Maikki Marjaniemi

Hei, olen Maikki. Ravintovalmentaja, personal trainer (ja kissaihminen). Autan naisia tulemaan itsevarmoiksi, vahvoiksi ja terveiksi; ja stressaamaan ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä vähemmän.

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Ennen tälle alalle ryhtymistä jahtasin sitä oikeaa ruokavaliota, treenimetodia tai kikkailua, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla. Tiedät varmaan, miten tarina jatkui. Jaksoin innostua (ja stressata) uusista jutuista hetken ja palasin pian takaisin vanhoihin tapoihin. Vasta myöhemmin oivalsin, että todelliset muutokset tehdään yksitellen ja omaan elämään sopivaksi sovittaen.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Tässä on asiakkailtani saamiani palautteita...

PALAUTTEET

JENKKAKAHVOISTA TIIMALASIKSISyksyn aikana multa on lähtenyt 12kg.

Kuvat ehkä vähän huonot, mutta mulla ei ole alotusajasta oikeen mitään muuta kuvaa jossa näkyisi kroppaa. Jälkeen päin kun mietin, olisi ollut ihan kiva, jos olisin ottanut selkeen alotuskuvan. Inho itseä kohtaan oli kuitenkin niin valtava, etten pystynyt.

Olen erittäin onnellinen kun lähdin mukaan tähän valmennukseen. Aluksi ajattelin "mun on saatava joku projekti, että selviän", mutta nykyään en pidä tätä mitenkään projektina vaan tää elämäntyyli on alkanut muodostumaan normaaliksi arjeksi.

Voisin hieman listata asioita mitä tein ennen ja mitä teen nyt. Oon aika huono kirjottamaan tälläsiä pidempiä kirjotuksia mutta yritän.

RAVINTO

Ennen en miettinyt yhtään mitä syön. Jokaisen päivän pelastus oli iltainen herkutteluhetki joka koostui suklaasta, kekseistä ja sipseistä. Välillä kaupassa en osannut päättää mitä suklaata halusin niin otin monta levyä/pussia.

Herkutteluhetki kesti niin myöhään kunnes tuli oksettava olo ja piti käydä unille.

Aamiainen oli harvinaista. Kaupasta tarttui lähes aina patonki mukaan "matkaevääksi" kun en jaksanut odottaa kotiin asti ruokailuun vaan nälkä oli kasvanut niin isoksi.

Nykyään mun iltainen herkuttelu on vaihtunut nautinnolliseen aamupalaan. Aamiainen on syötävä, muuten tuntuu ettei päivästä tule kovin hyvä. Aamiaiseni on mielestäni hyvin monipuolista ja proteiinipitoista.

Säännöllinen syöminen on edelleen vähän hakusessa, mutta paljon käytän aikaa itseni kuunteluun. Suhteeni ruokaan on paljon parempi kuin aikaisemmin.

LIIKUNTA

Ennen mä oikeesti käytin aikaani miettien, mistä pääsisin helpoiten, missä ei olisi ylämäkiä niin kauheesti, mihin saisin auton lähelle... Sohva oli mun taivas. Liikunta oli niin vastenmielistä eikä tuottanut yhtään hyvää oloa niin en halunnut sitä tehdä.

Nykyään mä välillä jopa tahdon ottaa muutaman juoksuaskeleen ylämäessä. Hengästyminen on ihana fiilis! Käyn vesijumpassa kerran viikossa ja välillä kävelyllä. Vuoden alussa ajattelin aloittaa Zumban.

Musta on tullut tosi kokeilunhaluinen liikunnan suhteen.

UNI

Olen aina nukkunut pitkät yöunet 8-10h. Ennen mun joka päiväiseen elämään kuului 1-3h päiväunet yöunien lisäksi. Heti aamusta aloin miettimään kuinka ihanaa on päästä kohta jo päiväunille.

Nykyään nukun yöt samanlailla, mutta päiväuniin ei ole ollut minkäänlaista tarvetta (jos joulua ei lasketa tähän kun tuli syötyä vähän raskaammin).

MUU

Tupakka on kuulunut enemmän tai vähemmän elämääni n. 10vuotta. 2,5 kk sitten mä yhtäkkiä halusin lopettaa ja se loppui kun seinään (nikotiinipurkkaa tulee välillä jauhettua). Käytin apunani 5x Miksi -tehtävää joka toimi siihenkin hyvin!

Verensokeri- ja kolesteroliarvot oli kesällä koholla ja nyt ne on normaalit.

Ennen join kaakaota ja mehuja janooni, eikä päivässä saattanut mennä yhtään lasillista vettä, koska se oli pahaa. Nykyään juon juomaksi vain vettä n. 2-3 l päivässä ja jopa tykkään siitä.

Kaiken kaikkiaan paljon on pieniä muutoksia tapahtunut. Välillä on päiviä jolloin menee vain se riittävä veden juominen "oikein", mutta siitäkään en ahdistu, vaan teen sitten taas jotain paremmin kun siltä tuntuu.

