TARJOUS VOIMASSA:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Keskikroppa kuntoon

– treenaa vahva ja sporttinen keskivartalo

Keskikroppa kuntoon

– treenaa vahva ja sporttinen keskivartalo

4 viikon nousujohteista treeniohjelmaa seuraamalla treenaat vahvat vatsalihakset kotona – aina syvistä vatsalihaksista pinnallisiin sixpack-lihaksiin.

Treenaa sisäinen korsetti ja ryhti kuntoon, niin lihakset nostavat ja kannattelevat kehoasi, mikä estää vatsaa pullottamasta.

Saat selkeitä tuloksia tekemällä vain kolme 15 minuutin ohjattua treeniä viikossa 4 viikon ajan.

Juuri nyt säästät 50 € hinnassa: ale päättyy pian!

3 syytä miksi tarvitset vahvan keskivartalon

1. Vahva keskivartalo estää vatsaa pullottamasta edessä

Poikittainen​​ vatsalihas​ ​(syvät vatsalihakset) kattaa​ ​hyvin​ ​ison​ ​osan​ ​keskivartaloa​ ​sisäisen​​ korsetin​ ​tavoin.

Kun​ ​keskivartalon aktivointi toimii hyvin​ ​poikittaista ​​vatsalihasta​ ​myöten,​ ​lihakset​ ​nostavat​ ​ja kannattelevat​ ​kehoa,​​ eikä​ ​vatsa​ ​pullota ja röllötä edessä.​

​Vahva keskivartalo vaikuttaa siis myös ulkonäköön tuomalla ryhdikkäämmän ja solakamman olemuksen.

2. Tarvitset kaikkeen tekemiseen keskivartaloa

Mitä yhteistä on kenkien sitomisella, tiskikoneen tyhjentämisellä ja kasvojen pesemisellä? 

Kaikki ovat hyvin tavallisia arjen toimia, joissa tarvitaan keskivartalon lihaksia. 

Tätä ei välttämättä huomaa, ennen kuin tavallisesta ja yksinkertaisesta liikkeestä tulee hankalaa tai epämääräiset kolotukset hiipivät kehoon.

Vahva keskivartalo tekee siis tavallisista arjen toiminnoista helpompia ja sujuvampia, sillä keskivartalo on osallisena kaikessa liiikkeessä.

Vahvan keskivartalon merkitys korostuu niin fyysistä työtä kuin myös passiivista toimistotyötä tekevillä: jos keskivartalo on heikko, ryhti valahtaa helposti lysyyn niin istuessa kuin seistessäkin. 

Lysähtänyt asento kuormittaa kehoa ja voi aiheuttaa kolotuksia.

3. Saat parempia tuloksia kaikissa liikuntalajeissa

Vahvat keskikropan lihakset parantavat suoritusta muissa lajeissa, kuten esimerkiksi juoksussa, ryhmäliikunnassa, golfissa, tenniksessä tai ratsastaessa.

Poikkeuksetta kaikissa lajeissa vahva keskivartaloa auttaa liikkeissä ja asennoissa ja tekee liikkumisesta taloudellisempaa ja turvallisempaa.

Vahvasta keskivartalosta on siis hyötyä aivan jokaiselle, mutta vahvaa keskikroppaa ei saa pelkillä vatsarutistuksilla. 

Pinnalliset vatsalihakset voivat niillä olla kunnossa, mutta syvä monipuolinen ja aktivaatio puuttuu. 

On tärkeää tehdä liikettä eri suuntiin ja tehdä myös liikettä vastustavia harjoituksia. 

Nämä kaikki seikat huomioidaan Keskikroppa kuntoon -treeneissä!

Treenit ovat lyhyitä ja video-ohjattua, jolloin sinun tulee varmasti tehtyä ne säännöllisesti.

Tämä TREENIOHJELMA sopii sinulle, joka…

Haluat vahvemman ja solakamman keskivartalon

Haluat ettei vatsa enää pullota ja röllötä, vaan keskikroppa kannattelee kehoa hyvin

Haluat treenata helposti kotona seuraamalla valmista ohjelmaa – ilman suurta vaivannäköä

Haluat saada parempia tuloksia ja helpompaa liikkumista lempilajissasi 

Teet vain kolme 15 minuutin treeniä viikossa, joten tämä treeniohjelma sopii kiireiseen arkeen.

Tässä treeniohjelmassa:

Huomaat, että koko keskikroppasi on vahvistunut lantiopohjasta palleaan, selästä vatsaan ja syviin korsettilihaksiin

Koko sisäinen korsettisi on paremmassa kunnossa ja vahvan keskivartalon ansiosta vatsasi on litteämpi

Keskivartalosi voima ja hallinta on selvästi parantunut ja jaksat tehdä nopeampia ja vaativampia liikkeitä kuin ennen

Jaksat ylläpitää parempaa asentoa kävellessä, juostessa tai vaikka istumatyössä

Tunnet siis tulokset kehossasi jo ensimmäisen treenikerran jälkeen ja 4 viikon jälkeen huomaat eron koko keskivartalossasi.

