HUOM! Saat tämän naisille rakennetun juoksuvalmennuksen 38 euron alennuksella, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta.

Juokse vitonen

Haluatko aloittaa juoksuharrastuksen, saada kevyemmän olon ja päästä hyvään kuntoon?

 • Aloita 10 viikon lenkkiohjelma, jossa lähdetään liikkelle nollasta ja päästään 5km lenkkiin lopussa.
 • Säästä 38 euroa tilaamalla tämän kampanjasivun kautta.
 • Jo yli 850 naista on aloittanut juoksuharrastuksen tämän valmennuksen avulla tänä vuonna.

Lue tämä sivu loppuun, jos tavoitteenasi on vihdoin aloittaa juoksuharrastus, päästä hyvään kuntoon ja saada näkyviä tuloksia, eikä vain katsoa kateellisena, kun muut kirmaavat kaduilla.

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja (kuvassa oikealla). Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on nostaa kuntoa, saada tuntuvia tuloksia ja lisätä arkeen energiaa, voit tilata tämän Juokse vitonen -valmennuksen.

Olen itse keskittynyt valmennuksissani eniten elämäntapamuutokseen ja voimaharjoitteluun, joten kysyin tähän valmennukseen avuksi ystävääni Tiia Törröä (kuvassa vasemmalla). Tiia on kestävyysliikunnan ammattivalmentaja ja loi meille 10 viikon innostavan ja takuuvarmasti toimivan juoksukurssin, jossa lopuksi päästään viiden kilometrin juoksukuntoon.

Tämä juoksuvalmennus on sinulle paras valinta, jos nyt et jaksa juosta edes kadun päähän. Tällä kurssilla aloitetaan kävelystä ja lisätään hyvin lyhyitä hölkkäpätkiä lenkeille pikkuhiljaa. Yhdenkin kilometrin juokseminen saa olla sinulle utopiaa juuri nyt, mutta 10 viikon päästä me juoksemme jo viisi – usko tai älä!

Kyse on vain säännöllisestä liikkumisesta ja ammattilaisen laatimasta tarkasta suunnitelmasta. Lenkkiohjelmien lisäksi saat käyttöösi yksinkertaiset lihaskuntotreenit kotiin sekä venyttelyohjeet. Kaikista liikkeistä on videot ja treeneistä tulostettavat ohjeet. Tämän helpommaksi hyvän juoksukunnon hankkiminen ei enää tule!

Valmennuksessa olemme huomioineet sen, että elämässä tulee välillä kiireisempiä pätkiä, lenkkejä voi jäädä väliin ja flunssakin voi välillä hidastaa juoksukunnon kehittämistä. Kun näihin tilanteisiin varautuu etukäteen, ei projekti tyssää lyhyeen. Me olemme mukanasi tsemppaamassa eteenpäin askel askeleelta. Tehdään tästä yhdessä hyvän kunnon vuosi!

Saat Juokse vitonen -valmennuksen nyt 38 euron alennuksella, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä juoksuvalmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Haluat kohottaa kuntoasi, jotta jaksaisit arjessa paremmin.
 • Lenkkeilet mieluiten yksin etkä ryhmässä, mutta kaipaat myös valmentajan ohjausta ja kannustusta.
 • Olet haaveillut juoksukunnosta jo pitkään tekemättä asialle mitään, satunnaisia lenkkejä lukuunottamatta.
 • Haluat ammattilaisen laatiman ohjelman, jolla varmasti kehityt (etkä junnaa paikoillasi tai päädy ylikuntoon).
 • Haluat löytää kevyemmän olon.
 • Tahdot näyttää itsellesi, että pystyt vaikka mihin, kun vaan niin päätät!

Saat kaiken tämän valmennuksesta:

 • 10 viikon lenkkiohjelman
 • 2 juoksuharrastusta tukevaa voimatreeniä
 • 2 juoksuharrastusta tukevaa kehonhuoltotreeniä
 • Juoksuharrastusta tukevat ruokavalioesimerkit sekasyöjälle ja kasvissyöjälle
 • Tekniikkaharjoituksia, joilla parannat juoksutekniikkaasi
 • Tietoa juoksuharrastuksen terveyshyödyistä, mikä lisää motivaatiotasi
 • Tietoa kehonhuollon ja voiman tärkeydestä juoksuharrastuksessa
 • Tietoa palautumisen merkityksestä
 • Vinkkejä, joiden avulla vältät juoksuharrastuksen sudenkuopat

Valmennuksen materiaalit jäävät sinulle käyttöön, eikä pääsysi valmennusalustalle eräänny, joten voit halutessasi myös tilata valmennuksen nyt, ja aloittaa sen käymisen myöhemmin.

Näihin tilanteisiin tämä juoksuvalmennus on oiva ratkaisu:

 • Haluat liikuntaharrastuksen, jota voit harrastaa missä ja milloin vain, myös reissuissa.
 • Olet yrittänyt nostaa juoksukuntoasi lenkkeillen fiiliksen mukaan, mutta haluat nyt täsmälliset ja tsemppaavat ohjeet.
 • Et tiedä, miten yhdistää lenkkeily, kehonhuolto ja lihaskuntotreeni järkeväksi kokonaisuudeksi.
 • Et halua tuhlata aikaa salille siirtymisiin, vaan vetää lenkkarit jalkaan ja aloittaa treenin heti kotiovelta.
 • Haluat ennaltaehkäistä rasitusvammoja ja muita aloittelevan juoksijan harmeja.
 • Kaipaat ruokailuvinkkejä, jotka tukevat juoksua ja ehkäisevät vatsaongelmia lenkillä.

Uskon tähän valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Nousujohteinen, ammattilaisen laatima juoksuohjelma takaa sinulle sellaisen kunnon, että lopulta viiden kilometrin juokseminen tuntuu helpolta. Samalla tunnet, miten jaksat arjessasi paremmin, unesi on laadukkaampaa ja olet useammin paremmalla tuulella. Kestävyysliikunta nimittäin tukee myös hyvää mielenterveyttä!

Saatat myös huomata ruokavalintojesi muuttuvan hiljalleen terveellisemmiksi ihan itsestään – niin käy usein, kun alamme liikkua ja pitää huolta kunnostamme. Juoksun aloittaminen voi olla kipinä suuremmankin elämänmuutoksen alulle.

Tämän juoksuvalmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta.

Konkreettisesti Juokse vitonen -valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • 10 viikon lenkkiohjelmat (Arvo 47 €)

  Saat Tiian suunnittelemat nousujohteiset lenkkiohjelmat, joiden avulla pääset viiden kilometrin juoksukuntoon. Ohjelmoinnissa on kalenteroitu lenkkien lisäksi myös kehonhuolto ja lihaskuntotreenit kotona.

 • 2 kehonhuoltoharjoitusta (Arvo 39 €)

  Saat kehonhuoltoon ja venyttelyyn selkeät ohjeet videolla. Voit myös tulostaa kuvalliset ja sanalliset ohjeet liikkeistä. Näillä harjoituksilla keho pysyy vetreänä ja ehkäiset loukkaantumisia.

 • 2 lihaskuntoharjoitusta (Arvo 39 €)

  Saat myös kaksi lihaskuntoharjoitusta, jotka voit tehdä kotona vaikka olohuoneessasi. Mitään välineitä et tarvitse. Liikkeet on neuvottu videolla, ja voit myös tulostaa kuvalliset ohjeet.

  Lihaskuntoharjoittelussa saat juoksusta taloudellisempaa ja kevyempää, ennaltaehkäiset loukkaantumisia ja muokkaat kehoa.

 • Juoksijan ravintovinkit (Arvo 29 €)

  Ravintovinkeissä keskitytään siihen, miten voisit nykyisestä ruokavaliostasi muokata mahdollisimman helposti terveellisen ja juoksua tukevan. Näillä vinkeillä myös ehkäiset vatsan temppuilua lenkin aikana ja opit rytmittämään ruokailut lenkkien ympärillä.

  Saat myös neljän päivän ruokavalioesimerkit: kaksi sekasyöjälle ja kaksi kasvissyöjälle.

 • Luento aloittelevalle juoksijalle (Arvo 29 €)

  Haastattelen Tiiaa juoksuharrastuksen hyödyistä ja juoksun aloittamisen sudenkuopista. Tämän haastattelun katsottuasi inspiroidut juoksun hyödyistä ja osaat välttää yleisimmät vaikeudet.

 • Tekniikkaharjoituksia (Arvo 58 €)

  Yksinkertaisilla tekniikkaharjoituksilla kehität juoksutekniikkaasi paremmaksi. Liikkeet ohjataan videolla, ja voit myös tulostaa ne itsellesi talteen.

Sisällöt ovat verkossa sivustolla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Lisäksi saat omaan sähköpostiisi muistutuksen aina, kun uusi valmennusviikko alkaa, jotta muistat ottaa uuden ohjelman käyttöön ja opetella myös muut materiaalit. Pääsysi valmennusalustalle ei eräänny, vaan voit tutkia materiaaleja aina kun haluat.

Näiden arvo olisi yhteensä 241 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 241 euroa, vaan hinta on...

Säästät hinnassa 38 euroa, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta, joten toimi heti, jos haluat vihdoin tuntea, että juoksuaskel kulkee kevyesti.

Koko valmennuksen hinta on nyt 59 euroa. 

Jeps, saat koko valmennuksen 59 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 241, vaan 59 euroa. Valmennuksen normaalihinta on 97 euroa.

HUOM! Säästät hinnassa 38 euroa, kun tilaat valmennuksen tämän kampanjasivun kautta. 

Pääset nyt treenaamaan tällä kokeneen juoksuvalmentajan luoneella ohjelmalla ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Valmennuksesta tulet maksamaan vain 59 € eli 5,90 € per viikko. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen lattekupillisen hinnalla.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Juokse vitonen -valmennuksen hinta on 59 €.

Tee päätös joka keventää oloasi nyt.

KYLLÄ, HALUAN TILATA JUOKSE VITONEN -VALMENNUKSEN HINTAAN 59 €

Saat koko valmennuksen 59 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Yhden viikon hinnaksi jää 5,90 €. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensimmäisen lenkin jälkeen.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla, laskulla. Myös ePassi (Sportti Passi) ja Smartum Saldo -maksutapa käyvät. Liikuntasetelit eivät käy maksuvaihtoehdoksi.

Miksi sinun kannattaisi lähteä lenkille juuri meidän kanssa?

Me Tiian kanssa haluamme kannustaa sinua juoksun voimaannuttavaan maailmaan. Kun pystyy juoksemaan kevyesti ja vaivatta, tuntee itsensä hyvin vahvaksi ja pystyväksi. Se tunne on sitä palkitsevampi, mitä huonommasta kunnosta aloittaa.

Nyt nainen ulos ja liikkumaan! Eikö niin? Ajattele, miten 10 viikon päästä tulevaisuuden sinä kiittää tätä nykyhetken sinua siitä, että lähdit mukaan ja sait niin hyviä tuloksia. Kävit lenkeillä ohjelman mukaan, huomasit viikko viikolta askeleen kevenevän ja mielen piristyvän. Huomasit olevasi tyytyväisempi itseesi ja jaksavasi paljon paremmin arjessa.

Nyt kun luet tätä tekstiä, se päätöksenteon sinä olet nyt juuri siinä.

Tee hyvän kunnon päätös.

Jos haluat olla energisempi arjessasi ja jaksaa paremmin, tilaa Juokse vitonen -valmennus ja onnistutaan yhdessä nyt!

Säästät 38 euroa hinnassa tilaamalla tämän kampanjasivun kautta, joten tee päätös, jolla saat lisää energiaa arkeesi nyt.

KYLLÄ, HALUAN JUOKSE VITONEN -VALMENNUKSEN OMAKSENI

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla, laskulla. Myös ePassi (Sportti Passi) ja Smartum Saldo -maksutapa käyvät. Liikuntasetelit eivät käy maksuvaihtoehdoksi.

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Eli voit kokeilla valmennusta rauhassa ja pyytää rahasi takaisin, jos valmennus ei sovi sinulle.

Olen saanut paljon kysymyksiä Juokse vitonen -valmennuksesta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconOlen ihan rapakunnossa. Voinko osallistua tähän valmennukseen?

  Voit. Juoksuohjelma on suunniteltu siten, että pohjakuntoa juoksuun ei tarvitse olla. Reippaan kävelyn tulisi kuitenkin sujua. Ensimmäiset lenkit aloitetaan kävellen ja kävelyn lomassa hölkätään aluksi parin minuutin pätkiä. Sitten pikkuhiljaa juoksupätkät pitenevät, kun ohjelma etenee. 

 • q-iconOlen kyllä aiemmin ollut liikunnallinen, mutta viime vuosina liikunta on jäänyt. Sopiiko ohjelma minulle?

