HUOM! Saat tämän naisille suunnitellun valmennuksen 40 € alennuksella tämän sivun kautta.

Kevyempi kesä

Haluatko tänä kesänä kehdata nauttia, syödä hyvin, liikkua hauskalla tavalla ja ennen kaikkea voida hyvin?

 • Yli 150 naista jo mukana.
 • Lähde mukaan tänään ja aloita valmennus heti.
 • Valmennus alkaa jo 2.7., joten lähde mukaan jo nyt!

Lue tämä sivu loppuun, jos olet kyllästynyt potemaan syyllisyyttä nautinnosta, olemisesta ja löhöämisestä ja sitten syksyllä taas aloittamaan "uuden elämän". Olisiko tänä kesänä viimein aika kehdata nauttia kesästä niin kuin itse haluat, lihomatta?

Moikka! Olen Maikki: hyvinvointi- ja ravintovalmentaja. Työssäni autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Oletko sinäkin kyllästynyt siihen, että “uusi elämä” alkaa aina syksyllä kesäloman jälkeen?

Ymmärrän ilmiön hyvin, sillä lomalla on ihanaa rentoutua ja löysätä pipoa kovan työrupeaman jälkeen. Harmillisesti se vain usein tarkoittaa sitä, että terveelliset elämäntavat jätetään vaivihkaa hyllylle odottamaan seuraavaa syksyä.

On fiksumpikin tapa: Kevyempi kesä -valmennus!

Kevyempi kesä -valmennus on hyväntuulinen kuusiviikkoinen, jonka aikana saat helppoja vinkkejä terveelliseen kesäherkutteluun ja grillaamiseen, hauskaan ja tehokkaaseen liikkumiseen ja lisää kehtaamista elää kesäsi ja elämäsi, kuten itse haluat.

Huomaat, että terveelliset elämäntavat voi ujuttaa kesään – ja silti nauttia siitä täysillä. Ei pakottamista tai itsensä rääkkäämistä.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Kevyempi kesä -valmennus on juuri sinulle suunniteltu:

 • Haluat välttää kesäkilojen kertymisen
 • Haluat ylläpitää tai parantaa kuntoasi treenaten salilla, kotona tai pihalla
 • Haluat omaksua rennon ja morkkiksettoman tavan herkutella
 • Haluat käyttää alkoholia fiksummin ja minimoida sen aiheuttaman lihomisen
 • Haluat oppia grillaamaan herkullisesti ja terveellisesti – makkaroita unohtamatta
 • Haluat kehdata pukea päälle uikkarit ja mennä rannalle nauttimaan auringosta – et häpeilemään omia muotojasi
 • Haluat löytää tasapainon terveellisen elämän ja lomasta nauttimisen välille: molempi parempi!
 • Haluat palata kesämoodista levänneenä ja elinvoimaisena

Haluan valmennukseen mukaan vain sellaisia henkilöitä, jotka tahtovat tosissaan poistaa nämä ongelmat elämästään ja viettää kesän rennosti sellaisella elämäntyylillä, joka antaa energiaa, terveyttä, itsevarmuutta, voimaa ja kiinteän vartalon.

Kevyempi kesä -valmennuksessa nautitaan kesästä, syödään herkullista ruokaa, liikutaan hauskalla tavalla ja ennen kaikkea voidaan hyvin.

Mitä jos tänä kesänä lomakiloja ei tulisikaan, vaan olisit päin vastoin syksyllä jopa paremmassa kunnossa kuin lomalle lähtiessäsi?

Mustavalkoinen ON/OFF-ajattelu terveellisten elämäntapojen suhteen on pitkällä aikavälillä hyvin kuluttavaa, eikä se ikinä tuo pysyviä tuloksia. Monet asiakkaani ovat kertoneet, että löydettyään kurssieni avulla joustavan syömisen ja itsemyötätuntoisen asenteen jojoilu on loppunut. Jos aiemmin lomamatkalla housut alkoivat kiristää, nykyään paino pysyy samana ja lomasta itse asiassa nauttii enemmän.

Tässä valmennuksessa opit sekä nauttimaan että ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi, ilman että syksyllä tarvitsee tuntea syyllisyyttä itsensä laiminlyönnistä.

"Kesähaaste meni yllättävän nopeasti. Vaikka kesällä on tullut herkuteltuakin niin paino on laskenut, sillä pääosin menty paremmilla valinnoilla kuin ennen. Herkutellakin voi terveellisesti."

Nainen, 34 v.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana...

 • Lihaskuntotreenit kotiin ja salille sekä hauskoja treenejä pihalle, rannalle, puistoon, takapihalle, lenkkipolun varteen...
 • Ohjeet, joilla voit muokata nykyisestä ruokavaliostasi terveellisemmän ja kiinteyttävämmän
 • Terveellisempiä reseptejä kesäherkkuihin ja grillaamiseen
 • Mentaalitehtäviä, joiden avulla opit tekemään fiksumpia ja kauaskantoisempia päivittäisiä päätöksiä: herkut eivät kontrolloi sinua, vaan olet itse valintojesi herra
 • Pääsyn valmennuksen Facebook-ryhmään, jossa saat muista valmennuksessa olevista naisista sekä juttuseuraa että vertaistukea
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajalle: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että valmennus tuntuu omaltasi, etkä haaskaa aikaasi.
 • Opetan sinulle sellaista asennetta, että kehtaat olla oma itsesi peittelemättä ja häpeilemättä – elämä on nyt, joten on aika nauttia siitä!
 • Lopputuloksena saat nautinnollisen, hauskan ja opettavaisen kuusiviikkoisen ryhmän kanssa ja tyytyväisyydentunteen, kun syksyllä ei tarvitse aloittaa "uutta elämää", vaan kroppa tuntuu hyvältä myös lomien jälkeen.

Saat heti osallistumisesi jälkeen henkilökohtaiset tunnukset sähköpostiisi ja itse valmennus alkaa 2.7.

Saat joka viikko sähköpostilla viestin, jossa kerrotaan sen viikon materiaaleista. Haaste on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi saat vertais- ja juttutukea valmennuksen Facebook-ryhmästä.

Hyvinvoinnista kiinnostuneena varmasti olet huomannut, että tieto ilman tekemistä ei johda mihinkään. Toisaalta nykyään on niin paljon ristiriitaista tietoa tarjolla terveellisistä tavoista, että on hankala ottaa selvää, mikä oikeasti toimii.

Tässä valmennuksessa kerron sinulle, mihin panostaa kesällä ja mihin ei kannata haaskata aikaa ja turhautua. Sinun tarvitsee vain luottaa prosessiin ja ottaa vinkeistä vaari. Saat kaiken onnistumiseesi tarvittavan tuen sekä videoilla minulta että ryhmäläisiltä Facebook-foorumilta.

Suosittelen [valmennusta] ehdottomasti!

Nainen, 48 v.

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100% tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja viime kesän valmennuksessa olleilta asiakkailtani – ja syy siihen, miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle...

"Suosittelen kelle tahansa, joka vähänkin epäilee, että saattaisi palata loman jälkeen töihin jotenkin itseensä pettyneenä."

Nainen, 38 v.

"Olen kokeillut useita valmennuksia aiemmin ja [tämä] kesähaaste on ollut toimivin. Mentaalipuolen jutut ovat avanneet silmiä ihan erikantilta kuin aiemmin! Myös oma kehonkuva on muuttunut valmennuksen aikana. Ensimmäinen valmennus, joka sopii ihan jokaiselle."

Jenna, 28 v.

"[Valmennus oli] kannustava ja helppo tapa pitää itsestä huolta ja opetella terveellisempää elämäntapaa."

"Kesähaaste oli kiva kesäkaveri! Ei houkutellut terassille tai grillille, vaan auttoi pitämään ateriarytmin ja liikunnan luonnollisena osana kesää, kuitenkin ilman sitä kuuluisaa kireää pipoa. Suosittelen!"

Nainen, 40 v.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Montako kesää ja lomaa olet viettänyt epäterveellisesti ja syksyllä lisäkiloja laihdutellen? Mitäpä jos opettelisit samaan aikaan nauttimaan kesästä että elämään terveellisesti, ja oppisit rentouttamaan sisäistä piiskuriasi ja kohtelisit itseäsi yhtä lempeästi kuin läheisiäsi.

Aloittaisit sopivan tasapainoisen elämän, johon mahtuu herkuttelu, terveellinen syöminen, itsesi hyväksyminen, kiinteytyminen ja rauha omien elämäntapojen suhteen. Mahaa ei tarvitsisi imeä sisään ja tuntisit itsesi itsevarmaksi ja vahvaksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin; olisit hankkinut sellaiset taidot, että timmin kunnon ylläpitäminen ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen olisi aivan normaalia.

Eräs asiakkaani arveli, että on vuosien aikana käyttänyt tuhansia euroja siihen, että pääsisi pysyvästi hyvään kuntoon, olisi tyytyväinen itseensä, itsevarmempi ja osaisi vaivattomasti ylläpitää tällaista tilaa.

Mitäpä jos nyt lopettaisit lomalihomisen ja syksydieettaamisen kierteen? Dieetistä toiseen jojoilu vuosien ajan on eurojen, elämänilon ja terveyden hukkaan heittämistä. Niiden aiheuttamat aineenvaihdunnan vauriot vievät vielä enemmän aikaa, rahaa ja vaivannäköä, kun korjailet niitä lääkärien ja valmentajien kanssa. Tähän valmennukseen osallistumalla vältät pikadieettien haitat.

Valmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä teen sen eteen. Arvo muodostuu myös siitä ajasta, minkä säästän sinulta. Minä olen tehnyt virheitä ja ottanut asioista selvää, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä niin paljon.

Olen käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja ja useita vuosia aikaani, jotta sinä voisit saada samat tulokset nopeammin ja helpommin.

Konkreettisesti tässä valmennuksessa sinä saat seuraavia asioita:

 • Lihaskuntotreenit kotiin ja salille sekä 6 erilaista, hauskaa treeniä pihalle (Arvo 197 €)
 • Ravinto-ohjaus (Arvo 197 €)
 • Painonhallinnassa ja hyvinvoinnissa auttavia mentaalitehtäviä (Arvo 220 €)
 • Terveellisten kesäherkkujen reseptejä grillaukseen ja välipaloihin (Arvo 49 €)
 • Viikottaiset videoterkut valmentajalta (Arvo 49 €)
 • Vertaistuki valmennuksen Facebook-ryhmässä (Arvo 49 €)

Jos ostaisit kaikki nämä osaset erikseen, arvo olisi yhteensä 761 €Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 761 euroa, vaan hinta on...

Aloita valmennus jo tänään ja säästä 40 € hinnassa, joten toimi heti ja pääset muiden sinun kaltaistesi naisten joukkoon tavoittelemaan nautinnollista, hauskaa ja voimaannuttavaa kesää.

Koko valmennuksen hinta on nyt 89 euroa.

Normaalisti hinta on 129 €, joten kun ilmoittaudut mukaan nyt, säästät 40 euroa.

Kyllä, saat koko 6 viikon valmennuksen 89 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei siis ole 761 euroa vaan 89 €.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen valmennukseen tällä kampanjahinnalla, ja kaiken lisäksi 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole mitään riskiä lähteä mukaan.

Huom! Tämä valmennus alkaa heti, kun olet ilmoittautunut mukaan.

Valmennuksesta tulet maksamaan 2 euroa päivässä. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen tällä hinnalla...yli 3 kertaa halvempaa kuin lasillinen viiniä terassilla.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa terveellisempää, kiinteyttävämpää ja tasapainoisempaa elämää, joten paras hetki on juuri nyt!

Hinta on 89 € koko valmennuksesta

Huom! Aloita valmennus jo tänään ja säästä 40 € hinnassa.

KYLLÄ, HALUAN OSALLISTUA VALMENNUKSEEN JA ALOITTAA MAANANTAINA

Saat koko 6 viikon valmennuksen 89 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Se tarkoittaa 2 euron päivähintaa. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, joten paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi läpi kesän ja syksyllä.

Voit maksaa kurssin verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Lisäksi Smartum Saldo-maksutapa ja Sportti Passi käyvät.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Työssäni hyvinvointivalmentajana autan naisia stressaamaan vähemmän ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä, ja nämä ovat tärkeitä teemoja myös kesällä, jolloin tarkoitus olisi nauttia elämästä, eikä murehtia omasta peilikuvasta. Mopon karkaaminen käsistä vaikkapa herkuttelun suhteen ei kuitenkaan ole hyvä ratkaisu, vaan se, että löydetään terveellisen elon ja hölläämisen tasapaino kuurin ja repsahduksen taktiikan tilalle.

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Ennen tälle alalle ryhtymistä jahtasin sitä oikeaa ruokavaliota, treenimetodia tai kikkailua, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla. Tiedät varmaan, miten tarina jatkui. Jaksoin innostua (ja stressata) uusista jutuista hetken ja palasin pian takaisin vanhoihin tapoihin. Vasta myöhemmin oivalsin, että todelliset muutokset tehdään yksitellen ja omaan elämään sopivaksi sovittaen.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Jos haluat tänä kesänä tuntea olosi kevyemmäksi, nauttia herkuista kohtuullisesti, treenata hauskasti ja olla hyvillä mielin vielä syksyn tullessakin, ilmoittaudu mukaan valmennukseen!

HUOM! Pääset aloittamaan tämän 6 viikon valmennuksen heti, kun olet ilmoittautunut mukaan. 

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 89 €

Saat koko 6 viikon valmennuksen 89 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Se tarkoittaa 2 euron päivähintaa. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi heti syksyllä.

Voit maksaa kurssin verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Lisäksi Smartum Saldo-maksutapa ja Sportti Passi käyvät.

Olen saanut paljon kysymyksiä Kevyempi kesä -valmennuksesta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconSopisikohan tämä kurssi myös reilusti ylipainoiselle entiselle jojolaihduttajalle? Lähinnä mietin treeniohjelmia. Sopiiko myös tosi huonokuntoiselle?

  Treeniohjelmat on siitä käteviä, että niitä voi varioida kuntotason mukaan. Pitää liikkeiden välillä vähän enemmän lepoa, tekee liikkeestä helpoimmat versiot jne.

  Tärkein anti tästä varmasti on se, että jojoajattelusta pääsee irti. Vaikket treenaisi ollenkaan valmennuksen aikana, niin syömiseen haetaan uutta näkökulmaa, jolla voitaisiin elää vaikka loppuelämä.

 • q-iconMinua alkoi kiinnostamaan mm. millaista ruokavaliota noudatetaan? Olen ollut kerran hypermegadieetillä ja siinä syötiin aivan tolkuttomia määriä maitorahkaa ja todella vähän hiilihydraatteja. Dieetin jälkeen sitten repsahdin taas syömään herkkuja. Motivaatio on nyt hyvinkin kohdallaan muuttamaan elämäntapoja paremmaksi. Salilla käyn säännöllisesti ryhmäliikuntatunneilla, mutta paino ei vaan tipu.. pystyisinköhän minä sinun valmennukseesi?

  Tämä valmennus tulee olemaan ihan erityylinen kuin hypermegadieetti. Opit soveltamaan ohjeita omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivaksi, enkä todellakaan pakota syömään rahkaa. En itsekään tykkää rahkasta enkä siis syö sitä. Yksinkertaista.

 • q-iconPitääkö valmennuksessa jättää jotain ruokia pois? Esim leipä, herkut yms?

  Ei kielletä mitään ruokia. Sen sijaan opetellaan taitoja, joilla herkkuja ei tekisi niin paljon mieli ja toisaalta opetellaan hyväksymään/sietämään herkkuhimoja, niin etteivät ne niin hallitsisi valintoja. Mutta tullaan kyllä myös herkuttelemaan, ihan perinteisia herkkuja hyvällä omatunnolla kohtuudella, mutta myös terveellisempiä ja keveämpiä herkkureseptejä on tiedossa. 

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä? Eli lähinnä tässä tarkoitan kysyä, mitä se vaatii itseltä kun lähtee mukaan?

  Tämä on kevyt valmennus, josta voit napsia helppoja vinkkejä kesäarkeen. Tulossa on reseptejä, hauskoja ja tehokkaita treenejä pihalle ja kotiin tai mökille, vinkkejä hyvään uneen valoisana vuodenaikana, näkökulmia alkoholin kulutukseen yhdistettynä kiinteytymistavoitteisiin sekä asenneviilausta kehtaamiseen ja itsemyötätuntoon.

  Vinkkejä voit soveltaa sen verran kuin omaan kesääsi sopii. Pääideana on välttää kesäisen hedonismin suurimmat sudenkuopat, jotka johtavat lihomiseen, ja lisätä hauskaa ja rentoa liikettä ja syömistä kesään.

 • q-iconVoiko valmennukseen osallistua, vaikkei kuulu Facebookiin?

  Voi kyllä. Kaikki materiaalit tulevat erikseen valmennussivustolle, jossa voit käydä tsekkaamassa ne omaan tahtiisi. Muistutan uusista julkaisuista myös sähköpostilla. Facebookissa toki on yhteisö, paikka kysymyksille ja vastauksille sekä fiilistelylle, joten jotain toki menettää, jos ei kuulu Facebookiin.

  Monet ovat kuitenkin osallistuneet kursseille ilman Facebookiakin, joten kyllä sekin vaihtoehto toimii. Osa taas tekee väliaikaiset ja melko anonyymit tunnukset ihan vain valmennuksen ajaksi. Päätös on sinun.

Kolahtiko? Hienoa! Lähde mukaan, niin ehdit hyvin jo osallistuneiden joukkoon ja pääset osaksi kannustavaa ryhmäämme.

HUOM! Aloita valmennus tänään ja säästä 40 € hinnassa.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN JO OSALLISTUNEIDEN JOUKKOON!

Saat koko 6 viikon valmennuksen 89 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Se tarkoittaa 2 euron päivähintaa. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, joten paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi kesällä mutta myös erityisesti syksyllä, kun sinun ei tarvitse "palata ruotuun".

Voit maksaa kurssin verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla. Lisäksi Smartum Saldo-maksutapa ja Sportti Passi käyvät.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksesi chat-viestinä. Paina vain oikeassa laidassa olevaa sinistä nappia.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään Kevyempi kesä -valmennuksessa!

"Kun jutskat toimii tasapainossa, elämä on hauskaa ja herkuttelu nautinnollista!" 

Maikki

© 2018 - Maikki Marjaniemi Valmennukset Oy - Tietosuojakäytäntö