TARJOUS VOIMASSA:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

4 viikon kävelyohjelma: aloita liikunta nollasta ja kohota kuntoa!

Lenkkeile tehokkaasti kävelemällä: kuuntele ja kävele motivoivan podcastin parissa.

Matalan sykkeen liikunta tehostaa rasvanpolttoa ja kohottaa kuntoa. Aloitat lyhyistä lenkeistä ja etenet kohti reippaampia ja pidempiä lenkkejä.

Tee kolme kävelylenkkiä viikossa: polta rasvaa, virkistä mieltä ja kohota kuntoa.

Juuri nyt säästät 40€ hinnassa: ale päättyy pian!

4 viikon kävelyohjelma: aloita liikunta nollasta ja kohota kuntoa!

Lenkkeile tehokkaasti kävelemällä: kuuntele ja kävele motivoivan podcastin parissa.

Matalan sykkeen liikunta tehostaa rasvanpolttoa ja kohottaa kuntoa. Aloitat lyhyistä lenkeistä ja etenet kohti reippaampia ja pidempiä lenkkejä.

Tee kolme kävelylenkkiä viikossa: polta rasvaa, virkistä mieltä ja kohota kuntoa.

Juuri nyt säästät 60 % hinnassa: ale päättyy pian!

Miksi kävely on paras keino kohottaa kuntoa?

Monet ajattelevat, että kävely on tylsää matalasykkeistä liikuntaa, jolla ei voi saada tuloksia. Tämä on väärä luulo: kävely luo pohjan hyvälle peruskunnolle ja yleiselle jaksamiselle.

Jos tavoitteena on kohottaa kuntoa ja polttaa rasvaa, liikunta täytyy aloittaa maltilla. Ennen kovia hikitreenejä pitää rakentaa hyvä pohja eli riittävä peruskunto.

Lue, miksi kävely on kuningaslaji kunnonkohotukseen!

1. Kävely luo vankan pohjan hyvälle peruskunnolle

Peruskunto tarkoittaa nimensä mukaisesti perustaa hyvälle kunnolle. Kun perusta on reilassa, kestät myös kovempaa treeniä. Kävely on erinomainen tapa rakentaa vankkaa peruskuntoa ja pohjustaa muuta tehokkaampaa liikuntaa.

Voit ajatella peruskuntoa ikään kuin talon perustana. Jos perusta on heikko, talon seinät ja katto eivät tule kestämään. Sama asia pätee kunnon kohotukseen: perusta jää heikoksi, jos aloitat kovat treenit suoraan nollasta.

Toivottujen tulosten sijasta lopputuloksena on kehon kipuilua, motivaation puutetta, rasitusvammoja ja muuta ikävää. Aloita siis maltilla!

2. Kävely on monipuolista ja auttaa painonhallinnassa

Kävely on yllättävän monipuolista liikuntaa. Se kuormittaa ja vahvistaa erityisesti alaraajojen lihaksia eli reisiä, pakaroita ja pohkeita.

Myös asentoa ylläpitävät lihakset keskivartalossa vahvistuvat. Vaihtelevassa maastossa käveleminen haastaa myös liikehallintaa, kuten tasapainoa.

Painonhallinnan kannalta on hyödyllisempää liikkua matalilla sykkeillä kuin todella kovalla teholla. Jos yleiskunto on huono, ei ole hyödyllistä eikä mahdollista yrittää treenata erittäin kovaa ja pudottaa painoa, ja vielä yrittää lisäksi palautua riittävästi.

3. Kävely sopii kaikille

Kävely on nivelystävällisempi liikkumismuoto kuin esimerkiksi juoksu ja se sopii lähes kaikille. Erityisesti pehmeillä alustoilla kuten hiekalla ja metsämaastossa käveleminen kuormittaa niveliä vähemmän kuin asfaltti.

Kävelyn kuormitusta on helppo säädellä omaan tavoitteeseen tai fiilikseen sopivaksi. Kävelyä saa helposti maustettua kävelysauvoilla, jolloin myös ylävartalo vetreytyy ja saa liikkuvuutta.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Kävele kuntoon -ohjelma sopii juuri sinulle:

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan kävelemään:

Mitä asiakkaat sanovat ohjelmasta

Väsymyksen keskeltä Kävele kuntoon innosti ylös sohvan pohjalta. Ja pian oli mukava lähteä taas liikkumaan. Nyt liikkuminen on taas säännöllistä ja energiatasot ovat huimasti nousseet.

Anna-Leena

Ohjelman aikana huomasin, että odotan aamulenkkejä ja innostuin liikkumaan muutenkin enemmän. Podcast-jaksot ja niissä käsitellyt teemat tukivat todella hyvin treenejä ja huomion kiinnittämistä omaan terveyteen monesta eri näkökulmasta.

Anniina

Tämän kaiken Kävele kuntoon sisältää

4 viikon nousujohteinen lenkkikalenteri

Saat neljäksi viikoksi valmiiksi mietityn ja suunnitellun treenikalenterin, jonka avulla kohotat kuntoa lenkkeilemällä. 

Kuuntele podcastia, lähde kävelemään ja seuraa ohjeita. Ohjelma alkaa lyhyistä ja kevyistä kävelyistä ja etenee reippaisiin hyvän kunnon lenkkeihin.

Lenkkikalenteri on nousujohteinen eli lenkkien haastavuus kasvaa ohjelman edetessä. Sinun ei tarvitse miettiä tai suunnitella mitään itse. Laitat vain lenkkarit jalkaan ja lähdet hyvän mielen lenkille!

Tätä kalenteria seuraamalla vältät kyllästymisen ja kehittymisesi ei tyssää liian kevyisiin tai samanlaisiin lenkkeihin.

Joka viikko sinun tarvitsee tehdä vain kolme lenkkiä.

Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Ne jäävät käyttöösi myös ohjelman päättymisen jälkeen, joten voit palata niihin halutessasi niin pitkään kuin haluat.

3 ohjattua lenkkiä viikossa & 2 erilaista tapaa huolehtia kehostasi

Kaksi kertaa viikossa lenkkeilet liikunnanohjaaja Sohvin podcastia kuunnellen. Kolmannelle lenkille saat ohjeet rauhalliseen, palauttavaan ja mieltä rauhoittavaan kävelyyn.

Lisäksi saat kaksi kehonhuolto-videota sekä selkeän aikataulun, miten ajoitat kehonhuollot viikkokalenteriisi. Toki voit huoltaa kehoasi vaikka joka päivä! Näin palaudut niin kävelylenkeistä kuin arjen tohinastakin.

Kotitreenaajien oma Facebook-ryhmä

Pääset mukaan kannustavaan, suljettuun kotitreenaajien Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea, voit hehkuttaa treenifiiliksiä, kysyä neuvoja tai löytää vaikkapa tsemppaajan toisesta treenaajasta.

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin.

Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla.

Uskomme kävelyohjelmaan täysin, joten annamme sinulle täyden tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

Siksi voit kokeilla ohjelmaa 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei se sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakapalveluumme ja palautamme rahasi.

Voit maksaa myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun kävelyohjelmaan, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa se johonkin toiseen samanarvoiseen kurssiin tai kauppamme lahjakorttiin.

TARJOUS PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Kävele kuntoon -kävelyohjelma:

kohota kuntoa lenkkeilemällä kolme kertaa viikossa
89
49 € Säästösi 40€
  • Matalan kynnyksen ohjelma: sopii myös liikunnan aloittelijalle
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla.
  • 100% tyytyväisyystakuu - saat rahat takaisin, jos et pidä ohjelmasta.

Valmentajat tukenasi

Moikka! Joskus sohvan viehätys tuntuu aika vastustamattomalta ja on vaikea innostua liikunnasta.

Moni saattaa myös kompastua jo liikuntaharrastuksen alkumetreillä siihen, että kiihdytetään nollasta sataan, eli aletaan treenaamaan todella raskaasti monta kertaa viikossa.

Silloin into loppuu yleensä nopeasti, kroppa kipeytyy ja liikunnallisemman arjen rakentamiselle on jatkossa entistä suurempi kynnys.

Siksi lenkkeilykin kannattaa aloittaa rauhallisesta ja melko lyhyistä kävelyistä ja edetä nousujohteisesti kohti reippaampia lenkkejä.

Ja sitä varten olemme suunnitelleet sinulle tämän ohjelman – jotta voit seurata valmista polkua, jossa kaikki on mietitty sinulle valmiiksi.

Nautit vain kohoavasta kunnosta ja hyvästä fiiliksestä lenkkipolulla!

Maikki ja Sohvi

Mitä asiakkaat sanovat ohjelmasta

“Säännöllisen liikunnan harrastamisen aloittaminen on ollut minulla pitkään haaveena, mutta se on aina kariutunut arjen kiireisiin.

Aloitin ohjelman lomalla, jolloin lenkkirutiinien luominen oli helpompaa.

Huomasin, että odotan aamulenkkejä ja innostuin liikkumaan muutenkin enemmän.

Podcast-jaksot ja niissä käsitellyt teemat tukivat todella hyvin treenejä ja huomion kiinnittämistä omaan terveyteen monesta eri näkökulmasta.

Ohjelman aikana kuntoni nousi selkeästi ja aion jatkaa tästä edeskin aamulenkeillä käymistä.

Suosittelen tätä lämpimästi niille, jotka etsii lempeää ja kannustavaa tapaa aloittaa säännöllinen liikunta.”

– Anniina

Aloitin kävelykurssin, kun halusin salitreenien jälkeen vaihtelua. Harmittaa, että vaikka lihaskunto on hyvä, niin peruskestävyys on ihan nollassa ja hengästyn helposti.

Taustalla on vaikea uupumus, ja kun aloitin treenit, ajattelin että tämä on joillekin sellaisille tarkoitettu, jotka ei ole koskaan tehneet mitään. MUTTA. Podcastit pistivät miettimään. Herättivät. Ihankuin sieluuni olisi puhuttu.

Juuri tätä keventämistä kaipasin treeneihin, koska olen ollut niin loppu kuntosalista ja läheiset kyseenalaistaneet, kun en mm. palautunut salitreenistä moneen päivään ja treenit veivät voimat ja energian.

Inhoan lenkkeilyä, mutta ohjelman avulla sain itseni kivuttua lenkille. Ja opin itsemyötätuntoa podcastien avulla. Olisi hyvä, jos tätä kävelyohjelmaa julkisesti suositeltaisiin uupuneille tai sellaisille, jotka ovat huomanneet ettei palaudu muista treeneistä.

Lenkkien jälkeen olin virkeä, oli hirveän hyvä olo. Tunsin, miten veri kiertää kropassa ja myös toimistotyön aiheuttamat niskajumit helpottivat kävelyillä.

Kiitos tästä. Kehoni selkeästi kaipasi tätä treenijaksoa.

– Tiia

“Väsymyksen keskeltä Kävele kuntoon innosti ylös sohvan pohjalta. Ja pian oli mukava lähteä taas liikkumaan.

Nyt liikkuminen on taas säännöllistä ja energiatasot ovat huimasti nousseet.

Oli mukava lähteä Sohvin iloisen ja innostavan ohjauksen mukana kävelemään.

Minut yllätti miten ohjattu kurssi kuunneltunakin motivoi säännölliseen kävelemiseen. Kyllä suosittelisin.

Sopii kaikille ja kaiken kuntoisille. Kävelyn voi tehdä oman kunnon mukaan. Pääasia että syke nousee ja vähän hengästyy. Sohvin iloisesta äänestä piristyy aina.”

– Anna-Leena

Usein kysyttyä!

Olemme saaneet paljon kysymyksiä tästä kävelyohjelmasta – tässä muutamia antamiemme vastausten kanssa.

Löydät podcastit valmennusalustalta, johon saat tunnukset heti ilmoittautumisen jälkeen.

Kun lähdet lenkille, valitset vain oikean päivän podcastin, laitat luurit korviin ja lenkkeilet liikunnanohjaaja Sohvin ohjeiden mukaan.

Podcasteissa käsitellään erilaisia hyvinvointiin ja kävelyyn liittyviä teemoja samalla, kun saat ohjeet kävelyn rytmitykseen.

Näin sinulla on lenkillä mukavaa kuunneltavaa ja tekemistä, jonka avulla lenkit tehostuvat entisestään.

Ei kuulu. Ohjelma keskittyy puhtaasti treeniin.

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen.

Niin kauan kuin haluat!

Pääsysi ei eräänny, joten voit hyödyntää materiaaleja rajattomasti.

Itse ohjelma kestää neljä viikkoa ja suosittelen, että etenet ohjelman mukana.

Sen jälkeen voit kuitenkin palata tekemään esimerkiksi kehonhuoltoja.

Ehdottomasti voi! Voit kävellä missä tahansa sinulle mukavassa maastossa, joko sauvojen kanssa tai ilman.

Tämä ohjelma on suunniteltu nimenomaan liikunnan aloittamiseen, joten tule rohkeasti mukaan!

Aloitamme kevyistä ja lyhyistä lenkeistä ja viikkojen edetessä lenkeistä tulee reippaampia ja pidempiä. Ei siis tarvitse revitellä heti alussa, vaan tarkoitus on tehdä kävelyistä mukavia ja rentouttavia.

Kävely on myös nivelystävällisempi laji, kuin esimerkiksi juoksu.

Ohjelmalla on myös 100 % tyytyväisyystakuu, joten voit testata sitä 14 päivän ajan.

Jos se ei sovellu sinulle tai et muuten ole tyytyväinen, laitat vain viestin ja palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

Lenkkien kesto on noin 20-45 minuuttia.

Aloitamme kevyistä ja lyhyistä lenkeistä ja viikkojen edetessä lenkeistä tulee reippaampia ja pidempiä.

Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi.

Joko innostuit? Ilmoittaudu mukaan nyt ja aloita uudenlainen tapa lenkkeillä!

Maikki Marjaniemi © 2024 All rights reserved