KAUPPA

Kipukoukku

Kipukoukku on suomalainen keksintö, jonka avulla huollat lihasten kiputiloja. Kipukoukulla painelu parantaa lihasten hapensaantia, sillä painelu tehostaa lihasten verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista.

Kipukoukku helpottaa tehokkaasti niska-hartiaseudun sekä selän lihasjumeja ja -kipuja, mutta se on omiaan myös jalkojen ja jalkapohjien hoitoon. Lihasoireiden helpotuksen lisäksi voit saada apua myös päänsärkyyn, huimaukseen ja iskiasoireisiin.

Kipukoukun teho perustuu lihasjännitysten laukeamiseen, verenkierron vilkastumiseen ja kuona-aineiden poistumiseen lihaksista.

14,90 €

Lisää ostoskoriin

Kenelle kipukoukku sopii?

Kipukoukku sopii sinulle, kun kärsit niska-hartiaseudun tai selän jumitiloista. Jumit voivat aiheutua esimerkiksi tietokoneella tehtävästä työstä, fyysisesti raskaasta työstä, autolla ajamisesta tai liikuntasuorituksista. Kipukoukulla tehtävä hoito on sinulle hyödyllistä, kun haluat rentouttaa lihaksiasi, vähentää stressiä tai nopeuttaa palautumista liikunnan jälkeen.

Työskenteletkö tietokoneella tai fyysisesti raskaalla alalla? Haluatko helpottaa stressiä? Jos vastasit kyllä, kipukoukku on paras ystäväsi!

Kipukoukku helpottaa ja ennaltaehkäisee kehoon kipua aiheuttavia lihasjumeja. Painelemalla jumissa olevaa niskan seutua voit saada apua myös päänsärkyyn tai migreenioireisiin. Autat myös kehoasi palautumaan nopeammin liikuntasuorituksesta. Lihasjumeja helpottamalla parannat myös aivojen verenkiertoa.

Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Jos et ole tyytyväinen tuotteesseen, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.