Katso alla oleva video, jossa kerron miten kurssi toimii ja mitä on odotettavissa.

Litteää vatsaa metsästämään!

Tervetuloa Litteä vatsa -verkkokurssille! Tämä kahdeksanosainen kurssi kestää 22 päivää. Saat uuden jakson aina joka kolmas päivä sähköpostiisi. Kurssi on siis pilkottu sinulle valmiiksi, jotta voit keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja saada tällä tavalla kurssista eniten irti. Materiaalit pysyvät kuitenkin käytössäsi, joten voit palata niihin jatkossa aina kun haluat.

Käydään heti asiaan. Vatsan pömpötys voi johtua kolmesta eri asiasta, mutta yleensä kyse on näiden asioiden yhdistelmästä: 

1.

Vatsan turvotus

2.

Heikko sisäisen lihaskorsetin aktivointi

3.

Rasvakudos sekä sisäelinten ympärillä että ihon alla

Joillakuilla jo yhden osa-alueen korjaaminen voi tuoda huikeita tuloksia, mutta tällä kurssilla käydään näitä kaikkia näkökulmia läpi parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Kurssin aikana opit nämä asiat:

Ennen kuin käyt käsiksi tämän ensimmäisen jakson päätehtävään, suosittelen että vastaat ensin muutamaan orientaatiokysymykseen. Se auttaa sinua sitoutumaan valmennukseen ja saamaan siten parhaita mahdollisia tuloksia.

Haluatko sosiaalista tukea terveellisiin elämäntapoihin?

Haluatko sosiaalista tukea terveellisiin elämäntapoihin? Tule mukaan ilmaiseen hyvinointiklubiimme Facebookissa! Voit keskustella tämän kurssin aiheista, osallistua arvontoihin, inspiroitua muiden treeneistä ja kokkauksista tai ihan vaan tulla hengaamaan. Klikkaa mukaan linkistä!