Hienoa, olet mukana!

Tervetuloa mukaan ilmaiseen ruokavalioon!

Ruokavalio toimii seuraavasti:

1. Saat ensimmäisen viestin sähköpostiisi minulta (maikki@maikkimarjaniemi.fi) ihan kohta, joten käy tarkistamassa, että se tulee perille. Joskus se saattaa eksyä roskapostiin tai (Gmailissa) mainoslaatikkoon.

HUOM! Varmista, että saat sähköpostit myös jatkossa ja lisää osoitteeni hyväksyttyjen sähköpostien listalle.

Gmail: Lisää yhteystieto osoitekirjaan
Suomi24.fi: Lisää yhteystieto osoitekirjaan
Hotmail: Lisää osoite turvallisiin lähettäjiin

Tällä tavalla varmistat, että saat ruokavalion jokaisen sähköpostin eikä sähköpostiohjelmasi vahingossa suodata viestejä sinulta.

2. Saat jatkossa kaksi viestiä viikossa sähköpostiisi. Viestissä on aina linkki sivulle, jolta löydät ruokavalion materiaalit.

3. Ja kyllä, ruokavalio on täysin ilmainen.

4. Jos viestiä ei kuulu, kannattaa hakea sähköpostista “ilmainen ruokavalio”, sillä viestit ovat voineet mennä muihin kansioihin tai ehkä viestit löytyvät jo aiemmalta osallistumiskerralta.

Jos viestiä ei kuitenkaan löydy, lähetä sähköpostia asiakaspalveluun osoitteeseen info@maikkimarjaniemi.fi ja laita viestikenttään “Ilmainen ruokavalio rasvanpolttoon: en saa viestejäsi”. Siten tiedämme heti mistä on kyse. Kiitos!

5. Jos haluat keskeyttää ruokavalion, paina minkä tahansa saamasi sähköpostin lopusta “unsubscribe” tai “klikkaa tästä poistuaksesi listalta”-nappia. Sillä tavalla tiedän olla laittamatta sähköpostiisi ilmoituksia ruokavalion etenemisestä.

Mukavia kokkailuhetkiä!

Terveisin

Maikki