PALAUTTEET

JENKKAKAHVOISTA TIIMALASIKSI

Olen ollut todella tyytyväinen valmennukseen. Aina kun puhutaa dieteistä ja nopeista muutoksista tulee sellanen olo et eikää älkää nyt viittikö. Sun opit on menny ainaki perille. 😃

Suhtautumiseni ruokaan on muuttunut. Maanantain "elämäntapa" muutokset ovat jääneet pois ja terveellisestä syömisestä on tullut osa joka päiväistä normaalia elämää. Tajusin että ei se terveellinen ruokavalio oo mitää tähtitiedettä vaan niitä pieniä muutoksia josta oot paljon puhunut.

Joskus viikonloppuisin tulee enemmän tai vähemmän herkuteltua mutta ei tule syyllisyyttä joten on helppo jatkaa terveellistä syömistä. Esim jos tulee käytyä päivällä ulkona syömässä roskaruokaa voi silti syödä terveellisen iltapalan ei se sulje sitä pois.

Ennen ajattelin noo tuli syötyä taas epäterveellisesti joten ihan sama vaik syön koko päivän herkkuja ja herkuttelu jatkui näin jopa monta päivää..

Olen myös huomannut kuinka tärkeää mun vatsalle on syödä usein. Kun ähkyt jäivät ja söin sen mistä oikeasti tulin täyteen tarvitsin välipaloja ja pyrin että niitä on sekä töissä että kotona saatavilla.

JATKUVA SAIRASTELU ON LOPPUNUT!! 😍 Yksi flunssa ollut, sekin meni levolla muutamalla päivällä ohi, eikä kestänyt useita viikkoja niin kuin ennen.

Oon hyväksyt sen että tarvitsen normaalisti paljon enemmän unta kuin useimmat ihmiset. Turhaa taistella sitä vastaan ja kärsiä väsymystä. Pyrin jättämään päiväunet väliin ja nukkumaan yössä 9-11 tuntia..

Liikunta on osaalue johon mun pitää vielä paneutua. Ja palata niihin liittyviin materiaaleihin. Olen kyllä käynyt lenkillä mutta se tuntuu vieläkin itsensä pakottamiselta. Liikunnasta ei ole vielä tullut rutiinia erityisesti lihaskunto on heikko.

Iso kiitos Maikki Marjaniemi, oot huippu!

Emmi-Lotta

Olen mukana Jenkkakahvoista tiimalasiksi valmennuksessa ja haluan antaa palautetta jo ennen valmennuksen loppua [7 viikkoa valmennuksen alettua] koska olen erittäin yllättynyt, mutta tyytyväinen valmennuksen sisältöön. 🙂

Täytin juuri 40 vuotta ja olen ikäni jojolaihduttanut, taisin aloittaa laihdutuskierteen jo 14-vuotiaana. …

Olen ihan jännän äärellä siinä kuinka paljon oikeasti pitää syödä että jaksaa urheilla. Olen myös vihdoin alkanut oppia miten lautanen pitää koostaa että jaksaa, sekä oppinut syömään ison välipalan ja iltapalan, ne puuttuivat aiemmin tai olivat liian pieniä. Samoin ruokarytmi oli pielessä vaikka luulin että se on ihan pro. No ei ollut.

Minuun iski nämä kaksi mainoslausetta valmennuksesta "Olet kiinnostunut kehittämään myös ajatteluasi, asenteitasi, suorituskykyäsi ja terveyttäsi – kehonkoostumuksen parantamisen lisäksi." ja "Kenties liikut jo nyt säännöllisesti mutta tulokset eivät näy kiinteämpänä kroppana.

Osallistuin aiemmin valmennuksiin, joista toisessa sain kituliaan vähäisen ruokavalion ja toisessa epämääräisen ohjeen syödä aina vain enemmän. Olen erittäin iloinen parin aiemman kurjan valmennuskokemukseni jälkeen, että löytyy PT joka ajaa TERVEITÄ elämäntapoja laihdutuskuurien ja itsekidutuksen sijaan. Toivon että mahdollisimman moni löytäisi tämän valmennuksen, sen sijaan että kuulevat PT:ltä tai ylipäätään keneltäkään että nälkää nyt on vaan pakko kestää ja itsekuria pitää olla jos haluaa tuloksia.

