HUOM! Saat tämän naisille suunnitellun e-reseptikirjan 32 % alennuksella, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta.

 

Kiinteydy kotiruoalla – helpot ja herkulliset reseptit arkeen

Haluatko vähentää ruoanlaittoon liittyvää päänvaivaa, mutta syödä silti terveellistä, herkullista ruokaa ja saada näkyviä tuloksia?

Lue tämä sivu loppuun, jos tavoitteenasi on kiinteytyä ruokavalion avulla, muttet halua syödä mautonta ja hajutonta ruokaa tai käyttää ruoanlaittoon loputtomasti aikaa ja vaivaa.

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja ravintovalmentaja.

Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on kiinteytyä ruokavalion avulla, vähentää ruoanlaittoon kuluvaa päänvaivaa ja syödä silti herkullisesti, voit tilata tämän e-reseptikirjan.

Tämä e-reseptikirja on sinulle paras valinta, jos haluat käyttää ruoanlaittoon mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa, mutta syödä silti herkullisesti ja saada tuloksia.

Saat 40 erilaista reseptiä, jotta voit syödä monipuolisesti ja kokeilla myös uusia makuja ja ruoka-aineita. E-kirjaan kuuluu myös helposti omaksuttavaa tietoa hyvästä ravinnosta ja ohjeet reseptien soveltamiseen, joten opit myös koostaamaan kiinteyttäviä ja terveellisiä aterioita muuten kuin tämän kirjan reseptien avulla.

Tämä e-kirja ei jää käyttämättä, vaan värikkäät, innostavat kuvat ja yksinkertaiset, helpot ohjeet houkuttelevat sinut päivä toisensa jälkeen laittamaan herkullista, terveellistä ruokaa itsellesi tai koko perheelle.

Saat Kiinteydy kotiruoalla -e-kirjan nyt 6 euron alennuksella, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä e-kirja on suunniteltu juuri sinulle:

 • Olet kyllästynyt syömään askeettista laihdutusruokaa, ja haluat herkullisia reseptejä, joiden avulla kuitenkin kiinteydyt.
 • Haluat, että ruoanlaitto on nopeaa ja yksinkertaista, eikä vaadi loputtomasti aikaa ja vaivaa.
 • Olet kyllästynyt valitsemaan terveellisen ruoan ja herkullisen ruoan väliltä, ja haluat yhdistää nämä kaksi.
 • Haluat, että syöminen on miellyttävää, mutta samalla kiinteyttävää.

E-kirjassa on liha-, kala-, kasvis- ja vegaanisia vaihtoehtoja, joten löydät varmasti sinulle maistuvimmat ruoat, ja pääset samalla kokeilemaan uutta – matalalla kynnyksellä. Reseptit on jaettu lounas- ja päivällisresepteihin sekä aamu-/väli- ja iltapalaresepteihin, joten päivän jokaiselle aterialle löytyy inspiraatiota ja vaihtoehtoja.

E-kirjan resepteillä kokkaat helposti myös koko perheelle: reseptit on mitoitettu yhden naisen aterioiksi, joten voit helposti kertoa määrät niin monella kuin on ruokailijoita. Samalla ajatuksella voit myös tehdä isompia satseja kerralla, mikä vähentää hurjasti ruoanlaittoon kuluvaa aikaa.

Saat kaiken tämän e-reseptikirjasta:

 • Yhteensä 40 herkullista, kiinteyttävää ja terveellistä reseptiä, jotka valmistuvat nopeasti ja helposti.
 • Helposti omaksuttavaa tietoa hyvästä ravinnosta ja yksinkertaiset ohjeet kiinteyttävään syömiseen.
 • Vinkit, joiden avulla sovellat reseptejä omien makumieltymystesi (tai vaikka jääkaapin kulloisen sisällön) mukaiseksi.
 • 50 sivua värikkäitä kuvia, kauniita annoksia ja miellyttävää katsottavaa.
 • Mahdollisuuden kokeilla uudenlaisia ruokalajeja ja ruoka-aineita matalalla kynnyksellä.

Huomaathan, että e-kirja on sähköisessä muodossa, eli se ei tule sinulle fyysisenä kirjana, vaan on selattavissa tietokoneella tai mobiililla. Näin säästämme luontoa, ja kirja kulkee aina mukanasi. Jos haluat, voit kuitenkin tulostaa e-kirjan tai osan siitä.

Näihin tilanteisiin tämä e-kirja on oiva ratkaisu:

 • Tavoitteenasi on kiinteytyä ja tuntea olosi kevyeksi ja energiseksi.
 • Haluat sekä tuntea olosi terveeksi että hehkua hyvää oloa ulospäin.
 • Kaipaat herkullisia, terveellisiä reseptejä, jotka tekevät arjen ruoanlaitostasi helpompaa.
 • Et yksinkertaisesti ehdi olla hellan ääressä puolta päivää, vaan ruoanvalmistuksen täytyy olla nopeaa.
 • Kaipaat inspiraatiota ruoanlaittoon ja haluat löytää uusia tapoja yhdistellä eri ruoka-aineita terveellisiksi aterioiksi.
 • Haluat eroon turvotuksesta ruokavalion avulla.
 • Haluat ennaltaehkäistä sairauksia ja välttää ylipainoa ruokavalion avulla.
 • Tahdot lisää aikaa ja jaksamista arkeen.

E-kirjasta löydät monipuolisesti erilaisia reseptejä, joista voit valita kulloisenkin fiiliksen mukaan.

Tästä sinä maksat e-kirjan tilatessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Kun ruoanlaitto on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista ja tukku herkullisia reseptejä aina saatavilla, aikaa ja energiaa vapautuu niihin asioihin, joita oikeasti haluat tehdä ja jotka edustavat sinun tärkeimpiä arvojasi. Terveellinen, monipuolinen ja säännöllinen syöminen auttavat myös jaksamaan arjessa ja pysymään terveenä. Jos ei ole aikaa tai jaksamista syödä ravitsevasti, ei välttämättä edes tule muistaneeksi, kuinka hyvä ja energinen olo tulee, kun syö fiksusti.

Jatkuva syömisestä stressaaminen on ajan hukkaa ja turhaa kuormitusta: kun sinulla on selkeästi tiedossa, miten syöt kiinteyttävästi ja terveellisesti ja sinulla on runsaasti erilaisia reseptejä, joita käyttää ja joista ammentaa inspiraatiota myös muihin aterioihin, säästät itsesi paljolta.

E-kirjan arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta.

Konkreettisesti e-kirja sisältää seuraavia asioita:

 • 40 helppoa, herkullista ja terveellistä reseptiä (Arvo 40 €)

  Saat yhteensä 40 helppoa, nopeaa ja herkullista reseptiä, joiden avulla kiinteydyt ja pysyt terveenä. Reseptit on jaettu lounas- ja päivällisruokiin sekä aamu-, väli- ja iltapaloihin, joten jokaiselle aterialle löytyy ideoita. Kirjassa on sekä liha- että kasvisruokia, joten jokaiselle löytyy jotain, ja pääset myös kokeilemaan uusia ruokalajeja matalalla kynnyksellä.

 • Tietoa hyvästä ravinnosta ja ohjeet reseptien soveltamiseen (Arvo 10 €)

  Kerron sinulle, miten tämän e-kirjan reseptit on koostettu ja miksi, jotta voit koostaa terveellisiä ja kiinteyttäviä aterioita myös muuten kuin kirjan reseptejä käyttäen. Annan sinulle myös ohjeet kirjan reseptien soveltamiseen, jotta voit muokata niitä juuri omien makumieltymystesi (tai vaikka jääkaapin sisällön) mukaan.

 • 25 aukeamallista kauniita, värikkäitä kuvia (Arvo 10 €)

  Tämä e-kirja ei ole vain mustaa valkoisella, vaan siinä on panostettu kauneuteen, sillä ruoanlaiton, syömisen ja elämän kuuluu olla myös nautinnollista. Kirjassa on kuvat jokaisesta annoksesta, jotta innostuisit kokeilemaan niitä ja saisit ideoita myös tarjoiluun.

Näiden arvo olisi yhteensä 60 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä e-kirjasta 60 euroa, vaan hinta on…

Säästät hinnassa 6 euroa, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta, joten toimi heti, jos haluat tehdä ravinnon avulla kiinteytymisestä itsellesi nautinnollista.

 

E-kirjan hinta on 18,90 euroa. 

Jeps, saat tämän e-reseptikirjan alle 19 euron hintaan. Tämä on kertamaksu. Hinta ei ole siis 60, vaan 18,90 euroa.

HUOM! Säästät hinnassa 6 euroa, kun tilaat e-kirjan tämän kampanjasivun kautta.

Pääset nyt laittamaan ruokaa tällä ammattilaisten kokoamalla e-reseptikirjalla ja innostumaan terveellisestä, nautinnollisesta syömisestä.

E-kirjasta tulet maksamaan vain 18,90 € eli 0,47 € per resepti. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi?

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa terveellisempää syömistä, mutta paras hetki on juuri nyt!

Jos haluat voida hyvin ja tuntea olosi energiseksi ja kevyeksi, tilaa Kiinteydy kotiruoalla -e-reseptikirja ja onnistutaan yhdessä nyt!

Säästät 32 % hinnassa tilaamalla tämän kampanjasivun kautta, joten tee päätös, joka helpottaa arkeasi nyt.

 

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

Olen saanut paljon kysymyksiä Kiinteydy kotiruoalla -e-kirjasta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 
 • q-iconOvatko nämä reseptit varmasti nopeita ja helppoja?

  Kyllä, jokainen resepti valmistuu nopeasti ja valmistuvaiheet on karsittu minimiin. Ohjeet ovat todella yksinkertaisia eivätkä vaadi taitoa ruoanlaitossa, joten aterioiden teko onnistuu kaikilta.

 • q-iconSaanko kirjan itselleni postissa?

  Saat kirjan käyttöösi vain e-kirjana, se ei siis tule fyysisenä kirjana sinulle. Halutessasi voit kuitenkin tulostaa koko kirjan itsellesi tai haluamiasi osia siitä. E-kirja mahdollistaa myös sen, että reseptit kulkevat mukanasi kätevästi, minne ikinä menetkin.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa e-kirja nyt, niin pääset heti kokkaamaan herkullista ruokaa ja näkemään, että terveellinen, kiinteyttävä ruoka voi olla myös nautinnollista.

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

 

Koko e-kirjan hinta on 18,90 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Huom! Kun tilaat tämän kampanjasivun kautta, säästät 32 % euroa hinnassa, joten toimi tänään.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain tästä e-reseptikirjasta, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti tartut tähän tilaisuuteen!