Lähde mukaan juoksukurssille Maikin ja Tiian kanssa, kuten tuhannet muutkin kaltaisesi naiset. Pääset mukaan huippuedullisesti – säästät 50 euroa, kun tulet mukaan nyt!

 

Haaveiletko vauhdikkaasta ja lennokkaasta juoksuaskeleesta?

Juokse nopeammin

 • Aloita 8 viikon juoksuvalmennus, jonka avulla kehität juoksuasi nopeammaksi.
 • Saat 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla rauhassa sopiiko valmennus sinulle.
 • Otatko haasteen vastaan? Lähde mukaan valmennukseen ja opi nopeamman juoksun salat!
 • Tule mukaan nyt ja säästät 50 euroa hinnassa!

Lue eteenpäin, jos tavoitteenasi on kehittää lenkkeilyäsi kohti vauhdikasta juoksun hurmaa!

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja (kuvassa oikealla). Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos olet jo päässyt säännöllisen juoksun makuun ja kehittänyt peruskuntoasi, olet ehkä huomannut, että pohjakunnon rakentaminen tapahtuu tarpeeksi matalalla sykkeellä liikkuen ja usein se tarkoittaa hyvin hidasta hölkkäilyä. Lenkkipolulla vastaan liitää kevyen näköisesti juoksevia ihmisiä, eikä heitä voi olla ihailematta. Voi, kun itsekin voisi joskus juosta noin vaivattomasti ja mukavaa vauhtia! (Näin ainakin itse usein ajattelen.)

Olen itse keskittynyt valmennuksissani eniten elämäntapamuutokseen ja voimaharjoitteluun, joten kysyin tähän valmennukseen avuksi ystävääni Tiia Törröä (kuvassa vasemmalla). Tiia on kestävyysliikunnan ammattivalmentaja ja loi meille 8 viikon innostavan ja takuuvarmasti toimivan juoksukurssin, jonka avulla saadaan juoksuaskeleeseen vauhtia ja samalla kehitetään kuntoa yhä paremmaksi!

Tämä juoksuvalmennus on sinulle paras valinta, jos haluat kehittää juoksun vauhtia etkä niinkään kasvattaa lenkin pituutta aina vain pidemmäksi. Tällä kurssilla hyödynnetään useita erilaisia nopeutta lisääviä juoksuharjoituksia lenkkien lomassa. Samalla kehitetään juoksun taloudellisuutta, keskitytään lihashuoltoon ja voimaan, sekä palautumiseen juoksusta.

Tässä valmennuksessa ei ole kyse vain juoksuohjelmasta vaan kokonaisvaltaisesta paketista, joka takaa onnistumisen. Lenkkiohjelmien lisäksi saat käyttöösi räjähtävyyttä ja kimmoisuutta lisäävän voimatreenin sekä kehonhuolto-ohjeet videolla. Lisäksi saat joka viikko videoterveiset valmentajalta, joka kannustaa sinua eteenpäin.

Otatko haasteen vastaan?

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä juoksuvalmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Ammattivalmentajan laatiman 8 viikon lenkkiohjelman, jolla kehityt juoksijana ja pystyt juoksemaan aiempaa nopeammin.
 • Juoksuharrastusta tukevan voimatreenin, joka antaa lisää potkua juoksuun.
 • Juoksuharrastusta tukevan 25 minuutin kehonhuoltovideon, joka auttaa palautumaan juoksusta ja pitämään liikeradat avoinna.
 • Nopeusharjoituksia, joilla parannat juoksutekniikkaasi ja -nopeuttasi sekä sinnikkyyttä.
 • Vinkkejä vauhdin ja askeltiheyden ylläpitämiseen lenkillä.
 • Tietoa kehonhuollon ja voiman tärkeydestä juoksuharrastuksessa.
 • Helppoja “aivot narikkaan” -tyylisiä vauhtiharjoituksia – sinun ei siis tarvitse tuijottaa sykekelloa lenkkien ajan.
 • Muistuttelua maltilla etenemisestä ja kevyiden viikkojen korostamista, jotta kehittyisit etkä ylikuormittuisi.
 • Lopputuloksena opit hyödyntämään vauhtiharjoituksia osana lenkkeilyäsi, ja kehityt juoksijana nopeammaksi!

Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti tilauksen jälkeen. Sinulle lähetetään sähköpostiin henkilökohtaiset tunnukset, joilla pääset kirjautumaan suljettuun valmennusalustaan. Sieltä löydät valmennuksen edetessä kaikki materiaalit.

Lisäksi saat kutsun suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit esittää kysymyksiä, käydä läpi valmennusta ja nähdä miten muilla osallistujilla menee. Ryhmään liittyminen ei ole pakollista.

Valmennuksen materiaalit jäävät sinulle käyttöön, eikä pääsysi valmennusalustalle eräänny, joten voit halutessasi myös tilata valmennuksen nyt, mutta aloittaa sen käymisen myöhemmin.

Näihin tilanteisiin tämä juoksuvalmennus on oiva ratkaisu:

 • Haluat juosta suosikkilenkkisi nopeammin kuin koskaan aiemmin.
 • Haluat mielekkään, ammattilaisen laatiman juoksuohjelman, jolla juoksuvauhti varmasti kasvaa.
 • Olet yrittänyt nostaa juoksukuntoasi lenkkeillen fiiliksen mukaan, mutta haluat nyt täsmälliset ja tsemppaavat ohjeet.
 • Et tiedä, kuinka usein ja millä vauhdilla tulisi juosta, jotta kunto kasvaisi parhaiten.
 • Haluat ennaltaehkäistä rasitusvammoja ja muita juoksijan harmeja.

Uskon tähän ohjelmaan täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

 
 

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Nousujohteinen, ammattilaisen laatima juoksuohjelma takaa sinulle sellaisen kunnon, että pystyt juoksemaan entistä nopeammin. Nopeusharjoitusten myötä juoksukuntosi paranee ikään kuin sivutuotteena ja vauhdikkaammista lenkeistä tulee kevyemmän tuntoisia kuin ennen.

Bonuksena tunnet, miten jaksat arjessasi paremmin, unesi on laadukkaampaa ja olet useammin paremmalla tuulella. Kestävyysliikunta nimittäin tukee myös hyvää mielenterveyttä.

Tämän juoksuvalmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta.

Konkreettisesti Juokse nopeammin -valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • 8 viikon lenkkiohjelmat (Arvo 79 €)

  Saat ammattivalmentaja Tiian suunnittelemat nousujohteiset lenkkiohjelmat, joiden avulla kuntosi kasvaa ja juoksusi nopeutuu. Ohjelmoinnissa on kalenteroitu lenkkien lisäksi myös kehonhuolto ja lihaskuntotreenit kotona.

 • Kehonhuoltovideo (Arvo 29 €)

  Saat kehonhuoltoon ja venyttelyyn selkeät ohjeet 25 minuutin videolla. Laita vain video päälle ja jumppaa mukana! Näillä harjoituksilla keho pysyy vetreänä ja ehkäiset loukkaantumisia.

 • Lihaskuntoharjoitus (Arvo 29 €)

  Saat myös lihaskuntoharjoituksen kotiin. Liikkeiden suoritustekniikat on neuvottu videolla, ja saat tehtyä juuri sinulle sopivan kuormittavan harjoituksen toistojen määrää säätämällä.

  Lihaskuntoharjoittelussa saat juoksusta taloudellisempaa ja kevyempää, ennaltaehkäiset loukkaantumisia ja lisäät kimmoisuutta askeleeseesi.

 • Nopeusharjoituksia (Arvo 64 €)

  Yksinkertaisilla nopeusharjoituksilla kehität juoksutekniikkaasi paremmaksi vauhdikkaammaksi. Harjoitukset on ohjelmoitu lenkkiohjelmaan ja kurssin päätyttyä osaat hyödyntää niitä itsenäisessä lenkkeilyssäsi.

Näiden arvo olisi yhteensä 287 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 287 euroa, vaan hinta on…

Tee päätös nyt ja ota haaste vastaan: varaa paikkasi valmennuksessa, jonka päätyttyä olet nopeampi juoksija ja osaat kehittää juoksunopeuttasi jatkossakin.

Koko valmennuksen hinta on nyt 47 euroa (normaalisti 97 €). 

Jeps, saat koko valmennuksen 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 287, vaan 47 euroa.

Pääset nyt treenaamaan tällä kokeneen juoksuvalmentajan luomalla ohjelmalla ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Valmennuksesta tulet maksamaan vain 47 € eli 5,9 € per viikko.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Koko treenipaketin hinta on 49 euroa. Normaalisti hinta on 99 euroa.

Kyllä, saat koko 6 viikon treeniohjelman 49 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

HUOM! Enää hetki asti aikaa hyödyntää tämä kampanjahinta, joten toimi tänään ja varmista paikkasi tässä kannustavassa ryhmässä.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen ohjelmaan ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Paranna kuntoa ja kasvata juoksuvauhtia – 8 viikon valmennus muuttaa hölkän lennokkaaksi juoksuaskeleeksi.

Ota haaste vastaan ja pääset nauttimaan vauhdikkaista lenkeistä!

 • 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan

 • Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa

 • Valmis 8 viikon juoksuohjelma.

Kurssin hinta on nyt vain 47 € – ale päättyy pian. Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi sinun kannattaisi lähteä lenkille juuri meidän kanssa?

Me Tiian kanssa haluamme kannustaa sinua juoksun voimaannuttavaan maailmaan. Kun pystyy juoksemaan kevyesti ja vaivatta, tuntee itsensä hyvin vahvaksi ja pystyväksi. Se tunne on sitä palkitsevampi, mitä huonommasta kunnosta aloittaa.

Nyt nainen ulos ja liikkumaan! Eikö niin? Ajattele, miten 8 viikon päästä tulevaisuuden sinä kiittää tätä nykyhetken sinua siitä, että lähdit mukaan ja sait niin hyviä tuloksia. Kävit lenkeillä ohjelman mukaan, huomasit viikko viikolta askeleen kevenevän ja mielen piristyvän. Huomasit olevasi tyytyväisempi itseesi ja jaksavasi paljon paremmin arjessa.

Nyt kun luet tätä tekstiä, se päätöksenteon sinä olet nyt juuri siinä.

Tee hyvän kunnon päätös.

Tehoa ja puhtia treeneihin uutuusvalmennuksesta! Haluatko nähdä treenin tulokset kehossa ja tulla parempaan kuntoon nopeilla, tehokkailla treeneillä? Nopeimmat ovat jo mukana...

Saat koko 6 viikon ohjelman 49 € hintaan (normaalisti 99 €). Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Maksat treeniohjelmasta siis vain reilun euron päivässä – ja treenit jäävät käyttöösi pysyvästi, joten voit hyödyntää niitä rajattomasti jatkossa. 

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Testaa rauhassa 14 päivän ajan, soveltuuko treenipaketti sinulle. Jos et ole tyytyväinen, voit vain pyytää rahasi takaisin!

Asiakaspalautteita – tätä mieltä muut olivat valmennuksistani:

Juokse nopeammin on toivottu uutuuskurssi, joten osa palautteista on muilta juoksukursseiltamme.

Aloitin juoksemisen heinäkuussa 2020 ja ihan nollakunnosta. Jaksoin juosta alkuun 200 metrin pätkiä ja siitä pikkuhiljaa kasvatin juoksumatkaa. Syke nousi alussa ja vielä aika pitkäänkin ihan liian korkealle tosi helposti. Joten yritin keskittyä siihen, että juoksen niin hiljaa kuin mahdollista.

Tämä hiljaa juokseminen jäi jotenkin päälle ja vaikka kunto alkoi olemaan tänä kesänä 2021 jo aika hyvä, niin juoksuvauhti oli hidasta. Jaksoin juosta 5 kilometriä, tunnin tai 10 kilometriä – samalla vauhdilla. Noudatin aika tarkkaan juokse nopeammin kurssin suunnitelmaa. Harjoitukset eivät missään vaiheessa tuntuneet mahdottomilta, mutta en myöskään vetänyt itseäni ihan loppuun. Otin alkuun intervalliharjoitukset ehkä liiankin varovaisesti kun odotin että seuraavilla viikoilla tulee vielä kovempia harjoituksia.

Suunnitelman noudattaminen toi ihan uudenlaista iloa ja intoa treenaamiseen ja ennen kaikki vaihtelua tasapaksuihin lenkkeihin. Kehonhuolto oli minulle se kaikista haastavin harjoitus – kankea mutta jäykkä kroppani oli alkuun (ja myös lopussa) vaikea laittaa kaikkiin asentoihin. Toiseksi viimeisellä viikolla alkoi tuntumaan, että jalat alkavat toimimaan nopeammin, viikon tasavauhtinen kova harjoitus tuntui jo hyvältä, pystyin lisäämään vauhtia edelliseen kertaan nähden. Ajattelin toistaa kurssin treeniohjelman keväällä vähän tuunattuna ja laittaa vähän enemmän energiaa ja vauhtia peliin. Hyvä kurssi!

Mari

Jos haluat lisää vauhtia lenkkeihisi ja nostaa juoksukuntosi uudelle tasolle, tilaa Juokse nopeammin -valmennus ja onnistutaan yhdessä nyt!

Ota haaste vastaan ja tee päätös tänään.

Kurssin hinta on nyt vain 47 € – ale päättyy pian. Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 
 • q-iconOlen ihan rapakunnossa. Voinko osallistua tähän valmennukseen?

  Hyvä kysymys! Suosittelen ensin osallistumaan Juokse vitonen -valmennukseen, jossa aloitetaan juoksuharrastus ihan alusta, eikä haittaa vaikka olisit nyt huonossa kunnossa. Klikkaa tästä ja pääset tutustumaan valmennukseen.

 • q-iconKuuluuko pakettiin ruokavaliota?

  Ei kuulu. Tämä on puhtaasti juoksuohjelma.

 • q-iconMinulla on polvivamma. Miten tämä huomioidaan?

  Kannattaa kysyä omalta fysioterapeutilta tai osteopaatilta, miten juoksussa kannattaa edetä. Kurssin voima- ja kehonhuoltoharjoitukset on suunniteltu ennaltaehkäisemään rasitusvammoja. 

 • q-iconMiten tällainen juoksuprojekti onnistuu jos on vatsalihasten erkaumaa vielä jäljellä? Tai siis kannattaako, ettei erkauma pahene?

  Synnytyksen jälkeen kannattaa olla 6 kuukautta ilman juoksua. Jos synnytyksestä on kuitenkin pidempään, kannattaa varmistaa siltä henkilöltä, joka erkauman on todennut, että missä vaiheessa toipuminen on ja kannattaako aloittaa juoksuharrastusta.

  Myös äitiysfysioterapeutin vastaanotolla käyminen antaa paljon arvokasta tietoa siitä, millaisia harjoituksia juuri sinun kannattaisi tässä tilanteessa tehdä. 

 • q-iconOlen kyllä aiemmin ollut liikunnallinen, mutta viime vuosina liikunta on jäänyt. Sopiiko ohjelma minulle?

  Jos juokseminen tuntuu nyt todella raskaalta tai säännöllisestä juoksuharrastuksesta on jo kulunut pitkän aikaa, suosittelen tutustumaan ensin Juokse vitonen -valmennukseen. Siinä aloitetaan kevyesti kävelystä sopivaan hölkkään ja sitten vasta juoksuun. Klikkaa tästä ja tutustu Juokse vitonen-valmennukseen.

 • q-iconMiten valmennus toimii konkreettisesti?

  Kun olet tilannut valmennuksen, saat henkilökohtaiset tunnukset valmennukseen. Saat 8 viikon ajan materiaalia videoina ja tekstinä. Joka viikko saat sähköpostia, jossa muistutetaan ja kerrotaan sen viikon materiaaleista.

  Seuraamalla ohjeita etenet rauhallisessa mutta vakaassa tahdissa ja kehität juoksukuntoasi, vauhtiasi ja voimaasi. Kahdeksan viikon jälkeen pystyt juoksemaan aiempaa nopeammin ja jatkat yhä kehittymistä.

  Voit seurata valmennusta tabletilla, puhelimella tai tietokoneella, kun sinulla on nettiyhteys.

 • q-iconTarvitsenko sykemittaria tähän valmennukseen?

  Et tarvitse, mutta voit sitä toki hyödyntää, jos sellainen sinulla on jo entuudestaan. Jotenkin vauhtia on kuitenkin tarpeen mitata, ja se onnistuu hyvin älypuhelimenkin avulla.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä valmennuksesta, voit laittaa kysymyksen chatissa. Paina vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!