fbpx

Vahva lihaskunto ja itsevarma olo – laita video pyörimään ja treenaa kotona!

Nopeat lihaskuntotreenit

 • 10, 20 ja 30 minuutin treenejä, joiden tahdissa jumppaat.
 • Treenisuositus: lihaskuntoharjoittelua ainakin 2 kertaa viikossa.
 • Mukavaa ja helppoa jumppaa, joka parantaa lihaskuntoa ja lisää hyvinvointia.
 • Tule mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla ja 50 € alennuksella: kampanjahinta päättyy pian!

Tee treenistä säännöllistä ja helppoa – herätä treenikipinä! Treenaa 2–3 kertaa viikossa.

 • Helpot treenivideot

  Laita video pyörimään ja jumppaa sen tahdissa: helppoa ja vaivatonta! Valitse 10-30 minuutin jumppa aikataulun tai valmiin treenisuunnitelman mukaan.

 • Lihaskunto kehittyy

  Tämä treeniohjelma kehittää koko kroppaa: treenaa säännöllisesti ja tuloksia tulee varmasti!

 • Pääset mukaan 50 € edullisemmin, kun toimit nyt.

  Alehinta kuitenkin umpeutuu pian, joten toimi nopeasti.

Tämän kaiken saat valmennuksessa:

 • Lihaskuntotreenit videomuodossa

  5 x 10 min treenit, 4 x 20 min treenit ja 3 x 30 min treenit. Treeneissä harjoitat koko kehon lihaksia, mutta osassa on painotuksia esimerkiksi ylä- tai alakropalle. Laita video pyörimään ja jumppaa mukana!

 • Lämmittelyvideo

  Saat treenivideoiden lisäksi erillisen lyhyehkön lämmittelyvideon, jotta olet parhaimmillasi treeniä varten. Tarjoamme myös kaikille asiakkaillemme maksuttoman lämmittely- ja kehonhuoltopankin.

 • Treenikalenterit

  Kurssilla on kaksi erilaista esimerkkitreenikalenteria, joiden mukaan voit aikatauluttaa treenit kuntoa kehittäväksi kokonaisuudeksi. Toisessa kalenterissa lihaskuntotreeneillä on pääpaino, ja muu liike ja kehonhuolto tukevat sitä tavoitetta. Toisessa kalenterissa yhdistellään lihaskuntoa ja kestävyysliikuntaa tasapuolisesti.

 • Kannustava Facebook-ryhmä

  Pääset mukaan kannustavaan, suljettuun kotitreenaajien Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea, voit hehkuttaa treenifiiliksiä, kysyä neuvoja tai löytää vaikkapa tsemppaajan toisesta treenaajasta.

Moi, olen Sohvi, liikunnanohjaajasi.

Koska tulit lukemaan tätä sivua, veikkaan, että et ole viime aikoina harrastanut niin paljoa liikuntaa, kuin olisit ehkä halunnut (tai aikonut).

Tämän treeniohjelman tarkoitus on toimia motivaattorina ja arjen helpottajana: sinun ei tarvitse suunnitella treeniohjelmaa, pohtia liikkeitä tai arvuutella, mitä olisi hyödyllistä tehdä.

Ainoa, mikä sinun tulee päättää, on että teetkö 10, 20 vai 30 minuutin treenin (vai useamman putkeen). Voin myös päättää puolestasi treenien pituuden, sen kun vain seuraat valmiiksi laadittua treenikalenteria. Sen jälkeen laitat vain videon pyörimään ja treenaat ohjeiden mukaan.

Treenit sopivat niin kokeneemmalle liikkujalle kuin aloittelevallekin kuntoilijalle. Alkuvaiheessa voit tehdä lyhyempiä treenejä, ja lisäksi voit soveltaa liikkeitä omalle kuntotasollesi sopivaksi.

Nähdään treeneissä!

Sohvi

Asiakaspalautteita – tätä mieltä muut ovat olleet valmennuksistamme:

Nopeat lihaskuntotreenit on uutuusvalmennus, joten osa palautteista on muilta kursseiltamme.

 

Tänään aloitin ja hyvältä tuntui eka lihaskuntotreeni. Tosi mukavaa ja innostavaa, kun voi jumpata videon mukana. Ohjaajakin (Sohvi) ihan paras. Huomenna sitten aerobinen treeni.

Elina

Aloitin eilen ja tein 20 min treenin. Tykkäsin erityisesti hyvin selkeästä videosta ja rauhallisesta tahdista. Välillä aina miettii, ehkä väärinkin, että vauhti on valttia, mutta täytyisi muistaa ettei niin aina ole…

Riikka

Aloitin kahvakuulakurssin ilman aikaisempaa kahvakuulakokemusta lähes nollakuntoisena monen kuukauden liikkumattomuuden jälkeen. Treenit ovat sopivan pituisia ja niistä jää aina hyvä mieli. Sohvi on valtavan innostava hyväntuulisuudessaan ja mutkattomuudessaan! Aloitin 10 minuutin treeneistä ja nyt teen välillä niitä ja välillä pidempiä kokoelmatreenejä. Tällä hetkellä treenaan kahvakuulakurssin opeilla 5-6 krt viikoss ja olo on paljon energisempi ja kunto on kasvanut kohisten. Ryhtini on parantunut silminnähden ja hartiakivut ovat kadonneet.

Kaisa

Halusin tehokkaita lihaskuntoharjoitteita kotona. Kurssi on ollut tosi hyvä. Pidän erityisesti siitä, että lyhyelläkin treenillä tuntee tehneensä tehokkaasti töitä. Kuula lisää tehoa yllättävän paljon. Sohvi neuvoo hyvin ja pitää huolta siitä, että liikkeet tehdään turvallisesti. Suosittelen kurssia ehdottomasti kaikille, jotka eivät halua lähteä kuntosalille, mutta haluavat pitää lihakset kunnossa!

Riitta

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Käytä treeniaika hyödyllisesti ja muokkaa kroppasi vahvemmaksi ja kiinteämmäksi: lihaskuntotreeniä helposti kotona.

 • 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan

 • Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa

 • Valmis treenikirjasto kiireiseen arkeen.

Kurssin hinta on nyt vain 49 € – ale päättyy pian. Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Uskon tähän ohjelmaan täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Ohjelmalla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen sisältöihin tai saamiisi tuloksiin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä ohjelmaa loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Haluatko tulla parempaan kuntoon, treenata kroppaa kiinteämmäksi ja saada lisää itsevarmuutta?

 

Säästät 50 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt. Toimi nopeasti, ettet menetä alennusta.

 

 • 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
 • Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa: kampanja PÄÄTTYY pian, joten toimi nopeasti.
 • Valmiin treenikirjaston avulla et haaskaa aikaasi: aloittaminen on helppoa ja tuloksia tulee.

Käytä treeniaika hyödyksi: näillä ohjeilla treenaat nousujohteisesti ja parannat kuntoa jokaisella treenikerralla.

Kurssin hinta on nyt vain 49 € – ale päättyy pian. Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Sopiiko tämä valmennus sinulle?

Jos jokin näistä seikoista kuulostaa tutulta, tämä valmennus sopii sinulle:

 
 • Haluat saavuttaa parempia tuloksia ilman, että sinun täytyy käyttää treenaamiseen hurjasti aikaa.
 • Olet vasta liikuntaharrastuksen alkumetreillä ja haluat aloittaa matalalla kynnyksellä.
 • Olet treenannut jo jonkin verran, mutta kaipaat piristystä, puhtia ja säännöllisyyttä lihaskuntoharjoitteluun.
 • Haluat muokata kroppaa kiinteämmäksi ja tehostaa rasvanpolttoa (lihaskuntotreeni polttaa rasvaa ja tehostaa lepokulutusta).
 • Haluat olla vahvempi ja saada kroppaan lisää voimaa ilman kuntosalia.
 • Haluat treenin olevan mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, jotta voit parantaa kuntoa nopeasti missä tahansa.

Näin tämä valmennus etenee

 • Ilmoittaudu valmennukseen ja säästät 50 €

  Kun tulet mukaan valmennukseen nyt, säästät 50 euroa hinnassa. Kampanja umpeutuu pian, joten toimi nopeasti.

 • Heti treenien kimppuun

  Pääset heti käsiksi treeneihin, joten voit aloittaa ensimmäisen treenitunnin vaikka heti ilmoittautumisen jälkeen!

 • Treenaa oman fiiliksen tai valmiin treenikalenterin mukaan

  Voit valita treenikirjastosta itsellesi ja treenipäivääsi sopivan treenin ja jumpata videon mukana. Voit vaihtoehtoisesti myös seurata valmista nousujohteista treenikalenteria, joka on suunniteltu lihaskunnon kehittämiseen.

 • Treenaa nousujohteisesti

  Etenkin, jos vasta aloittelet liikkumista, on hyvä aloittaa lyhyemmistä treeneistä ja edetä nousujohteisesti kohti pidempiä, vaativampia harjoituksia. Kun kehitystä viikkojen edetessä tapahtuu, voit valita liikkeistä haastavampia variaatioita.

 • Aktiivinen Facebook-ryhmä tukena

  Pääset mukaan kannustavaan, suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea, voit hehkuttaa treenifiiliksiä, kysyä neuvoja tai löytää vaikkapa tsemppaajan toisesta treenaajasta.

Ammattivalmentajat tukenasi

Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja

Sohvi Ollila
Liikunnanohjaaja

Hei, olemme voimavalmentaja Maikki ja liikunnanohjaaja Sohvi. Olemme suunnitelleet tämän treenikirjaston yleisön pyynnöstä: meiltä on monesti toivottu sellaista treeniohjelmaa, jossa harjoitetaan nimenomaan lihaskuntoa jumppaa mukana -videoiden avulla.

Olemme valmentaneet jo tuhansia naisia kymmenissä erilaisissa treeniohjelmissa.

Olemme varmoja, että sinäkin saat tuloksia näiden treenien avulla. Haluamme kuitenkin, että voit tulla mukaan turvallisin mielin. Siksi tarjoamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun: jos treenit eivät sovellu sinulle, palautamme rahasi takaisin.

Maikki ja Sohvi

Olen saanut paljon kysymyksiä lihaskuntotreeneistä, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

Treenejä tehdäksesi tarvitset vain oman kehosi, mukavat joustavat vaatteet ja jonkin alustan kuten jumppamaton tai viltin. Voit itse päättää haluatko käyttää treenikenkiä. Lisäksi joissain liikkeissä hyödynnetään kotoa löytyviä lisäpainoja, kuten vaikka täytettyä reppua tai ämpäriä, vesipulloa ja lakanaa. Sinun ei siis tarvitse ostaa mitään kuntoiluvälineitä.

Jos sinulla on vaikeuksia olla ranteiden päällä, voit hyödyntää konttausasennossa tehtävissä liikkeissä >> punnerruskahvoja.

Kurssi soveltuu niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin lihaskuntotreenaajalle.

Treeneissä tehdään kyykkyjä sekä käsien ja polvien varassa olevia liikkeitä. Konttausasennossa olevissa liikkeissä voit halutessasi hyödyntää >> punnerruskahvoja. Valmennuksessa ei ole hyppyjä.

Treenit sopivat myös lihaskuntoharjoittelun aloittamiseen ja liikkeissä on soveltamisen mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi vähentää toistoja tai tehdä liikkeitä pienemmällä liikeradalla.

Aloitteleva liikkuja voi myös hyödyntää alussa lyhyempiä treenejä ja aloittaa näin matalalla kynnyksellä. Kehittyessään voi alkaa tekemään pidempiä treenejä.

Näissä treeneissä kuormitetaan aina koko kehoa, mutta joissain harjoituksissa on painotuksia esim. ylä- tai alakroppaan. Tämä mahdollistaa valmennuksen yhdistämisen myös muihin liikuntaharrastuksiin: jos käyt vaikkapa juoksulenkillä, voit tehdä seuraavana päivänä yläkroppapainotteisen lihaskuntotreenin, jotta palaudut juoksusta.

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen.

Niin kauan kuin haluat! Pääsysi valmennusalustalle ei eräänny, joten voit käyttää näitä treenejä halutessasi vaikka vuosia.

Tässä treenipaketissa on myös haastavampia liikkeitä keskikropalle, mihin kehosi ei välttämättä vielä ole valmis. Suosittelen varaamaan ajan äitiysfysioterapeutille, jotta saat ajankohtaisen arvion kehosi tilanteesta ja juuri sinulle sopivia treenisuosituksia.

Kyllä, laitat videon pyörimään ja jumppaat sen tahdissa.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa paketti nyt, niin pääset tavoittelemaan parempaa kuntoa, näkyviä tuloksia ja kiinteämpää kroppaa.

 • 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan

 • Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa – kampanja päättyy pian

 • Tuloksia treenaamalla vain 2-3 kertaa viikossa

 
 

Tee treeniin käytettävästä ajasta todella tehokasta ja tuloksellista! Kampanjahinta umpeutuu pian, joten toimi nopeasti, ettet menetä alennusta.

Kurssin hinta on nyt vain 49 € – ale päättyy pian. Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!