KIITOS Maikki, ensimmäistä kertaa vuosiin minusta tuntuu siltä että saatan viimein löytää terveen tavan syödä ja mahdollisuuden myös kunnon treeniin laadukkaan polttoaineen myötä, koska rakastan liikuntaa. Aivan varmasti ulkonäkö seuraa perässä pitkällä aikavälillä, kropassa on jo elkeitä kiinteytymisestä. <3

Ja kyllä, olen juorunnut kaikille ketä vähänkin kiinnostaa, että tiedän hyvän valmennuksen missä opetetaan terveellistä elämänmuutosta 😉

Nainen 40 v.

Kiitos Maikille, tilivelvollisuuskaverilleni ja kurssin ryhmätuelle! Syksyn aikana opin erityisesti syömään! Hah! Silti syön tarpeeksi, kohtuullisesti, terveellisesti ja herkutellenkin. Mielitekoja ei enää juurikaan ole. Aikaisemmin syöminen oli intohimoni ja kaikkien ajatusteni äiti.

Ja laihtunutkin olen viitisen kiloa. Olen tyytyväinen siihen saavutukseen. Helpottaa jo kummasti oloa. Vaikka vaaka on tällä kurssilla ollut vähän pannassa, otin sen takaisin käyttööni, jotta HETI huomaan, jos paino alkaa nousta. Ei se muuten jostain satunnaisesta syömissessiosta pysyvästi nouse, jos ei jatka mässäilyä pitempään.

Ja uni! Olen aina ollut hyvä nukkumaan ja pidän edelleen kiinni jokaisen suomalaisen eläkeläisen oikeudesta nukkua niin vähän tai paljon kuin haluaa.

Yritän yhä enemmän valita itseäni kiinnostavia juttuja ja omaan elämäntilanteeseeni sopivia niin ettei liikunnasta tulisi stressiä (meinasi jossain vaiheessa tulla!). Tietyistä perusasioista pidän kiinni. Yritän pysyä onnellisena. Ja pitää mottoni: Keep Learning! Eihän mikään syömis- ja treenimaailmassakaan taida olla koskaan valmista.

Nainen 65v+

Joo samat fiilikset kun Emmi-Lotalla, että tää valmennus on ollut ainoo ikinä mikä on ollu oikeesti hyvä ja toimiva! Tätä voi vielä omaan tahtiin jatkaa niin kauan että kaikki sujuu sopivasti 🙈

Mulla on paino vakiintunut alemmas kuin ennen vaikka syön mitä haluan 😄välillä silti lipsuu rajoittamisen puolelle niin paino heti nousee 😱 mutta hyvä muistutus vaan, että ei syyllisyyttä eikä rajoituksia vaan kohtuudella kaikkea (niin kliseiseltä kun kuulostaakin 😂

Anna

Voin kyllä lämpimästi suositella tätä myös muille tutuille ja ystäville 🤗 Mulla paino tippunu juhannuksen jälkeen 8 kg Maikin oppeja hyödyntäen. Oon kotihoidossa töissä tällä hetkellä, niin siellä tulee hyötyliikuntaa päivittäin. Mm rappusia rampatessa 😂 Käyn 1 x viikossa kuntopiirissä ja 1 x viikossa ohjatussa kehonhuollossa. Lisäksi 1 x salitreeni vp päivien aikana ja koirien kans lenkkeily muutaman kerran viikossa.

Syömiset on hyvin pysyny hallussa ja avokadoa oon lisänny ruokavalioon.
Herkkupäivä aina, ku siltä tuntuu, yleensä viikonloppusin ja se on useimmiten sokeriton salmiakki. Joskus taas haluan sen irtokarkkipussin ostaa en näe siinä olevan ongelmaa, kun en enää osta jättisäkkiä karkkihimoissani 😂... On ne tietyt lempparikarkit mitkä maistuu hyvältä 😅

Kiitos hirmu paljon Maikille opastuksesta, videoista, neuvoista ja positiivisesta iloisesta asenteesta erityisesti 

Nina

Valmennus on ihan paras! Olen mukana myös kevään kertauskurssilla eli uusien ryhmäläisten mukana. Vaikka käydään pääosin samoja juttuja läpi niin katson Maikin iloisia sepostuksia, luentoja ja materiaaleja uudestaan taas ihan eri silmin ja on tullut myös uusiakin juttuja sisältöön mukaan sekä uusien keskustelujen, kysymysten ja vastausten myötä uusia ahaa-elämyksiä. Voin suositella kaikille kertausta, jos Maikki jatkaa näitä kursseja jatkossakin, reaaliajassa on itellä ainaski helpompi pysyä ja seurata mukana kuin jäädä yksikseen materiaalien kanssa. Niin, itestähän tämä halu ja muutos on vain kiinni, mutta vähän lohduttavampaa on kun muutkin kamppailee samojen juttujen kanssa. Ryhmätsemppi on tärkeää. Ja ihanaa huomata, että tuo ja tämä asia onkin melko hanskassa tai vähintään kehitysasteella tai ajatuksen tasolla jo!

Ja Maikin treenit ja nyt varsinki jatkotreenit, ah, ihan parasta!! Odotan salipäiviä aina innolla milloin pääsee tekemään taas punttia, harmi ettei voi tehdä useampaan kertaan viikossa, kun ovat niin rankkoja ettei treenien jälkeinen lihasarkuus ota hellittääkseen vaikka useampi viikko jo samoja treenejä takana  Noh, tullut ainakin väkisinkin enempi kehonhuoltoa viikko-ohjelmaan 
Ennen siis juminnut samojen ohjelmien kanssa ja pysynyt vain omalla mukavuusalueella jopa vuosia ja onpa kumma ettei kehitystäkään oo tapahtunu.
MUTTA mitä sitten kun kertauskurssikin on ohi??? Mitä jos on jäänyt Maikki suhun koukkuun??  Kaipailisin ainakin jotain jatkojatkotreeni-pakettia vaikka 3-6kk eteenpäin, olis täältä suunnalta ainaski kysyntää

Parasta on ollut asenteen muutos ja kuinka epärealistiset tavoitteet omakuvaa kohtaan ovat muuttuneet realistisimmaksi ja kuinka armollisuus itseä kohtaan on astunut mukaan. Turha sättiminen jäänyt pois. Herkut vieläkin on turhankin kiinteä osa elämää, johon olen kuitenkin jo tietoisuuden tasolla osannut puuttua (huomaan, että nyt minä mussutan tätä suklaata ja ei edes tee enää mieli, mutta syönpäs seuraavankin rivin ja helkuta tästähän tuli jo paha olo, mutta olenpas tyhmä ja jatkan silti -tyyliin, kun ennen ei edes huomannut kun jo puolet suklaalevystä oli hävinnyt 3 minuutissa), onhan siis tuota työstämistä _käytännön_ puolella vielä…. 
VAIKKA toisaalta parasta on ollut huomata ateriapäiväkirjan avulla (muokkasin ateriapäiväkirjaan oman sarakkeen herkuille ja lisäksi liikunnalle), että vaikka kuinka paljon on tullut myös herkuteltua (välillä 5 päivääkin viikossa), niin jos muu ruokailu on ollut lähemmäs sitä 80% oikein niin ei ne herkut ole kroppaa tai maailmaa heiluttanut mihinkään. Ei se maailma kaadu niihin herkkuihinkaan! Ennen olisin lannistunut ja syönyt muutenkin sitten tosi huonosti pitkään. Pikkuhiljaa hyvä tulee..

Ateriarytmit ovat parantuneet ja ruokapäiväkirjan/viikkotaulukon avulla (enää ei tarvitse merkkailla sitäkään, noin 3kk kirjailin, välillä kyllä vois ottaa uudestaan ohjelmaan muistutukseksi) tuli tiedostettua mitä söi ja kuinka paljon, eli hoksasin päiväkirjan avulla, että oho meinasipa unohtua ne vihannekset tai proteiinin lähde vaikkapa välipalasta jne. Nyt ne on vähän paremmin iskostunut takaraivoon, että miten sitä ateriaa lähtee rakentamaan ja kaupassa muistaa shoppailla monipuolisempaa ruokaa ja helppoja ratkaisuja kaapissa, esim. aina iso porkkanapussi jemmassa jne., jos ei jaksa salaattia tms. tehdä kylkeen. Tietoinen syöminen silti, voi hitsi se on vaikeaa ja haastavaa, se on vielä kehitysasteella..
Ja iltarauhottumiset ennen nukkumaanmenoa vaatii vielä paljon tsemppaamista, kun on niin iltavirkku..