  Passaa oikein hyvin! Vaikka juoksu olisi tuttua jo entuudestaan, tällä ohjelmalla on kiva palata liikuntaan, kun jokainen viikko on suunniteltu tarkkaan, valmentajalta saa tsemppiä ja kehonhuolto- sekä lihaskuntoharjoitukset ovat myös kalenterissa.

 • q-iconMinulla on polvivamma. Miten tämä huomioidaan?

  Valmennuksessa ei ole erikseen vammoihin liittyvää asiaa. Kannattaa kysyä omalta fysioterapeutilta/osteopaatilta, miten juoksun aloittamisessa kannattaa edetä.

 • q-iconKuuluuko pakettiin ruokavaliota?

  Ruokavalioesimerkkejä kyllä on tarjolla. Mitään tarkkaa tiukkapipoilua ei tosin ole tiedossa, vaan perusterveellistä kotiruokaa ja fiksua aterioiden rytmitystä lenkit huomioiden. 

 • q-iconVoinko aloittaa tämän kurssin, vaikka minulla on 10–20 kg ylipainoa?

  Ylipaino ei ole este, mutta kannattaa aloittaa pehmeällä alustalla kuten pururadalla, jotta nivelet saisivat mahdollisimman pehmeän lähdön. Nivelet kyllä vahvistuvat aikanaan, kun ei liikaa rasita niitä heti alkuunsa. Juoksukengät kannattaa valita ammattilaisen kanssa urheiluliikkeessä.

 • q-iconMontako lenkkiä viikossa pitää tehdä?

  Ideaalitilanteessa kolme lenkkiä.

 • q-iconSopiiko, jos on polvissa nivelrikko?

  Nivelrikon kanssa saattaa olla haastavaa, kun tulee paljon iskutusta. Tosin alussa määrät ovat pieniä, mutta on yksilöllistä, miten nivelet kipeytyvät kun juoksu aloitetaan. Juoksu ei ole lajina ehkä paras mahdollinen nivelrikkoisille polville.

  Parempi vaihtoehto voisi olla Nopeat kotitreenit -paketti, sillä siellä voi välttää hypyt kokonaan.

 • q-iconMiten tällainen juoksuprojekti onnistuu jos on vatsalihasten erkaumaa vielä jäljellä? Tai siis kannattaako, ettei erkauma pahene?

  Synnytyksen jälkeen kannattaa olla 6 kuukautta ilman juoksua. Jos synnytyksestä on kuitenkin pidempään, kannattaa varmistaa siltä henkilöltä, joka erkauman on todennut, että missä vaiheessa toipuminen on ja kannattaako aloittaa juoksuharrastusta.

 • q-iconKuinka kauan lenkit kestävät?

  Lenkit kestävät pääasiassa 15–30 minuuttia, mutta joukossa on myös pidempiä 45–60 minuutin lenkkejä.

 • q-iconKuuluuko kurssiin juoksutekniikkaopetusta?

  Rasitusvammoja ehkäisemään kurssiin on luotu voimaharjoituksia, kehonhuoltoa ja tekniikkaharjoitteita. Näitä tekemällä juoksutekniikkakin paranee hiljalleen. Juoksuvideoilta voi ottaa hieman mallia asennosta: keskivartalo kannattelee asentoa pystyssä eikä asento ole etukumara. Jos on hyvin epävarma tekniikasta, kannattaa tarkistuttaa se henkilökohtaisesti juoksuvalmentajan ohjauksessa.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa valmennus nyt, niin pääset heti lenkkeilyn makuun ja tavoittelemaan parempaa kuntoa, näkyviä tuloksia ja energisempää arkea.

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN VALMENNUKSEN ITSELLENI HINTAAN 59 €

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla, laskulla. Myös ePassi (Sportti Passi) ja Smartum Saldo -maksutapa käyvät. Liikuntasetelit eivät käy maksuvaihtoehdoksi.

Muista, että saat täyden tyytyväisyystakuun. Jos et koe tämän olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain asiasta sähköpostia ja palautamme rahasi.

Koko valmennuksen hinta on 59 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä valmennuksesta, voit laittaa kysymyksen chatissa. Paina vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!

© 2018 - Maikki Marjaniemi Valmennukset Oy - Tietosuojakäytäntö