Tilaa Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kirja nyt ja pääset heti mukaan Sisäpiiriin! Säästät 10 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt.

 

Haluatko välttyä jojodieettien haitoilta, päästä hyvään kuntoon, kiinteytyä ja saada pysyviä tuloksia?

Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kirja

 • Opas pysyvään elämäntapamuutokseen: ei enää jojoilua tai itsekurin varassa sinnittelyä.
 • Huippusuositun Jenkkakahvoista tiimalasiksi -verkkovalmennuksen opit tulossa nyt kirjana. Valmennuksen on käynyt jo yli 5000 naista!
 • Kirja on nyt julkaistu ja toimitukset käynnissä! Hanki kirja nyt ja säästät 10 € hinnassa – toimi nopeasti.
 • Pääset heti netissä olevaan ilmaiseen Sisäpiiriin, josta löydät materiaaleja ja -tehtäviä.

Haluatko lopettaa ruoasta stressaamisen ja oppia nauttimaan elämästä samalla, kun teet pysyvän elämäntapamuutoksen, kiinteydyt ja vahvistut? Katso video, niin kerron miksi tämä kirja on sinulle sopiva ratkaisu:

 

Hei, olen Maikki. Hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Työssäni autan naisia lisäämään itsevarmuuttaan, hyvinvointiaan ja voimaansa sekä stressaamaan vähemmän ruokailusta, liikunnasta ja kehosta.

Olen jo vuosia valmentanut ihania, tyytyväisiä asiakkaita kasvotusten ja verkossa muuttamaan elämäntapojaan pysyvästi Jenkkakahvoista tiimalasiksi -valmennuksen avulla. Minulta on usein kysytty, että voisiko valmennusten oppeja lukea myös kirjasta.

Näiden toiveiden innoittamana olen nyt tekemässä Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kirjaa. Kirja on nyt julkaistu! Se on opas ja työkirja pysyvään elämäntapamuutokseen – siis viimeinen laihdutusopas jota tulet koskaan tarvitsemaan.

Kirjan oppien ja tehtävien avulla opit syömään terveellisesti ja kiinteyttävästi ja lisäämään hyvinvointia tukevaa, mukavaa liikuntaa arkeesi. Sinun ei tarvitse sinnitellä itsekurin varassa tai rääkätä itseäsi, vaan opettelet lukiessasi lempeämpää suhtautumista itseesi ja kehoosi.

Jos haluat pudottaa painoa, tulla itsevarmemmaksi ja onnistua elämäntapamuutoksessa, katso video ja jatka lukemista!

“Vaaka ei ole enää tärkein mittarini tässä projektissa. Seuraan kehossa tapahtuvia muutoksia innolla, tunnen että hyvinvointini on lisääntynyt. Jaksan paremmin arjessa ja liikunnastakin on hyvää vauhtia muodostumassa rutiini.”

Jos tunnistat itsesi näistä asioista, kirja on suunniteltu juuri sinulle:

 • Olet jo usein “aloittanut” laihduttamisen, mutta innostus ja motivaatio ovat loppuneet lyhyeen.
 • Kehoosi on kertynyt ylimääräisiä senttejä ja haluaisit viimein tehdä asialle jotain.
 • Haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, etkä halua pikadieettien tai tiukkojen kuurien aiheuttamia haittoja hyvinvoinnillesi.
 • Sinulla on selkeitä tavoitteita painonhallinnan suhteen, mutta et ole vielä päässyt tuumasta toimeen.
 • Vaatekaappiisi on kerääntynyt pieneksi jääneitä vaatteita, joihin olisi ihana taas mahtua.
 • Haluat tuntea olosi itsevarmaksi lempivaatteissasi ja oppia hyväksymään kehosi juuri sellaisena kuin se on.
 • Harrastat kohtuullisesti liikuntaa ja ehkä syötkin melko terveellisesti, mutta senttejä tuntuu silti kerääntyvän vyötärölle.
 • Et ole harrastanut liikuntaa aikoihin ja nyt haluaisit liikunnallisemman elämän ja vahvemman kehon.
 • Haluat tietää, miten myös ajattelumallit tukevat painonhallintaa.
 • Olet valmis ottamaan vastuun omasta terveydestäsi ja paremmista elämäntavoista ja panostamaan niihin ilman, että sinun tarvitsee rääkätä itseäsi.

Oletko jo pitkään haaveillut, että tuntisit olosi itsevarmaksi lempivaatteissasi? Haluaisitko lisätä hyvinvointiasi, polttaa rasvaa ja tulla vahvemmaksi ilman, että sinun tarvitsee rääkätä itseäsi?

Jos haluat pudottaa painoasi nopeasti ilman, että panostat samalla terveyteesi ja hyvinvointiin, tämä kirja ei ole sinulle.

Elämäntapamuutoksen voi tehdä siten, että se tuntuu mielekkäältä ja mukavalta, etkä tarvitse pikadieettejä tai kuureja. Haluan, että vältyt painon jojoilun tuomilta haitoilta ja saat pysyviä tuloksia.

Jenkkakahvoista tiimalasiksi on opas pysyvään elämäntapamuutokseen, jonka avulla muutat kehoasi, elämäntapojasi ja myös ajattelutapojasi. Opetan sinulle keinot, joiden avulla opit muuttamaan elämääsi askel kerrallaan siten, että se tuntuu sinulle sopivalta ja mukavalta.

Opit koostamaan ateriasi siten, että saat ravinnosta kaiken tarvittavan ja samalla kiinteydyt. Rasvaa polttava ruokavalio on yllättävän helppo toteuttaa, kun tiedät mitä teet.

Prosessin aikana opit myös hyväksymään itsesi tässä ja nyt, ei “sitten kun”. Itsemyötätunto on tärkeä taito ja tulet hyötymään siitä paljon.

Oletko siis valmis oppimaan uudet elämäntavat, kiinteytymään ja vahvistumaan ja löytämään viimein tavan tehdä pysyvä elämäntapamuutos? Jatka lukemista!

Tekemisessä on vihdoin tasapaino. Jos treeniin tai järkevään syömiseen tulee taukoa sairastelun tai ylitöiden vuoksi, ei maailmaloppu uhkaa eikä saadut tulokset tunnu valuvan heti hukkaan, vaan sitten taas jatketaan normaalisti, kun helpottaa.

Näitä teemoja kirja käsittelee:

 • Miten noudatat terveellistä ja kiinteyttävää ruokavaliota helposti ja herkullisesti (ja nautit uusista resepteistä)

 • Miten treenaat siten, että rasva palaa ja treeni muokkaa kehosi muotoja

 • Miten hyödynnät psykologiaa ja mentaaliharjoituksia onnistuneessa elämäntapamuutoksessa

 • Miksi uni voi torpata painonpudotushaaveet ja miten varmistat, että lepo tukee tavoitteitasi

 • Miten suhtaudut itseesi lempeämmin tässä ja nyt, ei “sitten kun” – ja miksi se on tärkeää

 • Opit kohtuullisen herkuttelun taidon ja opettelet herkuista ja ruoasta nauttimista ilman morkkista

 • Opit, kauanko elämäntapamuutoksessa kestää ja miksi tämä ei ole vauhti- vaan kestävyyslaji

 • Hyödynnä digitaalista Sisäpiiriä, josta saat lisää uusia treeniohjeita, reseptejä, videohaastatteluita ja paljon muuta

 • Konkreettiset ohjeet ja käytännön tehtävät elämäntapamuutokseen: näillä askelmerkeillä onnistut pysyvästi

 

Ostaessasi kirjan pääset myös suljettuun Sisäpiiriin, jossa syvennät tietämystäsi entisestään. Sisäpiiristä löydät myös kirjan treeniohjeet tulostettavina versioina ja opit liikkeiden tekniikan helposti ohjevideoilta. Saat myös lisää uusia treeniohjeita ja reseptejä, joiden avulla toteutat uusia elämäntapoja helposti ja vaivattomasti. Voit myös katsoa myös kirjassa tekstimuodossa olevia haastatteluja videolta. Sisäpiiri on maksuton alusta netissä, johon saat kirjautumisohjeet kirjan ostaessasi.

