fbpx
 

HUOM! Aloita tämä naisille rakennettu verkkovalmennus tänään!

 

Peppupaja-
verkkovalmennus

Onko tavoitteenasi muokata kehostasi kiinteämpi ja vahvempi? 

 
 • Lähde mukaan, jos tavoittelet muodokasta kehoa, haluat lisää voimaa ja polttaa rasvaa.
 • Valmennuksen on käynyt jo yli 1700 kaltaistasi naista!
 • Osallistu nyt, aloita valmennus heti ja tee vuodesta elämäsi upein: ole vahvempi, kiinteämpi ja paremmassa kunnossa.
 • Tilaa nyt ja hyödynnä kampanjahinta, jossa säästät 70€ hinnassa.
 

Moikka, olen Maikki – personal trainer ja ravintovalmentaja.

Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on oppia arvostamaan kehoasi ja itseäsi, samalla kun treenaat kehostasi vahvemman ja muodokkaamman, voit lähteä mukaan suosittuun Peppupaja-verkkovalmennukseen.

Valmennus kestää 10 viikkoa. Kun lähdet mukaan, alat muokata kehostasi kiinteämmän ja samalla opit arvostamaan itseäsi ja kehoasi sellaisena kuin nyt olet. Suuntaat kohti elämää, jossa voit nauttia matkasta samalla kun kehität lihaskuntoasi ja poltat rasvaa. 

Tämä valmennusryhmä on sinulle edullisin ja paras ratkaisu, jos haluat sekä kehittää kuntoasi että kunnioittaa nykyistä kehoasi.

Valmennuksessa treenaat koko kehoa vahvaksi ja hyvinvoivaksi turvallisella ja tehokkaalla tavalla. Harjoittelun tuloksena rasva palaa, kiinteä lihasmassa lisääntyy ja opit hiomaan ajatteluasi itsevarmaan suuntaan. Meno on rentoa ja positiivista. Ja vaikka treenit ovat tehokkaita, et joudu pakottamaan tai rääkkäämään itseäsi.

Olen opiskellut voimaharjoittelua maailman parhailta opettajilta useilla USA:n reissuilla ja olen koonnut tehokkaimmat treenimuodot, ravintotiedon ja muutospsykologian kokonaisuudeksi, joka on tehokas ja helppo toteuttaa.

Lihaskuntotreenien lisäksi Peppupajan ravintovalmennus ja muutospsykologiatehtävät auttavat sinua kohti elämää, jossa voit olla tyytyväinen kehoosi. Sinun ei tarvitse näyttää fitness-mallilta ollaksesi tyytyväinen ulkonäköösi.

Opit rakentamaan sellaiset elämäntavat ja ajattelumallit, että kehonmuokkauksesta tulee rentoa ja hauskaa sekä hyvän kunnon ylläpitäminen on helppoa.

Lue viesti loppuun, jos haluat oppia olemaan ylpeä kehostasi minkä kokoisena tahansa. Olisiko viimein aika oppia hyväksymään kehosi ja treenaamaan sitä muodokkaammaksi ja vahvemmaksi samaan aikaan?

Töissä jaksaa paremmin, olo on energisempi ja mieli positiivinen. Jos olisin tiennyt, että saan muutettua elämäni täysin, olisin ehdottomasti mennyt valmennukseen jo aikaa sitten. Kaikki hyöty niin fyysisesti, kuin henkisesti on joka sentin arvoista!

Olen oppinut myös, että kaikki ei aina vaadi älytöntä pusertamista ja suuria muutoksia. Pienillä muutoksilla saa isoja tuloksia, kun sen tekee pikkuhiljaa ja oikein, eikä ota siitä sen kummempaa stressiä. Ja mikä parasta; se on pysyvää! Mieli oppii uuteen ja alkaa pitää uutta opittua normaalina, jota jatketaan joka päivä sen koommin miettimättä, mitä tein ja söin ennen. Nyt osaan myöskin kuunnella kehoani paremmin, ja tiedän omat sietokykyrajani, elämäntilanteesta riippumatta.

Mutta mitä huonoa tästä kaikesta oppimisesta on ollut? Ainoastaan se, että vaatekaapin sisältö menee ainakin housujen osalta uusiksi. Reidet ja takapuoli eivät enää mahdu vanhoihin housuihin, ja housut jäävät löysäksi vyötärön kohdalta. Eikä tätäkään voi kyllä sanoa huonoksi asiaksi, mahtavaahan se on, että lihakset kasvaa!” 

Sini, tyytyväinen asiakas

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, valmennus on juuri sinulle suunniteltu:

 • Haluat polttaa rasvaa ja rakentaa kiinteää lihasmassaa.
 • Haluat oppia arvostamaan kehoasi nyt etkä vasta sitten, kun olet päässyt tavoitteisiisi.
 • Haluat selkeät ohjeet treeneihin kuntosalille tai kotiin.
 • Olet kiinnostunut kehittämään myös ajatteluasi, asenteitasi, suorituskykyäsi ja terveyttäsi – kehonkoostumuksen parantamisen lisäksi.
 • Kaipaat tuloksia tuovia ja rentoja ohjeita ruokailuun, jotka eivät perustu ruuan punnitsemiseen, kalorien laskemiseen tai Tupperware-purkkien kanniskeluun.
 • Olet yrittänyt aiemmin saada treeniohjelmilla tuloksia, mutta ON/OFF-tyyppinen tekeminen ei ole tuonut pysyviä muutoksia.
 • Olet perusterve eli pystyt liikkumaan normaalisti eikä sinulla ole akuutteja vammoja.
 • Olet kyllästynyt itsekritiikkiin ja haluat opetella tuloksia tuovat elämäntavat lopullisesti.

Etsin valmennukseenn sellaisia naisia, jotka tahtovat tosissaan tehdä asioita fiksulla tavalla: treenata säännöllisesti ja rennolla asenteella, kiinteää lihasta rakentaen ja rasvaa polttaen. Tarkoituksena on oppia arvostamaan omaa kehoa sellaisena kuin se on. Jos koet, että haluat sekä muokata vartaloasi että jumpata mentaalipuolta armollisemmaksi ja arvostavammaksi, niin siinä tapauksessa haluan valmentaa sinua. 🙂

Tämä valmennus ei ole tyyppiä “viisijakoinen treeni ja tiukka ruokavaliolappunen käteen ja tervemenoa”, vaan paljon kokonaisvaltaisempi. Yleensä asiakkaani haluavat muokata kehoaan, koska haluavat olla tyytyväisempiä itseensä ja itsevarmempia. Nämä ominaisuudet ovat myös taitoja ja niitä voi kehittää pään sisällä. Kun treenataan sekä kehoa että mieltä, tuloksista tulee paljon pysyvämpiä ja merkityksellisempiä.

Valmennuksessa opit naisten voimaharjoittelun tärkeitä periaatteita. Kun ymmärrät, miksi tehdään mitä tehdään, motivoidut paremmin säännölliseen treeniin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse elää treeniä varten, vaan treeni tukee elämääsi: saat voimaa arjen askareisiin, tukilihaksia hyvään ryhtiin ja täytettä farkkujen takataskujen kohdalle. 😉  Valmennuksessa saat energiaa, terveyttä, itsevarmuutta, voimaa ja kiinteän, muodokkaan vartalon.

Kun treenien lisäksi opettelet oikeita, tarkoin valittuja elämäntapoja rennosti, et tarvitse lopulta lainkaan tahdonvoimaa tai vaivannäköä, koska teet oikeita juttuja automaattisesti. Sinun ei tarvitse tehdä hampaat irvessä tai pakolla mitään. Silloin rääkkikuntokuurit ja niskasta kiinni -ryhdistäytymiset jäävät turhiksi ja voit keskittyä muihin unelmiisi. Verkkovalmennuksessa rakennamme sinulle sellaiset treenitaidot, että peppusi pyöristyy, pakaroiden vahvistuessa selkäsi voi paremmin, ryhtisi oikenee ja rasva palaa sivutuotteena. Viilataan myös muita elämäntapoja rennolla otteella hyvinvointia ja kehonmuokkausta tukevaksi.

Valmennuksessa kyse ei ole pelkästään pakaroiden pumppaamisesta tai ulkonäöstä. Olet tämän jälkeen sama hieno ihminen kuin ennenkin mutta entistä itsevarmempi, muodokkaampi ja energisempi. Onnistumisen kokemukset ruokkivat toisiaan ja onnistut helpommin ja itsevarmemmin muillakin elämän osa-alueilla. Voimaharjoittelu opettaa myös sinua käsittelemään epäonnistumisia paremmin ja se tekee sinusta henkisesti vahvemman. Asiakkaani kertovat tästä ilmiöstä kerta toisensa jälkeen.

Mä oon alkanut uskaltaa syödä enkä tunne morkkista kun en treenaakaan 5x vkossa. Olen tykästynyt enemmän omaan kehooni ja saliharjoittelu on alkanut taas pitkän tauon jälkeen maistua ja tavoitteena on saada koko ajan enemmän rautaa ylös, mikä motivoi henkilökohtaisesti enemmän kuin bikinikunnon tavoittelu.

Vyötärö on kaventunut, hartialinja ja kädet näyttää jo tosi hyvältä ja peppu senkun kasvaa  Ennen joulua ihmettelin hoikentunutta olemustani, ja kävin vaa’alla; oli tullut 3 kg:a lisää 

Mieskin on todennut, että tällä kertaa homma selkeästi toimii ja oon hoikistunut.

Tyytyväinen asiakas

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana...

Kuulostaako tutulta? Näihin tilanteisiin tämä treeniohjelma sopii:

Harjoitukset ovat monipuolisia: lyhyet harjoitukset sopivat liikunnan tai HIIT-treenin aloittelijalle. Kunnon kasvaessa tai jos pohjakuntosi on valmiiksi parempi, voit tehdä pidempiä ja haastavampia treenejä.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana...

 • 10 viikon intensiivisen valmennuksen, joka sisältää tehokkaat treeniohjelmat, jotka ottavat huomioon yleisimmät kehonmuokkauksen sudenkuopat.
 • Silmiä avaavia mentaaliharjoituksia, jotka auttavat arvostamaan kehoasi ja itseäsi sellaisena kuin olet.
 • Elämäntapatehtävät, joiden avulla muokkaat kehoasi.
 • Viikottaiset pirteät videoterveiset minulta, mikä tuo henkilökohtaisen valmennuksen tuntua tähän verkkovalmennukseen.
 • Ohjeet liikkuvuusharjoitteluun ja kehonhuoltoon.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Ryhmän tuen kysymyksiä tai vinkkejä varten.
 • Facebook-yhteisön keskusteluita ja tehtävien läpikäyntiä varten.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena muodokkaan kropan, paremman kehonkoostumuksen, lisää tyytyväisyyttä itseesi sekä energiaa ja uskallusta tehdä enemmän niitä asioita joista elämässä nautit.

Saat heti osallistumisen jälkeen henkilökohtaiset tunnukset sähköpostiisi ja pääset aloittamaan valmennuksen.

Saat joka viikko sähköpostilla viestin, jossa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki.

Hyvinvoinnista kiinnostuneena varmasti olet huomannut, että tieto ilman tekemistä ei johda mihinkään. Toisaalta nykyään on niin paljon erilaista tietoa treenaamisesta tarjolla, että on vaikea tarttua mihinkään.

Valmennuksessa paneudutaan niihin asioihin, joilla on suurin vaikutus kehonmuokkaukseen, hyvinvointiin ja itsearvostukseen. Valmennuksessa kerron sinulle, mihin keskittyä ja mihin ei kannata haaskata aikaa.

Sinun tarvitsee vain luottaa prosessiin, treenata lihaskuntoa 2–3 kertaa viikossa ja tehdä tehtävät. 

Tällaisia teemoja käsittelemme:

 • Kuinka treenata koko kehoasi muodokkaammaksi, vahvemmaksi ja ryhdikkäämmäksi.
 • Kuinka opit arvostamaan kehoasi sellaisena kuin se on nyt, vaikka haluatkin kehittää sitä.
 • Kuinka luot rennon asenteen kehoosi, liikkumiseesi ja ruoasta nauttimiseen.
 • Kuinka vältät ne virheet, joita yleensä voimaharjoittelussa tehdään ja jonka vuoksi tulokset eivät mairittele.
 • Kuinka parannat unta ja siten poltat rasvaa ja rakennat lihasta tehokkaammin.
 • Kuinka herkuttelet ilman syyllisyyttä ja samalla rakennat peppua.
 • Kuinka treenaat tehokkaasti kotona, jos et ehdi, pääse tai halua mennä salille.
 • Kuinka omaksut rennon ja tuloksia tuovan ruokailutavan, johon ei kuulu ruokavaakaa, kalorilaskentaa tai Tupperware-purkkimerta.
 • Kuinka voit helpoilla jutuilla parantaa kehonkoostumusta työpäivän aikana.
 • Kuinka aloitat turvallisesti salitreenin, jos sinulla ei ole siitä aiempaa kokemusta.
 • Kuinka saat tehoa salitreeniin, jos olet jo verrattain kokenut punttimimmi.

Olen nyt [Maikin valmennuksen jälkeen] parhaassa kunnossa ikinä. Tosin hyvä kunto ei tarkoita enää vain timmiä kroppaa, vaan nyt arvostan myös suorituskyvyn parantumista, kuten esimerkiksi kyykkypainojen nostamista.

Tyytyväinen asiakas

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne. 14 päivän takuuaika alkaa valmennuksen aloituspäivästä.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailtani ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle...

Ekalla kerralla meni vähän harjoitteluks, mutta eilisen jälkeen pakarat kiittää. Odotan innolla ens viikon puntti kakkosta ja huomista kotitreeniä.

Muumioituneesta sohvaperunasta pikkuhiljaa uudestisyntynyt salihirmu kiittää kipeiden lihasten ohella jo nyt. Mitähän tässä vielä ehtiikään.

