Lue osallistuneiden antamia palautteita ilmaisesta Litteä vatsa - verkkokurssista...

Kyllä, haluan mukaan tälle ilmaiselle kurssille


Aloita ilmainen Litteä vatsa - verkkokurssi

Tuntuuko, että vatsa röllöttää ja vaatteet eivät istu niin kuin haluaisit?

Vatsan turvotus ja vyötärörasva aiheuttavat hurjan monelle naiselle harmia. Sen lisäksi että peilikuva voi lannistaa, myös olo on tukala ja epämiellyttävä. Ja ehkä jopa puolitutuilta satelee onnitteluja tulevasta perheenlisäyksestä – syyttä.

Monesti turvotus vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin ja itsevarmuuteen enemmän kuin osataan aavistaa. Kun ongelma saadaan ratkaistua ja vatsan ongelmiin ei tarvitse enää keskittyä, voi suunnata huomion tärkeämpiin asioihin.

Jos sinä olet kyllästynyt peittämään vatsasi väljien vaatteiden alle tai tuskailemaan kiusallisten vaivojen kanssa, sopii tämä kurssi sinulle.

Kurssilla saat mm. kolmen päivän esimerkkiruokavaliot turvotusta vähentävään ruokailuun (tarjolla on myös vegaaninen vaihtoehto), vinkkejä turvotuksen vähentämiseen, sisäisen korsetin vatsatreenin ja sellaiset ohjeet vyötärörasvan sulattamiseen, joilla tulokset pysyvät.

Mekko joka ei mahtunu kuukausi sitten päälle kuin pakottamalla just just ja tuntui niin tiukalta ettei siinä voinut olla, niin liukui tossa viikko sitten päälle noin vain! Ja sama tunne ettei sitä nyt ole hirveesti mitään tehny.

Ja sitten näinkin henkilöä jota en ole nähnyt sitten valmennuksen alun ja yksi ensimmäinen kysymys oli "olenko hoikistunut" nauroin, että enpäs tiedä kuule kun en ole vaa'alla kertaakaan käynyt! Aika vapauttavaa ja uskomatonta juurikin! 

Olet todennäköisesti paininut vatsaan liittyvien ongelmien kanssa jo riittävän kauan. Olisiko nyt hyvä aika muuttaa asia?

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

privacy En lähetä spämmiä. Voit lopettaa kurssin milloin vain.

PS. Kurssi on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Pääset oppimaan ne asiat, miksi tällekin kurssille on jo osallistunut yli 80 000 naista.