Kiloja tai mittanauhaa en ole seuraillut, mutta kropassa ja pääkopassa on parempi olla ja se on se tärkein omalla kohalla. Aina tulee niitä rumaläski-päiviä, mutta onpahan neki vähän harvemmassa  Kevätaurinkokin piristää jee!
Kiitos ihana Maikki!

IlonaSyksyn aikana multa on lähtenyt 12kg.

Kuvat ehkä vähän huonot, mutta mulla ei ole alotusajasta oikeen mitään muuta kuvaa jossa näkyisi kroppaa. Jälkeen päin kun mietin, olisi ollut ihan kiva, jos olisin ottanut selkeen alotuskuvan. Inho itseä kohtaan oli kuitenkin niin valtava, etten pystynyt.

Olen erittäin onnellinen kun lähdin mukaan tähän valmennukseen. Aluksi ajattelin "mun on saatava joku projekti, että selviän", mutta nykyään en pidä tätä mitenkään projektina vaan tää elämäntyyli on alkanut muodostumaan normaaliksi arjeksi.

Voisin hieman listata asioita mitä tein ennen ja mitä teen nyt. Oon aika huono kirjottamaan tälläsiä pidempiä kirjotuksia mutta yritän.

RAVINTO

Ennen en miettinyt yhtään mitä syön. Jokaisen päivän pelastus oli iltainen herkutteluhetki joka koostui suklaasta, kekseistä ja sipseistä. Välillä kaupassa en osannut päättää mitä suklaata halusin niin otin monta levyä/pussia.

Herkutteluhetki kesti niin myöhään kunnes tuli oksettava olo ja piti käydä unille.

Aamiainen oli harvinaista. Kaupasta tarttui lähes aina patonki mukaan "matkaevääksi" kun en jaksanut odottaa kotiin asti ruokailuun vaan nälkä oli kasvanut niin isoksi.

Nykyään mun iltainen herkuttelu on vaihtunut nautinnolliseen aamupalaan. Aamiainen on syötävä, muuten tuntuu ettei päivästä tule kovin hyvä. Aamiaiseni on mielestäni hyvin monipuolista ja proteiinipitoista.

Säännöllinen syöminen on edelleen vähän hakusessa, mutta paljon käytän aikaa itseni kuunteluun. Suhteeni ruokaan on paljon parempi kuin aikaisemmin.

LIIKUNTA

Ennen mä oikeesti käytin aikaani miettien, mistä pääsisin helpoiten, missä ei olisi ylämäkiä niin kauheesti, mihin saisin auton lähelle... Sohva oli mun taivas. Liikunta oli niin vastenmielistä eikä tuottanut yhtään hyvää oloa niin en halunnut sitä tehdä.

Nykyään mä välillä jopa tahdon ottaa muutaman juoksuaskeleen ylämäessä. Hengästyminen on ihana fiilis! Käyn vesijumpassa kerran viikossa ja välillä kävelyllä. Vuoden alussa ajattelin aloittaa Zumban.

Musta on tullut tosi kokeilunhaluinen liikunnan suhteen.

UNI

Olen aina nukkunut pitkät yöunet 8-10h. Ennen mun joka päiväiseen elämään kuului 1-3h päiväunet yöunien lisäksi. Heti aamusta aloin miettimään kuinka ihanaa on päästä kohta jo päiväunille.

Nykyään nukun yöt samanlailla, mutta päiväuniin ei ole ollut minkäänlaista tarvetta (jos joulua ei lasketa tähän kun tuli syötyä vähän raskaammin).

MUU

Tupakka on kuulunut enemmän tai vähemmän elämääni n. 10vuotta. 2,5 kk sitten mä yhtäkkiä halusin lopettaa ja se loppui kun seinään (nikotiinipurkkaa tulee välillä jauhettua). Käytin apunani 5x Miksi -tehtävää joka toimi siihenkin hyvin!

Verensokeri- ja kolesteroliarvot oli kesällä koholla ja nyt ne on normaalit.

Ennen join kaakaota ja mehuja janooni, eikä päivässä saattanut mennä yhtään lasillista vettä, koska se oli pahaa. Nykyään juon juomaksi vain vettä n. 2-3 l päivässä ja jopa tykkään siitä.

Kaiken kaikkiaan paljon on pieniä muutoksia tapahtunut. Välillä on päiviä jolloin menee vain se riittävä veden juominen "oikein", mutta siitäkään en ahdistu, vaan teen sitten taas jotain paremmin kun siltä tuntuu.

Ennen olen ollut dieeteillä ja jos olen "repsahtanut" yhteenkään herkkuun niin olen haudannut koko dieetin siihen. Ihanaa kun ei tarvitse olla dieetillä! Se on ehkä tärkein asia jonka olen sisäistänyt tämän valmennuksen myötä.

En muista edes koska olisin ollut näin onnellinen, mitä nyt olen!

Tulipahan tekstiä... Tästä on hyvä jatkaa! Loistavaa tulevaa vuotta kaikille ja nähdään tammikuussa jatkokurssilla!

AnnukkaMulla on paino pysynyt samassa, muita mittauksia en ole tehnyt eikä kuvakaan ehkä kerro enemmän kuin tuhat sanaa.. 😂

Mutta niin mahtavia oivalluksia on valmennuksen aikana tullut, syöminen on muuttunut huomattavasti sallivammaksi ja morkkikset on jäänyt, silti paino ei ole noussut ja 1.1 lähden uuteen-seelantiin ja ehkä ensimmäistä kertaa lasten teon jälkeen pystyn olemaan bikineissä häpeilemättä? Jää nähtäväksi 😃

Olo on ainakin ihan eri, paljon vähemmän löllyvä 😄 ja tosiaan hassua se että ruokavalio ei ole ollut "tiukka" eikä kieltolistoja ole juuri ollut. Liikunta lisääntynyt kyllä ja muuttunut kivaksi, sitäkään ei ole väkisin tarvinnut tehdä.

Nainen

Lähdin mukaan Maikin viime syksynä alkaneeseen valmennukseen lähinnä uteliaisuuttani ja siksi, että kaikki liikuntaan ja ravitsemukseen
liittyvät asiat kiinnostavat. Lisäksi Maikki lupasi, ettei tässä valmennuksessa tarvitse orjallisesti noudattaa mitään valmiiksi saneltua ruokavaliota tai aikataulutettua liikuntaohjelmaa.

Mitä sitten on tapahtunut kuluneen kolmen kuukauden aikana? Olen saanut runsaasti ajattelemisen aihetta ja tutkaillut omia tottumuksiani ja toimintatapojani. Olen syönyt paremmin ja enemmän kuin pitkään aikaan, varsinkin arkisin aamiaisella ja lounaalla. En ole luopunut herkuista enkä lempiruoistani, mutta olen kylläkin vähentänyt
ruutuaikaa illoistani.

Olen virkeämpi iltapäivisin töissä, aiemmin vaivannut iltapäivän aivosumu ja napostelu ovat jääneet pois kuin itsestään. Nukun yöni paremmin kuin ennen.

Tässä vain muutamia valmennuksesta saamiani hyötyjä. Ja kyllä, olen ilmoittautunut jatkokurssille.

Meitä valmennettavia oli syksyn kurssilla yli 600. Maikki on ollut koko valmennuksen ajan "läsnä" meitä varten niin jakamillaan treeniohjeilla, videoilla, keskustelufoorumilla kuin yksityisviesteinkin ja tuonut oman osaamisensa lisäksi avukseen koko joukon muita asiantuntijoita, olipa kyse sitten unesta, salitreeneistä tai ravitsemuksesta.