– Eeva, 29 v.
shadow-ornament

“Pienillä muutoksilla saa isoja tuloksia, kun sen tekee pikkuhiljaa ja oikein, eikä ota siitä sen kummempaa stressiä. Ja mikä parasta; se on pysyvää!

Mutta mitä huonoa tästä kaikesta oppimisesta on ollut? Ainoastaan se, että vaatekaapin sisältö menee ainakin housujen osalta uusiksi. Reidet ja takapuoli eivät enää mahdu vanhoihin housuihin, ja housut jäävät löysäksi vyötärön kohdalta.

Eikä tätäkään voi kyllä sanoa huonoksi asiaksi, mahtavaahan se on, että lihakset kasvaa!”

– Osallistuja
shadow-ornament

Minulla ei ole ikinä ollut peppukomplekseja, mutta toisaalta en ole myöskään ikinä erityisesti tykännyt pepustani. Maikin treenien myötä se on saanut ihan vahingossa kivasti pyöreyttä.

– Osallistuja
shadow-ornament

Oon treenannut salilla säännöllisesti vuoden ajan. Nyt kun kokeilin Maikin treenivinkkejä, niin jo parin treenin jälkeen löysin pakarani ihan uudella tavalla! Nyt kyykytkin menee vihdoin pakaroihin perille!

– Osallistuja

Tästä maksat osallistuessasi ja kaiken tämän annan sinulle:

 

Kauanko olet toivonut muodokkaampaa kehoa? Toisaalta kauanko olet kaivannut sitä tunnetta, että olisit tyytyväinen itseesi tällaisena ja nyt ilman mitään muutoksiakaan? Olen satoja naisia valmentaessani huomannut, että jo se kun alkaa tekemään itselleen hyviä asioita – nukkumaan riittävästi, liikkumaan, syömään ravinteikkaasti – niin itsearvostus kasvaa ikään kuin itsestään.

Sinun ei tarvitse ensin hyväksyä itseäsi, jotta voisit treenata muotoja kroppaasi. Tämä on helppo ymmärtää väärin, joten selitän tarkemmin. Nykyään puhutaan paljon siitä, että treenaaminen pitäisi tehdä vain hyvinvoinnin ja terveyden vuoksi eikä ulkonäön takia. Pitäisi hyväksyä itsensä sellaisena kuin on.

Olen oikeastaan samaa mieltä. Ansaitset arvostusta ihan joka elämän vaiheessa: sairaana, kuntoutuvana, raskauden aikana, raskauden jälkeen, huippukuntoisena, lihavampana, hoikempana, lihaksikkaana tai “laihana läskinä”. Olet sinä. Olet arvokas. Kehosi on kuitenkin osa sinua. Sinulla on oikeus ja velvollisuus pitää siitä huolta, sen vuoksi että olet arvokas.

Sinulla on myös oikeus treenata ja liikkua omien motiiviesi vuoksi. Yksi syistä voi olla parempi ulkonäkö tai vaikka muodokkaampi peppu. En tosin ole tavannut vielä kertaakaan asiakasta, joka sanoisi, että parempi ulkonäkö olisi ainoa syy treenata. Lopulta motiiveja kaivellessa löytyy sellaisia asioita kuin itsevarmuus, energisyys, jaksaminen työssä ja perheen kanssa, tyytyväisyys itseen, turhan kehosta stressaamisen lopettaminen, mielenrauha ja rohkeus toteuttaa itseään.

Kun muokkaat kehoasi itseäsi kunnioittaen etkä rääkkitreeneillä tai kitudieeteillä, itsevarmuus ja kunnioitus itseäsi kohtaan kasvaa helposti, kun kohtelet itseäsi yhtä lempeästi kuin läheisiäsi. Oikeanlaisten elämäntapojen myötä vaatteet istuvat paremmin, tunnet itsesi itsevarmaksi ja vahvaksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Peppupajan myötä hankit sellaiset taidot, että timmin kunnon ylläpitäminen ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on lopulta aivan normaalia.

Konkreettisesti valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • Ravintovalmennus (Arvo 235 €)

  Ravintovalmennuksessa syödään oikeaa kotiruokaa joustavasti ja rennosti, mutta tuloksia tuottavasti. Myös ravintolakäynneille ja herkuttelulle on tilaa kohtuudella. Saat helposti omaksuttavat ohjeet ruokailun koostamiseksi, ja voit soveltaa niitä omiin mieltymyksiisi sopiviksi.

  Voit olla sekasyöjä, kasvissyöjä, vegaani, maidotonta tai gluteenitonta ruokavaliota noudattava tai FODMAP-ruokavaliolla. Kunhan tietyt pääperiaatteet toteutuu ruokailussasi, niin tuloksia tulee.

  Ravintovalmennuksen ideana on hioa nykyistä ruokailutapaasi minimimuutoksilla sellaiseksi, jotta jaksat arjessa ja treeneissä hyvin. On turha mullistaa koko ruokailua kerralla, kun pikku muutoksilla saat pysyvämpiä tuloksia ja selviät vähemmällä muutosstressillä.

  Sinun ei siis tarvitse pelätä, että tässä valmennuksessa pitäisi syödä sata purkkia rahkaa tai kanniskella kuivaa kanaa ja riisiä muovirasioissa ympäriinsä.

  Hiilareita ei vältellä eikä mitään muutakaan ruokaainetta, ellei sille ole hyvää syytä, kuten allergia tai ruokayliherkkyys.

 • Kuntosalitreenivalmennus (Arvo 235 €)

  Parhaat tulokset kehonmuokkauksessa saat kuntosalitreenillä, joka on fiksusti laadittu. Tässä valmennuksessa sinun ei tarvitse asua salilla, vaan 2–3 lihaskuntotreeniä viikossa riittää.

  Yleinen virhe kehonmuokkauksessa on ottaa liian monijakoinen treeniohjelma käyttöön, jolloin sama lihasryhmä saa liian harvoin ärsykettä kehittyäkseen. Tässä valmennuksessa saat kaksi erilaista koko kehon treeniä viittä viikkoa kohti sekä lisäksi yhden pikatreenin niihin hetkiin, kun salilla on aikaa pyörähtää vain puoli tuntia. Saat siis yhteensä 5 erilaista ohjelmaa kuntosalille. Tällaisella treenijaolla ehdit kehittyä liikkeissä tarpeeksi ja keho muokkaantuu vinhaa vauhtia.

  Treenit pohjautuvat pitkälti vapaiden painojen käyttämiseen, mikä opettaa parhaiten kehon optimaalista toimintaa myös arkeen. Siirrät siis salilla hankkimasi voiman myös jokapäiväiseen elämääsi.

  Jos olet aloittelija, liikkeet ovat helppoja oppia ja ne lisäävät liikkuvuutta, jos passiivisuus on päässyt kangistamaan kroppasi. Jos taas olet jo kokeneempi salilla huhkija, niin samoihin liikkeisiin saa helposti haastetta painoista, välinevalinnoista ja liikeprogressioista.

  Tarkoitus ei ole liikkua vain salilla, vaan voit oikein hyvin yhdistää liikuntaohjelmaasi muita harrastuksia, kuten vaikka lenkkeilyä. Lihaskuntotreeniä voi ja kannattaakin yhdistellä muihin liikuntalajeihin, joista pidät.

 • Kotitreenivalmennus (Arvo 235 €)

  Salitreenien lisäksi saat kotiin lihaskuntotreenit, joiden toteutukseen et tarvitse mitään välineitä. Kotitreenit on käteviä silloin, kun et ehdi salille tai jos et halua lähteä kuntosalille ollenkaan.

  Kotitreenillä saat hyviä tuloksia, etenkin jos olet aloittelija.

  Jos kuntosalin ilmapiiri ahdistaa vielä, on kotitreeneillä hyvä rakentaa varmuutta lihaskuntotreeniin.

 • Mentaalivalmennus (Arvo 380 €)

  Saat kirjallisia tehtäviä, joihin voit käyttää aikaa 5 minuutista useaan tuntiin sen mukaan, kuinka paljon haluat teemoja pyöritellä mielessäsi. Tehtävät liittyvät arvoihisi, kehonkuvaasi, itsetuntoosi, itsesi hyväksymiseen ja tietoisuustaitoihin.

  Tehtävien avulla alat arvostaa kehoasi muunakin kuin peilikuvajaisena. Opit tapoja, joilla voit tuntea olosi mukavaksi kehossasi yhä useammin – eikä se tunne ole yhteydessä rasva- tai lihasmassaan ollenkaan.

  Opit kuinka voit kohdella itseäsi yhtä lempeästi kuin kohtelet läheisiäsi; itseruoskinta kun ei auta tavoitteiden saavuttamisessa yhtään.

  Vaikka saavuttaisit ulkonäkötavoitteesi sormiennapsautuksella, et todennäköisesti olisi yhtään onnellisempi. Tämän tarinan on kertonut lukemattomat asiakkaani. Jos haluat todella löytää arvostusta itseäsi ja kehoasi kohtaan, on mielen jumppaaminen aivan välttämätöntä.

Näiden arvo olisi yhteensä 1085 euroa. Lisäksi pääset suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat ryhmäläisten tukea koko valmennuksen ajan.

Valmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä teen kurssin eteen. Arvo muodostuu myös siitä ajasta, minkä säästän sinulta. Minä olen tehnyt virheitä ja ottanut asioista selvää, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä niin paljon.

Olen käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja rahaani ja vuosia aikaani, jotta sinä voisit saada turvallisesti ja tehokkaasti tuloksia kehonkoostumukseen ja terveyteen – samalla kun jumppaat ajatusmaailmaasi itsevarmempaan ja itsemyötätuntoisempaan suuntaan.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 1085 euroa, vaan hinta on…

Lähde mukaan tänään, jos haluat tavoitella kiinteämpää ja vahvempaa kehoa sekä itsevarmempaa oloa!

 

Koko valmennuksen hinta on 79 euroa. (Normaalisti 149€)

Jep, saat koko 10 viikon kurssin 79 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 1085 euroa vaan 79 €.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

10 viikon valmennuksesta tulet maksamaan vain 7,9 € per viikko eli reilut 1 euroa päivässä. Mieti koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen yhden kahvikupin hinnalla?

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, joten paras hetki on juuri nyt! Tulevaisuuden sinä kiittää tämänpäiväistä sinua, kun lähdet mukaan.

Hinta 79 euroa koko valmennuksesta: tule mukaan nyt!

Hinta on 79 € koko 10 viikon valmennuksesta. Se tarkoittaa noin 1 euron päivähintaa. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu, joten voit testata sitä 14 päivää ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, voit pyytää rahasi takaisin.

Valmennuksen on käynyt jo yli 1700 tyytyväistä naista, jotka ovat saaneet mahtavia tuloksia!

 

Valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu: ota se testiin ilman riskiä! Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

 

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Muutama vuosi sitten olin vielä ihan normaalipainon rajoissa, mutta pikkuhiljaa hiipinyt pulleus ei tuntunut omalta itseltäni.

Suurimman osan ajasta olin ihan kohtuu sujut kroppani kanssa, mutta etenkin stressaavina verensokerivuoristoratapäivinä saatoin päästä kovinkin syvälle itseinhon ja -säälin syövereihin. Vaatteet eivät istuneet, maha röllötti ja valokuvista totuus tuli esille.

No mutta ei se mitään. Siitä poiki päätös alkaa käydä jumpissa taas säännöllisesti, ottaa uusi saliohjelma käyttöön ja alkaa herkkulakkoon, kunnes peilikuva taas miellyttäisi. Itseä niskasta kiinni, itsesyyllistämisestä bensaa koneeseen ja treenitossua jalkaan! Lenkillä käymisestäkin pitäisi alkaa tykätä. Niin. Tiedät varmaan, miten tarina jatkui. Muutama viikko homma rullasi mukavasti, kunnes jotkut juhlat, pyhäpäivät tai vierailulla käymiset aiheuttivat repsahduksen, joka jäi kummasti päälle ja taas oltiin takaisin vanhoissa tavoissa. Pahus.

Sama kuvio toistui toki monen monta kertaa yhä uudestaan. Välillä kuvittelin löytäneeni sen oikean ruokavalion, treenimetodin tai kikan, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla. Tietysti olin aina väärässä, sillä väliaikaiset kikat tai superdieetit eivät tuoneet pysyviä tuloksia.

Lopulta ymmärsin ottaa pienempiä askelia kerrallaan monella rintamalla: niin ravitsemuksen, liikunnan kuin ajattelunkin suhteen. Silloin elämäntapoihin alkoi tulla muutoksia kuin itsestään ja tahdonvoimasta tuli yhä tarpeettomampaa.

Treenien suhteen jumitin pitkään ylläpitovaiheessa, sillä saatoin napata treeniohjelman sieltä ja toisen täältä tai puuhastella salilla vähän mitä sattuu eikä kehitystä tapahtunut. Treeneissäni ei ollut oikeaa suunnitelmallisuutta eikä jaksotusta. Vasta kun annoin ohjelmoinnin valmentajan työksi, alkoi tapahtua.

Viime talvena huomasin, että toppahousut olivat jääneet pieniksi. Ostin ne viisi vuotta sitten, kun olin kymmenen kiloa kevyempi. Olen muuten todella iloinen tästä asiasta!

Maailman helpoimmat tulokset tulee sillä, että tekee arjessa normaaleita asioita ilman paniikinomaista tulosten odottamista, ja sitten jossain vaiheessa huomaa muutoksen vaikkapa toppahousuista. Laitan viimeaikaisen muskelien kasvupyrähdyksen valmennuksen piikkiin.

Tavoitteeksi taisin valmentajalleni Stéphane Cazeault’lle sanoa yleisen badassiyden (eli halusin oppia treeniohjelmointia maailman parhaalta ja siinä samalla kehittyä voimatasoiltani ja kehonkoostumukseltani).

Toppahousukeissi saa miettimään, mitähän tulokset olisi olleet, jos olisin syönyt optimaalisemmin, nukkunut paremmin ja treenannut vielä säännöllisemmin. Ehkä vähän paremmat. Mutta. Tämä sopii minun elämäntyyliin: treenaan omaksi iloksi ja terveydeksi, syön rennommin kuin koskaan aikuisiällä, olen painavimmillani kuin ikinä, en tosin rasvaprosentiltani timmeimmilläni, mutta silti tyytyväisimmilläni kehooni.

Hitsi kun joku olisi kertonut kaksikymppiselle Maikille, että tällainenkin olotila löytyy! Vaa’an lukema kiinnostaa vain leuanvetopainojen merkkaamista varten ja herkuttelusta ei tarvitse syyllistyä. Säästyy energiaa tärkeämpiinkin asioihin, kuten asiakkaiden koutsaamiseen kohti samanlaista sopivaa tasapainoa.

 

Jos haluat voimakkaan ja kiinteän kehon sekä ylpeän ja ystävällisen suhteen itsesi kanssa, ilmoittaudu tähän valmennukseen ja onnistutaan yhdessä nyt!

Saat koko 10 viikon kurssin 79 euron hintaan. (normaalisti hinta on 149€)

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Viikkohinnaksi tulee vain 7,90 euroa. Se tarkoittaa vain reilun 2 euron päivähintaa. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi pikkurahalla?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi vielä tänä keväänä.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Peppupaja-valmennuksesta. Tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • Pyörempi peppu kyllä kiinnostaa, mutta en halua miehekkäitä lihaksia. Eihän tässä bodata niin että musta tulee kauhean iso?

  Huoli pois, et varmasti yhdessä yössä treenaa vahingossa itsellesi liian isoja lihaksia. Aluksi kehitys voi olla nopeaakin, mutta naisilla kehitys on sen verran maltillista tahdiltaan, että lihaskasvua saa kyllä ihan tosissaan jahdata.

 • Lähin kuntosali on tunnin ajomatkan päässä, joten siellä käyminen ei ole mitenkään mahdollista. Voinko saada tuloksia kotona?

  Treeniohjelmat tulee sekä kotiin että kuntosalille. Kotona treenaaminen ei ole ihan yhtä tehokasta kuin kuntosalilla, koska välineitä ja painoja ei ole samalla tavalla käytössä.

  Mutta hätä ei ole tämän näköinen: kunhan vain löydät kotitreeniliikkeistä sellaisen vastuksen kehonpainolla, että liikkeistä tulee rankat, niin lihaskin kyllä kasvaa ja voimistuu.

 • Millainen ruokavalio on? En saata syödä rahkaa enää yhtään.

  Ruokavalio on joustava, selkeä ja rento toteuttaa. Annan ohjeet annoskokoihin ja ruokavalintoihin. Voit olla kaikkiruokainen, vegaani, maidoton, gluteeniton, FODMAP-rajoitteinen tai mitä vain.

  Tärkeintä on, että saat riittävästi proteiinia, monipuolisesti kasviksia, sopivan määrän hyviä hiilareita ja terveellisiä rasvoja. Näihin raameihin voi rakentaa vaikka kuinka monta erilaista tervellistä ja tuloksia tuovaa ruokavaliotyyppiä. Herkutkin mahtuvat mukaan!

 • Sopiiko tämä valmennus minulle, kun olen jäykkä kuin rautakanki?

  Sopii oikein hyvin.

  Itse asiassa valmennuksen treeniliikkeet ja dynaamiset lämmittelyt lisäävät liikkuvuuttasi pikkuhiljaa. Kun liikkuvuus pelaa, kehityskin lähtee uuteen nousuun, puhumattakaan päivittäisestä hyvästä olosta!

 • Montako kertaa viikossa pitää käydä salilla?

  Riippuu ihan siitä, mikä on sinulle realistista. Suosittelen noin 3 lihaskuntotreenikertaa viikossa. Kahdella salikäynnissä viikossa on tosin saatu hirmu hyviäkin tuloksia.

  Lisäksi voit toki liikkua muulla tavoin, kuten kävellä tai hölkätä, jos se on sinun juttu. Jos taas olet tottunut käymään neljästi viikossa salilla, sekin käy.

  Kaikkien meidän elämät ovat erilaisia, joten treeniohjelmiakin täytyy räätälöidä sopimaan nykyiseen elämäntilanteeseen.

 • En ole ikinä käynyt salilla muuta kuin ohjatussa kiertoharjoittelussa. Sopiiko tämä valmennus minulle?

  Sopii. Annan treeniohjeissa aloittelijalle liikkeisiin yksinkertaiset versiot ja kokeneemmille haastavammat versiot.

 • Kannattaako valmennukseen osallistua, kun tiedän jo että tuon 10 viikon aikana tulee olemaan kolmet juhlat, joissa juon alkoholia? Tarkoitan että meneekö tulokset hukkaan juhlien vuoksi?

  Ei muutamat bileet ole peppukasvun maailmanloppu. Eihän ryypäten juuri lihasta rakenneta tai rasvaa polteta, mutta pyrkisin kauas tuollaisesta kaikki tai ei mitään -ajattelusta.

  Elämässä kuitenkin tulee kaikenlaista treenitaukoa, lomaa, sairastelua ja muuta vastaan, ja jos aina ajattelisi että aloittaa vasta kun on täydellinen aika, niin aloitus siirtyisi aina vain kauemmaksi.

  Paljon parempi on tehdä tässä hetkessä se mitä pystyy ja huomata vaikka vuoden päästä, miten paljon onkaan edistynyt. Mukaan vain! 

 • Pitääkö valmennuksessa jättää jotain ruokia pois? Esim leipä, herkut yms? Monessa valmennuksessa karsitaan mm. tiettyjä viljatuotteita. Onko tässä samantapainen linjaus?

  Ei kielletä mitään ruokia. Ainoa syy vältellä ruoka-aineita on allergiat ja yliherkkyydet. 

 • Miten valmennus toimii käytännössä? Eli lähinnä tässä tarkoitan kysyä, mitä se vaatii itseltä kun lähtee mukaan?

  Saat valmennussivustolle treeniohjelmat, joita voit soveltaa omaan elämäntilanteeseen sopiviksi. Suosittelen, että treenaat lihaskuntoa 2-3 kertaa viikossa.

  Sen lisäksi varaa aikaa mentaalitehtävien tekoon puolisen tuntia viikossa. Lisäksi voit osallistua Facebook-ryhmässä keskusteluihin sen verran kuin haluat.

   

 • Olisin kiinnostunut sun valmennuksesta, mutta sopiiko se mulle kun ylipainoa on kuitenkin noin 20 kg ja rasvanpoltto olisi ykkösjuttu?

  Yleensä tämäntyyppisen treenin aloitettua tulee kehoon sellaisia muutoksia, että rasva palaa ja lihasmassa lisääntyy. Paino voi siis pysyä vaikka samanakin, mutta peilikuva tiivistyy.

  Lihasmassan hankkiminen on myös yksi parhaista tavoista ylläpitää saatuja tuloksia rasvanpoltossa, sillä lihas nostaa perusaineenvaihduntaa myös levossa.

  Jos tällainen kehonkoostumuksen muutos kiinnostaa pelkän painonpudotuksen sijaan, niin silloin Peppupaja voisi olla sinun juttu.

 • Voiko valmennuksessa syödä normaalia kotiruokaa, jota on siis tarjolla työpaikalla?

  Ehdottomasti voi. Pointtina on realistinen ja ylläpidettävä muutos elämäntapoihin ja treeneihin.

 • Kuinka paljon valmennusten ruokaohjeet sisältää lisäravinteiden tms. käyttöä?

  Ei ollenkaan. Toki jotain perusjuttuja voit käyttää, kuten D-vitamiinia, mutta tätä valmennusta varten ei tarvitse hankkia mitään.

 • Mieleeni heräsi kysymys, että soveltuuko treeniohjelma myös hoikille naisille? Rasvaa en haluaisi itsestäni polttaa, mutta lihasta saa kyllä tulla. Soveltuuko ruokaohjelma siis myös sellaiselle joka ei halua rasvaprosentin pienentyvän mutta lihasmassan kasvavan?

  Sopii oikein hyvin, aiemminkin valmennuksessa on ollut monta hoikkaa lihastenkasvattajaa mukana. Annan ohjeet ruokailujen suhteen sekä massanlisääjille että kiinteytyjille. Tervetuloa mukaan vain!

Kolahtiko? Hienoa, lähde mukaan niin ehdit hyvin jo osallistuneiden naisten joukkoon ja pääset osaksi kannustavaa ryhmäämme.

Vielä ehdit mukaan! Kampanjahinta umpeutuu pian – toimi siis nopeasti!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 

Muista, että saat valmennuksen täydellä 100% tyytyväisyystakuulla. Voit siis ottaa valmennuksen testiin ilman riskiä: jos et koe valmennuksen olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko 10 viikon valmennuksen hinta on 79 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Tule mukaan nyt ja tee kehostasi vahvempi, kiinteämpi ja opi hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet! Valmennuksen on käynyt jo yli 1700 kaltaistasi naista.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, jos emme ole paikalla chatissa esimerkiksi yöaikaan, jotta voimme vastata kysymykseesi seuraavana (arki)päivänä.

Voit myös lähettää viestin sähköpostilla osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

 

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!