Ennen olen ollut dieeteillä ja jos olen "repsahtanut" yhteenkään herkkuun niin olen haudannut koko dieetin siihen. Ihanaa kun ei tarvitse olla dieetillä! Se on ehkä tärkein asia jonka olen sisäistänyt tämän valmennuksen myötä.

En muista edes koska olisin ollut näin onnellinen, mitä nyt olen!

Tulipahan tekstiä... Tästä on hyvä jatkaa! Loistavaa tulevaa vuotta kaikille ja nähdään tammikuussa jatkokurssilla!

AnnukkaMulla on paino pysynyt samassa, muita mittauksia en ole tehnyt eikä kuvakaan ehkä kerro enemmän kuin tuhat sanaa.. 😂

Mutta niin mahtavia oivalluksia on valmennuksen aikana tullut, syöminen on muuttunut huomattavasti sallivammaksi ja morkkikset on jäänyt, silti paino ei ole noussut ja 1.1 lähden uuteen-seelantiin ja ehkä ensimmäistä kertaa lasten teon jälkeen pystyn olemaan bikineissä häpeilemättä? Jää nähtäväksi 😃

Olo on ainakin ihan eri, paljon vähemmän löllyvä 😄 ja tosiaan hassua se että ruokavalio ei ole ollut "tiukka" eikä kieltolistoja ole juuri ollut. Liikunta lisääntynyt kyllä ja muuttunut kivaksi, sitäkään ei ole väkisin tarvinnut tehdä.

NainenEnnen Maikin valmennusta olin vähän väliä mitä erilaisemmilla dieeteillä ja treenasin hullun lailla. Tulokset jäivät myös aina saavuttamatta. Dieetit ja järjettömät treenit kuitenkin unohtuivat kokonaan jo muutaman viikon jälkeen.

Nyt muutaman kuukauden valmennuksen jälkeen tuloksia on jo tullut, vaikka olenkin treenannut melko vähän, mutta kuitenkin oikein [2,2 kiloa rasvaa pois ja 2,6 kiloa kiinteää massaa lisää].

Lisäksi olen vihdoin onnistunut muuttamaan ruokailutottumuksiani niin, etten enää tarvitse dieettejä. Takana onkin nyt ensimmäinen joulu, jonka jälkeen ei ole ollut turvonnut ja ylensyönyt olo.

Kerrankin uuden vuoden pystyi aloittamaan ilman dieettejä ja tipatonta. Vihdoinkin terveellisistä tavoista on alkanut tulla oikeasti elämäntapa! 🙂

Nainen, 25v

LUE LISÄÄ KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA

PALAUTTEET

PEPPUPAJA

"Kuva omasta kropasta muuttui monella eri tasolla - huomasin erot lihasvoimassa, ulkonäössä ja oman pääkopan sisällä. Maikin läsnäolo (verkon välityksellä) oli aitoa ja toi semmosen fiiliksen, että minut nähdään ihmisenä. Vaikka herkuttelu ja laiskottelu oli aikaisemmin itselle kirosanoja, Maikin opastuksella löysin myös itse tien semmoiselle alueelle, jossa voin oikeasti nauttia niistä herkuista ja lepohetkistä ilman syyllisyyttä. Sali on myös tullut isommaksi osaksi omaa treeniä ja nautin siitä nyt aivan eri tasolla!"

"Maikin mahtava ilmeikkyys ja positiivisuus jättää muut valmentajat kirkkaasti taakseen! Asenteet ruokailuun, kehonkuvaan ja treenaamiseen ovat järkeviä, helppoja omaksua ja OIKEASTI toimivia. Treenaaminen ei missään vaiheessa tuntunut hampaiden kiristelyltä millään osa-alueella! Lyömätön treineri tämä Maikki!"

Tiina, 32

"Peppupaja-valmennus toi elämääni kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuloksia kehonmuokkauksessa saavutin mukavasti. Suhtautuminen itseeni on muuttunut positiivisemmaksi. Kiitokset Maikille iloisista ja tsemppaavista videoista ja ohjeista! Suosittelen osallistumaan!"

Päivi, 53

"Liittyminen peppupajaan oli yksi parhaimmista päätöksistäni. Valmennus antaa erittäin hyvät eväät uuteen elämäntapaan. Kaikki opitaan pikkuhiljaa, koska eihän niitä pysyviä muutoksia kerralla saada. Ja oli muuten eka valmennus jonka aikana ei tarvinut stressata! Ei turhia ruuan punnituksia ja yksityiskohtaisia ohjeita miten pitäisi elää. Lisäksi salitreenit (ja kotitreenit) olivat ihanan tehokkaita ja innostavia, peppukin pyöristyi kivasti! Suurimmat muutokset tapahtuivat kuitenkin pään sisällä. Tällä hetkellä pidän itsestäni paljon enemmän kuin ennen valmennusta, suurkiitos Maikki! Tästä on hyvä jatkaa."

Tiia

"Maikin valmennus on mielestäni realistinen tapa parantaa elämäntapoja. Se ei sisällä pakkoja tai ehdottomia kieltoja. Sipsit ei muutu porkkanoiksi eikä jatkuva sohvalla löhöily punttitreeniksi vaikka mitä tekisi. Jokainen tekee arjessaan ne omat valintansa. Valmennuksesta saa hyvät eväät sekä treeniin, että ravitsemukseen."

Nainen, 46

"Erittäin monipuolinen valmennus. Ei pelkkää treeniohjelmaa, vaan kokonaisvaltainen valmennus, joka avasi silmiä aikaisemminkin aktiivisesti liikkuvalla."

Päivi, 53

"Peppupaja muutti suhtautumiseni kroppaani. Opin arvostamaan sitä enemmän ja myös sitä mitä pystyn kropallani tekemään. Myös suhteeni ruokaan ja herkutteluun muuttui rennommaksi, enkä enää niin paljon tunne morkkiksia syömisistäni. Jotenkin olen paljon positiivisempi, iloisempi ja onnellisempi, kun olen oppinut pikkuhiljaa rakastamaan omaa kehoani. Ja myös se, että arvostan kehoani niin, että tunnen, jos olen tehnyt sille huonoa."

Nainen, 28

"Suosittelen Maikin valmennuksia jokaiselle naiselle, joka on tahkonnut eri laihdutuskuurien syövereissä, mutta palannut aina lähtöruutuun. Maikki todellakin osaa asiansa ja hänen innostavuutensa ja aitoutensa ei voi olla tarttumatta. Itse tykkäsin myös erittäin paljon valmennuksen punttitreeneistä, opin paljon sellaista mitä ei kukaan aiemmin ole vaivautunut kunnolla selittämään, esim. syväkyykkyjen tarkoitus. Maikin valmennuksessa selitetään ja perustellaan miksi jokin asia kannattaa tehdä juuri sillä tavalla ja miksi taas ei kannata tehdä jollain toisella tavalla. Valmennuksessa näkyi asiantuntevuus ja perehtyneisyys, sekä lämmin ja ihmisläheinen lähestymistapa."

Eija, 43

"Kerrankin valmennus, jossa oikeaa sisältöä, eikä vain pikadieettejä ja rääkkireenejä. Kokonaisvaltainen, kattava ja mielenkiintoinen valmennus, joka pakottaa sinut ajattelemaan niitä oikeita syitä taustalla miksi haluat tehdä muutoksen. Pidin siitä, että tekniikkaan ja liikkuvuuteen panostettiin, tuli itsellenikin todella tarpeen vaikka omaan pidemmän salitaustan. Viikottain tulevat uudet laajat tietopaketit saivat valmennuksen tuntumaan rahansa arvoiselta. Materiaaleihin tutustuminen vaatii aikaa ja ajatusta, mikä on mielestäni avain niihin pysyviin muutoksiin. Vaikka jäin hieman jälkeen alkuviikoista, olen iloinen että ehdin silti tutustua valmennuksen materiaaleihin rauhassa omassa tahdissa ja jatkaa omaa elämäntapamuutostani nämä tukenani!"

Nainen, 28

PALAUTTEET

30 PÄIVÄN RUOKASUUNNITELMA

Kiitos Maikki tuhannesti 30 päivän ruokavalio-valmennuksesta.

Olemme neljän hengen perhe, mies ja lapset 9v ja 12v. Aloitimme valmennuksen 30päivää sitten. Valmennus oli äärettömän helppo toteuttaa, jopa meidän arkea helpotti se että suunniteltiin vkon ruoat etukäteen ja valmistettiin ne 2-3kertaa viikossa, välillä mentiin yhdellä päivällä.

Pääsääntöisesti noudatimme ruokavaliota, mutta suurin muutos meille tapahtui ateriaväleissä ja annoskoossa sekä kasvisten lisäämisenä. Porkkanaraastetta meni joskus kiireisinä viikkoina jopa 4kg 🙂 kun kaikki oli raastettu jääkaappiin valmiiksi viikon alussa. Lapset söivät pääsääntöisesti sen mitä oli tarjolla.

Jo ekan vkon jälkeen huomasin kuinka suunnitelmallisuus helpottaa arkea ja tiesin että haluan ottaa tästä tavan myös 30päivän jälkeen.

Ai niin plussana mahdun taas lemppari farkkuihin ja mieheltäkin on paino laskussa. Kiitos kiitos kiitos ❤️

Niin ja leivän syönti on jäänyt minimiin. Kun syö päivässä säännöllisesti, ei tule ylimääräisiä tarpeita herkutella. Voin sanoa että ekan vkon aikana teki tiukkaa, mutta kun elimistö tottui saamaan säännöllisesti ravintoa ei se herkkuja tarvinnut. Välillä herkuttelin palalla tummaa suklaata tai itsetehdyillä kaura-kookosmanna-raakakaakao-banaani-palloilla.

Hanna, osallistuja kevät 2018

Haluatko voida nauttia elämästäsi vahvana, kiinteänä, itsevarmana ja juuri niissä vaatteissa kuin haluat?

Kuulet ensimmäisenä tulevista valmennuksista, kirjoituksista ja vinkeistä.

KYLLÄ, HALUAN

Jätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi