KAUPPA

Säädettävät käsipainot 20 kg

Säädettävät käsipainot ( 2 x 10 kg) ovat treenaajan luottoväline, joiden avulla teet kotitreenistäsi tehokasta. Treeniliikkeiden teko omalla kuntotasolla onnistuu helposti säätövaran ansiosta. Näin saat tehtyä treenin turvallisesti, mutta tehokkaasti ja näet tuloksia nopeasti.

Käsipainoilla tehtävä treeni sopii sinulle, kun haluat parantaa lihaskuntoasi ja tehdä kehostasi vahvemman. Lihaskuntotreeni auttaa myös rasvanpoltossa ja painonhallinnassa. Käsipainot ovat oiva tapa aloittaa liikuntaharrastus tai lihaskuntoharjoittelu, mutta ne sopivat myös urheilijalle, joka haluaa tehdä kotitreenistä tehokkaampaa.

Käsipainojen avulla tehotreeniä koko keholle

Käsipainoilla tehtävä treeni on omiaan parantamaan erityisesti ylä- ja keskivartalon kuntoa. Käsipainojen avulla treenaat monipuolisesti hauiksia, ojentajia sekä olkapäiden ja selän lihaksia. Voit haastaa itsesi vaikkapa ojentaja- tai pystypunnerrukseen, pystysoutuun. Sivuille tehtävä vipunosto vahvistaa mahtavasti olkapään alueen lihaksia.

Käsipainoilla saat myös uutta puhtia alakropan treeniin. Tuo käsipainoilla lisätehoa tavallisiin kyykkyihin tai askelkyykkyihin. Käsipainoilla voit viedä myös vatsalihastreenisi uudelle tasolle.

99,90 €

Lisää ostoskoriin

Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Jos et ole tyytyväinen tuotteesseen, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.