Tälle kurssille on osallistunut jo yli 150 000 naista! Voit osallistua tälle ilmaiselle kurssille tänään. Lähde mukaan nyt.

Tuntuuko, että vatsa röllöttää ja vaatteet eivät istu niin kuin haluaisit?

Vatsan turvotus ja vyötärörasva aiheuttavat hurjan monelle naiselle harmia. Sen lisäksi että peilikuva voi lannistaa, myös olo on tukala ja epämiellyttävä. Ja ehkä jopa puolitutuilta satelee onnitteluja tulevasta perheenlisäyksestä – syyttä.

Monesti turvotus vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin ja itsevarmuuteen enemmän kuin osataan aavistaa. Kun ongelma saadaan ratkaistua ja vatsan ongelmiin ei tarvitse enää keskittyä, voi suunnata huomion tärkeämpiin asioihin.

Siksi halusin tehdä aiheesta ilmaisen kurssin: jotta jokainen nainen voisi tuntea olonsa vähän paremmaksi kehossaan ja löytää ratkaisuja tähän hyvin olennaisesti hyvinvointiin vaikuttavaan ongelmaan.

Jos sinä olet kyllästynyt peittämään vatsasi väljien vaatteiden alle tai tuskailemaan kiusallisten vaivojen kanssa, sopii tämä kurssi sinulle.

Kurssilla saat mm. kolmen päivän esimerkkiruokavaliot turvotusta vähentävään ruokailuun (tarjolla on myös vegaaninen vaihtoehto), vinkkejä turvotuksen vähentämiseen, sisäisen korsetin vatsatreenin ja sellaiset ohjeet vyötärörasvan sulattamiseen, joilla tulokset pysyvät.

Opit tällä ilmaisella kurssilla:

Mekko joka ei mahtunu kuukausi sitten päälle kuin pakottamalla just just ja tuntui niin tiukalta ettei siinä voinut olla, niin liukui tossa viikko sitten päälle noin vain! Ja sama tunne ettei sitä nyt ole hirveesti mitään tehny.

Ja sitten näinkin henkilöä jota en ole nähnyt sitten valmennuksen alun ja yksi ensimmäinen kysymys oli “olenko hoikistunut” nauroin, että enpäs tiedä kuule kun en ole vaa’alla kertaakaan käynyt! Aika vapauttavaa ja uskomatonta juurikin! 

Nainen

Olet todennäköisesti paininut vatsaan liittyvien ongelmien kanssa jo riittävän kauan. Olisiko nyt hyvä aika muuttaa asia?

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

PS. Kurssi on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Pääset oppimaan ne asiat, miksi Maikki Marjaniemen verkkokursseille on osallistunut jo tuhansia naisia.

PPS. Moni miettii, miten tällaisen kurssin voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa. Minulla on myös maksullisia laajempia kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi.

Jos pidät tästä kurssista, voi olla että haluat joskus liittyä maksullisellekin kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua tämän kurssin avulla.

PPPS. Huom! Saat kurssin ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.

Oivalluksekasta kurssia!

Terveisin
Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja

Maikki Marjaniemi © 2022 All rights reserved