Voit tilata tämän ilmaisen videosarjan tänään. Lähde mukaan nyt.

Tuntuuko, että vatsa röllöttää? Kaipaatko lisää kehonhallintaa ja vahvuutta keskivartaloon?

Haluatko saada keskivartalon kuntoon?

Röllöttääkö vatsa ja haluat treenata sisäisen korsetin? Kaipaatko monipuolista ja helppoa vatsalihastreeniä ikuisten istumaannousujen tilalle?

Monesti vatsalihastreenissä tehdään niitä vanhoja, tuttuja liikkeitä, jotka ovat yksipuolisia eivätkä välttämättä saa aikaan kaivattua kehitystä kehossa.

Pelkät istumaannousut eivät takaa vatsalihasten hyvää kuntoa! On tärkeää tehdä liikettä eri suuntiin ja tehdä myös liikettä vastustavia harjoituksia – tähän kaikkeen saat sopivat harjoitukset tästä ilmaisesta treenipaketista!

Jos tunnistat itsesi näistä, valmennus on suunniteltu juuri sinulle:

Vahva keskivartalo on tärkeä osa hyvinvointia: vatsalihakset tukevat selkää ja lannerankaa sekä myös sisäelimiä. Vahvat vatsalihakset parantavat myös kehonhallintaa ja vaikuttavat siten kaikkeen liikkumiseen.

Kun vatsanseutu on hyvässä kunnossa, istuvat vaatteetkin mukavammin päällä!

Tästä ilmaisesta treenipaketista saat itsellesi monipuolisen ja kokonaisvaltaisen vatsalihastreenin. Harjoitukset voi tehdä kotona tai salilla.

Saat nämä monipuoliset vatsalihastreenit täysin ilmaiseksi!

Tehokkaista vatsatreeneistä saat ilmaiseksi kaiken tämän:

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

PS. Treenivideosarja on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Pääset oppimaan ne asiat, miksi Maikki Marjaniemen verkkokursseille on osallistunut jo tuhansia naisia.

PPS. Moni miettii, miten tällaisen videosarjan voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa. Minulla on myös maksullisia laajempia kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät tästä kurssista, voi olla että haluat joskus liittyä maksullisellekin kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua tämän kurssin avulla.

PPPS. Huom! Saat videosarjan ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.

 

Hauskoja treenejä!

Terveisin
Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja