Huom! Pääset valmennukseen mukaan vain tältä kampanjasivulta. Toimi nopeasti, sillä ilmoittautuminen PÄÄTTYY sunnuntaina 28.4.

Tehokiinteytys kuukaudessa

-verkkovalmennus

Haluatko tavoitella hyvää kesäkuntoa tiiviillä ja tehokkaalla kiinteytymisjaksolla, parantaa lihaskuntoasi ja näyttää hyvältä lempivaatteissasi?

 • Tehokasta kiinteytystä kuukauden aikana: lähde kesään vahvana, itsevarmana ja kiinteänä.
 • Saat selkeät ja helpot ruokaohjeet ja treenisuunnitelmat koko kuukaudelle.
 • Toimi nopeasti, sillä ilmoittautuminen valmennukseen päättyy sunnuntaina – vielä ehdit mukaan!

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat tehoja irti liikunnasta ja suunnata kesää kohti kiinteämpänä, itsevarmempana ja vahvempana!

Moi, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Jos syöt jo monipuolisesti ja säännöllisesti, mutta kaipaat tiivistä puristusta kiinteytymisen ja kunnonkohotuksen saralla, voit lähteä mukaan tähän valmennukseen.

Tämä valmennus on tehty sinulle, jos harrastat jo jonkin verran liikuntaa, mutta haluat tehokkaan treeniohjelman avulla pitää huolta lihaskunnostasi, kiinteytyä ja tehostaa rasvanpolttoa.

Tässä valmennuksessa otetaan hikeä pintaan ja syödään kiinteyttävästi, terveellisesti ja monipuolisesti. Valmennuksen ruokaosion on suunnitellut tiimimme valmistuva ravitsemusterapeutti Sanni.

Valmennuksen avulla pääset hyvään kesäkuntoon ja starttaat kesän kiinteämpänä, vahvempana ja itsevarmempana. Vahvempi kroppa tuo myös virkeyttä mieleen, ja kesä sujuu energisesti.

Tämä valmennus ei ole tehty runsaasti ylipainoisille tai liikuntaharrastuksen aloittamiseen, vaan edellyttää jo jonkin verran liikuntataustaa.

Valmennus alkaa maanantaina 29.4. Kannattaa tulla mukaan nyt, sillä ilmoittautuminen valmennukseen PÄÄTTYY sunnuntaina 28.4. Sen jälkeen et pääse enää mukaan ryhmään.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, valmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Haluat aloittaa kesän paremmassa kunnossa ja kiinteämpänä.
 • Haluat kuukauden aikana parantaa lihaskuntoasi ja olla vahvempi.
 • Haluat tiiviin tehopuristuksen, jonka aikana kiinteydyt.
 • Sinulla on jo jonkin verran liikuntataustaa, mutta haluat liikunnasta enemmän tehoja irti.
 • Syöt jo nyt säännöllisesti ja monipuolisesti, mutta haluat polttaa rasvaa kehostasi ja ymmärtää miten ruokavalio tukee kiinteytymistä.
 • Painosi on pysynyt jo jonkin aikaa samoissa lukemissa, ja haluat nyt nipistää muutaman kilon vaa’an lukemasta.
 • Olet valmis varaamaan aikaa treeneille ja ruokavalion toteutukseen.
 • Kuntosali on sinulle tuttu paikka ja perusliikkeet hallussa, mutta haluat tehokkaan ohjelman jonka tavoitteena on kiinteytyminen.
 • Kaipaat tehokasta ja tiivistä kiinteytymisjaksoa.
 • Sinulla on tulossa juhlat tai muu tärkeä tapahtuma, jota varten haluat näyttää upealta.
 • Haluat tuntea olosi itsevarmaksi kesävaatteissasi tai vaikkapa bikineissä.

Huom! Valmennus ei sovellu sinulle, mikäli olet jojo-laihduttelija ja olet yrittänyt laihduttaa jo monta monituista kertaa. Tähän valmennukseen osallistuaksesi sinulla pitäisi olla perusterveelliset ruokailutottumukset hallussa ja jo jonkin verran liikuntaa elämässäsi. Kuntosalin perusliikkeet tulisi olla hallussa. Sanon tämän siksi, koska kyseessä on lyhyt valmennus. Jos sinulla ei ole hallussasi pysyviä, terveellisiä elämäntapoja joihin palata valmennuksen jälkeen, myöskään tämän valmennuksen tulokset eivät luultavasti ole pysyviä. Mikäli haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, meillä on valikoimassa myös tähän sopivia valmennuksia – ota rohkeasti meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin.

Osallistuaksesi vamennukseen sinun tulee olla valmis treenaamaan 3-4 kertaa viikossa normaalin arkiaktiivisuuden lisäksi. Tiukkaa treeniä ei kannata käyttää perusteena siihen, että elämästä tulee muuten melko passiivista.

Tämä valmennus toimii sinulle, jos haluat tehostaa nykyistä ruokavaliotasi ja liikuntatottumuksiasi, tavoitteena kiinteämpi ja vahvempi keho. Valmennus toimii tiiviinä kiinteytymisjaksona, unohtamatta kuitenkaan mukavaa treeniä ja herkullista (mutta terveellistä) ruokaa.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Kaksi erilaista, koko kehon kuntosalitreeniä, joiden tavoitteena on rasvanpoltto ja kehon kiinteytyminen
 • Selkeät ohjeet jokaiselle treenikerralle sekä kirjallisesti, kuvina että ohjevideoina.
 • Salitreenin korvaavat kotitreeniohjeet, joita voit toteuttaa silloin kun et pääse salille, vaikkapa reissussa. Näihin et tarvitse mitään välineitä.
 • Kahvakuulatreeni, jota voit tehdä kotona, salilla tai vaikka kesämökin laiturilla.
 • HIIT-treenit, jotka tehostavat aineenvaihduntaasi ja rasvanpolttoa.
 • Tarkka, mutta joustava ravitsemusterapeutin suunnittelema ruokavalio, joka tukee kiinteytymistä ja rasvanpolttoa.
 • Kehonhuolto-ohjeet, joilla parannat liikkuuvuuttasi ja huollat koko kroppaa myös lepopäivinä.
 • Pääsyn kannustavaan Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella valmentajien kanssa ja saat vertaistukea muilta ryhmän jäseniltä.

Saat joka viikko sähköpostilla viestin, jossa kerrotaan sen viikon teemoista. Materiaalit löytyvät helppokäyttöiseltä valmennusalustalta, johon saat omat tunnukset. Valmennus on suunniteltu niin, että pystyt helposti suunnittelemaan treenit ja ruokavalion sopimaan aikatauluusi ja omiin tottumuksiisi.

Lisäksi pääset mukaan mahtavaan Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa treenifiiliksiä, onnistumisen kokemuksia tai kysyä kysymyksiä valmentajilta liittyen liikuntaan ja ruokavalioon. Facebook-ryhmästä voit myös halutessasi etsiä vaikkapa treenikaverin.

Valmennuksen alussa teet itsellesi suunnitelman, jota noudatat kuukauden ajan. Tällöin sinun on helppo toteuttaa treenit silloin, kun sinulle sopii. Saat tarkat ohjeet kiinteyttävään ruokavalioon, mutta ruokavaliossa on myös joustamisen varaa. Sinun ei tarvitse siis syödä mitään, mistä et pidä, vaan voit muokata ruokaohjeita mieltymyksiesi mukaan.

shadow-ornament

✨ BONUSMATERIAALI ✨

Kun tulet mukaan nyt, pääset käsiksi bonusmateriaaleihin!

Valmennus alkaa maanantaina 29.4. joten et pääse siihen käsiksi heti. Siksi olen tehnyt sinulle ennakkotehtävät, jotka saat bonusmateriaalina ilman erillistä veloitusta. Ennakkotehtävät herättelevät kehoasi tulevaan kuukauteen.

Pika-HIIT

Ennen kuin valmennus starttaa virallisesti, saat maistiaiseksi napakan 5 minuutin HIIT-treenin! Valmennuksen aikana kuntosalin lisäksi treenataan HIIT-jumppien mukana, joten tällä pikatreenillä saat jo heräteltyä kroppaa HIIT-maailmaan sekä hajua siitä, millaista treeniä on luvassa valmennuksen aikana.

Unitehtävä

Laadukas uni on painonhallinnan ja kiinteytymisen tärkein perusta. Se luo myös pohjan sille, millaisia tekoja, päätöksiä ja valintoja jaksamme tehdä päivän aikana. Ennen valmennusta on siis hyvä tarkastella omaa untaan ja pohtia, onko se hyvää sellaisenaan, vai voisiko siinä olla jotakin petrattavaa.

Kehonhuoltoharjoitus

Tätä kehonhuoltoharjoitusta voit hyödyntää esimerkiksi taukojumppana tai rauhoittavana tuokiona illalla. Saat tässä seisaaltaan tehtävässä harjoituksessa venytystä koko kehon lihaksiin, keskittyen erityisesti niska-hartiaseutuun sekä jalkoihin. Kehonhuolto auttaa palautumaan treeneistä.

 

Tule mukaan valmennukseen nyt, niin saat myös ennakkotehtävät bonuksena!

Näihin tilanteisiin tämä valmennus on oiva ratkaisu:

 • Haluat treeniohjelman, joka polttaa rasvaa ja vahvistaa kehoasi.
 • Haluat treenata salilla, mutta kaipaat ohjeita myös kotitreeniin niille päiville, jolloin et syystä tai toisesta pääse salille.
 • Haluat näyttää hyvältä kesävaatteissa, mutta haluat myös lisätä hyvinvointiasi, henkisesti ja fyysisesti.
 • Kaipaat ohjeita ruokavalioon, jossa saat valmiita ja selkeitä ohjeita, mutta jossa on myös valinnanvapautta ja joustavuutta.
 • Haluat treenata ammattilaisen ohjauksessa siten, että treenit sopivat saumattomasti omaan aikatauluusi.
 • Haluat muokata kehonkoostumustasi ja kiinteyttää kroppaasi, mutta et halua alkaa kitukuurille, joka heikentäisi terveyttäsi ja hyvinvointiasi.
 • Et halua rääkätä itseäsi, vaan haluat normaaliin arkeen sopivan tiiviin jakson, jonka aikana kuntosi kehittyy kohisten.
 • Sinulla on tulossa tärkeät juhlat tai muu tapahtuma ja haluat näyttää niissä upealta, hyvinvoivalta ja vahvalta.
 • Olet valmis panostamaan treeniin ja syömiseen aikaa ja vaivaa, jotta saat näkyviä tuloksia.
 • Haluat treenata omien aikataulujesi mukaan, mutta kaipaat silti ammattilaisen valmennusta sekä ryhmän tsemppiä.

"Videot auttoivat pohtimaan kuntosalilla, mitä tai miten teen oikein asioita."

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle:

Tehokiinteytys kuukaudessa on uunituore kokonaisuus, joten kommentit ovat
muista valmennuksistani, joissa naiset ovat saavuttaneet upeita tuloksia.

Eka treeni tänään testissä ja vannon, että mulla ei KOSKAAN ole tullut näin karmee hiki salilla! Maikin sanoin: ihanan kamalaa! Olin tosi yllättynyt siitä, miten rankka treeni oli ja tykkäsin kyllä tosi paljon! Naama valuu, silmät valuu, kaikki paikat vaan valuu. Aivan mielettömän hienoa, että on sellaisia treenejä, mitä voi tehdä ihan minkätasoinen treenaaja vaan! Onko muut jo testailleet? Jeejee hyvä fiilis!

Heini
shadow-ornament

Olen yllättynyt miten tälleen 2x/vko tehneenä mulla selvästi on erityisesti käsiin tullut habaa ja pakara/reidet on muuttunut tiukoiksi. En oo yhtään niin puhkipoikki mitä taas olin kun työpäivän jälkeen lähdin ryhmätunneille pomppimaan yms. ja illat oli vaikee rauhoittaa. Aiemmin en ole saanut saliohjelmista näin nopeita tuloksia vaikka useampaa ohjelmaa oon tehnyt, varmaan tää koko kroppa kerralla on se juju kuitenkin ja kahden treenin vaihtelu. Olen tosi happy!

Tyytyväinen treenaaja
shadow-ornament

Olen treenannut Maikin saliohjelmilla kohta kaksi vuotta, eikä ole kertaakaan kyllästyttänyt! Parasta on ollut se, että treenit ovat aina sopivasti erilaisia, mikä pitää liikuntainnon yllä ja haastaa kroppaa. Ohjeet ja videot ovat selkeitä, ja voin luottaa siihen, että liikkeet ovat aina turvallisia. Maikin treenejä voi suositella niin aloitteleville kuin vähän kokeneemmille treenaajille!

– Nainen, 32 v.
shadow-ornament

Kuntosaliohjelma kokemuksia

Ennen sinun ohjelmaa olin kuntoillut 3v. Enemmän kestävyyttä. Salia sen ohella myös. Mutta en koskaan saavuttanut tuloksia niin hyvin kuin sinun ohjelmalla. Opin kohdistamaan treenin oikeaan kohtaan, uusia liikkeitä. Todella tehokasta, monipuolista ja helppoa treenaamista sinun ohjelmalla.

Yläkroppa on vahvuus ja kehitys näkyy Maikin valmennuksen ansiosta (kuvat 3kk treenin jälkeen). Alan olla myös ylpeä alakropasta kun pikkuhiljaa kehitystä jaloissa ja pakaroissa näkyy. Vielä kasvatetaan ja kiinteydytään.

– Päivi

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Jos sinulla on perusterveelliset elämäntavat jo nyt kohtalaisesti hallussa, mutta haluat kiinteytyä ja parantaa lihaskuntoasi tiiviin jakson aikana, tämä valmennus on sinulle. Monilla urheilijoillakin on erilaisia treenikausia, joista yhden kauden aikana kasvatetaan lihasmassaa ja sitten taas poltetaan kehoon kertynyttä rasvaa suorituskyvyn parantamiseksi.

Tiiviin kuntojakson aikana treeni ja ruoka tukevat toisiaan, jotta kehosta saadaan poltettua ylimääräistä rasvaa. Siksi tässäkin valmennuksessa on erilaisia päiviä niin treenin kuin ruoankin osalta. Toisina päivinä treenataan kovaa ja syödäänkin enemmän, toisina päivinä tankataan kohtuullisesti hiilareita säästöliekin välttämiseksi ja toisina taas ollaan maltillisesti miinuskaloreilla, jotta muutosta saadaan aikaiseksi.

Treenipäiviä on hyvä olla 3-4 viikossa. Valmennuksen alussa suunnittelet oman treenikalenterisi siten, että se sopii aikatauluusi ja arkielämääsi.

Saat selkeät ohjeet, joiden avulla treenaaminen ja syöminen on helppoa. Treeniohjeilla sali- ja kotitreenit sujuvat helposti ja tuovat tehokkaasti kaivattuja tuloksia.

Huomaathan, että jos et vielä hallitse perusterveellisiä elämäntapoja, olet "jojo-laihduttelija" tai suhteesi ruokaan ja liikuntaan ei ole kohdillaan, tämä valmennus ei sovellu sinulle. Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos harrastat jo jonkin verran liikuntaa ja sinulla on hallussa sellaiset elämäntavat, joihin voit terveellisesti palata tämän valmennuksen jälkeen.

Konkreettisesti valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • Kuntosaliohjelmat, 2 erilaista (Arvo 235 €)

  Saat valmennuksessa kaksi erilaista, koko kehon treeniohjelmaa kuntosalille. Vaihtelemalla kuntosaliohjelmaa varmistat, että kehosi kehittyy monipuolisesti ja tehokkaasti.

  Saliohjelmat kuormittavat koko kehon isoja lihasryhmiä, jonka vuoksi saat aikaan nopeasti näkyviä tuloksia. Liikkeet on suunniteltu siten, että syke nousee ja lihaksia polttelee, ja kehosi rasvanpoltto tehostuu.

  Saat saliohjelman liikkeistä helpot ohjevideot sekä kirjalliset, tulostettavat ohjeet. Ohjeet ovat netissä helppokäytöisellä valmennusalustalla, johon pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi.

  Tehdäksesi treenit tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille.

 • Ravintovalmennus (Arvo 199 €)

  Aloitamme ravintovalmennuksen laskemalla oman peruskulutuksen ja arvion päivittäisestä kalorinkulutuksesta oman aktiivisuuden mukaan. Valmennuksessa valitset omaan kulutustasoosi sopivan ruokavalion kahdesta eri vaihtoehdosta. Valmennuksen ravinto-osion on suunnitellut tiimimme valmistuva ravitsemusterapeutti Sanni Massinen.

  Valmennuksen ruokavaliossa hyödynnetään hiilihydraattien jaksottelua, joka on tehokas tapa aktivoida aineenvaihduntaa ja pitää se aktiivisena myös rasvanpolton aikana. Treenipäivinä syödään kohtalaisesti hiilihydraatteja ja pidetään rasvan määrä maltillisena. Lepopäivinä taas hiilihydraattien määrä on tarkoituksella hyvin alhainen.

  Kerran viikossa tehdään pienimuotoinen hiilihydraattitankkaus, jolloin syödään ekstra-annos hiilihydraattipitoista ruokaa. Tankkauspäivä kannattaa ohjelmoida esimerkiksi pitkän, rauhallisen aerobisen kanssa samalle päivälle.

  Koska haluan, että saat pysyviä tuloksia, saat myös ohjeet siihen, miten siirryt tämän tehokuukauden jälkeen ylläpitovaiheeseen. Normaaliin ruokavalioon ja treenirytmiin palataan portaittain, jotta et menetä valmennuksen aikana saavutettuja tuloksia.

 • HIIT-treenit (Arvo 98 €)

  HIIT-treeneissä päästään tehostamaan aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa. Treeneissä ohjaajana on ihana liikunnanohjaajamme Sohvi. HIIT sopii myös mainiosti kiireiseen aikatauluun, sillä treenit ovat kompakteja, 15-20 minuutin mittaisia. Näissä pikatreeneissä nostetaan sykettä erilaisilla kyykyillä, hypyillä ja muilla HIIT-liikkeillä. Osaan liikkeistä on ohjeistus myös hypyttömään versioon. Treenejä suositellaan tehtäväksi 1-2 kertaa viikossa.

 • Kotitreeniohjeet (Arvo 135 €)

  Kotitreenit on suunniteltu korvaamaan kuntosalitreenit silloin, kun et syystä tai toisesta pääse salille. Voit tehdä niitä vaikka reissussa tai kesämökillä. Valittavanasi on kehonpainotreeni tai kahvakuulatreeni. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme, että käyt myös kuntosalilla, mutta kotitreenit pitävät huolta lihaskuntoharjoittelusta silloinkin, kun et syystä tai toisesta pääse kuntosalille.

  Kehonpainotreeneillä kuormitat koko kroppaa ilman treeniin tarvittavia välinteitä. Kahvakuulatreenejä varten tarvitset kahvakuulan, jonka painoksi suosittelemme noin 6-8 kiloa (riippuen kuitenkin voimatasostasi ja lähtötilanteesta). Sinun ei kuitenkaan ole pakko tehdä kahvakuulatreenejä, joten voit hyvin kehittää lihaskuntoasi kuntosalilla tai kehonpainotreeneillä.

 • Kehonhuoltoharjoitukset (Arvo 59 €)

  Tiiviin kunnonkohotusjakson aikan on tärkeää pitää huolta kehosta ja lihaksistosta. Siksi saat valmennuksessa kehoasi hemmottelevat kehonhuoltoharjoitukset. Harjoituksia on kaksi erilaista ja ne ovat 10-15 minuuttia pitkiä. Harjoitukset pitävät sisällään dynaamista, koko vartaloa huoltavaa liikettä sekä staattisia venytyksiä. Näiden harjoitusten avulla saat kehoosi lisää liikkuvuutta ja nopeutat palautumista.

 • Pääsy kannustavaan Facebook-ryhmään (Arvo 39 €)

  Pääset mukaan mahtavaan Facebook-yhteisöön, jossa saat sekä valmentajien että muiden ryhmäläisten tuen ja kannustuksen. Kysy neuvoja kuntosaliharjoitteluun, jaa kokemuksia tai löydä vaikkapa tsemppaaja toisesta treenaajasta. Voit osallistua aktiiviseen keskusteluun ja saada vertaistukea niin valmentajilta kuin muilta treenaajilta.

 • Ennakkotehtävät bonusmateriaalina (Arvo 56 €)

  Valmennus alkaa maanantaina 29.4. ja pääset silloin käsiksi treeniohjeisiin. Halusin kuitenkin, että pääset herättelemään kehoasi ja saat pienen maistiaisen valmennuksesta jo ennen sen alkamista.

  Siksi tein bonusmateriaalina ennakkotehtävät, joissa pääset treenaamaan 5 minuutin pika-HIITissä, huoltamaan kehoasi kehonhuoltoharjoituksella ja pohtimaan oman unesi laatua.

  En veloita bonusmateriaaleista erikseen, vaan saat ne kaupan päälle.

Näiden arvo olisi yhteensä 821 euroa. Lisäksi pääset suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat valmentajien ja ryhmäläisten tukea koko valmennuksen.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 821 euroa, vaan hinta on...

Tule mukaan nyt, jos haluat kiinteytyä ja tavoitella parempaa kesäkuntoa!

Saat koko kurssin hintaan 59 euroa. Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy sunnuntaina 28.4.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 821, vaan 59 euroa.

Pääset nyt treenaamaan tällä ammattilaisten kokoamalla kuntosaliohjelmalla ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Treenipaketista tulet maksamaan vain 59 €. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Ilmoittautuminen PÄÄTTYY sunnuntaina. Aikaa jäljellä vielä:

Tehokiinteytys kuukaudessa -valmennuksen hinta on 59 €.

Tule mukaan kiinteytymään ja treenaamaan kohti kesäkuntoa. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 28.4.

KLIKKAA JA TILAA TEHOKIINTEYTYS KUUKAUDESSA -VERKKOVALMENNUS HINTAAN 59 € (SISÄLTÄEN BONUSMATERIAALIN)

Saat koko kuntosaliohjelman 59 euron hintaan vielä muutaman päivän ajan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun 14 päivän ajan. Voit siis testata tätä valmennusta rauhassa ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla. Aloita kesä vahvana, itsevarmana ja kiinteämpänä.

Huom! Pääset mukaan valmennukseen vain tältä kampanjasivulta. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 28.4. 

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja. Olen valmentanut urallani jo tuhansia naisia niin verkossa kuin kasvotustenkin. Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta.

Olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Olen puhunut jo pitkään pikadieettejä ja laihdutuskuureja vastaan. Kuitenkin, jos sinulla on jo perusterveelliset elämäntavat kohtalaisen hyvin hallussa, voit tavoitella rasvanpolttoa ja kiinteytymistä kunnianhimoisesti tiiviimmän jakson aikana, kunhan se tehdään terveys ja hyvinvointi edellä. Samoja kausia nähdään mm. urheilijoilla, jotka kausittain rakentavat lihasta ja sitten polttavat kehosta ylimääräistä rasvaa.

Lisäksi tähän valmennukseen olen ottanut mukaan tiimimme liikunnanohjaajan, Sohvin sekä valmistuvan ravitsemusterapeuttimme Sannin. Yhdessä olemme luoneet kokonaisuuden, jonka avulla saat näkyviä tuloksia tehokkaasti ja turvallisesti.

Halusin tehdä tämän valmennuksen, koska joskus voi tulla tarve kiinteytyä lyhyessä ajassa normaalia tehokkaammin. Valmennus sopii sinulle, jos sinulla on jo terveet elämäntavat ja harrastat jo jonkin verran liikuntaa. Tällöin sinulla on olemassa jo hyvät rutiinit, joihin palata tämän jakson jälkeen, eivätkä tulokset jää vain hetken huumaksi.

Tärkeä osa tällaista tiiviimpää kiinteytymisjaksoa on se, miten palaat valmennuksen jälkeen takaisin hyvän kunnon ylläpitoon. Saat tähän hyvät ohjeet valmennuksessa, jotta voit nauttia kesästä rennosti etkä menetä valmennuksen aikana saavutettuja tuloksia.

Tätä valmennusta ei ole tehty elämäntapamuutosta varten, joten jos tavoitteesi on muuttaa kokonaan elämäntapojasi, ota meihin yhteyttä niin neuvomme mielellämme sinulle sopivan valmennuksen.

Haluatko kiinteytyä ja aloittaa kesän vahvempana kuin koskaan? Tule mukaan valmennukseen!

Ilmoittautuminen valmennukseen PÄÄTTYY sunnuntaina 28.4.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 59 € (SIS. BONUSMATERIAALIN)

Pääset mukaan tähän valmennukseen 59 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö mitään yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi, jonka avulla parannat kuntoasi, kiinteydyt ja tulet itsevarmemmaksi?

Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla. Aloita kesä vahvana, itsevarmana ja kiinteämpänä.

Huom! Pääset mukaan valmennukseen vain tältä kampanjasivulta. Valmennus on saatavilla vain rajoitetun ajan, ilmoittautuminen päättyy jo tämän viikon sunnuntaina 28.4.

Valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan. Voit testata valmennusta ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

BONUS

Kun tulet mukaan nyt, saat myös bonusmateriaalin: ennakkotehtävinä 5 minuutin pika-HIIT, kehonhuoltoharjoitus ja tehtävä, jonka avulla pohdit unen laatuasi. Ennakkotehtävät herättelevät sinua valmennuksen teemoihin ja antavat sinulle siitä pienen maistiaisen jo ennakkoon. Valmennus alkaa maanantaina 29.4. ja pääset siihen silloin käsiksi.

Olen saanut paljon kysymyksiä Tehokiinteytys kuukaudessa -verkkokurssista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconOlen rapakunnossa, olen yrittänyt laihduttaa jo pari kertaa, mutta nyt paino on taas noussut alkulukemiin. Haluaisin kuitenkin tehostaa painonpudotusta. Sopiiko valmennus minulle?

  Kuulostaa siltä, että valmennus ei sovellu sinulle. Valmennus on tarkoitettu sellaisille, joilla on jo jonkin verran liikuntataustaa, salin perusliikkeet hallussa ja hyvät, rutiininomaiset elämäntavat, joihin palata valmennuksen jälkeen. Jos tavoitteenasi on tehdä pysyvä elämäntapamuutos, valikoimastamme löytyy myös siihen soveltuvia valmennuksia (esimerkiksi 30 päivän ruokasuunnitelma tai myös aloittelijalle sopivia treeniohjelmia). Laita meille viestiä, niin neuvomme mielellämme juuri sinulle sopivan valmennuksen löytämisessä.

   

 • q-iconPitääkö valmennuksessa punnita grammantarkasti kaikki mitä syö?

  Ohjeissa saattaa lukea esimerkiksi:
  “250g kasviksia” 
  “1,5dl täysjyväriisiä”
  “2tl (10g) oliiviöljyä”

  Saat siis melko tarkat ohjeet, mutta aivan grammalleen ei tarvitse mitään mitata. Ohjeet ovat helppoja noudattaa.

  Valmennuksessa on tärkeää noudattaa annettuja ruokavalio-ohjeita mahdollisimman pienin poikkeamin, jotta tulosta saadaan lyhyessä ajassa. Ruokavaakaa ei kuitenkaan tarvita, vaan leivontamitat riittävät hyvin.

 • q-iconNoudatan erikoisruokavaliota (esim. gluteeniton ruokavalio, kasvisruoka, kala-allergia...) enkä pidä rahkasta/raejuustosta, miten voin noudattaa valmennuksen ruokaohjeita?

  Ruokasuunnitelmassa kokoat ateriasi ikään kuin ruoka-palapelistä. Jokaisella aterialla on esimerkiksi proteiininlähteeksi useita vaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivan ja mieluisan. Sinun ei siis tarvitse syödä mitään mistä et pidä, ja ruokavalio on helppo muokata myös erikoisruokavalioihin soveltuvaksi.

 • q-iconMinulla on ongelmia nivelten kanssa, ja hypyt ja kyykyt ovat hankalia. Voinko silti osallistua valmennukseen?

  Jos sinulla on isompia ongelmia nivelten kanssa, suosittelen hakemaan personal trainerilta tai fysioterapeutilta sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun ohjelman. Lähes kaikissa treeneissä on kyykkyjä ja hyppyjä, joista osaan (mutta ei kaikkiin) annetaan vaihtoehtoiset ohjeet. On hyvä, jos hallitset jo salitreenin perusliikkeiden tekniikkaa jonkin verran.

 • q-iconMinulla sattuu reissu juuri valmennuksen ajaksi. Voinko silti aloittaa valmennuksen, ja pääsenkö materiaaleihin käsiksi vielä kuukauden jälkeenkin?

  Valmennukset materiaalit ovat käytössäsi kuukauden ajan valmennuksen päättymisen jälkeen. Ei siis haittaa, jos reissuviikko sattuu valmennuksen ajankohtaan. Kehonpainotreenejä ja HIIT-treenjä voit tehdä missä tahansa.

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä? Täyttyykö sähköposti isoista tiedostoista?

  Kaikki valmennuksen materiaalit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla. Saat omat tunnukset, joilla pääset kirjautumaan valmennusalustalle.

  Saat joka viikko minulta sähköpostin, jossa kerrotaan lisää valmennuksen teemoista, treeneistä ja ruokaohjeista.

  Lisäksi pääset mukaan valmennuksen omaan Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa fiiliksiä ja kysyä treenikysymyksiä valmentajilta. Jos et ole Facebookissa, se ei haittaa, voit silti osallistua valmennukseen normaalisti.

 • q-iconMillainen valmennuksen ruokavalio on?

  Valmennuksen alussa opetan sinua laskemaan oman peruskulutuksesi ja arvioimaan oman päivittäisen kalorinkulutuksen aktiivisuutesi mukaan. Valitset sitten omaan kulutustasoosi sopivan ruokavalion kahdesta vaihtoehdosta. Valmennuksen ravinto-osion on suunnitellut tiimimme ravitsemusterapeutti Sanni Massinen.

  Ruokavaliossa hyödynnetään hiilihydraattien jaksotusta treenipäivien mukaan, jolloin aineenvaihdunta ja rasvanpoltto tehostuu. Treenipäivinä syödään kohtalaisesti hiilihydraatteja, lepopäivinä taas hiilihydraattien määrä on hyvin alhainen, alle 100g päivässä. Kerran viikossa tankataan hiilareita pienimuotoisesti syömällä ekstra-annos hiilihydraattipitoista ruokaa.

  Ruokavalio-ohjeet ovat ikään kuin palapeli, josta kokoat ateriasi. Sinun ei tarvitse syödä mitään, mistä et pidä. Ohjeita noudattamalla kokoat sinulle mieluisen ja vaikkapa omaan erikoisruokavalioosi soveltuvat ateriat helposti.

 • q-iconSaanko valmennuksen materiaalit heti?

  Valmennus alkaa maanantaina 29.4. ja vasta silloin pääset käsiksi materiaaleihin. Saat kuitenkin heti tilauksesi jälkeen sähköpostiisi bonusmateriaalina ennakkotehtäviä. Niiden avulla tutustut jo ennakkoon valmennuksen teemoihin ja herättelet kehoasi treeneihin.

  Bonusmateriaali pitää sisällään 5 minuutin pika-HIIT -treenin, rentouttavan ja lihaksia huoltavan kehonhuoltoharjoituksen sekä ajatuksia herättävän unitehtävän.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa paketti nyt, niin pääset tavoittelemaan parempaa kesäkuntoa, näkyviä tuloksia ja kiinteämpää kroppaa.

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt – ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 28.4.

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN PAKETIN ITSELLENI HINTAAN 59 €

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä, Edenrediä tai Eazybreakia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön.

Muista, että saat täyden, 100% tyytyväisyystakuun. Jos et koe tämän olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko paketin hinta on 59 euroa ja se on kertamaksu. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Ilmoittautuminen PÄÄTTYY sunnuntaina 28.4. joten toimi nopeasti. Valmennus on siis saatavilla vain rajoitetun ajan.

Kun tulet mukaan nyt, saat itsellesi ennakkotilaajan lahjana bonusmateriaalit: ennakkotehtävät, joiden avulla tutustut valmennuksen teemoihin ja herättelet kehoasi treeniin. Bonusmateriaalit sisältävät 5 minuutin pika-HIIT -treenin, lihaksia hemmottelevan kehonhuoltotreenin ja ajatuksia herättävän unitehtävän.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!