HUOM! Saat tämän naisille suunnitellun valmennuksen 30 € alennuksella tämän sivun kautta. Kampanja ja ilmoittautuminen PÄÄTTYY TÄNÄÄN sunnuntaina 30.6.

Kevyempi kesä

Haluatko tänä kesänä kehdata nauttia, syödä hyvin, liikkua hauskalla tavalla ja ennen kaikkea voida hyvin?

 • Valmennuksen on käynyt jo yli 600 tyytyväistä naista!
 • Lähde mukaan nyt ja säästät hinnassa 30 € – kampanja umpeutuu TÄNÄÄN sunnuntaina 30.6.
 • Valmennus alkaa huomenna 1.7., joten toimi nopeasti!

Lue tämä sivu loppuun, jos olet kyllästynyt potemaan syyllisyyttä nautinnosta, olemisesta ja löhöämisestä ja sitten syksyllä taas aloittamaan "uuden elämän". Olisiko tänä kesänä viimein aika kehdata nauttia kesästä niin kuin itse haluat, lihomatta?

Moikka! Olen Maikki: hyvinvointi- ja ravintovalmentaja. Työssäni autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Oletko sinäkin kyllästynyt siihen, että “uusi elämä” alkaa aina syksyllä kesäloman jälkeen?

Ymmärrän ilmiön hyvin, sillä lomalla on ihanaa rentoutua ja löysätä pipoa kovan työrupeaman jälkeen. Harmillisesti se vain usein tarkoittaa sitä, että terveelliset elämäntavat jätetään vaivihkaa hyllylle odottamaan seuraavaa syksyä.

On fiksumpikin tapa: Kevyempi kesä -valmennus!

Kevyempi kesä -valmennus on hyväntuulinen kuusiviikkoinen, jonka aikana saat helppoja vinkkejä terveelliseen kesäherkutteluun ja grillaamiseen, hauskaan ja tehokkaaseen liikkumiseen ja lisää kehtaamista elää kesäsi ja elämäsi, kuten itse haluat.

Huomaat, että terveelliset elämäntavat voi ujuttaa kesään – ja silti nauttia siitä täysillä. Ei pakottamista tai itsensä rääkkäämistä.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Kevyempi kesä -valmennus on juuri sinulle suunniteltu:

 • Haluat välttää kesäkilojen kertymisen
 • Haluat ylläpitää tai parantaa kuntoasi treenaten salilla, kotona tai pihalla
 • Haluat omaksua rennon ja morkkiksettoman tavan herkutella
 • Haluat käyttää alkoholia fiksummin ja minimoida sen aiheuttaman lihomisen
 • Haluat oppia grillaamaan herkullisesti ja terveellisesti – makkaroita unohtamatta
 • Haluat kehdata pukea päälle uikkarit ja mennä rannalle nauttimaan auringosta – et häpeilemään omia muotojasi
 • Haluat löytää tasapainon terveellisen elämän ja lomasta nauttimisen välille: molempi parempi!
 • Haluat palata kesämoodista levänneenä ja elinvoimaisena

Haluan valmennukseen mukaan vain sellaisia henkilöitä, jotka tahtovat tosissaan poistaa nämä ongelmat elämästään ja viettää kesän rennosti sellaisella elämäntyylillä, joka antaa energiaa, terveyttä, itsevarmuutta, voimaa ja kiinteän vartalon.

Kevyempi kesä -valmennuksessa nautitaan kesästä, syödään herkullista ruokaa, liikutaan hauskalla tavalla ja ennen kaikkea voidaan hyvin.

Mitä jos tänä kesänä lomakiloja ei tulisikaan, vaan olisit päin vastoin syksyllä jopa paremmassa kunnossa kuin lomalle lähtiessäsi?

Mustavalkoinen ON/OFF-ajattelu terveellisten elämäntapojen suhteen on pitkällä aikavälillä hyvin kuluttavaa, eikä se ikinä tuo pysyviä tuloksia. Monet asiakkaani ovat kertoneet, että löydettyään kurssieni avulla joustavan syömisen ja itsemyötätuntoisen asenteen jojoilu on loppunut. Jos aiemmin lomamatkalla housut alkoivat kiristää, nykyään paino pysyy samana ja lomasta itse asiassa nauttii enemmän.

Tässä valmennuksessa opit sekä nauttimaan että ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi, ilman että syksyllä tarvitsee tuntea syyllisyyttä itsensä laiminlyönnistä.

"Kesähaaste meni yllättävän nopeasti. Vaikka kesällä on tullut herkuteltuakin niin paino on laskenut, sillä pääosin menty paremmilla valinnoilla kuin ennen. Herkutellakin voi terveellisesti."

Nainen, 34 v.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana...

 • Lihaskuntotreenit kotiin ja salille sekä hauskoja treenejä pihalle, rannalle, puistoon, takapihalle, lenkkipolun varteen...
 • Ohjeet, joilla voit muokata nykyisestä ruokavaliostasi terveellisemmän ja kiinteyttävämmän
 • Terveellisempiä reseptejä kesäherkkuihin ja grillaamiseen
 • Mentaalitehtäviä, joiden avulla opit tekemään fiksumpia ja kauaskantoisempia päivittäisiä päätöksiä: herkut eivät kontrolloi sinua, vaan olet itse valintojesi herra
 • Pääsyn valmennuksen Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea ja vinkkejä muilta ryhmäläisiltä ja valmentajilta
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajalle: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että valmennus tuntuu omaltasi, etkä haaskaa aikaasi.
 • Opetan sinulle sellaista asennetta, että kehtaat olla oma itsesi peittelemättä ja häpeilemättä – elämä on nyt, joten on aika nauttia siitä!
 • Lopputuloksena saat nautinnollisen, hauskan ja opettavaisen kuusiviikkoisen ryhmän kanssa ja tyytyväisyydentunteen, kun syksyllä ei tarvitse aloittaa "uutta elämää", vaan kroppa tuntuu hyvältä myös lomien jälkeen.

Saat heti osallistumisesi jälkeen henkilökohtaiset tunnukset sähköpostiisi ja itse valmennus alkaa 1.7.

Saat joka viikko sähköpostilla viestin, jossa kerrotaan sen viikon materiaaleista. Haaste on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi saat vertais- ja juttutukea sekä valmentajien avun valmennuksen Facebook-ryhmästä.

Hyvinvoinnista kiinnostuneena varmasti olet huomannut, että tieto ilman tekemistä ei johda mihinkään. Toisaalta nykyään on niin paljon ristiriitaista tietoa tarjolla terveellisistä tavoista, että on hankala ottaa selvää, mikä oikeasti toimii.

Tässä valmennuksessa kerron sinulle, mihin panostaa kesällä ja mihin ei kannata haaskata aikaa ja turhautua. Sinun tarvitsee vain luottaa prosessiin ja ottaa vinkeistä vaari. Saat kaiken onnistumiseesi tarvittavan tuen sekä videoilla minulta että ryhmäläisiltä Facebook-foorumilta.

Suosittelen [valmennusta] ehdottomasti!

Nainen, 48 v.

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100% tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja viime kesän valmennuksessa olleilta asiakkailtani – ja syy siihen, miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle...

Jos vähänkin mietityttää aloittaa elämäntaparemontti niin tästä valmennuksesta on helppo aloittaa. Ohjeet helppoja toteuttaa ja soveltaa käytäntöön omassa arjessa. Oli positiivinen fiilis koko valmennuksen ajan ja tästä on nyt hyvä jatkaa matkaa. Suosittelen.

Mervi, 39v.
shadow-ornament

Kevyemmän kesän ansiosta minulla oli kerrankin loma, jolloin liikunta ja terveellinen ruokavalio ei unohtunut. Samalla lomasta pystyi nauttimaan ilman katumusta viinilasillisista. Kokojakin lähti muutama.

Nainen, 43v.
shadow-ornament

Suosittelen kelle tahansa, joka vähänkin epäilee, että saattaisi palata loman jälkeen töihin jotenkin itseensä pettyneenä.

Nainen, 38v.
shadow-ornament

Olen kokeillut useita valmennuksia aiemmin ja [tämä] kesähaaste on ollut toimivin. Mentaalipuolen jutut ovat avanneet silmiä ihan erikantilta kuin aiemmin! Myös oma kehonkuva on muuttunut valmennuksen aikana. Ensimmäinen valmennus, joka sopii ihan jokaiselle.

Jenna, 28v.
shadow-ornament

[Valmennus oli] kannustava ja helppo tapa pitää itsestä huolta ja opetella terveellisempää elämäntapaa.

shadow-ornament

Valmennuksessa on monipuolinen sisältö ja rento, mutta asiallinen ote. Ihanaa, kun materiaaliin pystyy perehtymään oman aikataulun mukaan.

Nainen, 30v.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Montako kesää ja lomaa olet viettänyt epäterveellisesti ja syksyllä lisäkiloja laihdutellen? Mitäpä jos opettelisit samaan aikaan nauttimaan kesästä että elämään terveellisesti, ja oppisit rentouttamaan sisäistä piiskuriasi ja kohtelisit itseäsi yhtä lempeästi kuin läheisiäsi.