Tässä valmennuksessa asiat oli laitettu sellaiseen pakettiin, että niitä on todella helppo toteuttaa omaan elämään sopivasti, pitkäjänteisesti, pienin askelin, yksi muutos kerrallaan. Vaikka alkusysäys lähtikin ehkä sieltä jenkkakahvoista, valmennuksen mittaan omat tavoitteeni siirtyivät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Siksi osallistun jatkovalmennukseenkin. Jos ja kun jenkkakahvat sulavat siinä samalla, se on vain lisäbonus.

Susanna, 50vEnnen Maikin valmennusta olin vähän väliä mitä erilaisemmilla dieeteillä ja treenasin hullun lailla. Tulokset jäivät myös aina saavuttamatta. Dieetit ja järjettömät treenit kuitenkin unohtuivat kokonaan jo muutaman viikon jälkeen.

Nyt muutaman kuukauden valmennuksen jälkeen tuloksia on jo tullut, vaikka olenkin treenannut melko vähän, mutta kuitenkin oikein [2,2 kiloa rasvaa pois ja 2,6 kiloa kiinteää massaa lisää].

Lisäksi olen vihdoin onnistunut muuttamaan ruokailutottumuksiani niin, etten enää tarvitse dieettejä. Takana onkin nyt ensimmäinen joulu, jonka jälkeen ei ole ollut turvonnut ja ylensyönyt olo.

Kerrankin uuden vuoden pystyi aloittamaan ilman dieettejä ja tipatonta. Vihdoinkin terveellisistä tavoista on alkanut tulla oikeasti elämäntapa! 🙂

Nainen, 25v

Lauantaina käsiini osui kaapin perältä pöksyt, joiden nappia en ollut saanut kiinni reilu kuukausi sitten. Vedin ne kokeeksi jalkaani ja sain napin kiinni ihan hyvin. Ihan uskomatonta, ja minusta kun on tuntunut etten ole tehnyt oikeastaan mitään (varmaan riipivin ponnistus on ollut vähentää lehden lukemista syödessä ). Wou!

Nainen

Mulla sama! Mekko joka ei mahtunu kuukausi sitten päälle kuin pakottamalla just just ja tuntui niin tiukalta ettei siinä voinut olla, niin liukui tossa viikko sitten päälle noin vain! Ja sama tunne ettei sitä nyt ole hirveesti mitään tehny. Ja sitten näinkin henkilöä jota en ole nähnyt sitten valmennuksen alun ja yksi ensimmäinen kysymys oli "olenko hoikistunut" nauroin, että enpäs tiedä kuule kun en ole vaa'alla kertaakaan käynyt! Aika vapauttavaa ja uskomatonta juurikin! 

Nainen

Kommentti valmennuksen keskustelualueella:

Kiitos todella paljon näin kattavasta vastauksesta!!  Hienoa oppia lisää omasta ruokavaliosta, ja tämä koulutus on kyllä huikea koulu, näin hyvää tietoa en ole ennen terveellisestä elämästä saanut koskaan!

Nainen 30 v.

Valmennuksen avulla olen löytänyt elämääni tasapainon ruuan suhteen. Enää en syö itseäni ähkyyn, vaan olen sisäistänyt mitä, minkä verran ja kuinka usein minun kannattaa syödä, jotta voin hyvin.

Pidän kovasti hyvästä ruuasta enkä koe, että minun on tarvinnut täysin luopua herkuistakaan. Valmennuksessa on menty eteenpäin ajatuksella, että pystyn elämään näin loppuelämäni. Mustavalkoinen ja ehdoton ajattelu ravinnon suhteen on historiaa.

Olenkin todennut, että en ala enää ikinä yhdellekään laihdutuskuurille, koska minulla on nyt toimiva elämäntapa. Uskomatonta, miten paljon sekin helpottaa henkisesti. Tätä voin tehdä lopun ikäni.

Muutokset kehossa tulivat oikeastaan uusien elämäntapojen opettelun sivussa, hiukan huomaamatta. Ensimmäistä kertaa näkyviä tuloksia on tullut stressaamatta ja ilman gramman tarkkoja ruuan punnituksia tai kalorien laskentaa. Oma tuntemukseni on, että keho on tiivistynyt yllättävän paljonkin näin lyhyessä ajassa.

Tässäkin kuitenkin mennään eteenpäin ajatuksella 'hitaasti, mutta varmasti'. Vaatteet istuu nykyisin paremmin, tosin housuja saa nyt jo välillä nostella. 😉

On tää vaan ollut niin parasta! 🙂

Nainen, 36v

Mulla on muutamia kavereita, jotka on aina vähän väliä ties millä dieetillä tai millon missäkin treeniohjelmassa, jotta ne sais painoa tippumaan, ja nykyään musta tuntuu vaan pahalta niiden puolesta.

Kun taas mun elämänlaatu on parantunut viimeisen puolen vuoden aikana tosi paljon ja tuntuu, että perusasiat on vihdoin tasapainossa. Ei ole enää semmoinen olo, että ruoka hallitsee mua vaan se on vain yksi pilari mun elämässä. Ja on monia asioita, jotka on paljon tärkeämpiä kun ruuasta ressaaminen.

Aiemmin musta tuntui, että olin niin hukassa sen kaiken kanssa, koska ois pitänyt muka pistää kaikki uusiksi kerralla. Nyt tässä valmennuksessa ei ole tuntunut siltä. Harmittaa niiden kavereiden puolesta, jotka kerralla yrittää muuttaa kaiken, mutta sitten hoksaavat, että ei sitä elämäänsä voikaan elää niillä ohjeilla.

Mulle pienet askeleet on tuonut tasapainon. Ei ole esimerkiksi enää koko ajan valtavat fyysiset tarpeet mättää kaikkea epäterveellistä, oikeastaan en syö enää kotona juurikaan herkkuja. Lisäksi treeniohjelmat on olleet aivan mahtavia!

Oon kokenut aivan uudenlaisia itseni voittamisia ja liikunnan jälkeistä euforiaa.

Eeva, 29v

"Olin aluksi skeptinen tämän valmennuksen suhteen, epäilin ettei kaltaiselleni normaalipainoiselle, liikkumaan tottuneelle ihmiselle ole kurssilla paljon annettavaa. Pienet urheiluvammat ja itseeni tyytymätön olo olivat syynä siihen, että kuitenkin ilmoittauduin. Onneksi. Kurssi on ollut erinomainen motivaattori, asioita on palasteltu sopiviksi, luennot ovat olleet hyviä, tilivelvollisuukaveri aivan parasta. Painoni on pudonnut n. 1,5 kg, itsearvostukseni on noussut kymmenkertaisesti! Maikki on luonut hyvän ja toimivan konseptin, hänen mutkaton ja järkevä, kannustava asenne ovat ison plussan arvoisia."

Nainen, 51 v.

"Suosittelen lämpimästi tätä valmennusta kaikille naisille, jotka ovat joskus kokeneet olonsa epämukavaksi tai riittämättömäksi omassa vartalossaan. Ei siksi, että tämä valmennus muuttaisi sinut automaattisesti rasvattomaksi kuplapeppuiseksi salikissaksi, vaan siksi, että ymmärtäisit olevasi hyvä ja rakastettava jo nyt ja kuinka pienilläkin asioilla voi muuttaa elämää paljon."

Lotta

"Olen suhtautunut nettivalmennuksiin tosi kriittisesti, mutta Maikin valmennus kuulosti erilaiselta, ja niinpä innostuin ilmoittautumaan mukaan. Valmennus on yllättänyt minut positiivisesti. Valmennuksen ansiosta olen onnistunut muuttamaan elämäntapojani parempaan suuntaan niin unen, liikunnan kuin syömisenkin osalta. Myös ajatusmaailmassani on tapahtunut muutosta positiivisempaan. Nämä muutokset ovat sellaisia, joita pystyy noudattamaan pysyvästi. On hienoa, että valmennus on ollut niin kokonaisvaltainen, ja myös psyykkinen puoli on huomioitu. Valmennukseen on voinut osallistua oman arjen ja aikataulujen sallimissa määrin. Maikki on innostava ja positiivinen valmentaja. 🙂 "

Nainen, 25 v.

