä kohdillaan, niin pitää ottaa varovaisemmin ja huolehtia erityisesti riittävästä syömisestä ja palautumisesta.

 • q-iconMinua alkoi kiinnostamaan mm. millaista ruokavaliota noudatetaan? Olen ollut kerran hypermegadieetillä ja siinä syötiin aivan tolkuttomia määriä maitorahkaa ja todella vähän hiilihydraatteja. Dieetin jälkeen sitten repsahdin taas syömään herkkuja. Motivaatio on nyt hyvinkin kohdallaan muuttamaan elämäntapoja paremmaksi. Salilla käyn säännöllisesti ryhmäliikuntatunneilla, mutta paino ei vaan tipu.. pystyisinköhän minä sinun valmennukseesi?

  Tämä valmennus tulee olemaan ihan erityylinen kuin hypermegadieetti. Opit soveltamaan ohjeita omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivaksi, enkä todellakaan pakota syömään rahkaa. En itsekään tykkää rahkasta enkä siis syö sitä. Yksinkertaista.

 • q-iconJos alkaa tuolle sinun verkkovalmennukselle niin onko siinä miten tarkka ruokavalio ja treenimäärät viikossa? Vai onnistuuko töissäki syödä työpaikkaruokalassa ilman että täytyy raahata hullut kasat eväsrasioita mukana? Mulla on hirveä tämä taistelu tämän keskivartalon kanssa. Vastaki olin hypermegadieetillä ja se on niin totaalisen hankala tuomonen gramman tarkka ruokavalio... 3. viikon jälkeen sorruin taas herkuttelemaan. Käyn pumpissa, kahvakuulassa ja funkkiscirkuitissa n. 3krt/vko. Mutta maha ei lähe. Muuten olen kiinteytyny. Inhoan omaa keskivartaloa ja puseroita ei vaan löydy mistään kaupasta sopivan mallisia...

  Jeps. Tutulta kuulostaa.

  a) pitkäjänteinen toiminta -> hypermegadieetit ei toimi koska niillä ei voi elää loputtomiin; tässä valmennuksessa opetellaan fiksumpaa tekemistä ja tietoisuuttaa siihen

  b) stressinhallintaa ja parempilaatuista lepoa -> pienempi stressi helpottaa keskivartalon rasvan polttoa

  c) punttitreeni oikein tehtynä auttaa muiden jumppien ohella paljonkin kehonkoostumukseen, vaikka kyllä muullakin liikunnalla saa tuloksia

 • q-iconHarkitsen valmennukseen osallistumista ja heräsikin kysymys että onnistuuko osallistuminen opiskelijalta? Lähinnä mietityttää että onnistuuko ruokavalio kun syö päivittäin kouluruuan yliopistolla? Pikkuhiljaa alkanut kyllästyttää ruotuun palaaminen ja haluaisin löytää tasapainon ruokailuihin ja treenaamiseen.

  Totta kai onnistuu. Ethän nyt voi valmistumiseen ja työelämään siirtymiseen asti repsahdella ja palata ruotuun, vai mitä? Voi olla, että opiskelujalounaalla voi olla joskus hankala saada tarpeeksi proteiinia, mutta voit paikata sen hyvin muilla aterioilla. Eräs toinen opiskelija kysyi myös tänään, että kannattaako osallistua, kun syksyllä on tulossa paljon pakollisia bileitä. Vastasin samoin hänelle kuin tuossa yllä sinulle, ja lupasin vielä tarjota ryyppäysstrategioita kiinteytymisen näkökulmasta. Eihän ryypäten juuri kiinteydytä (eikä varsinkaan eletä tervellisesti tai energiaa tuoden) mutta lähinnä että miten minimoidaan vahingot. Kerron tämän siksi, että tällainen valmennus tästä on tulossa. Sovitetaan tehtäviä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi, tehdään kompromisseja täydellisyyden tavoittelun sijaan, koska täydellisyyden tavoittelu ei toimi ikinä.Osamaksu löytyy muuten myös, jos opiskelijana sellaista arvostat.

 • q-iconPitääkö valmennuksessa jättää jotain ruokia pois? Esim leipä, herkut yms?

  Ei kielletä mitään ruokia. 😉 Sen sijaan opetellaan taitoja, joilla herkkuja ei tekisi niin paljon mieli ja toisaalta opetellaan hyväksymään/sietämään herkkuhimoja niin ettei ne niin hallitsisi valintoja.

 • q-iconVoiko valmennukseen osallistua, jos imettää vielä eikä tarkoitus olisi vielä lopettaa imetystä? Entä millaisia ruokaohjeet on? Voinko syödä samoja ruokia, mitä teen perheellekin?

  Voit osallistua kyllä, kunhan et yritäkään laihtua liian nopeasti, vaan huolehdit riittävästä syömisestä. Imetyksen loputtua olet jo opetellut tervellisisä ja automaattisempia elämäntapoja, jolloin on paljon helpompaa keksittyä jäljellä olevaan rasvanpolttoon.

  Ruokaohjeet on hyvin joustavat. Ideana on soveltaa ohjeita omaan elämäntilanteeseen ja mieltymyksiin sopiviksi eikä seurata jotain grammantarkkoja ohjeita tarkasti. Opetellaan siis taitoja, joilla syöminen on mahdollisimman joustavaa, fiksua ja rentoa. Annan kyllä esimerkkejä, miten tehtäviä voi toteuttaa eri tavoin.

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä? Eli lähinnä tässä tarkoitan kysyä, mitä se vaatii itseltä kun lähtee mukaan?

  Annan verkon kautta erilaisia tehtäviä liittyen ruokailuun, ennakointiin, liikuntaan, uneen, stressinhallintaan, ajatteluun jne. Kaikille tulee samat tehtävät ja teemaviikot, mutta opetellaan soveltamaan ja skaalaamaan käytännön tavoitteet itsellesi sopivan vaikeusasteeltaan. Oli kyse sitten liikunnasta, ruokailusta tai ajankäytöstä, tavoitteen on oltava realistinen ja toteutettavissa sulle itsellesi tässä nykyisessä elämäntilanteessa.

  Valmennus vaatii sinulta siis aikaa puolesta tunnista moneen tuntiin, ihan sen mukaan paljonko haluat ja voit panostaa tähän. Ideaali kuitenkin olisi se, että tehdään yksinkertaisia muutoksia, jotka voi melko vaivattomasti sujauttaa normaaliin arkeen. Silloin muutosstressi ei ole niin suuri ja on helpompi juurruttaa uusia tapoja automaattisiksi.

 • q-iconOlen hirveän kiinnostunut tästä valmennuksesta, koska siinä painotetaan siihen, että ruoka olisi ns. "normaali kotiruokaa" eikä mitään maitorahka parsasekoituksia tietty gramma määrä päivässä. Olen tällaisilla monilla ollut, ja tuloksia kyllä tullut. Mutta aina kun nämä lopettaa niin sitä sortuu syömään mitä sattuu, koska pitkään ollut sillä tietyllä tiukalla kuurilla.. Salilla reenaus taustaa minulla on useammalta vuodelta, joten mietin onko tämä sellainen valmennus että osallistuja saa päättää ns. tietyt tavoitteet itselleen, jonka myötä saa siihen sopivat treenit/ruokavaliot vai onko se yksi ainut ohje joka kaikille lähetetään? Salilla tykkään käydä ja rankkoja reenejä tehdä.

  Et ole ihan ainut, joka on kokenut saman noiden grammantarkkojen valmennusten kanssa. Tässä valmennuksessa on pointtina, että hiotaan elämäntapoja pikkuisen parempaan kuntoon monella elämän osa-alueella, jolloin muutoksesta tulee pysyvämpi ja helpompi.

  Tässä valmennuksessa tehtävät ja teemat ovat kaikille samat, mutta riippuen lähtökohdista ja tavoitteista kukin soveltaa tapoja eri tavoin. Sanotaan esimerkiksi, että yhtenä tehtävänä on muokata ympäristöstä enemmän tavoitteita tukevaksi. Joku voi totetuttaa tehtävän kokkaamalla viikon ruuat valmiiksi, pakkaamalla treenilaukun valmiiksi, jättämällä tietokoneen olohuoneeseen ja romaanin yöpöydälle (jotta uni tulisi ajallaan), ja joku toinen voi sitten keskittyä vaikka vain siihen, että töiden jälkeen ei laitakaan heti yöpaitaa päälle vaan iltakävelyyn soveltuvat vaatteet (tosi elämän esimerkki tämäkin). Opastan toki tässä tehtävien skaalauksessa ja vastaan kysymyksiin keskustelualuella.

   

  Tällaisen lähestymistavan hienous on siinä, että se hyödyntää muutospsykologiaa. Uuden muutoksen on oltava niin helppo ja realistinen, että se tuntuu todella toteutettavalta. Siten pikkuhiljaa päästään terveellisissä ja kiinteyttävissä elämäntavoissa eteenpäin, ja iso osa tavoista juurtuu ihan normaaliksi arjeksi.

  Myös treeneihin pätee sama periaate. Voit tykittää salilla kovaa tai aloittelija voi keskittyä vaikka päivittäiseen 15 minuutin kävelyyn. Realistusuus ja toteutettavuus – siinä avainsanat.

 • q-iconVoinko osallistua valmennukseen, vaikka minulla ei ole Facebook-profiilia?

  Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kurssin kaikki valmennussisältö tulee erilliselle sivustolle, jonne saat tunnukset. Facebook-ryhmä on kysymyksiä ja keskustelua varten, joten se antaa paljon lisäarvoa. Monet Facebook-tunnuksettomat osallistujat ovat tehneet valmennuksen ajaksi anonyymit tunnukset, jotta voivat lukea vastauksia ja jakaa kokemuksiaan ryhmässä. On toki myös niitä itsenäisiä osallistujia, jotka ovat käyneet kurssin ilman keskusteluryhmää.

  Jos olet itsenäinen pakertaja etkä kaipaa muiden kysymyksiä ja vastauksiani, niin voit hyvin osallistua ilman Facebook-tunnuksia. Suosittelen silti lämpimästi ryhmään liittymistä, jos se vain tuntuu mahdolliselta ajatukselta.

 • q-iconVoinko osallistua valmennukseen, kun olen 55 ja vaihdevuodet saavat kropan toimimaan hieman eri tavalla kuin nuoremmilla? Toimiiko tämä myös minulle?

  Valmennuksissa on ollut mukana kaikenikäisiä naisia. Ikä eivätkä vaihdevuodetkaan siten ole este osallistumiselle eikä kehittymiselle. Hormonitoiminnan muutokset voivat hidastaa painonpudotusta, mutta se on silti mahdollista ja jopa todennäköistä etenkin pitkällä aikavälillä kun asioita tehdään fiksusti.

  Valmennuksissa pääpaino on terveyttä, parempaa oloa ja arjessa vaadittavaa suorituskykyä ylläpitävien peruspalikoiden, unen, ravinnon ja treenin tekemisessä tavoiksi. Samalla treenataan mieltä, sillä erityisesti joustavuus ja myötätunto itseään kohtaan helpottavat terveellisten elintapojen noudattamista huomattavasti. Näitä ominaisuuksia voi treenata lähtökohdista riippumatta ja ne ovat usein tie kehitykseen myös kehonkoostumuksen osa-alueella.

Kolahtiko? Hienoa, lähde mukaan niin ehdit hyvin jo osallistuneiden naisten joukkoon ja pääset osaksi kannustavaa ryhmäämme.

Valmennus alkaa jo 17.1.2019, joten tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN JENKKAKAHVOISTA TIIMALASIKSI -VALMENNUKSEEN

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja - liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Muista, että saat valmennuksen täydellä tyytyväisyystakuulla. Jos et koe valmennuksen olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko kolmen kuukauden valmennuksen hinta on 97 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Huom! Varmista paikkasi nyt 50 euron alennuksella ja lähde mukaan jo lähteneiden naisten joukkoon. Tämä kampanjahinta umpeutuu jo torstaina 20.12.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!

"Kun jutskat toimii tasapainossa, elämä on hauskaa ja herkuttelu nautinnollista!"

- Maikki