Aloittaisit sopivan tasapainoisen elämän, johon mahtuu herkuttelu, terveellinen syöminen, itsesi hyväksyminen, kiinteytyminen ja rauha omien elämäntapojen suhteen. Mahaa ei tarvitsisi imeä sisään ja tuntisit itsesi itsevarmaksi ja vahvaksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin; olisit hankkinut sellaiset taidot, että timmin kunnon ylläpitäminen ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen olisi aivan normaalia.

Eräs asiakkaani arveli, että on vuosien aikana käyttänyt tuhansia euroja siihen, että pääsisi pysyvästi hyvään kuntoon, olisi tyytyväinen itseensä, itsevarmempi ja osaisi vaivattomasti ylläpitää tällaista tilaa.

Mitäpä jos nyt lopettaisit lomalihomisen ja syksydieettaamisen kierteen? Dieetistä toiseen jojoilu vuosien ajan on eurojen, elämänilon ja terveyden hukkaan heittämistä. Niiden aiheuttamat aineenvaihdunnan vauriot vievät vielä enemmän aikaa, rahaa ja vaivannäköä, kun korjailet niitä lääkärien ja valmentajien kanssa. Tähän valmennukseen osallistumalla vältät pikadieettien haitat.

Valmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä teen sen eteen. Arvo muodostuu myös siitä ajasta, minkä säästän sinulta. Minä olen tehnyt virheitä ja ottanut asioista selvää, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä niin paljon.

Olen käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja ja useita vuosia aikaani, jotta sinä voisit saada samat tulokset nopeammin ja helpommin.

Konkreettisesti tässä valmennuksessa sinä saat seuraavia asioita:

 • Lihaskuntotreenit kotiin ja salille (Arvo 197 €)

  Valmennuksessa saat helpot ja tehokkaat lihaskuntotreenien ohjelmat sekä kotiin että salille. Lisäksi saat 6 erilaista, hauskaa treeniä pihalle, jotta voit treenata kauniilla säällä myös ulkoilmassa. Treenit sopivat tehtäväksi yksin tai kaverin kanssa. Saat myös mukavat lämmittelyohjeet tehtäväksi ennen treeniä sekä kehonhuolto- ja venyttelyohjeet. Saat kaikki treenit sekä videomuodossa että tulostettavina kirjallisina versioina kuvien kera.

 • Ravinto-ohjaus (Arvo 197 €)

  Saat ohjeet, joiden avulla muokkaat nykyistä ruokavaliotasi terveellisemmäksi ja kiinteyttäväksi pienten muutosten avulla. Ravintovalmennuksessa opit koostamaan ateriasi siten, että ne ovat terveellisiä, monipuolisia ja tukevat kiinteytymistä ja painonhallintaa. Saat myös herkullisia ja terveellisiä reseptejä.

 • Painonhallinnassa ja hyvinvoinnissa auttavia mentaalitehtäviä (Arvo 220 €)

  Mentaalitehtävien avulla opit löytämään pysyvän motivaation ruokavaliomuutokseen ilman, että sinun tarvitsee sinnitellä itsekurin varassa. Opit suhtautumaan itseesi ystävällisemmin ja lempeämmin samalla, kun nautit ruoasta ilman syyllisyyden tunteita. Pääset myös paneutumaan tunnesyömisen syihin ja opit ehkäisemään sitä.

 • Terveellisten kesäherkkujen reseptejä grillaukseen ja välipaloihin (Arvo 49 €)

  Saat monipuolisia, uusia reseptejä, jotka soveltuvat niin arkiruoaksi kuin terveelliseen herkutteluunkin. Reseptien avulla saat uusia ideoita ruoanlaittoon ja opit terveellisen aterian kulmakivet.

 • Viikottaiset videoterkut valmentajalta (Arvo 49 €)

  Olen tehnyt sinulle joka viikolle videot, joissa paneudutaan sen viikon teemoihin. Videoiden avulla pureudutaan syvemmin valmennuksen aiheisiin aina syömisestä motivaatioon.

 • Vertaistuki valmennuksen Facebook-ryhmässä (Arvo 49 €)

  Kannustavassa Facebook-ryhmässä voit jakaa vaikkapa treenifiiliksiä tai omia reseptejä. Saat vertaistukea ja voit kysyä neuvoja ja vinkkejä muilta ryhmän jäseniltä tai valmentajilta. Jos et ole Facebookissa, se ei haittaa: ryhmän jäsenyys ei ole pakollista.

Jos ostaisit kaikki nämä osaset erikseen, arvo olisi yhteensä 761 €Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 761 euroa, vaan hinta on...

Tule mukaan jo tänään ja säästä 30 € hinnassa: toimi heti ja pääset muiden sinun kaltaistesi naisten joukkoon tavoittelemaan nautinnollista, hauskaa ja voimaannuttavaa kesää.

Koko valmennuksen hinta on nyt 99 euroa.

Normaalisti hinta on 129 €, joten kun ilmoittaudut mukaan nyt, säästät 30 euroa. Kampanjahinta ja ilmoittautuminen PÄÄTTYY TÄNÄÄN SUNNUNTAINA 30.6.

Kyllä, saat koko 6 viikon valmennuksen 99 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei siis ole 761 euroa vaan 99 €.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen valmennukseen tällä kampanjahinnalla, ja kaiken lisäksi 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole mitään riskiä lähteä mukaan. Valmennuksen on käynyt jo yli 600 tyytyväistä naista.

Valmennuksesta tulet maksamaan reilut 2 euroa päivässä. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen kahvikupin hinnalla...yli 3 kertaa halvempaa kuin lasillinen viiniä terassilla.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa terveellisempää, kiinteyttävämpää ja tasapainoisempaa elämää, joten paras hetki on juuri nyt!

Ilmoittautumisaikaa jäljellä vielä:

Hinta on 99 € koko valmennuksesta

Huom! Tule mukaan nyt ja säästä 30 € hinnassa. Ilmoittautuminen päättyy TÄNÄÄN sunnuntaina 30.6.

KYLLÄ, HALUAN OSALLISTUA VALMENNUKSEEN JA SÄÄSTÄÄ 30 € HINNASSA

Saat koko 6 viikon valmennuksen 99 euron hintaan ja säästät 30 € hinnassa. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Se tarkoittaa noin 2 euron päivähintaa. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, joten paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi läpi kesän ja syksyllä.

Kampanjahinta ja ilmoittautuminen valmennukseen PÄÄTTYY TÄNÄÄN SUNNUNTAINA 30.6. joten toimi nopeasti. Kun tulet mukaan nyt, säästät 30 € hinnassa.

 

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Työssäni hyvinvointivalmentajana autan naisia stressaamaan vähemmän ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä, ja nämä ovat tärkeitä teemoja myös kesällä, jolloin tarkoitus olisi nauttia elämästä, eikä murehtia omasta peilikuvasta. Mopon karkaaminen käsistä vaikkapa herkuttelun suhteen ei kuitenkaan ole hyvä ratkaisu, vaan se, että löydetään terveellisen elon ja hölläämisen tasapaino kuurin ja repsahduksen taktiikan tilalle.

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Ennen tälle alalle ryhtymistä jahtasin sitä oikeaa ruokavaliota, treenimetodia tai kikkailua, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla. Tiedät varmaan, miten tarina jatkui. Jaksoin innostua (ja stressata) uusista jutuista hetken ja palasin pian takaisin vanhoihin tapoihin. Vasta myöhemmin oivalsin, että todelliset muutokset tehdään yksitellen ja omaan elämään sopivaksi sovittaen.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Suosittelen Kevyempi kesä- valmennusta, koska sieltä saa hyvät eväät terveelliseen ja monipuoliseen ruokailuun, valmennusta henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

Tyytyväinen kurssilainen

Jos haluat tänä kesänä tuntea olosi kevyemmäksi, nauttia herkuista kohtuullisesti, treenata hauskasti ja olla hyvillä mielin vielä syksyn tullessakin, ilmoittaudu mukaan valmennukseen!

HUOM! Säästät tämän 6 viikon valmennuksen hinnassa 30 €, kun tulet mukaan tänään.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 99 €

Saat koko 6 viikon valmennuksen 99 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Se tarkoittaa noin 2 euron päivähintaa. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi kahvikupin hinnalla?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi heti syksyllä.

Kampanjahinta ja ilmoittautuminen valmennukseen PÄÄTTYY TÄNÄÄN, joten toimi nopeasti.

 

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Kevyempi kesä -valmennuksesta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconSopisikohan tämä kurssi myös reilusti ylipainoiselle entiselle jojolaihduttajalle? Lähinnä mietin treeniohjelmia. Sopiiko myös tosi huonokuntoiselle?

  Treeniohjelmat on siitä käteviä, että niitä voi varioida kuntotason mukaan. Pitää liikkeiden välillä vähän enemmän lepoa, tekee liikkeestä helpoimmat versiot jne.

