PALAUTTEET

PEPPUPAJA

"Kuva omasta kropasta muuttui monella eri tasolla - huomasin erot lihasvoimassa, ulkonäössä ja oman pääkopan sisällä. Maikin läsnäolo (verkon välityksellä) oli aitoa ja toi semmosen fiiliksen, että minut nähdään ihmisenä. Vaikka herkuttelu ja laiskottelu oli aikaisemmin itselle kirosanoja, Maikin opastuksella löysin myös itse tien semmoiselle alueelle, jossa voin oikeasti nauttia niistä herkuista ja lepohetkistä ilman syyllisyyttä. Sali on myös tullut isommaksi osaksi omaa treeniä ja nautin siitä nyt aivan eri tasolla!"

-

"Maikin mahtava ilmeikkyys ja positiivisuus jättää muut valmentajat kirkkaasti taakseen! Asenteet ruokailuun, kehonkuvaan ja treenaamiseen ovat järkeviä, helppoja omaksua ja OIKEASTI toimivia. Treenaaminen ei missään vaiheessa tuntunut hampaiden kiristelyltä millään osa-alueella! Lyömätön treineri tämä Maikki!"

Tiina, 32

"Peppupaja-valmennus toi elämääni kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuloksia kehonmuokkauksessa saavutin mukavasti. Suhtautuminen itseeni on muuttunut positiivisemmaksi. Kiitokset Maikille iloisista ja tsemppaavista videoista ja ohjeista! Suosittelen osallistumaan!"

Päivi, 53

"Liittyminen peppupajaan oli yksi parhaimmista päätöksistäni. Valmennus antaa erittäin hyvät eväät uuteen elämäntapaan. Kaikki opitaan pikkuhiljaa, koska eihän niitä pysyviä muutoksia kerralla saada. Ja oli muuten eka valmennus jonka aikana ei tarvinut stressata! Ei turhia ruuan punnituksia ja yksityiskohtaisia ohjeita miten pitäisi elää. Lisäksi salitreenit (ja kotitreenit) olivat ihanan tehokkaita ja innostavia, peppukin pyöristyi kivasti! Suurimmat muutokset tapahtuivat kuitenkin pään sisällä. Tällä hetkellä pidän itsestäni paljon enemmän kuin ennen valmennusta, suurkiitos Maikki! Tästä on hyvä jatkaa."

- Tiia

"Maikin valmennus on mielestäni realistinen tapa parantaa elämäntapoja. Se ei sisällä pakkoja tai ehdottomia kieltoja. Sipsit ei muutu porkkanoiksi eikä jatkuva sohvalla löhöily punttitreeniksi vaikka mitä tekisi. Jokainen tekee arjessaan ne omat valintansa. Valmennuksesta saa hyvät eväät sekä treeniin, että ravitsemukseen."

Nainen, 46

"Erittäin monipuolinen valmennus. Ei pelkkää treeniohjelmaa, vaan kokonaisvaltainen valmennus, joka avasi silmiä aikaisemminkin aktiivisesti liikkuvalla."

"Peppupaja muutti suhtautumiseni kroppaani. Opin arvostamaan sitä enemmän ja myös sitä mitä pystyn kropallani tekemään. Myös suhteeni ruokaan ja herkutteluun muuttui rennommaksi, enkä enää niin paljon tunne morkkiksia syömisistäni. Jotenkin olen paljon positiivisempi, iloisempi ja onnellisempi, kun olen oppinut pikkuhiljaa rakastamaan omaa kehoani. Ja myös se, että arvostan kehoani niin, että tunnen, jos olen tehnyt sille huonoa."

- Nainen, 28

"Suosittelen Maikin valmennuksia jokaiselle naiselle, joka on tahkonnut eri laihdutuskuurien syövereissä, mutta palannut aina lähtöruutuun. Maikki todellakin osaa asiansa ja hänen innostavuutensa ja aitoutensa ei voi olla tarttumatta. Itse tykkäsin myös erittäin paljon valmennuksen punttitreeneistä, opin paljon sellaista mitä ei kukaan aiemmin ole vaivautunut kunnolla selittämään, esim. syväkyykkyjen tarkoitus. Maikin valmennuksessa selitetään ja perustellaan miksi jokin asia kannattaa tehdä juuri sillä tavalla ja miksi taas ei kannata tehdä jollain toisella tavalla. Valmennuksessa näkyi asiantuntevuus ja perehtyneisyys, sekä lämmin ja ihmisläheinen lähestymistapa."

Eija, 43

"Kerrankin valmennus, jossa oikeaa sisältöä, eikä vain pikadieettejä ja rääkkireenejä. Kokonaisvaltainen, kattava ja mielenkiintoinen valmennus, joka pakottaa sinut ajattelemaan niitä oikeita syitä taustalla miksi haluat tehdä muutoksen. Pidin siitä, että tekniikkaan ja liikkuvuuteen panostettiin, tuli itsellenikin todella tarpeen vaikka omaan pidemmän salitaustan. Viikottain tulevat uudet laajat tietopaketit saivat valmennuksen tuntumaan rahansa arvoiselta. Materiaaleihin tutustuminen vaatii aikaa ja ajatusta, mikä on mielestäni avain niihin pysyviin muutoksiin. Vaikka jäin hieman jälkeen alkuviikoista, olen iloinen että ehdin silti tutustua valmennuksen materiaaleihin rauhassa omassa tahdissa ja jatkaa omaa elämäntapamuutostani nämä tukenani!"

Nainen, 28

Onko tavoitteenasi muokata kehostasi kiinteämpi ja vahvempi?

Klikkaa mukaan uudenlaiseen kehoa muokkaavaan Peppupaja-valmennukseen.

KYLLÄ, HALUAN