KAUPPA

Piikkimatto ja -tyyny

Piikkimaton avulla lievität stressiä ja helpotat uniongelmia. Se soveltuu myös kehon lihasjännitysten helpottamiseen.

Piikkimatolla makaaminen tehostaa verenkiertoa ja siten myös hapenottokykyä. Akupainanta on maton terveysvaikutusten perusta, sillä akupunktio mm. tutkitusti lievittää kipua.

Piikkimattoa voi käyttää päivittäin esimerkiksi 15-30 minuuttia kerrallaan. Aluksi matosta aiheutuu lievää kipua, mutta kun se helpottaa ja kroppasi rentoutuu, mielihyvähormoni endorfiinia alkaa vapautua kehoosi.

Tässä paketissa on mukana piikkimaton lisäksi myös piikkityyny, joka toimii mainiosti niskan ja päänseudun jumien helpotukseen.

Olen käyttänyt jo monta vuotta piikkimattoa silloin tällöin rauhoittumiseen. Matto sängylle ja päälle vain makoilemaan paljaalla iholla. Sitten vain rauhallista hengittelyä ja kohta keho on huomattavasti rennompi ja mieli rauhoittunut.

Monesti olen myös nukahtanut maton päälle, ja pian olen herännyt viskaamaan maton pois ja jatkanut yöunia. Matolla lokoilu ainakin minulle toimii tosi tehokkaasti rauhoittajana ja ennen kaikkea se tuntuu mukavalta.

Maikki

49,90 €

Lisää ostoskoriin

Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Jos et ole tyytyväinen tuotteesseen, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.