Hei Tarun seuraaja! Hyödynnä 50-70 € alennus ja huolehdi omasta hyvinvoinnistasi

Haluatko lisää energiaa, itsevarmuutta, liikkuvuutta ja parempaa kuntoa?

 • Saat nyt 3 erilaista valmennusta Tarun seuraajan kampanjahintaan
 • Tee vuodesta 2019 elämäsi paras - ole itsevarma ja voi hyvin!
 • Hyödynnä vähintään 40% alennus - saat alehinnan vain tältä kampanjasivulta!

Haluaisitko kiinteämmän kropan, säännöllisemmät ateriarytmit, lisää vetreyttä ja liikkuvuutta?

Sinun ei tarvitse pohtia näitä juttuja yksin. Maikki Marjaniemi on tehnyt mahtavat valmennukset, joiden avulla pääset helposti treenaamaan tai syömään oikein ja huoltamaan kehoa, ammattilaisen ohjeilla tietysti.

Tarun seuraajana saat valmennukset todella edullisilla kampanjahinnoilla!

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat treenata kehoasi muodokkaammaksi, saada lisää liikkuvuutta tai omaksua kiinteyttävän tavan syödä!

Miksi Taru suosittelee Maikin valmennuksia?

"Maikki käsittelee hyvinvointia ihanan terveellä ja rempseällä otteella, sellaisella, joka tuottaa omasta mielestäni ne parhaat ja  pysyvimmät tulokset. Mitä jos lähestyisitkin elämäntapamuutosta tällä kertaa puntarin sijaan oma hyvä olo edellä? Olen itse viimein oppinut menemään niin sanotusti "prosessi edellä", eli luottamaan siihen että kun tekee oikeat asiat oikeaan aikaan, tulevat tuloksetkin ajallaan. Pakottamatta ja kuin itsestään!

Hyvinvointi on iso paketti joka koostuu monesta pienestä asiasta,  joista tärkeimmät ovat toki lepo ja ravinto, liikuntaa unohtamatta. Mutta jos hommaa tekee verenmaku suussa ja vaakaa maanisesti tuijottaen sekä mittanauha kädessä jatkuvasti roikkuen, eivät tuloksetkaan kovin usein ole kovin pitkäaikaisia. Haluaisin itse kaikki mahdolliset kompastuskivet läpikäyneenä toitottaa muillekin armollisuuden ilosanomaa, ja siksi koen Maikissa löytäneeni hengenheimolaisen, ammattilaisen, joka opastaa meitä naisia oikealle tielle. Saattaa kuulostaa kornilta, mutta yli vuosikymmenen näiden juttujen kanssa taisteltuani on ihana sanoa tasapainon viimein löytyneen.

Näistä syistä haluan suositella sinulle kolmea vaihtoehtoista tapaa lisätä hyvinvointiasi. Peppupajassa treenaat lihasmassan lisäksi armollista suhtautumista omaan kehoon ja syödään terveellisesti. Vahva nainen: Rasvanpoltto on kuntosaliohjelma, jonka avulla treenaat koko kroppaa monipuolisesti, poltat rasvaa ja kiinteydyt. Palauttavissa venyttelyissä opettelet huoltamaan kehoa, sen jumeja ja saat lisää energiaa ja vetreyttä."

 • Peppupajassa kiinteydytään ja opitaan arvostamaan omaa kroppaa

  Peppupajassa poltetaan rasvaa ja rakennetaan lihasmassaa. Samalla opit kuitenkin arvostamaan kehoasi nyt etkä vasta sitten, kun olet päässyt tavoitteisiisi. Saat selkeät ohjeet treeneihin kuntosalille ja kotiin.

 • Vahva nainen: Rasvanpoltto tuo tehoa kuntosalitreeniin

  Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelmassa kiinteydytään, poltetaan rasvaa ja parannetaan lihaskuntoa. Saat paketista tehokkaat ja selkeät ohjeet kuntosaliharjoitteluun. Voit soveltaa treeniohjelmia sopimaan sinun aikatauluihisi ja kuntotasoosi. Tämä treenipaketti on tehty sinulle, joka haluat polttaa rasvaa ja kiinteytyä helpolla salitreenillä, ja saada tehokkaasti aikaan konkreettisia tuloksia.

 • Palauttavista venyttelyistä lisää vetreyttä ja liikkuvuutta

  Palauttavat venyttelyt -kurssilla opit helppoja kehonhuoltoliikkeitä ja yksinkertaisia venytyksiä. Opit palautumaan nopeammin huoltamalla kehoasi dynaamisilla liikkeillä. Saat harjoituksia liikkuvuuden parantamiseen. Kurssin opit sopivat niin työpäivästä toipumiseen kuin pitkän juoksulenkin jälkeen kehonhuoltamiseen.

Lue eteenpäin, jos haluat tosissaan muuttaa elämäntapojasi, voida paremmin ja olla paremmassa kunnossa

Peppupaja

Kauanko olet toivonut muodokkaampaa kehoa? Toisaalta kauanko olet kaivannut sitä tunnetta, että olisit tyytyväinen itseesi tällaisena ja nyt ilman mitään muutoksiakaan?

Maikki on valmentanut satoja naisia ja huomannut, että jo se kun alkaa tekemään itselleen hyviä asioita - nukkumaan riittävästi, liikkumaan, syömään ravinteikkaasti - niin itsearvostus kasvaa ikään kuin itsestään.

Ansaitset arvostusta ihan joka elämän vaiheessa. Kehosi on kuitenkin osa sinua. Sinulla on oikeus ja velvollisuus pitää siitä huolta, sen vuoksi että olet arvokas.

Sinulla on oikeus treenata omien motiiviesi vuoksi. Yksi syistä voi olla parempi ulkonäkö tai vaikka muodokkaampi peppu. Toisaalta se ei välttämättä ole ainoa syy. Lopulta motiiveja kaivellessa löytyy sellaisia asioita kuin itsevarmuus, energisyys, jaksaminen arjen askareissa, turhan kehosta stressaamisen lopettaminen ja monia muita.

On tärkeää opetella rakastamaan omaa kehoa jo matkan varrella, eikä vasta maalissa.

Kun muokkaat kehoasi itseäsi kunnioittaen etkä rääkkitreeneillä tai kitudieeteillä, itsevarmuus ja kunnioitus itseäsi kohtaan kasvaa helposti. Oikeanlaisten elämäntapojen myötä vaatteet istuvat paremmin, tunnet itsesi itsevarmaksi ja vahvaksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Peppupajan myötä hankit sellaiset taidot, että timmin kunnon ylläpitäminen on lopulta aivan normaalia.

 

Vahva nainen: Rasvanpoltto

Jos haluat treenata salilla siten, että poltat rasvaa ja kiinteydyt, voit tulla mukaan tähän valmennukseeen. Tästä paketista saat 8 viikon vaihtuvan, tehokkaan treeniohjelman: ensimmäiset 4 viikkoa vuorotellaan kahta eri treeniä ja sitten seuraaville 4 viikolle vaihdetaan uudet treenit.

Tämä treenipaketti on suunniteltu parantamaan lihaskuntoasi ja tehostamaan kehosi rasvanpolttoa. Saat monipuolisen ja vaihtuvan treeniohjelman sekä vinkkejä niitä päiviä varten, kun aikaa tai energiaa ei riitä kokonaiseen treeniin.

Tehokas, rasvaa polttava treeni koostuu koko kehon isoista moninivelliikkeistä, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja tehostavat siten rasvanpolttoa.

 

Palauttavat venyttelyt

Meillä kaikilla on joskus kehossa jumeja ja ehkä jopa kiputiloja. Liikunta tai sen puute voivat aiheuttaa lihasjumeja, tai syynä voi olla vaikkapa istumatyö.

Palauttavat venyttelyt -kurssilla opit helpottamaan palautumista liikunnasta ja arjen haasteista. Kurssi sopii myös rapakuntoisille sohvaperunoille, jotka haluavat aloittaa liikkumisen hyvin matalalla kynnyksellä. Toimistotyöläisenä opit ehkäisemään ja huoltamaan istumisen jumittavaa vaikutusta tai esimerkiksi hiirikyynärpäätä.

Kehonhuolto auttaa paitsi koko kehon hyvinvointiin ja liikuvuuteen, se toimii myös stressin helpottamisessa. Kurssi tarjoaa rauhoittavaa ja arjen kuormituksesta palauttavaa liikettä.

Jäykän rautakangen on hyvä huoltaa kehoa säännöllisesti, sillä se paitsi helpottaa oireita, myös säästää sinulta rahaa, kun voit hieronnassa käymisen sijasta huoltaa jumeja itse.

Lue, miksi Taru oli niin tyytyväinen Maikin valmennukseen:

Suosittelen Maikin vetämää Peppupaja-valmennusta satasella ja  täydestä sydämestäni! Käytyäni valmennuksen itse keväällä 2017, olen saanut muutettua suhtautumista sekä omaan kehooni että pitkään pulmia aiheuttaneeseen syömiseen todella paljon positiivisemmaksi.

Olin jo pitkään paininut painon jojoilun ja vääristyneen kehosuhteen kanssa, laihdutettuani vuosien varrella jopa satoja kiloja eestaas. Kahden lapsen saaminen putkeen lihomisine ja laihtumisineen ei varsinaisesti helpottanut asiaa...

Vaikka olin työstänyt edellä mainittuja asioita jo moneen kertaan ihan fiksujenkin oppien mukaan, oli aika tuolloin oikea juuri mulle ja  Peppupajan opit iskivät kuin veitsi kuumaan voihin. Erityisen mukavalta tuntui se, että kurssilla opeteltiin rakastamaan itseään jo hyvinvointi-matkan varrella, eikä vasta siellä maalissa. Hyvä olo ei siis ole Maikin oppien mukaan palkinto, vaan jatkuva seuralainen ihan jokapäiväisessä elämässä.

Omasta "Peppiksestä" on siis kohta kulunut jo parisen vuotta, ja tänään koen olevani parhaimmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Olen lopettanut laihduttamisen kokonaan ja keskittynyt sen sijaan parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiani. Salilla treenaamisesta on tullut vuosien varrella mulle täysi intohimo, mutta samalla olen ymmärtänyt alkaa kuuntelemaan kehoani ja antamaan sille tarpeeksi lepoa, sillä mitään kehitystä ei  tapahdu ilman sitä.

Taru

Näitä valmennuksia Taru suosittelee sinulle:

Peppupaja

Treenaa salilla tai kotona koko kehoa vahvemmaksi ja muodokkaammaksi. Opit samalla myös parantamaan kehonkuvaasi, eli alat tykkäämään kehostasi enemmän jo nyt ennen muutoksia.

Opit syömään kiinteyttävästi ja arvostamaan itseäsi samalla, kun tulet timmimpään kuntoon.

Tarun seuraajana pääset mukaan huikealla 70 euron alennuksella - tule mukaan nyt!

149 € 79 €

HALUAN PEPPUPAJAAN

Vahva nainen: Rasvanpoltto

Saat 8 viikon vaihtuvan, tehokkaan treeniohjelman: ensimmäiset 4 viikkoa vuorotellaan kahta eri treeniä ja sitten seuraaville 4 viikolle vaihdetaan uudet treenit. Saat myös vaihtoehtoliikkeitä, joiden avulla voit tehdä treenistä juuri sinulle ja salisi varustelulle sopivan kokonaisuuden.

Lisäksi saat reseptejä sekä vinkkejä ruokavalioon, joka tukee kiinteytymistä ja rasvanpolttoa. Dynaamisten lämmittelyohjeiden avulla huollat kehoa lepopäivinä ja parannat liikkuvuutta. Kaikkien liikkeiden ohjeet sekä ohjevideoina että kirjallisina tulostettavina ohjeina

Kun tilaat tämän kampanjasivun kautta, säästät hinnassa 50 euroa!

99 € 49 €

HALUAN VAHVA NAINEN -TREENIT

Palauttavat venyttelyt

Saat erilaisia harjoituksia ja jumppaohjeita, joiden avulla saat lisää notkeutta ja vetreyttä kehoon. Valmennus on tehty yhdessä osteopaatin kanssa, ja siinä on neljä helppoa kategoriaa: venyttely, kehonhuolto, vinkit töihin ja liikkuvuusharjoitukset.

Kurssi sopii mainiosti niska-hartiajumittajalle, joka haluaa ehkäistä istumatyön haittoja. Kehonhuolto-ohjeiden avulla opit myös palautumaan liikunnasta paremmin.

Tarun seuraajana saat Palauttavat venyttelyt nyt 50 euroa edullisemmin - tartu tarjoukseen heti!

97 € 47 €

HALUAN PALAUTTAVAT VENYTTELYT

Uskon kaikkiin valmennuksiin täysin, joten saat 100% tyytyväisyystakuun.

Valmennuksilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Hyödynnä Tarun seuraajan kampanjahinnat ja nappaa kurssit huimalla alennuksella

Vahva nainen: Rasvanpoltto
49
Normaalisti 99 €
 • 8 viikon kuntosaliohjelma
 • Vaihtoehtoliikkeitä ja soveltamisohjeet
 • Dynaamiset lämmittelyohjeet
 • Salitreenin tekniikkapaja
 • Treenipäiväkirja ja Facebook-ryhmä
 • Säästä 50 €!
Peppupaja
79
Normaalisti 149 €
 • Tehokkaat kuntosalitreenit
 • Monipuoliset kotitreenit
 • Kattava ravintovalmennus
 • Opi kehopositiivisuutta
 • Syö hyvin, liiku ja kiinteydy
 • Opettele pysyvä elämäntapamuutos
 • Muuta peilikuvaa mieluisammaksi
 • Säästä 70 €!
Palauttavat venyttelyt
47
Normaalisti 97 €
 • Venyttelyn ohjevideot
 • Helpot liikkuvuusharjoitukset
 • Huolla niskaa ja hartioita
 • Kehonhuollon harjoitukset
 • Videohaastatteluita kehonhuollosta
 • Säästä 50 €!

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri Maikkia?

maikki-puntti-pulla-pieni

Hei, olen Maikki. Ravintovalmentaja, personal trainer (ja kissaihminen).

Autan naisia tulemaan itsevarmoiksi, vahvoiksi ja terveiksi; ja stressaamaan ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä vähemmän.

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Ennen tälle alalle ryhtymistä jahtasin sitä oikeaa ruokavaliota, treenimetodia tai kikkailua, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla.

Tiedät varmaan, miten tarina jatkui. Jaksoin innostua (ja stressata) uusista jutuista hetken ja palasin pian takaisin vanhoihin tapoihin.

Vasta myöhemmin oivalsin, että todelliset muutokset tehdään yksitellen ja omaan elämään sopivaksi sovittaen.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä.

Opiskelin, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Olen saanut paljon kysymyksiä valmennuksista - tässä osa niistä Maikin vastausten kanssa

 • q-iconMiten valmennukset toimivat?

  Pääset kirjautumaan helppokäyttöiselle valmennusalustalle omilla tunnuksillasi. Saat myös viikottain sähköpostilla vinkkejä ja lisätietoa valmennuksen sisällöistä ja teemoista. Valmennuksen materiaalit pysyvät käytössäsi jatkossakin, joten voit palata niihin yhä uudelleen ja uudelleen.

 • q-iconMiten voin maksaa valmennuksen? Onnistuu lasku tai osamaksu?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

  Kaikki hinnat ovat kertamaksuja, etkä sitoudu kuukausimaksuihin tai kestotilauksiin.

 • q-iconMitä jos en pidä valmennuksesta? Menetänkö sitten rahani?

  Kaikilla valmennuksilla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Voit siis testata valmennusta rauhassa ilman riskiä. Jos et pidä valmennuksesta, saat rahasi takaisin.

 • q-iconOlen melko aloittelija kuntosaliharrastuksessa. Soveltuuko Vahva nainen: Rasvanpoltto minulle?

  Vahva nainen: Rasvanpoltto soveltuu sekä jo hieman kuntosaliharrastusta aloittaneille että edistyneemmillekin liikkujille. Sinun on hyvä osata käyttää laitteita jo jonkin verran. Liikkeet ovat kuitenkin yksinkertaisia ja helppoja oppia.

 • q-iconKuinka monta kertaa viikossa Peppupajassa ja Vahva nainen -treeneissä pitää käydä kuntosalilla?

  Riippuu ihan siitä, mikä on sinulle realistista. Suosittelen noin 2-3 lihaskuntotreenikertaa viikossa. Kahdella salikäynnissä viikossa on tosin saatu hirmu hyviäkin tuloksia.

  Lisäksi voit toki liikkua muulla tavoin, kuten kävellä tai hölkätä, jos se on sinun juttu. Jos taas olet tottunut käymään neljästi viikossa salilla, sekin käy.

  Peppupajassa on lisäksi kotitreeniohjeet, joita voit hyödyntää jos et pääse salille ollenkaan tai pääset vain harvoin (Vahva nainen: Rasvanpoltto ei sisällä kotitreeniohjeita).

  Kaikkien meidän elämät ovat erilaisia, joten treeniohjelmiakin täytyy räätälöidä sopimaan nykyiseen elämäntilanteeseen.

 • q-iconMistä tiedän, sopiiko Palauttavat venyttelyt minulle?

  Kurssi pitää sisällään useita erilaisia ohjeita, joista voit poimia itsellesi sopivimmat. Voit käyttää kurssin ohjeita tarpeitasi parhaiten vastaavalla tavalla. Hyödyt kurssin harjoituksista varmasti, olit sitten liikunnan aloittelija tai kokenut urheilija. Jos jostain syystä et pidä kurssin sisällöstä, kurssilla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu.

Hyödynnä Tarun seuraajan kampanjahinnat ja nappaa kurssit huimalla alennuksella

Vahva nainen: Rasvanpoltto
49
Normaalisti 99 €
 • 8 viikon kuntosaliohjelma
 • Vaihtoehtoliikkeitä ja soveltamisohjeet
 • Dynaamiset lämmittelyohjeet
 • Salitreenin tekniikkapaja
 • Treenipäiväkirja ja Facebook-ryhmä
 • Säästä 50 €!
Peppupaja
79
Normaalisti 149 €
 • Tehokkaat kuntosalitreenit
 • Monipuoliset kotitreenit
 • Kattava ravintovalmennus
 • Opi kehopositiivisuutta
 • Syö hyvin, liiku ja kiinteydy
 • Opettele pysyvä elämäntapamuutos
 • Muuta peilikuvaa mieluisammaksi
 • Säästä 70 €!
Palauttavat venyttelyt
47
Normaalisti 97 €
 • Venyttelyn ohjevideot
 • Helpot liikkuvuusharjoitukset
 • Huolla niskaa ja hartioita
 • Kehonhuollon harjoitukset
 • Videohaastatteluita kehonhuollosta
 • Säästä 50 €!

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Tiimimme on täällä auttamassa sinua!

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!