Mitä asiakkaat sanovat TREENEISTÄ

Sanna

Todella ihana ohjelma, odotan innolla jokaista treeniä. Liikkeet ovat mukavan erilaisia ja helppo tehdä sanallisten ohjeiden mukaan. Varmasti voin suositella kurssia kaikille.

Pia

Oli inspiroivaa huomata, että pienelläkin liikkeellä saa tehokkaan vaikutuksen, kun vain malttaa keskittyä ja tehdä liikkeen huolellisesti!

Mariella

Uskomatonta että tuolla keskivartalotreenillä voi saada näin hyvän tilanteen vatsalihaksiin. Tuntuu että niin pieni treeni,niin vähän aikaa ja tosiaankin sitä huomaa tuloksia. Tilanne vatsalihasten kanssa oli ihan ok ennen tätä mutta koen että sitä syvempää tukea on saanut vahvistettua. Istumaannousut ei onnistuneet ilman jalkojenpito tukea ennen treeniä ja nyt neljännellä treeni viikolla se menee jo todella hyvin. Tässä sen näkee että ei vatsatreeni tarvitse olla rääkkiä niin tuloksia tulee. Onneksi ostin jo sen toisen osan silloin joten pääsen edelleen jatkamaan kehittymistä!

Sanna

Lähdin melkeinpä nollasta. En ollut treenannut keskivartaloa kunnolla moneen vuoteen ja se alkoi näkyä arjessa. Aina oli tekosyynä ettei kerkiä. Todellakin tekosyynä. Teen pääsääntöisesti istumatyötä, mutta tämän kurssin jälkeen huomasin, että jaksaminen on selvästi parantunut. Harrastan lisäksi ratsastusta, jossa keskivartalo ja syvät vatsalihakset ovat koko ajan työssä. Opettajan mukaan tässä tapahtui muutosta kurssin aloituksen jälkeen. Kärsin myös kivuliasta kuukautisista, mutta tämä on tuonut helpotusta myös niihin. Mahan turvotus on laskenut ja vyötäröltä lähtenyt senttejä. Kurssin myötä olen saanut motivaation takaisin ja olen jatkanut treenejä säännöllisesti myös neljän viikon jälkeen. Olen ottanut haasteeksi tehdä liikkeitä haastavimmissa muodoissa. Liikkeet ovat sopivan haastavia ja on hyvä, että osa vaatii myös keskittymistä liikkeeseen - auttaa myös unohtamaan muut arjen pikkumurheet! Vaikeinta oli pysyä ihan alkuun lankussa, koska ranteet eivät tahtoneet kestää yhtään. Kun aloin tekemään rannejumppaa, huomasin, että kestävyys on parantunut ja tätä kautta myös lankut. Suosittelen kurssia jokaiselle, koska keskuvartalon lihakset ovat hyvä pitää kunnossa, oli minkä ikäinen tahansa. Lisäksi treeneihin ei paljoa tarvitse aikaa tuhlata. Sopii siis kiireisellekin todella hyvin.

Näin treeniohjelma etenee:

Viikko 1

Ensimmäisellä viikolla aktivoidaan syviä keskivartalon lihaksia. Hengitysharjoituksella opitaan käyttämään keskivartalon lihaksia oikein ja yhteistyössä toistensa kanssa. Hiljalleen lisätään vahvistavan treenin määrää.

Näissä treeneissä ei tule hiki, joten ne onnistuvat vaikka työpäivän lomassa taukoliikuntana.

Viikko 2

Toisella viikolla jatketaan keskivartalon haastamista uusilla teholiikkeillä. Nyt kun osaat aktivoida syvätkin keskivartalon lihakset kunnolla, tuntuvat tututkin vatsaliikkeet huomattavasti tehokkaammilta.

Viikko 3

Kolmannella viikolla haastetaan keskikropan lihaksia uudenlaisissa asennoissa ja eri liikesuunnilla. Opit esimerkiksi, miten lankku saadaan oikeasti tuntumaan vatsassa eikä esimerkiksi selässä tai reisissä.

Viikko 4

Viimeisellä viikolla huomaat, miten keskivartalosi voima ja hallinta on jo selvästi parantunut, ja jaksat tehdä nopeita ja vaativia liikkeitä. Keskivartaloa haastetaan ja kehitetään myös koko vartalon liikkeillä, joissa vatsan tuki on tärkeässä roolissa.

Kurssin päätyttyä et jää tyhjän päälle, vaan saat ohjeet kuinka voit treenata ja kehittyä jatkossakin.

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin. Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla.

Uskomme treeniohjelman täysin, joten annamme sinulle täyden tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

Siksi voit kokeilla treenejä 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei nesovi sinulle, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme ja palautamme rahasi.

Voit maksaa myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun ohjelmaan, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa kurssin johonkin toiseen samanarvoiseen ohjelmaan tai kauppamme lahjakorttiin.

TARJOUS PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

KESKIKROPPA KUNTOON - 4 viikon treeniohjelma

Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa!
99
49 € Säästösi 50 €
  • Treenaa keskikroppa kuntoon vain vartin jumpilla!
  • Jokainen treeni on ohjattu, joten voit vain seurata ohjaajaa ja tehdä perässä
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla
  • 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahat takaisin, jos et pidä treeneistä

Moi, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentajasi.

Minulla on omakohtainen kokemus siitä, miltä tuntuu kun keskikroppa on vahva ja sen hallinta on hyvä ja vastaavasti miltä se tuntuu, kun keskikroppa onkin heikko ja hallinta puuttuu.

Lapsen saatuani keskikroppa olikin yhtäkkiä löysää lölleröä ja tuntui, että kaikki arjen toiminnot olivat yhtäkkiä vähän hankalia ihan vain sen takia, ettei keskikropasta löytynyt enää hyvää tukea liikkumiseen.

Heikon keskikropan myötä kroppaan tuli herkästi erilaisia jumituksia ja kolotuksia. Myös ryhdin kannatteleminen oli todella työlästä ja ryhti oli sen vuoksi usein lysyssä.

Yleensä keskikropan heikkous hiipii huomaamatta ja pikkuhiljaa tulleiden haittojen kanssa on opittu elämään.

Kun keskikropan voima on hyvä ja hallinta toimii, ihan kaikesta arjen liikkumisesta tulee paljon laadukkaampaa ja mukavampaa. Voi esimerkiksi nostaa raskaan muuttolaatikon ilman että selkä ottaa osumaa.

Voi käydä pitkillä kävelylenkeillä ja ryhti pysyy hyvänä, eikä se valu kehoa kuormittavaksi lösähtäneeksi asennoksi. Tuo siis hirveästi vapautta ja rentoutta, kun keskikroppa on kunnossa.

Tule mukaan Keskikroppa kuntoon -treeneihin, joissa treenataan vahva keskikroppa vain kolmella vartin treenillä viikossa!

Mitä asiakkaat sanovat treeneistä

“Haluaisin antaa palautetta Keskikroppa kuntoon -treeneistä. 

Ohjelma alkoi sopivan rennosti ja haastoi loppua myöten. Treenit ovat sopivan pitkiä, ei liian pitkiä. Huomasin eron vatsan alueella (kiinteytyi ja pieneni) jo toisella viikolla. 

Teen ohjelman jo toista kertaa, nyt joulun jälkeen. Suosittelen jokaiselle, joka haluaa timmimmän keskikropan!”

Tanja

5/5

“Runsaasta liikuntataustastani huolimatta olin raskauden ja sektio-synnytyksen jälkeen vatsalihasteni kanssa hukassa.

Olin menettänyt keskivartaloni hallinnan, sektion tuomat rajoitukset häiritsivät, enkä tiennyt miten päästä turvalliseen alkuun taas liikunnan pariin.

Olin saanut ohjeistukseksi välttää sitä sun tätä ja aloittaa treenaamisen syvien vatsalihasten harjoittelulla ja lihaskorsetin vahvistamisella ennen kuin saisin tehdä muuta – minulla vain ei ollut aavistustakaan miten tämä tapahtuu. 

Maikin Keskikroppa kuntoon mainos osui eteeni sattumalta, ja se oli huvittavankin puhutteleva kysyessään onko tiukka vatsa muuttunut löysäksi lölleröksi. 

Äitiysfysioterapiakäynti oli takana ja vatsalihaserkaumaa ei ollut, joten koin tämän olevan täsmälleen sitä mitä tarvitsen – keskivartalon vahvistusta aloittaen syvästä lihaskorsetista.

Vastoin odotuksia pystyinkin osallistumaan lopulta kaikkiin sen liikkeisiin, kun vain tein ne varoen, tunnustellen ja huolellisesti ohjeiden mukaan. 

Paras anti itselleni oli syvien vatsalihasten konkreettinen löytäminen ja niiden aktivoinnin oppiminen. Sain paljon uusia liikkeitä syvien lihasten treenaamiseen. Vanhojenkin kohdalla syttyili lamppuja, miten ne olisi ihan oikeaoppisesti pitänyt jo ennenkin tehdä.

Jumppaaminen videoiden mukana oli helppoa. Osa treeniliikkeistä vaati keskittymistä ja useiden osasten hallintaa, mutta Maikilla on verbaalinen taito antaa videollakin varsin ymmärrettäviä ohjeita. Sain toivomaani uskallusta lähteä treenaamaan muutakin, kun tunnen vatsalihasteni olevan taas mukana menossa, ja osaan nyt tarvittaessa tietoisestikin ne liikkeisiin osallistaa.”

Saija

5/5

“Aloitin koska selkäni tuntui väsyvän ihan päivittäsessä elämässä sekä myöskin työssä eikä vatsalihaksissakaan kehumista ollut.

Nyt selkä tuntuu kannattelevan kehoa paremmin ja vatsalihaksiakin alkaa löytymään.

Ohjeistus oli helppoa eikä mikään tuntunut ylivoimaisen vaikealta. Yllätys oli miten pienellä muutaman minuutin panostuksella ja oikeilla liikkeillä saa jo heti paljon hyvää aikaan.

Suosittelen lämpimästi kaikille, joilla keskivartalon lihaksisto kateissa.”

Merja

5/5

Usein kysyttyä!

Olemme saaneet paljon kysymyksiä tästä treeniohjelmasta – tässä muutamia antamiemme vastausten kanssa.

Treenejä tehdäksesi tarvitset vain oman kehosi ja mukavat vaatteet. Jumppamatto tuo toki lisämukavuutta, mutta voit tehdä lattialiikkeet myös vaikkapa pyyhkeen tai pehmeän maton päällä. Sinun ei siis tarvitse ostaa mitään kuntoiluvälineitä.

Ei kuulu. Paketti keskittyy puhtaasti treeniin.

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen. Treenit ovat helppoina “jumppaa mukana” -ohjeina, eli laitat vain videon pyörimään ja treenaat niiden tahdissa.

Niin kauan kuin haluat! Pääsysi valmennusalustalle ei eräänny, joten voit käyttää näitä treenejä halutessasi vaikka vuosia. Itse ohjelma kestää neljä viikkoa ja suosittelen, että etenet ohjelman mukana. Sen jälkeen voit kuitenkin palata tekemään lemppareitasi kerta toisensa jälkeen, niin kauan kuin haluat.

Tämä kurssi ei ole raskaana oleville. Jos olet pari kuukautta sitten synnyttänyt, on tämä ohjelma kokonaisuudessaan liian rankka.

Suosittelen varaamaan ajan äitiysfysioterapeutille, jotta saat ajankohtaisen arvion kehosi tilanteesta ja juuri sinulle sopivia treenisuosituksia.

Jos synnytyksestä on jo kulunut jokunen kuukausi ja olet toipunut hyvin, voit aloittaa tämän ohjelman keskittyen keskivartalon syvien lihasten aktivointiin ja hallintaharjoitteisiin; jätä rutistukset ja lankut pois ohjelmasta (nämä ovat kaikkein rankimpia liikkeitä synnytyksestä palautujalle ja voivat haitata palautumista, jos niitä tehdään liian aikaisin).

Voit ottaa rutistukset ja lankut mukaan myöhemmin, kun olet vahvistanut keskivartaloa.

Huomaa, ettei tämä ohjelma ole kuitenkaan suunniteltu synnytyksestä palautumiseen.

Osassa treeneistä ollaan ranteiden päällä tai polvien varassa, joten on sinulla saattaa olla vaikeuksia tehdä kyseisiä liikkeitä.

Voit kysyä neuvoa myös omalta fysioterapeutiltasi, jos olet epävarma, millainen treeni sinulle sopii.

Tämä treeniohjelma sopii jo jonkin verran liikuntataustaa omaavalle ihmiselle, vaikka himoliikkuja ei missään nimessä tarvitsekaan olla.

Treeneissä kuitenkin ohjeistetaan, että voit tehdä liikkeitä vähemmän aikaa kuin Sohvi videolla – siten saat kevennettyä treeniä kuntotasoosi sopivaksi.

Jos sinulla on vatsalihasten erkaumaa, on tämä ohjelma kokonaisuudessaan liian rankka.

Suosittelen varaamaan ajan äitiysfysioterapeutille, jotta saat ajankohtaisen arvion kehosi tilanteesta ja juuri sinulle sopivia treenisuosituksia.

Rankimmat treeniliikkeet, kuten rutistukset, istumaannousut ja etunojalankku voivat pahentaa erkaumaa.

Kannattaa pyytää omalta fysioterapeutilta tai osteopaatilta juuri sinulle sopiva harjoitusohjelma.

Tämä ohjelma on tarkoitettu perusterveille kuntoilijoille; ei kivun hoitoon.

Sopivat ja jos on jokin liike mikä ei sovikaan itselle, niin saa tarpeen mukaan kysyä ohjaajalta vaihtoehdon.

Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi.

Treenaa teräksiset keskivartalon lihakset treenaamalla vain kolme vartin treeniä viikossa.

Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa!

Maikki Marjaniemi © 2024 All rights reserved