Hienoa, olet mukana!

Tervetuloa mukaan ilmaiseen treenihaasteeseen!

Treenihaaste toimii seuraavasti:

1. Saat ensimmäisen viestin sähköpostiisi minulta (maikki@maikkimarjaniemi.fi) ihan kohta, joten käy tarkistamassa, että se tulee perille. Joskus se saattaa eksyä roskapostiin tai (Gmailissa) mainoslaatikkoon.

HUOM! Varmista, että saat sähköpostit myös jatkossa ja lisää osoitteeni hyväksyttyjen sähköpostien listalle.

Gmail: Lisää yhteystieto osoitekirjaan
Suomi24.fi: Lisää yhteystieto osoitekirjaan
Hotmail: Lisää osoite turvallisiin lähettäjiin

Tällä tavalla varmistat, että saat kurssin jokaisen sähköpostin eikä sähköpostiohjelmasi vahingossa suodata viestejä sinulta.

2. Saat 10 päivän ajan uuden viestin sähköpostiisi. Viestissä on aina linkki sivulle, jolta löydät päivän treenin.

3. Ja kyllä, treenihaaste on täysin ilmainen. Jos pidät kurssista, toivon, että jaat sitä eteenpäin ja autat minua levittämään tätä tärkeää tietoa.

4. Jos viestiä ei kuulu, kannattaa hakea sähköpostista “treenihaaste”, viestit ovat voineet mennä muihin kansioihin tai ehkä viestit löytyvät jo aiemmalta osallistumiskerralta.

Jos viestejä ei kuitenkaan löydy, lähetä sähköpostia asiakaspalveluun osoitteeseen info@maikkimarjaniemi.fi ja laita viestikenttään “10 päivän kotitreenihaaste: en saa viestejäsi”. Sitten tiedämme heti mistä on kyse. Kiitos!

5. Jos haluat keskeyttää kurssin, paina minkä tahansa saamasi sähköpostin lopusta “klikkaa tästä linkistä poistuaksesi listalta”-nappia. Sillä tavalla tiedän olla laittamatta sähköpostiisi ilmoituksia seuraavista treeneistä.

Treeni-iloa!

Terveisin

Maikki