"Valmennus on ollut yksi parhaita juttuja elämässäni moneen vuoteen! Olen saanut uutta virtaa ja jaksamista, suorastaan nuortunut. 🙂 Valmennus on tarjonnut paljon sekä tietoa että tsemppiä terveellisempään elämään astumisen tueksi. Materiaalit ovat monipuolisia, niistä on helppo poimia omaan elämäänsä tarpeelliset osiot. Itselleni antoisinta on ollut uudenlaisen ruokailurytmin oppiminen ja terveellisemmän ravinnon löytäminen osaksi omaa arkeani. Paino on valmennuksen aikana kääntynyt laskusuuntaan ja vartalo on kiinteytynyt. Maikin videoviestit ovat täynnä positiivisuutta ja iloa!"

"Valmennuksen avulla sain parannettua suhdettani ruokaan. Nyt tunnistan omasta kehostani paremmin millaista ruokaa se kaipaa eikä esimerkiksi mielitekoja tule juurikaan. Valmennus on antanut työtapoja omien ajatusten ja tapojen tiedostamiseen ja sitä kautta myös niitten muuttamiseen. Pureutuminen syviin motivaation syihin auttoi pienten ja isompienkin muutosten tekemisessä. Omalla kohdalla valmennus auttoi erityisesti perusasioiden ruotuun saamisessa, kuten unen, ravinnon, liikunnan ja stressin säätelyssä. Mahan turvotus ja pöhö olo helpottuivat samalla kun salilla nousi enemmän rautaa ja mieli virkistyi. Pari kiloa taisi lähteä painostakin mutta tärkeimpänä tuloksena tuli hyvä olo itselle ja oman hyvinvoinnin edistäminen monella osa-alueella."

Maria, 25 v.

"Mainos oli jotenkin liian hyvä ollakseen totta. Pitemmän aikaa olin jo kaivannut jotain kannustimia, että "saisin itseni liikkeelle". Luulin siis lähinnä saavani jumppa ja ruokaohjeita, mutta sainkin paaaaaaljon paljon enemmän!

Tässä todella otetaan huomioon että jokainen ihminen on erilainen ja eri asiat toimii eri ihmisillä. Kuitenkin niin että annetuista ohjeista pystyy helposti poimimaan itselle tärkeät ja toimivat jutut. Uusia näkökulmia ja uusia tapoja tasoittaa polkua. "

"Suurin muutos oli rauhan ja itsemyötätunnon löytäminen. Löysin sen pitkäjänteisyyden mitä olen kaivannut. Tähän mennessä painonhallinta on ollut kuin Ladan kaasu eli joko tai. Korjausliikkeet aina liian tiukkoja. Nyt en soimaa itseäni tai pyri täydellisyyteen vaan pyrin pitämään järjen päässä ja löysäilyjaksojen jälkeen palaan normaaliin - en yli. Painoa tippui 4kg ja kehonkuva muuttui myönteisemmäksi. Syksy on sisältänyt paljon flunssaa ja kiirettä ja selkäkipuja mutta niistä huolimatta olen pystynyt pitämään kiinni optimistisuudesta ja vakuuttamaan itselleni että aikaa on sairastamisen jälkeenkin. Olen myös ruotinut käyttäytymistäni muiden kuullen itseäni ja muiden vartaloita kohtaan. En hauku itseäni läskiksi enää yksin tai seurassa. Se ei hyödytä ketään.

Valmennus oli todella positiivinen yllätys. Uskomatonta kuinka paljon merkittävää sisältöä valmennus tarjosi vaikka aihe onkin entuudestaan tuttu. Yllättävää oli myös se kuinka yksilöllinen voi vetkkovalmennus ollakaan. Luennoitsijat oli todella suuri plussa ja Maikin viikonaloitusvideot tekivät kurssista henkilökohtaisen. Lähestymistapa oli kivasti siellä psykologisella puolella johon eniten apua tarvitsinkin. Maikin valmennus pesee kaikenmaailman muut valmennukset ihan mennen tullen."


Haluatko voida nauttia elämästäsi vahvana, kiinteänä, itsevarmana ja juuri niissä vaatteissa kuin haluat?

Klikkaa ja lähde mukaan kannustavaan ryhmään. Tämän valmennuksen on käynyt jo yli 3500 naista.

KYLLÄ, HALUAN