Lue osallistuneiden antamia palautteita ilmaisesta Pura säästöliekki - verkkokurssista...

Kyllä, haluan mukaan tälle ilmaiselle kurssille


Tuntuuko, että paino ei putoa, väsyttää ja makeanhimo piinaa jatkuvasti? Kehosi saattaa olla säästöliekillä ja sinun pitää purkaa se.

Liian nopean, äärimmäisen tai pitkään kestäneen laihduttamisen seurauksena aineenvaihdunta saattaa mukautua hyvin niukkaan energiansaantiin ja ajautua niin kutsuttuun säästöliekkitilaan.

Tällöin keho laskee energiankulutustaan niin alas, että väsyttää, vastustuskyky heikkenee ja painonpudotus hidastuu tai pysähtyy kokonaan. Keho tulkitsee tilan nälänhädäksi ja pitää kiinni rasvavarastoistaan yhä tiukemmin pahan päivän varalta.

Tällä ilmaisella Pura säästöliekki -kurssilla saat konkreettiset ohjeet säästöliekin purkamiseksi.

Saat syödä enemmän hyvää ruokaa, energiasi lisääntyy, mielialasi paranee ja unenlaatusikin syvenee! Lopulta painonpudotuskin taas onnistuu, jos sille on tarvetta.

Tässä kolmen viikon ilmaisessa valmennuksessa käydään läpi nämä asiat:

  • Miten selvität, oletko itse ajautunut säästöliekkiin
  • Miten säästöliekki puretaan eli miten aineenvaihdunta nostetaan takaisin terveelle tasolle (luennoitsijana valmistuva ravitsemusterapeutti Sanni Massinen)
  • Miten pudottaa painoa sitten, kun säästöliekki on purettu
  • Mikä säästöliekki-ilmiö on ja miten se syntyy (haastattelussa elintapalääkäri Vilho Ahola)
  • Miten kannattaa liikkua, jotta aineenvaihdunta nousee
  • Miten voit hioa elämäntapojasi niin, että aineenvaihduntasi voi hyvin

Jos olet tuskaillut painonhallinnan kanssa pitkään, aloita tämä ilmainen kurssi ja opi ymmärtämään kehoasi paremmin.

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

privacy En lähetä spämmiä. Voit lopettaa kurssin milloin vain.

PS. Kurssi on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Pääset oppimaan ne asiat, miksi tällekin kurssille on jo osallistunut yli 5 000 naista.

PPS. Moni miettii, miten tällaisen kurssin voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa. Minulla on myös maksullisia laajempia kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät tästä kurssista, voi olla että haluat joskus liittyä maksullisellekin kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua tämän kurssin avulla.

PPPS. Huom! Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.