Kirjan avulla opit tekemään pysyvän elämäntapamuutoksen terveyttä ja hyvinvointia kunnioittaen. Kirjan oppien myötä opit koostamaan kiinteyttävän ruokavalion ja kehosi vahvistuu helppojen liikuntaohjeiden avulla.

Kirja on nyt julkaistu ja toimitukset ovat käynnissä! Saat sen siis uunituoreena painosta.

Kirjalla on 100 % tyytyväisyystakuu.

Pääset heti mahtavaan Sisäpiiriin: saat kirjautumisohjeet heti tilauksen jälkeen.

Kirjalla on 100% tyytyväisyystakuu.
Tarjoan sinulle postikulut veloituksetta!

Kirjan toimitusaika on 2-7 arkipäivää.

Näihin kysymyksiin Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kirja tarjoaa ratkaisun:

 • Miten pääset irti jojo-laihduttelusta ja teet muutoksia pysyvästi?
 • Miten löydät motivaation ja perimmäiset syyt, miksi haluat laihtua tai kiinteytyä?
 • Miten syöt terveellisesti ja silti ruoasta nauttien?
 • Miten löydät aikaa liikunnalle kiireisen arjen keskeltä?
 • Miksi lihaskuntotreeni on tärkeää painonpudotuksessa?
 • Miksi vyötärö ei aina kapene, vaikka sinusta tuntuu, että teet kaiken oikein?
 • Miten opit hyväksymään itsesi tässä ja nyt, etkä vasta “sitten kun”?
 • Miksi liian vähäinen tai huonolaatuinen uni voi torpata painonpudotushaaveet?
 • Miten pääset eroon sellaisista elämäntavoista, joita jaksat noudattaa vain hetken, kunnes itsekurisi pettää ja repsahdat syömään epäterveellisesti?
 • Miten mittaat onnistumistasi elämäntapamuutoksessa ja onko puntari siihen paras väline?
 • Miten onnistut painonpudotuksessa ja elämäntapamuutoksessa pysyvästi?

Olen nyt parhaassa kunnossa ikinä. Hyvä kunto ei tarkoita enää vain timmiä kroppaa, vaan nyt arvostan myös suorituskyvyn parantumista, kuten esimerkiksi kyykkypainojen nostamista.

Tyytyväinen asiakas

Kurssi antoi paljon tietoa kunnon ylläpitoon, asiantuntijahaastattelut olivat kiinnostavia ja erikoisesti pidin siitä, että jumppaohjelmia oli sekä kotona tehtäväksi että salille, kehonhuoltoa unohtamatta. Ravinnon merkitystä ei voi koskaan liikaa korostaa. Näillä eväillä yritän edelleen pitää hyvää kuntoani yllä, olen 61v., juuri eläkkeelle jäänyt pääkaupunkiseutulainen.

Sisko

Uskon kirjaan täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

 
 

Kirjalla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen kirjan sisältöihin, maksan sinulle kirjan hinnan takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Miksi uskallan luvata sinullekin tuloksia? Olen valmentanut tuhansia asiakkaita kursseillani. Näin he kertovat kokemuksistaan:

Se, miten kuvailisin Jenkkakahvoista tiimalasiksi –valmennusta, on avain elämäntapamuutokseen. Oon saanu muutettua Maikin opeilla mun elämäntapoja niin paljon paremmaksi kuin ne ennen oli. Muutokset ovat olleet pysyviä ja valmennuksen opit ovat auttaneet pitkään (noin 1,5 vuotta) valmennuksen jälkeen.

Olen ollut koko elämäni hukassa ruokailun kanssa, enkä ole erityisemmin pitänyt liikunnasta. Joskus ratkaisu ongelmiini oli jokin kuukauden pikadieetti, ja kuten arvata saattaa, tiputetut kilot tulivat lisäkilojen kanssa takaisin.

Nyt olen löytänyt liikkumisen ilon. Syöminen ei ole enää streessaavaa, vaan osaan syödä hyvin ilman herkkulakkoja tai kalorien laskemisia. Kuvat auttavat ymmärtämään, kuinka paljon muutosta on tapahtunut. On hienoa huomata muutoksia ulkonäössä.

Kaikista hienointa on kuitenkin tämä muutos pääni sisällä. Suhtautuminen ruokaan, liikuntaan, uneen ja ennen kaikkea itseeni on muuttunut kaikista eniten. Fiilis omasta hyvinvoinnista ja kropasta on nykyään tärkeämpää kuin se vaa’an numero.

-Anette

Kurssi auttoi oivaltamaan oikeanlaisen päivittäisen ruokarytmin ja erityisesti ruokamäärät. Hienoa ettei tarvinnut juurikaan punnita tarkkoja määriä ja muutenkin ohjelma ei ollut tiukkapipoista. Oma painoni tippui muutaman kilon eli sen minkä olin itselleni asettanutkin. Liikuntämääräkin lisääntyi sopivasti syksyllä alkaneen tutun jumpan myötä.

Irma
shadow-ornament

Uskomattoman hyvä kurssi. Opin syömään vihanneksia, smoothieita ja jätin
pois kinkut sekä vaihdoin rasvaiset kovat juustot raejuustoon. 89 kg laski
85,5 kiloon ja 112 cm vyötäröltä kutistui 107 cm:iin.

Marjut
shadow-ornament

Hei Maikki, ja kiitos kurssista! Siitä jäi tosi kiva mieli. Opin yhtä lailla olemaan itselleni armollisempi, mutta samalla kiinnittämään huomioni siihen, että minä ja hyvinvointini ovat tärkeitä ja minulla on oikeus satsata niihin. Elän pikkulapsiarkea ja teen mielenkiintoista, mutta haastavaa työtä. Ennen kurssia podin huonoa omatuntoa siitä, että en ehtinyt liikkua tarpeeksi. Nyt, kurssisi ansiosta, toistan itselleni tätä mantraa: olen ihana, teen monia terveyteeni liittyviä valintoja jo nyt tosi oikein, liikkuminen auttaa minua, ja 15 minuuttiakin (per kerta) kuntoilua riittää. Minun ei tarvitse pyrkiä maksimisuoritukseen aina ja kaikessa. Kiitos!

JK

Näitä oppeja ja ohjeita kirja konkreettisesti tarjoaa:

 • Ravintovalmennus (Arvo 185 €)

  Terveellinen ruokavalio on elämäntapamuutoksen avainasia. Kirjassa kerro sinulle, miten muokkaat ruokavaliotasi siten, että syöt monipuolisesti, terveellisesti ja kiinteyttävästi. Sinun ei ole pakko syödä rahkaa, raejuustoa, salaattia tai muuta stereotyyppistä laihdutusruokaa, ellet sitten pidä niistä. Opetan sinua muokkaamaan tavallisesta kotiruoasta kiinteyttävää ja sellaista, ettei sinun tarvitse sinnitellä nälässä tai itsekurin varassa.

 • Liikuntavalmennus kuntosalille ja kotiin (Arvo 235 €)

  Kirjassa saat ohjeet, miten treenaat kotona ja salilla siten, että rasva palaa ja kehosi muokkautuu mieluisaan suuntaan. Lihaskuntotreeni edistää ja tukee painonhallintaa: kehosi muokkautuu timmimpään kuntoon ja lihaksikkaampi kroppa kuluttaa myös levossa enemmän. Opit myös suunnittelemaan treenit siten, että ne sopivat kalenteriisi ja tuntuvat mielekkäiltä. Saat helpot ja selkeät lihaskuntotreenien ohjeet kuntosalille ja kotiin.

 • Mentaalivalmennus, jonka avulla löydät motivaation (Arvo 280 €)

  Koska pelkkä lukeminen ei tuo pysyviä tuloksia, saat matkasi varrelle monenlaisia ajattelutehtäviä. Näiden tehtävien avulla opit sisäistämään, miksi haluat muuttaa elämäntapojasi. Löydät pysyvän ja vahvan motivaation, kun teet muutoksia itseäsi varten.

 • Ohjeet uneen: opit, miksi lepo on tärkeä osa elämäntapamuutosta (Arvo 135 €)

  Kirjan avulla opit ymmärtämään, miksi vähäinen uni tai huonolaatuinen lepo voivat haitata kiinteytymistä ja painonhallintaa. Uni vaikuttaa kaikkiin valintoihin elämässäsi, myös niihin jotka koskevat vaikkapa ruokaa ja liikuntaa. Saat kirjasta tehtäviä ja tietoa, joiden avulla parannat unenlaatua ja vauhditat näin elämäntapamuutostasi.

 • Itsemyötätunto-harjoitteet (Arvo 95 €)

  Monilla meistä on tapana soimata itseämme huonoista valinnoista, joita olemme tehneet menneisyydessä tai joita teemme nyt. Kirjan avulla opit suhtautumaan itseesi lempeämmin, armollisemmin ja myötätuntoisemmin. Itsemyötätunto on tärkeä osa projektia, sillä pelkästään terveelliset elämäntavat ja muuttunut keho eivät riitä rakentamaan sinulle vahvaa itsevarmuutta.

 • Huippuasiantuntijoiden haastattelut (Arvo 380 €)

  Asiantuntijoiden haastattelussa perehdyt mm. motivaatioon ja painonhallinnan mentaalipuoleen psykologi-psykoterapeutti Anna Riihimäen kanssa ja säästöliekki-ilmiöön lääkäri Vilho Aholan opastuksella. Psykologi Katarina Meskanen johdattaa sinut tunnesyömisen saloihin. Haastattelut ovat katsottavissa myös videomuodossa, kun rekisteröidyt digitaaliseen Sisäpiiriin. Saat ohjeet rekisteröitymiseen kirjan mukana.

 • Sisäpiiristä lisää treeniohjeita, reseptejä ja tietoa (Arvo 149 €)

  Kun ostat kirjan, saat maksutta pääsyn kattavaan, digitaaliseen Sisäpiiriin. Sisäpiiristä saat kaikki kirjan treeniohjeet tulostettavina, kuvallisina ohjeina sekä ohjevideoina. Saat myös lisää uusia treeniohjeita, reseptejä sekä tehtäviä ja lisätietoa, joiden avulla onnistut elämäntapamuutoksessa pysyvästi. Sisäpiirissä voit katsoa kirjastakin löytyvien asiantuntijoiden haastattelut videomuodossa.

 • Konkreettiset ohjeet ja käytännön tehtävät (Arvo 149 €)

  Jenkkakahvoista tiimalasiksi on opaskirjasi pysyvään elämäntapamuutokseen. Kirjasta saat paitsi runsaasti tietoa, myös monenlaisia tehtäviä, ruoka- ja treeniohjeita, joilla viet teorian käytäntöön helposti ja vaivattomasti. Haluan, että saat pysyviä ja näkyviä tuloksia. Siksi kirjan ja ilmaisen Sisäpiirin avulla teet muuttuvista elämäntavoista hiljalleen rutiininomaisia. Kiinteyttävästä syömisestä ja terveellisistä elämäntavoista tulee sinulle uusi normaali, pysyvä osa arkeasi. Saat kirjasta askelmerkit tähän muutokseen.

Näiden arvo olisi yhteensä 1608 euroa, jos ostaisit kaikki erikseen. Lisäksi pääset suljettuun Sisäpiiriin, jossa saat vielä lisää tietoa terveydestä, hyvinvoinnista, liikunnasta ja ruokavaliosta.

Et kuitenkaan maksa tästä kirjasta 1608 euroa, vaan hinta on…

Tilaa uunituore kirja: pääset heti netissä olevaan Sisäpiiriin.

 

Kirja on nyt julkaistu ja toimitukset ovat käynnissä! Saat sen siis uunituoreena painosta.

Saat kirjan nyt hintaan 24,90 € (normaalisti 34,90 €). Kirjalla on 100 % tyytyväisyystakuu, joten voit tilata sen ilman riskiä.

Pääset heti mahtavaan Sisäpiiriin: saat kirjautumisohjeet heti tilauksen jälkeen. Sisäpiiristä löydät materiaaleja ja tehtäviä, joiden avulla voit heti aloittaa elämäntapamuutoksen.

 

Tarjoan sinulle postikulut veloituksetta! Kirjalla on 100% tyytyväisyystakuu.

Kirjan toimitusaika on 2-7 arkipäivää.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentajasi.

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Muutama vuosi sitten olin vielä ihan normaalipainon rajoissa, mutta pikkuhiljaa hiipinyt pulleus ei tuntunut omalta itseltäni. Suurimman osan ajasta olin ihan kohtuu sujut kroppani kanssa. Kuitenkin etenkin stressaavina päivinä saatoin vajota syvällekin itseinhon ja -säälin syövereihin. Vaatteet eivät istuneet, maha röllötti ja valokuvista totuus tuli esille.

Ensin hullaannuin jumpista, uudesta saliohjelmasta, herkkulakosta ja itsesyyllistyksestä. Muutama viikko homma rullasi mukavasti, kunnes jotkut juhlat, pyhäpäivät tai kyläilyt aiheuttivat repsahduksen, joka kummasti jäi päälle ja taas oltiin takaisin vanhoissa tavoissa. Pahus.

Sama kuvio toistui monen monta kertaa. Välillä kuvittelin löytäneeni sen oikean ruokavalion, treenimetodin tai kikan, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla. Tietysti olin aina väärässä, sillä väliaikaiset kikat tai superdieetit eivät tuoneet pysyviä tuloksia.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Reissaan ympäri maailmaa hakemassa oppeja maailman parhailta valmentajilta ja asiantuntijoilta. Toimin personal trainerina ja ravintovalmentajana, ja rakastan tätä työtä koko sydämestäni. Oppimieni menetelmien avulla autan asiakkaitani, ja hekin saavat valmennuksien myötä suuria muutoksia energisyyteensä, vointiinsa, kiinteydessään ja itsevarmuudessaan.

Pengon tutkittuja ja toimiviksi todettuja menetelmiä loputtomalla uteliaisuudella. Tunnen eläväni, kun saan auttaa asiakkaitani elämään laadukkaampaa elämää ja minä saan palkkioksi merkityksellisyyden tunteen.

Tilaa uunituore kirja: pääset heti netissä olevaan Sisäpiiriin.

Kirja on nyt julkaistu ja toimitukset ovat käynnissä! Saat sen siis uunituoreena painosta.

Saat kirjan nyt hintaan 24,90 € (normaalisti 34,90 €). Kirjalla on 100 % tyytyväisyystakuu, joten voit tilata sen ilman riskiä.

Säästät 10 € hinnassa, kun tilaat nyt: toimi siis nopeasti, ettet menetä alennusta.

Pääset heti mahtavaan Sisäpiiriin: saat kirjautumisohjeet heti tilauksen jälkeen. Sisäpiiristä löydät materiaaleja ja tehtäviä, joiden avulla voit heti aloittaa elämäntapamuutoksen.

Tarjoan sinulle postikulut veloituksetta! Kirjalla on 100% tyytyväisyystakuu.

Kirjan toimitusaika on 2-7 arkipäivää.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kirjasta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 
 • q-iconSopisikohan tämä kirja myös reilusti ylipainoiselle entiselle jojolaihduttajalle? Lähinnä mietin treeniohjelmia. Sopiiko myös tosi huonokuntoiselle?

  Treeniohjelmat on siitä käteviä, että niitä voi varioida kuntotason mukaan. Pitää liikkeiden välillä vähän enemmän lepoa, tekee liikkeestä helpoimmat versiot jne.

  Tärkein anti tästä varmasti on se, että jojoajattelusta pääsee irti. Vaikket treenaisi ollenkaan, niin syömiseen haetaan uutta näkökulmaa, jolla voitaisiin elää vaikka loppuelämä.

 • q-iconMinua alkoi kiinnostamaan mm. millaista ruokavaliota noudatetaan? Olen ollut kerran hypermegadieetillä ja siinä syötiin aivan tolkuttomia määriä maitorahkaa ja todella vähän hiilihydraatteja. Dieetin jälkeen sitten repsahdin taas syömään herkkuja.

  Tämä kirja ohjeistaa ihan erityyliseen ruokavalioon, kuin hypermegadieetti. Opit soveltamaan ohjeita omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivaksi, enkä todellakaan pakota syömään rahkaa. En itsekään tykkää rahkasta enkä siis syö sitä. Yksinkertaista.

  Saat myös ohjeita, kuinka koostat ateriasi esimerkiksi lounasravintolassa tasapainoisesti ja monipuolisesti. Kirjan ohjeistama ruokavalio on monipuolinen, terveellinen ja ravitseva. Ruokavalmennuksen on suunnitellut tiimimme ravitsemusasiantuntija Sanni Massinen.

 • q-iconJos ostan kirjan nyt, milloin saan sen? Joudunko odottaa kauan?

  Kirja on julkaistu 25.11.2019 ja se lähetetään sinulle heti tilauksesi jälkeen. Pääset kuitenkin heti netissä olevaan ilmaiseen Sisäpiiriin, josta saat tehtäviä, treeniohjeita, reseptejä ja muita materiaaleja, joilla pääset jo alkuun elämäntapamuutoksessa. Saat kirjautumisohjeet Sisäpiiriin heti tilauksesi jälkeen.

 • q-iconPitääkö kirjan ruokavaliossa jättää jotain ruokia pois? Esim leipä, herkut yms?

  Ei kielletä mitään ruokia. 😉 Sen sijaan opetellaan taitoja, joilla herkkuja ei tekisi niin paljon mieli ja toisaalta opetellaan hyväksymään/sietämään herkkuhimoja niin ettei ne niin hallitsisi valintoja.

 • q-iconLuin, että kirjalla on “Sisäpiiri”. Mikä se on ja miten sinne pääsee?

  Sisäpiiri on netissä toimiva, valmennusalustan kaltainen verkkopalvelu. Kirjan tilaajat saavat Sisäpiiristä runsaasti tietoa elämäntapamuutoksesta, treenistä, ruoasta ja painonhallinnasta. Saat asiantuntijahaastatteluita videolla sekä osia, jotka eivät mahtuneet kirjaan. Löydät Sisäpiiristä myös kirjassa olevat treeniohjeet videomuodoissa ja varmistut liikkeiden oikeasta tekniikasta. Lisäksi saat myös bonuksena lisää treenejä ja reseptejä, joita ei löydy kirjasta.

  Sisäpiiri on maksuton kirjan lukijoille. Saat ohjeet liittymiseen tilauksesi jälkeen. Ohjeet löytyvät myös kirjasta.

 • q-iconMiten kirjan voi maksaa?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

  Kirjalla on 100% tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan. Tämä takuu alkaa siitä, kun kirja julkaistaan, ei siis ostohetkestä.

 • q-iconOnko kirjasta minulle hyötyä, kun olen 55 ja vaihdevuodet saavat kropan toimimaan hieman eri tavalla kuin nuoremmilla? Toimiiko tämä myös minulle?

  Kirja sopii kaikenikäisille naisille. Ikä eivätkä vaihdevuodetkaan siten ole este elämäntapamuutokselle eikä kehittymiselle. Hormonitoiminnan muutokset voivat hidastaa painonpudotusta, mutta se on silti mahdollista ja jopa todennäköistä etenkin pitkällä aikavälillä kun asioita tehdään fiksusti.

  Pääpaino on terveyttä, parempaa oloa ja arjessa vaadittavaa suorituskykyä ylläpitävien peruspalikoiden, unen, ravinnon ja treenin tekemisessä tavoiksi. Samalla treenataan mieltä, sillä erityisesti joustavuus ja myötätunto itseään kohtaan helpottavat terveellisten elintapojen noudattamista huomattavasti. Näitä ominaisuuksia voi treenata lähtökohdista riippumatta ja ne ovat usein tie kehitykseen myös kehonkoostumuksen osa-alueella.

 • q-iconOlen vuorotyössä ja se luo omat haasteensa. En voi noudattaa tiettyä aikataulua, esim. treenata tiettyinä päivinä. Onko kirjasta minulle silti hyötyä, voinko noudattaa siinä saatuja ohjeita ja oppeja?

  Minulla on ollut asiakkaana paljon vuorotyöläisiä ja olen ylpeä siitä, että tässä kirjassa kannustetaan omatoimisuuteen siinä määrin, että esimerkiksi oman liikuntakalenterin suunnittelu onnistuu omien aikataulujen ja työvuorojen mukaan.

  Myös ruokailuohjeet ovat riittävän joustavia vuorotyöläiselle ja saat maksuttomassa, netissä olevasta Sisäpiiristä myös esimerkin vuorotyöläisen yövuoron ruokarytmistä. Puhumme myös unesta, mikä on erityisen tärkeä osio vuorotyöläisen elämäntapamuutoksessa.

Tilaa uunituore kirja: pääset heti netissä olevaan Sisäpiiriin.

Kirja on nyt julkaistu ja toimitukset ovat käynnissä! Saat sen siis uunituoreena painosta.

Saat kirjan nyt hintaan 24,90 € (normaalisti 34,90 €). Kirjalla on 100 % tyytyväisyystakuu, joten voit tilata sen ilman riskiä.

Säästät 10 € hinnassa, kun tilaat nyt: toimi siis nopeasti, ettet menetä alennusta.

Pääset heti mahtavaan Sisäpiiriin: saat kirjautumisohjeet heti tilauksen jälkeen. Sisäpiiristä löydät materiaaleja ja tehtäviä, joiden avulla voit heti aloittaa elämäntapamuutoksen.

 

Tarjoan sinulle postikulut veloituksetta! Kirjalla on 100% tyytyväisyystakuu.

Kirjan toimitusaika on 2-7 arkipäivää.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kirjasta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 

Erilaisia uusia villityksiä ja muoti-ilmiöitä ruokavalioiden ja painonhallinnan saralla syntyy jatkuvasti. Ne perustuvat usein siihen, että niissä kielletään tiettyjä ruokia ja suositaan toisia.

Vaikka joku saattaakin saada apua ja tuloksia noudattamalla tarkkoja ruokaohjeita, monille se ei kuitenkaan toimi.

Usein se johtuu siitä, että pienet muutokset omaan nykyiseen ruokavalioon ovat jo riittäviä ja myös paljon helpompia toteuttaa. Kun lisäät elämäntapoihisi terveellisiä elementtejä askel kerrallaan, on sinulla paremmat mahdollisuudet onnistua tekemään muutoksista rutiininomainen osa arkeasi. Tämä on myös muutospsykologian kannalta tärkeä asia.

Usein näiden muutosten tekeminen pysyvästi ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin aluksi voisi luulla. Sen vuoksi tämä kirja on kirjoitettu. Toivon, että tämä kirja toimii sinulle opaskirjana matkalla kohti itsevarmuutta, kiinteytymistä, terveitä elämäntapoja ja hyvinvointia.

Haluatko tilata useamman kirjan kerralla?

Kun tilaat useamman kirjan kerralla, on kirjojen kappalehinta sinulle halvempi. Kirjoilla on 100% tyytyväisyystakuu. Kaikkiin useamman kirjan paketteihin tarjoamme myös postikulut veloituksetta, joten sinulle ei tule mitään lisäkuluja.

Kirja on myös mainio lahjaidea vaikkapa pukinkonttiin!

Kirjojen toimitusaika on 2-7 arkipäivää.

Kun tilaat 3 kirjaa, yhden kirjan hinnaksi jää vain 18,32 €.

Kun tilaat 5 kirjaa, yhden kirjan hinnaksi jää vain 16,99 €.

Kun tilaat 10 kirjaa, yhden kirjan hinnaksi jää vain 15,99 €.

Jos haluat tuntea olosi itsevarmaksi, polttaa rasvaa, syödä terveellisesti ja kiinteytyä, tilaa kirja nyt!

Haluatko kysyä jotain kirjasta tai tilaamisesta?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi tai lähettää viestin Facebookin Messengerissä.