  Tärkein anti tästä varmasti on se, että jojoajattelusta pääsee irti. Vaikket treenaisi ollenkaan valmennuksen aikana, niin syömiseen haetaan uutta näkökulmaa, jolla voitaisiin elää vaikka loppuelämä.

 • q-iconMinua alkoi kiinnostamaan mm. millaista ruokavaliota noudatetaan? Olen ollut kerran hypermegadieetillä ja siinä syötiin aivan tolkuttomia määriä maitorahkaa ja todella vähän hiilihydraatteja. Dieetin jälkeen sitten repsahdin taas syömään herkkuja. Motivaatio on nyt hyvinkin kohdallaan muuttamaan elämäntapoja paremmaksi. Salilla käyn säännöllisesti ryhmäliikuntatunneilla, mutta paino ei vaan tipu.. pystyisinköhän minä sinun valmennukseesi?

  Tämä valmennus tulee olemaan ihan erityylinen kuin hypermegadieetti. Opit soveltamaan ohjeita omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivaksi, enkä todellakaan pakota syömään rahkaa. En itsekään tykkää rahkasta enkä siis syö sitä. Yksinkertaista.

 • q-iconPitääkö valmennuksessa jättää jotain ruokia pois? Esim leipä, herkut yms?

  Ei kielletä mitään ruokia. Sen sijaan opetellaan taitoja, joilla herkkuja ei tekisi niin paljon mieli ja toisaalta opetellaan hyväksymään/sietämään herkkuhimoja, niin etteivät ne niin hallitsisi valintoja. Mutta tullaan kyllä myös herkuttelemaan, ihan perinteisia herkkuja hyvällä omatunnolla kohtuudella, mutta myös terveellisempiä ja keveämpiä herkkureseptejä on tiedossa. 

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä? Eli lähinnä tässä tarkoitan kysyä, mitä se vaatii itseltä kun lähtee mukaan?

  Tämä on kevyt valmennus, josta voit napsia helppoja vinkkejä kesäarkeen. Tulossa on reseptejä, hauskoja ja tehokkaita treenejä pihalle ja kotiin tai mökille, vinkkejä hyvään uneen valoisana vuodenaikana, näkökulmia alkoholin kulutukseen yhdistettynä kiinteytymistavoitteisiin sekä asenneviilausta kehtaamiseen ja itsemyötätuntoon.

  Vinkkejä voit soveltaa sen verran kuin omaan kesääsi sopii. Pääideana on välttää kesäisen hedonismin suurimmat sudenkuopat, jotka johtavat lihomiseen, ja lisätä hauskaa ja rentoa liikettä ja syömistä kesään.

 • q-iconVoiko valmennukseen osallistua, vaikkei kuulu Facebookiin?

  Voi kyllä. Kaikki materiaalit tulevat erikseen valmennussivustolle, jossa voit käydä tsekkaamassa ne omaan tahtiisi. Muistutan uusista julkaisuista myös sähköpostilla. Facebookissa toki on yhteisö, paikka kysymyksille ja vastauksille sekä fiilistelylle, joten jotain toki menettää, jos ei kuulu Facebookiin.

  Monet ovat kuitenkin osallistuneet kursseille ilman Facebookiakin, joten kyllä sekin vaihtoehto toimii. Osa taas tekee väliaikaiset ja melko anonyymit tunnukset ihan vain valmennuksen ajaksi. Päätös on sinun.

Kolahtiko? Hienoa! Lähde mukaan, niin ehdit hyvin jo osallistuneiden joukkoon ja pääset osaksi kannustavaa ryhmäämme.

HUOM! Tule mukaan tänään ja säästä 30 € hinnassa. Ilmoittautuminen päättyy TÄNÄÄN sunnuntaina 30.6. joten vielä ehdit mukaan.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN JO OSALLISTUNEIDEN JOUKKOON!

Saat koko 6 viikon valmennuksen 99 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Kun tulet mukaan nyt, säästät 30 € hinnassa – kampanja umpeutuu TÄNÄÄN sunnuntaina 30.6.

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, joten paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi kesällä mutta myös erityisesti syksyllä, kun sinun ei tarvitse "palata ruotuun".

 

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Ilmoittautumisaikaa jäljellä vielä:

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksesi chat-viestinä. Paina vain oikeassa laidassa olevaa sinistä nappia.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään Kevyempi kesä -valmennuksessa!

© 2019 - Maikki Marjaniemi Valmennukset Oy - Tietosuojakäytäntö