Maikin kursseilla on käynyt jo yli 80 000 naista. Tutustu valmennusten ruokafilosofiaan ja lataa nämä ilmaiset reseptit tänään. 

Haluatko kiinteytyä ruokavalion avulla, mutta syödä silti maistuvaa ruokaa?


Terveellinen, kiinteyttävä syöminen aiheuttaa monelle naiselle päänvaivaa: kaikki tietävät, että niin pitäisi tehdä, mutta usein oma käsitys terveellisestä arkiruoasta rajoittuu muutamiin tuttuihin ruokalajeihin, eikä ihan tiedetä, mitä niiden lisäksi voisi syödä.

Monesti paras tapa tehdä ravitsevasta ja kiinteyttävästä syömisestä pysyvä osa omaa elämää on suhtautua siihen innostuneesti ja uteliaasti. Yksi hyvä tapa tehdä näin on tutustua uudenlaisiin tapoihin syödä terveellistä ruokaa, kokeilla uusia raaka-aineita ja oivaltaa uusia tapoja yhdistellä tuttuja ruoka-aineita keskenään. Tututkin ruoka-aineet tuntuvat yllättävän uusilta ja jännittäviltä, kun niitä valmistaa tai yhdistelee uusilla tavoilla.

Siksi halusin jakaa muutaman ilmaisen reseptin: jotta voisit nähdä, että kiinteyttävä, ravitseva syöminen voi olla mielenkiintoista, luovaa, hauskaa ja monipuolista, eikä terveellisen ruoan ja hyvänmakuisen ruoan tarvitse tarkoittaa eri asioita.

Jos sinä haluat kokeilla uusia ruokia ja laajentaa käsitystäsi kiinteyttävästä syömisestä, voit ladata nämä reseptit.

Saat viisi keskenään hyvin erilaista maukasta reseptiä, joiden avulla oivallat, että ravitseva syöminen voi olla myös hauskaa.

Olet todennäköisesti kironnut kanasalaatit ja ananas-maitorahkayhdistelmät jo moneen otteeseen. Olisko aika tutustua myös muihin ravitseviin ruokiin?

Paina nappia ja lähetän reseptit sähköpostiisi heti.

PS. Nämä reseptit ovat ilmaisia, eivätkä sido sinua mihinkään. Pääset näkemään, että kiinteyttävä ja ravitseva ruokailu voi olla myös mielenkiintoista ja maukasta, ei vain askeettista dieettiruokaa.

PPS. Moni miettii, miten jotain tällaista voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa. Minulla on myös maksullisia laajempia kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät näistä resepteistä, voi olla että haluat joskus liittyä maksullisellekin kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua näiden reseptien avulla.

PPPS. Huom! Saat reseptit heti sähköpostiisi.

 

Nautinnollisia ruokailuhetkiä!

Terveisin
Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja