HUOM! Saat tämän naisille rakennetun kotitreenipaketin 50 euron alennuksella, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta.

Haluatko vähentää treeniin kuluvaa aikaa ja vaivaa, mutta saada silti tuloksia?

Nopeat kotitreenit

 • Yli 3200 naista on jo aloittanut treenaamisen kotona tämän valmennuksen avulla.
 • Säästä 50 euroa tilaamalla tämän kampanjasivun kautta.
 • Tilaa tänään, aloita treenaaminen heti ja tee kuntoon pääsemisestä itsellesi helppoa.

Lue tämä sivu loppuun, jos tavoitteenasi on nostaa kuntoa ja saada näkyviä tuloksia, muttet halua käyttää treenaamiseen ja siirtymisiin loputtomasti aikaa, rahaa ja vaivaa.

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on nostaa kuntoa, saada näkyviä tuloksia ja lisätä arkeen energiaa, voit tilata tämän kotitreenipaketin.

Olen luonut kokonaisuuden, jossa saat monipuolisesti erilaisia treenivaihtoehtoja, jotta voit valita omien tavoitteidesi, mieltymystesi, voimavarojesi ja vaikka päivittäisten fiilistesi mukaan sinulle sopivan harjoituksen.

Tämä treenikokonaisuus on sinulle paras valinta, jos haluat käyttää liikkumiseen mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa, mutta saada silti tuloksia. Saat monipuolisesti erilaisia treenejä, joten voit kohentaa kuntoasi tasapainoisesti. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi kehonhuolto- ja rentoutumisharjoituksia, joten opit myös pitämään palautumista tärkeänä osana itsestäsi huolehtimista.

Olen koonnut erilaisista kotitreeneistä kokonaisuuden, jolla pääset kuntoon, mutta voit myös tutustua erilaisiin lajeihin ja liikuntamuotoihin. Tämä treenipaketti ei jää stressaamaan alitajuntaan, vaan hyväntuulisten ja kannustavien valmentajien ohjaamat treenit innostavat sinua päivä toisensa jälkeen laittamaan jumppatrikoot jalkaan ja videot pyörimään.

Saat Nopeat kotitreenit -paketin nyt 50 euron alennuksella, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta.

“Teen istumatyötä, ja kiloja oli alkanut karttua. Liikuin ennen tavoitteellisesti, mutta liikunnasta katosi täysin kaikki ilo, ja yritän nyt löytää sen hiljalleen uudestaan. Liikkeistä on monia versioita ja vaikeustasoa pystyy säädellä hyvin. Lisäksi on hyvä, että liikkeet ovat sinänsä yksinkertaisia, eräästä toisesta paikasta tilattu kotitreenipaketti jäi käyttämättä, koska treeniasennot ja liikkeet olivat vaikeita ja pelkkä oleminen oikeassa asennossa oli tuskallista. Maikin treenissä näin ei ole 🙂 Myös suhtautuminen liikuntaan on maalaisjärkinen; se ei välttämättä ole hurjan hauskaa varsinkaan aluksi, mutta pienin askelin pääsee eteenpäin. Suosittelen ehdottomasti!😊

– Niina

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä kotitreenipaketti on suunniteltu juuri sinulle:

 
 • Olet kyllästynyt käyttämään treenaamiseen aina tuntikaupalla aikaa, ja haluat nopean ja vaivattoman tavan pysyä kunnossa ja saada tuloksia.
 • Haluat treenata oman kotisi mukavuudessa, etkä käyttää siirtymisiin aikaa ja energiaa.
 • Treenaat mieluiten yksin etkä ryhmässä, mutta kaipaat myös valmentajan ohjausta ja kannustusta.
 • Olet kyllästynyt valitsemaan kuntosalin ja sohvan väliltä, ja haluat löytää niille välimuodon.
 • Haluat, että treenaaminen on hauskaa ja hyväntuulista, mutta samalla myös tehokasta.
 • Työpäivän jälkeen energiasi ei riitä enää kunnolla omiin mukaviin juttuihin, ja kaipaat arkeen lisää virtaa.

Treenit soveltuvat sekä aloittelijoille että edistyneemmillekin liikkujille. Liikkeille annetaan helpompia ja vaativampia variaatioita ja voit vapaasti valita niistä sinulle parhaiten sopivat.

Treenipaketti myös tukee erinomaisesti muita liikuntaharrastuksiasi: Jos olet lenkkeilijä, täydennä liikuntaasi lihaskunnolla ja liikkuvuusharjoituksilla. Jos taas olet epäsäännöllinen salilla kävijä, voit säännöllistää treenejä kotonasi ja lisätä mukaan kehonhuoltoa ja sykkeennostoa. Liikunnan monipuolisuus tukee hyvinvointia ja pitää kropan kunnossa.

Saat kaiken tämän kotitreenipaketista:

 
 • 5 lihaskuntotreeniä, joilla muokkaat kehoa ja kasvatat voimaa – ilman välineitä!
 • 5 HIIT-treeniä, joilla parannat hapenottokykyä ja kiihdytät aineenvaihduntaa.
 • 5 pilatesharjoitusta, joilla vahvistat syviä vatsalihaksia ja kehität kehonhallintaa.
 • 5 liikkuvuusharjoitusta, joilla parannat liikkuvuutta, ehkäiset jumeja ja notkistut.
 • 5 rentoutusharjoitusta, joiden avulla päästät irti stressistä.
 • 10 erilaista 30–60 minuutin kokoelmaa treeneistä ja harjoituksista eri tilanteisiin.
 • Jokaisesta treenistä ja harjoituksesta videon, jolla valmentaja ohjaa koko harjoituksen alusta loppuun, joten voit vain laittaa videon päälle ja tehdä mukana.
 • Jokaisesta treenistä ja harjoituksesta tulostettavat, kirjalliset ja kuvalliset ohjeet, jotta voit lukea tarkemmin, miten kukin liike tehdään ja jotta voit treenata myös silloin, kun netti ei ole käytettävissä.
 • Motivaatiotehtävän, jonka avulla pysyt sinnikkäänä myös silloin, kun uutuudenviehätys hiipuu ja into treenata on hukassa.
 • Tekniikkaohjeita lihaskuntotreenien tekemiseen, jotta teet liikkeet varmasti turvallisesti ja tehokkaasti.
 • Ohjeet treenien valintaan ja optimaaliseen käyttöön.
 • Materiaalit jäävät käyttöösi loppuelämäksesi.

Näihin tilanteisiin kotitreenipaketti on oiva ratkaisu:

 • Haluat polttaa rasvaa tai kiihdyttää aineenvaihduntaa.
 • Tavoitteenasi on muokata kehoa tai kohottaa kuntoa.
 • Haluat täydentää omaa liikuntaharrastustasi muilla lajeilla.
 • Et yksinkertaisesti ehdi käydä salilla kiireisen arjen takia ja tarvitset muun ratkaisun.
 • Tahdot lisää jaksamista arkeen.
 • Kaipaat keskivartaloon lisää hallintaa ja vahvuutta.
 • Haluat tukea selän terveyttä tai opetella huoltamaan kehoa.
 • Kaipaat uusia tapoja hallita stressiä ja rentoutua.
 • Haluat ennaltaehkäistä sairauksia ja lihasjumeja liikunnalla.

Kotitreenipaketista löydät monipuolisesti erilaisia harjoituksia, treenejä ja kokoelmia, jotka toimivat erilaisiin tarpeisiin. Huomioithan, että treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Ympäristösyistä emme postita videoita DVD:llä.

“Treenaaminen ei missään vaiheessa tuntunut hampaiden kiristelyltä millään osa-alueella! Lyömätön treineri tämä Maikki!”

– Tiina, 32 v.

“Tilasin kotitreenipaketin, kun oman kuntokeskukseni oli koronaepidemian takia kiinni, eikä ryhmäliikuntatunneille päässyt. Vaikka periaatteessa osaisin tehdä aika monenlaisiakin treenejä “itsenäisesti”, tässä treenipaketissa minua on auttanut erityisesti se, että voi tehdä videon mukana, eikä tarvitse itse niin kauheasti miettiä, minkä liikkeen seuraavaksi tekee.

Poikkeustilan alussa passivoiduin aika pahasti niin fyysisesti kuin psyykkisestikin, ja tämä treenipaketti auttoi osaltaan löytämään uudestaan motivaation liikkumiseen. Paketti on sopinut minulle hyvin, koska se sisältää monipuolisesti erilaisia treenejä, jolloin voi valita jaksamisen mukaan rankemman tai kevyemmän treenin.”

– Sannimari

Uskon tähän treenikokonaisuuteen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Paketilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen paketin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Kommentteja valmennuksessani olleilta asiakkailta – ja syy siihen miksi uskallan luvata tuloksia myös sinulle:

Kiitos kotitreeneistä. Ne sai mut liikkumaan. Kiva että videot on lyhyitä ja että niitä on paljon. Harjoituksia on ilo tehdä.

– Alexandra
shadow-ornament

Olen kotona hoitovapaalla alle 2-vuotiaan lapsen kanssa. Minulla on kuntosalijäsenyys ja salilla ilmainen lastenhoito. Eli pääasiassa teen nämäkin kotitreenit salilla, mutta välillä kotona. Sain ideoita treeniin erityisesti lihaskuntotreeneistä ja lantionavaustreenistä. Lihaskuntotreeneistä yllätti positiivisesti liikkeiden haastavuus. Ei mitään mummojumppaa 😉 Suosittelisin.

– Marika
shadow-ornament

“Kotitreenit olivat ihanan tehokkaita ja innostavia, peppukin pyöristyi kivasti!”

– Tiia
shadow-ornament

“Minulla ei ole oikein syystä ja toisesta mahdollisuutta käydä kuntosalilla, joten kotijumpat ovat olleet hyvä vaihtoehto. Olen jumpannut erilaisia kokonaisuuksia kotitreeneistä, ja olen todella tykännyt niistä. Kuinka hyviä tuloksia voikin saavuttaa ihan kotijumpilla. Pakarajumppa on tällä hetkellä ehdoton suosikkini, mutta teen toki muitakin ajan ja mielenkiinnon mukaan. Vaikeimpia minulle on ollut vatsajumppa. Suosittelisin mielelläni kotitreenipakettia muillekin, koska siinä on monipuolisesti harjoituksia erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Jumpat ovat myös tehokkaita.”

– Hanna
shadow-ornament

“Nopeat kotitreenit on tosi kiva paketti tällaiselle, jota laiskottaa aivan liian usein lähteä salille. Olen saanut korvaavia liikkeitä salitreeniin (kuten selän horisontaalisoudulle tämä liike jossa lakana heitetään oven yli). Olen edelleen hieman laiska salitreenin suhteen, teen mieluiten lyhyitä vartin jumppia, pilatesta, joogaa ja kaikkea vaihdellen. Vaikeaa on siis ylläpitää rutiinia kun kaipaan vaihtelua kovasti. Yllätyin positiivisesti siitä, miten eri lihasryhmät oli otettu huomioon, ja kodin tarpeita oli hyödynnetty luovasti ilman ylimääräisiä, erikseen hankittuja liikuntavälineitä. Suosittelin ja olen suositellutkin kotitreenipakettia, kuten myös muita valmennuksia muille.”

– Anna
shadow-ornament

”Kuntosalilla käyntiä en ole koskaan oikein kokenut omakseni. Kotona treenatessa ei tarvitse jonottaa laitteisiin, ei tarvi miettiä miten päin laitteisiin mennään, ja voi rauhassa ähistä ja puhista, jos siltä tuntuu. Kotitreenien ohjeiden ja videoiden avulla kankeampikin oppii helposti liikkeet.

Maikin kotitreenejä tehdessäni olen oppinut paljon uusia, yksinkertaisiakin liikkeitä. Liikkeille annetaan usein vaihtoehtoja jaksamisen mukaan. Itselläni on heikkoutena käsivoimat, joten käsiliikkeissä olen hyödyntänyt helpoimmat vaihtoehdot. Jalkaliikkeissä taas otan usein lisäpainoksi jonkin kotoa löytyvän lisäpainon, vaikkapa vauvan, selkärepun, kahvakuulan.

Kotitreenien ansiosta liikunnasta on tullut säännöllistä, enää ei tarvitse tyytyä puolen tunnin jumppaan kerran viikossa. Lapsia nostellessa olen huomannut, että lihaskuntoni on parantunut. Selkäni ei ole myöskään kipeytynyt enää hankalien nostoasentojen takia. Myös ulkoillessa jalka nousee entistä kevyemmin. Peiliin katsoessani huomaan, että lihakset erottuvat paremmin farkkujenkin alta, housut ovat myös alkaneet roikkua takapuolesta.  Ilokseni olen huomannut, että käsivarsissani ja takapuolessani tuntuu lihaksia, joiden olemassaolosta en ole tiennytkään. Kaikin puolin olen tuntenut oloni virkeäksi ja hyvinvoivaksi, vaikka välillä joutuisin valvomaankin yöllä. Myöskään flunssia en ole potenut koko talvena ollenkaan.”

– Marika, 42 v.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

 

Kotona treenaaminen ja lyhyet, tehokkaat jumpat sekä yksinkertaistavat arkea että vapauttavat sinulle aikaa tehdä niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä ja jotka edustavat sinun tärkeimpiä arvojasi. Säännöllinen liikunta ja stressinhallintaharjoitukset auttavat myös jaksamaan arjessa ja pysymään terveenä. Jos ei ole aikaa tai jaksamista tehdä treeniä, ei välttämättä edes tule muistaneeksi, kuinka hyvä ja energinen olo tulee, kun liikkuu fiksusti.

Kuntosalijäsenyyksien hamstraaminen ja käyttämättä jättäminen on eurojen hukkaan heittämistä ja turha stressitekijä. Treenaamalla kotona säästät aikaa, rahaa ja stressiä, kun jumppaan ei tarvitse lähteä omaa olohuonetta kauemmas, saat kaikki treenit tällä kertamaksulla ja sinun ei täydy potea huonoa omatuntoa siitä, ettet taaskaan saanut aikaiseksi lähteä salille.

Treenipaketin arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta.

Konkreettisesti treenipaketti sisältää seuraavia asioita:

 • 5 lihaskuntotreeniä ja tekniikkavideot (Arvo 47 €)

  Saat viisi erilaista lihaskuntotreeniä, joiden avulla muokkaat kehoa ja lisäät voimaa. Jokaisesta treenistä on tehty video, jonka voit laittaa päälle ja treenata yhdessä valmentajan kanssa. Lisäksi saat treeneistä kirjalliset ja kuvalliset ohjeet, jotta voit lukea tarkemmin, miten kukin liike tehdään ja treenata myös siellä, missä netti ei ole käytettävissä.

  Saat myös tekniikkavideot tärkeimmistä liikkeistä, jotta teet ne varmasti turvallisesti ja tehokkaasti.

 • 5 HIIT-treeniä (Arvo 39 €)

  Saat viisi erilaista HIIT-treeniä, joiden avulla parannat hapenottokykyä ja poltat rasvaa tehokkaasti. HIIT eli high intesity interval training on kovatehoista intervallitreeniä, jota tosissaan tehdessä vartin jumppa vastaa tunnin lenkkiä. Voit muokata treeneistä myös kevyemmät sykkeennostojumpat tekemällä vain helpoimmat liikeversiot.

  Jokaisesta treenistä on tehty video, jonka voit laittaa päälle ja treenata yhdessä valmentajan kanssa. Lisäksi saat treeneistä kirjalliset ja kuvalliset ohjeet, jotta voit lukea tarkemmin, miten kukin liike tehdään ja treenata myös siellä, missä netti ei ole käytettävissä.

  Treenit ohjaa kokenut hyväntuulinen ryhmäliikunnanohjaaja, personal trainer Emilia Ainasoja.

 • 5 pilatesharjoitusta (Arvo 39 €)

  Saat viisi erilaista pilatesharjoitusta, joiden avulla vahvistat keskivartalon syviä lihaksia ja kehität kehonhallintaa. Jokaisesta harjoituksesta on tehty video, jonka voit laittaa päälle ja treenata yhdessä valmentajan kanssa. Lisäksi saat harjoituksista kirjalliset ja kuvalliset ohjeet, jotta voit lukea tarkemmin, miten kukin liike tehdään ja treenata myös siellä, missä netti ei ole käytettävissä.

  Pilates-harjoitukset ohjaa fysioterapeutti, pilatesohjaaja Emma Mälkiä.

 • 5 liikkuvuustreeniä (Arvo 29 €)

  Saat viisi erilaista liikkuvuustreeniä, joiden avulla lisäät kehon liikkuvuutta. Jokaisesta harjoituksesta on tehty video, jonka voit laittaa päälle ja treenata yhdessä valmentajan kanssa. Lisäksi saat harjoituksista kirjalliset ja kuvalliset ohjeet, jotta voit lukea tarkemmin, miten kukin liike tehdään ja treenata myös siellä, missä netti ei ole käytettävissä.

 • 5 rentoutusharjoitusta (Arvo 29 €)

  Saat viisi erilaista rentoutusharjoitusta, joiden avulla päästät irti stressistä ja rentoudut paremmin. Mukana on rauhallisia venyttelyitä, hengitysharjoituksia ja joogatyyppistä dynaamista liikettä. Jokaisesta harjoituksesta on tehty video, jonka voit laittaa päälle ja treenata yhdessä valmentajan kanssa. Lisäksi saat harjoituksista kirjalliset ja kuvalliset ohjeet, jotta voit lukea tarkemmin, miten kukin liike tehdään ja treenata myös siellä, missä netti ei ole käytettävissä.

 • 10 erilaista kokoelmaa, joita voit hyödyntää, kun haluat tehdä pidempiä treenejä (Arvo 39 €)

  Saat treenipaketissa myös 10 valmista kokoelmaa, joita voit hyödyntää, kun haluat tehdä pidempiä, 30–60 minuutin pituisia treenejä tai liikkuvuus- ja rentoutuskokonaisuuksia.

 • Ohjeet treenien valintaan ja motivaatiotehtävä (Arvo 19 €)

  Saat myös ohjeet siihen, miten valitset sinulle parhaiten sopivat treenit sekä motivaatiotehtävän, jonka avulla pysyt sinnikkäänä myös silloin, kun uutuudenviehätys laantuu ja halu treenata on hukassa.

Näiden arvo olisi yhteensä 241 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 241 euroa, vaan hinta on…

Säästät hinnassa 50 euroa, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta, joten toimi heti, jos haluat tehdä tehokkaasta treenaamisesta helppoa ja mutkatonta.

Koko kurssin hinta on 47 euroa tällä kampanjasivulla. Normaalisti hinta on 97 euroa.

Jeps, saat koko kotitreenipaketin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 241, vaan 47 euroa.

HUOM! Säästät hinnassa 50 euroa, kun tilaat treenipaketin tämän kampanjasivun kautta.

Pääset nyt treenaamaan tällä ammattilaisten kokoamalla treenipaketilla ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Treenikokoelmasta tulet maksamaan vain 47 € eli 1,88 € per harjoitus. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen kahvikupin hinnalla.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Nopeat kotitreenit -paketin hinta on 47 €. Tee päätös joka helpottaa elämääsi nyt.

Saat koko treenipaketin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Yhden treenin tai harjoituksen hinnaksi jää noin 1,90 €, ja voit tehdä se niin moneen kertaan kuin haluat. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Vaikka olen liikunnan ammattilainen, poden itsekin usein liikkeelle lähtemisen vaikeutta. Treenivaatteiden ja välineiden pakkaus, siirtyminen kuntokeskukseen, vaatteiden vaihtaminen, treeni, peseytyminen, laittautuminen ja siirtyminen seuraavaan paikkaan voi viedä aikaa jopa kolmatta tuntia. Treeni kyllä alkaa sujua, kunhan pääsee vauhtiin, mutta monesti lähteminen on se vaikein vaihe.

Siksi kotitreeni on monesti loistava ratkaisu. Itse en ole kuitenkaan kovin omatoiminen kotona treenaaja, joten tarvitsen ohjaajan videolla tsemppaamaan. Esimerkiksi Emilian HIIT-treenit ovat jo monta kertaa pelastaneet kiireisen päiväni: aamuhikoilun jälkeen koko päivä sujuu energisesti ja illalla saan luvan kanssa vain rentoutua.

Olen koonnut tämän kotitreenipaketin, jotta monipuolinen liikkuminen olisi mahdollisimman helppoa, nopeaa ja tehokasta, ja jotta mahdollisimman moni saisi liikkumisesta osan omaa arkeaan.

Luulen, että muillakin kuin minulla kuntosalilla tai jumpissa käydessä kuluu paljon aikaa, etenkin jos kuntokeskukselle on pitkä matka. Silloin voi olla hyvä idea vähentää liikkumiseen liittyvää stressiä ja madaltaa kynnystä treenata. Treenaaminen on mukavinta silloin, kun säännöllisen liikkumisen myötä huomaa kunnon kehittyvän ja voiman kasvavan – ja tietysti liikunnan tuoma hyvä olo palkitsee heti. Toivon, että tämän paketin avulla mahdollisimman moni löytäisi liikunnan ilon ja saisi siitä luonnollisen osan omaa arkeaan.

Liikkuminen on ihanaa, ja hyvä treeni tuo valtavasti lisää energiaa elämään. Tule mukaan treenaamaan ja nauttimaan tehokkaiden treenien tuomista tuloksista ja rentouttavista vaikutuksista!

Jos haluat olla energisempi arjessasi ja jaksaa paremmin, tilaa Nopeat kotitreenit -paketti ja onnistutaan yhdessä nyt!

Säästä 50 euroa hinnassa tilaamalla tämän kampanjasivun kautta, joten tee päätös joka helpottaa arkeasi nyt.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Eli voit kokeilla treenejä rauhassa ja pyytää rahasi takaisin, jos et koe niiden sopivan sinulle.

Olen saanut paljon kysymyksiä Nopeat kotitreenit -paketista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 
 • q-iconEnkö tosiaan tarvitse mitään välineitä tähän kotitreenipakettiin?

  Suurimpaan osaan treeneistä ja harjoituksista et tarvitse mitään muuta kuin itsesi. Suositeltavaa on, että sinulla on jumppamatto, sillä sen päällä on helpompi tehdä harjoituksia.

  Joihinkin treeneihin tarvitset välineiksi kotoa löytyviä perustarvikkeita, kuten käsipyyhkeen, lakanan tai ämpärin, ja halutessasi voit myös käyttää painona kahvakuulaa. Suurin osa treeneistä hoituu kuitenkin täysin ilman välineitä, ja mihinkään et tarvitse erikseen ostettavia härveleitä, vaan kotoa löytyvät perustarvikkeet riittävät!

 • q-iconEn ole harrastanut liikuntaa aikoihin. Olenkohan liian rapakuntoinen näihin treeneihin?

  Rapakunto ei haittaa! Aloita vain kevyimmistä harjoituksista ja lisää haastavampia liikkeitä tai treenejä pikkuhiljaa kalenteriisi. Esimerkiksi pilates-, ja liikkuvuusharjoitukset eivät juuri hengästytä, mutta kehität silti hiljalleen lihaskuntoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Ja jos lisäät kävelylenkkejä arkeesi, saat tuloksia vielä nopeammin!

 • q-iconHypyt ja kovin rivakat liikkeet eivät passaa nivelilleni nyt. Onko tässä treenipaketissa paljon hyppyjä?

  Hyppyjä on HIIT-treeneissä, mutta jokaiseen liikkeeseen annetaan myös hypytön versio. Voit siis oikein hyvin hyödyntää treenipakettia nivelystävällisesti.

 • q-iconKuuluuko pakettiin ruokavaliota?

  Ei kuulu. Paketti keskittyy puhtaasti treeniin ja rentoutusharjoituksiin.

 • q-iconMistä löydän treenit, tulevatko ne minulle sähköpostiin vai ovatko ne jossain netissä?

  Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi muutamia vinkkejä ja muistutuksia kotitreeneihin liittyen.

 • q-iconKuinka kauan tämä treenipaketti on minulla käytettävissä?

  Niin kauan kuin haluat! Pääsysi valmennusalustalle ei eräänny, joten voit käyttää näitä treenejä halutessasi vaikka vuosia.

Lähde mukaan ja kokeile suosittua kotitreenikurssia ilman riskiä 14 päivän tyytyväisyystakuulla - kampanjahinta 47€ (norm. 97€) umpeutuu pian!

Kolahtiko? Hienoa, tilaa paketti nyt, niin pääset heti treenaamaan ja tavoittelemaan parempaa kuntoa, näkyviä tuloksia ja energisempää arkea.

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 

Muista, että saat täyden tyytyväisyystakuun. Jos et koe tämän olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko paketin hinta on 47 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Huom! Tilaa tämän kampanjasivun kautta säästät 50 euroa hinnassa, joten toimi tänään.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä treenipaketista, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään treeneissä!