fbpx

Kehonmuokkausta vai itsensä hyväksyntää?

Joskus omat halut tuntuvat olevan isossa ristiriidassa keskenään. Toisaalta sitä haluaisi muokata kehoaan kiinteämmäksi ja sporttisemmaksi, mutta toisaalta taas voisi vihdoin oppia arvostamaan omaa kehoa sellaisena kuin se on.

Oletko ajatellut, ettei valinnan tarvitse olla näin mustavalkoinen? Kehon hyväksyminen ja arvostaminen tulee lopulta ajatusmaailmaa muokkaamalla (eikä kehoa), joten kannattaa joka tapauksessa panostaa mentaalipuoleen. Se ei silti sulje pois sitä, ettetkö voisi samalla kehittää itseäsi myös ulkoisesti. Ei ole mitään väärää siinä, jos haluat rakentaa kiinteää lihasmassaa ja ehkä polttaa ylimääräistä rasvaa.

Näitä taitoja opetellaan Peppupaja-valmennuksessa.

“Kuva omasta kropasta muuttui monella eri tasolla – huomasin erot lihasvoimassa, ulkonäössä ja oman pääkopan sisällä. Maikin läsnäolo (verkon välityksellä) oli aitoa ja toi semmosen fiiliksen, että minut nähdään ihmisenä. Vaikka herkuttelu ja laiskottelu oli aikaisemmin itselle kirosanoja, Maikin opastuksella löysin myös itse tien semmoiselle alueelle, jossa voin oikeasti nauttia niistä herkuista ja lepohetkistä ilman syyllisyyttä. Sali on myös tullut isommaksi osaksi omaa treeniä ja nautin siitä nyt aivan eri tasolla!” 

– tyytyväinen Peppupaja-osallistuja

Klikkaa lisätietoihin: www.maikkimarjaniemi.fi/peppupaja

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Elämäntapamuutos

Näin pudotat painoa ilman liikuntaa

Ajatteletko, että painonpudotus on hankalaa, koska se vaatii tiukkaa ruokavaliota ja ankaraa treeniä monta kertaa viikossa? Olet onnellisesti väärässä! Liikunta vaikuttaa painonpudotukseen vain noin 20