Maikin muita ilmaisia materiaaleja on ladannut jo yli 80 000 naista. Liity joukkoon ja tilaa nämä ilmaiset reseptit kesäaterialle nyt!

Haluaisitko tänä kesänä grillata ruokaa, joka on sekä herkullista että terveellistä?


Terveellinen syöminen aiheuttaa monelle naiselle päänvaivaa: kaikki tietävät, että niin pitäisi tehdä, mutta usein oma käsitys terveellisestä arkiruoasta rajoittuu muutamiin tuttuihin ruokalajeihin, eikä ihan tiedetä, mitä niiden lisäksi voisi syödä.

Monesti paras tapa tehdä ravitsevasta syömisestä pysyvä osa omaa elämää on suhtautua siihen innostuneesti ja uteliaasti. Yksi hyvä tapa tehdä näin on tutustua uudenlaisiin tapoihin syödä terveellistä ruokaa, kokeilla uusia raaka-aineita ja oivaltaa uusia tapoja yhdistellä tuttuja ruoka-aineita keskenään. Tututkin ruoka-aineet tuntuvat yllättävän uusilta ja jännittäviltä, kun niitä valmistaa tai yhdistelee uusilla tavoilla.

Siksi halusin jakaa muutaman ilmaisen kesäreseptin grillaukseen: jotta voisit nähdä, että ravitseva syöminen voi olla mielenkiintoista, luovaa, hauskaa ja monipuolista, eikä terveellisen ruoan ja hyvänmakuisen ruoan tarvitse tarkoittaa eri asioita.

Jos sinä haluat tänä kesänä kokeilla uusia ruokia grillillä ja muutenkin laajentaa käsitystäsi terveellisestä syömisestä, voit ladata nämä reseptit.

Saat neljä erilaista, luovaa ja herkullista reseptiä, joista voit valmistaa maukkaan ja terveellisen grilliaterian.

Olet todennäköisesti jo riittävän monta kesää potenut huonoa omatuntoa epäterveellisen grilliruoan syömisestä. Olisiko nyt hyvä aika oppia grillaamaan myös terveellisiä aterioita?

Paina nappia ja lähetän reseptit terveelliselle grilliaterialle sähköpostiisi heti.

PS. Reseptit ovat täysin ilmaisia, eikä niiden tilaaminen sido sinua mihinkään.

PPS. Moni miettii, miten tällaista materiaalia voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa. Minulla on myös maksullisia laajoja kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät näistä resepteistä, voi olla että haluat joskus liittyä maksulliselle kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua näiden reseptien avulla.

PPPS. Huom! Saat reseptit heti sähköpostiisi.

 

Maukasta grillailua!

Terveisin
Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja