fbpx

Kuinka tarkkaan täytyy noudattaa taulukkoa?

  • Jos rasvanpoltossa halutaan fiksulla tavalla, mutta kuitenkin suhteellisen nopeasti tuloksia, se vaatii tarkkuutta ruokavalion suhteen. Jos olet joskus kuullut 80/20-säännöstä, jonka mukaan painonhallintaa tukeva syöminen on 80 % hyviä valintoja ja 20 % ei niin hyviä, tämä toimii useimmiten painon ylläpidossa.
  • Silloin kun halutaan polttaa rasvaa, tarvitaan usein 95 % hyviä valintoja ja sopivina määrinä. Liikunta on aineenvaihdunnan ja yleisen hyvinvoinnin sekä lihasmassan säilymisen kannalta erittäin tärkeää, mutta liikuntaa lisäämällä on vaikeaa paikata mahdollisia ruokavaliossa tapahtuvia “joustamisia”.
  • Tämä ei kuitenkaan tarkoita yksitoikkoisuutta tai pahvinmakuisia aterioita, sillä painonhallintaa tukeva ruoka voi olla myös todella hyvää! Vaihtele käyttämiäsi ruoka-aineita ruokavalion eri vaihtoehtojen välillä, käytä esimerkiksi erilaisia öljyjä, pähkinöitä ja vihanneksia ja kokeile uusia tai vähemmän käyttämiäsi proteiininlähteitä. Hyödynnä myös kurssin mukana tulevia reseptejä.

Jos sinulla on kysyttävää treeniohjelmista tai kurssista, kysythän Facebook-foorumilla.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi