Maikin ilmaisiin valmennuksiin on osallistunut jo yli 80 000 naista! Voit osallistua tähän ilmaiseen valmennukseen tänään. Lähde mukaan nyt.

Tuntuuko, että paino ei putoa, väsyttää ja makeanhimo piinaa jatkuvasti? Kehosi saattaa olla säästöliekillä ja sinun pitää purkaa se.

Liian nopean, äärimmäisen tai pitkään kestäneen laihduttamisen seurauksena aineenvaihdunta saattaa mukautua hyvin niukkaan energiansaantiin ja ajautua niin kutsuttuun säästöliekkitilaan.

Tällöin keho laskee energiankulutustaan niin alas, että väsyttää, vastustuskyky heikkenee ja painonpudotus hidastuu tai pysähtyy kokonaan. Keho tulkitsee tilan nälänhädäksi ja pitää kiinni rasvavarastoistaan yhä tiukemmin pahan päivän varalta.

Tällä ilmaisella Pura säästöliekki -kurssilla saat konkreettiset ohjeet säästöliekin purkamiseksi.

Saat syödä enemmän hyvää ruokaa, energiasi lisääntyy, mielialasi paranee ja unenlaatusikin syvenee! Lopulta painonpudotuskin taas onnistuu, jos sille on tarvetta.

Tässä kolmen viikon ilmaisessa valmennuksessa käydään läpi nämä asiat:


Kurssi voi mullistaa elämäsi monin tavoin:

Olen täydellisyyden tavoittelija ja yrittäessäni pudottaa painoa matikalla, vedin hieman yli. Useamman kymmenen kilon keventämisen jälkeen, johon kyllä menikin vuosia, mulla oli jäljellä enää se “viimeiset viis kiloa” ja ajauduin huomaamattani tilanteeseen jossa söin suurella kalorivajeella. Todella pitkään.

Pikkuhiljaa jaksaminen alkoi hiipumaan, mutta aina oli jokin muu selitys siihen kuin syömisen vähyys. Totuin pieneen määrään ruokaa ja en ajatellut sitä sen enempää.

Kunnes kuuntelin luennon siitä kuinka puretaan säästöliekki. Vaikka aihe olikin ennakkoon tuttu, en osannut edes ajatella itse olevani säästöliekillä. Säästöliekki-testin tulos oli kuitenkin jopa hieman musertava ja jouduin aloittamaan itseni kanssa hankalan keskustelun.

Kuinka edes kävi näin ja miten nyt pitäisi jatkaa?

Todellisuus iski kuin märkä rätti kun tajusin, että viimeiset 12-18 kuukautta olen syönyt liian vähän. Yhden kesän kalorivaje venyikin yli vuodeksi, hups.

Kaiken huipuksi en edes saanut karistettua painoa vaan jumituin täysin paikalleen. Satunnaiset juhlat ja niissä herkkujen ylimittainen mässäily aiheutti vain turvotuksen ja huonon olon, jonka jälkeen samalla vajeella jatkettiin.

Oon nyt muutaman viikon lisäillyt pieniä terveellisiä välipaloja mun päivään. Yksi näistä oli aamiainen, eli ei välipala alkuunkaan! Ennen söin aamupalaa satunnaisesti jos ehdin ja jos huvitti, mutta nyt pidän huolta, että oikeasti joka aamu on saatavilla energinen alku päivään.

Olen muutamia viikkoja syönyt enemmän kuin pitkään aikaan, siis ihan joka päivä! Jo pelkästään ruokatottumukset ovat muuttuneet näin lyhyessä ajassa.

Ennen jokailtainen piina oli sokerinhimo, jonka ylitse vain piti kärvistellä. Nyt ärsyttävän herkkuhimon tilalla onkin terveellinen iltapala. Riittävällä syömisellä vältän tilanteet joissa nälkääni tai tylstyyteeni joutuisin joko taistelemaan itseäni vastaan tai antautumaan herkuttelulle josta kokisin myöhemmin syyllisyyttä.

Nimittäin myös syyllisyys satunnaisesta jätskipallosta tai muusta herkusta on vähentynyt kun annoskoot pysyvät kohtuudessa automaattisesti. Kylläisenä jaksaa tehdä parempia valintoja ja jaksaa ylipäätään muutakin.

Vaikka ajoittain tuntuukin vaikealta, on kokonaisuus kuitenkin vaikeuden kautta voittoon. Vielä on matkaa siihen, että syön sellaisella tasolla jolla kuuluisi, mutta ainakin olen oikealla reitillä.

Syön enemmän, jaksan paremmin ja nukun hyvin. Kaikki tämä, enkä paina yhtään sen enempää kuin kuukausi sitten, kun aloitin säästöliekin purkamisen.

 

Säästöliekkitilaansa purkava nainen

Jos olet tuskaillut painonhallinnan kanssa pitkään, aloita tämä ilmainen kurssi ja opi ymmärtämään kehoasi paremmin.


Paina nappia ja lähetän ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

PS. Kurssi on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Pääset oppimaan ne asiat, miksi Maikki Marjaniemen verkkokursseille on osallistunut jo tuhansia naisia.

PPS. Moni miettii, miten tällaisen kurssin voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa. Minulla on myös maksullisia laajempia kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät tästä kurssista, voi olla että haluat joskus liittyä maksullisellekin kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua tämän kurssin avulla.

PPPS. Huom! Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.

Oivalluksekasta valmennusta!

Terveisin
Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja