VAHVA KOTONA
– osa 2

10 viikon kotitreeniohjelma, jolla muokataan kehoa vahvaksi ja kiinteäksi.

Helppo tapa vahvistaa kehoa ilman treenivälineitä, salilla käymistä tai lukemattomia toistoja kyykkyjä.

Treenaa kotona 2–3 kertaa viikossa ja koe miten lihaskuntotreeni muokkaa kehoasi.

Mahtavaa, että olet ollut mukana Vahva kotona -treeniohjelmassa!

Nyt on aplodien paikka, olet nimittäin treenaamalla tehnyt itsellesi valtavan hyvää.

Lihaskuntoharjoittelu lisää toiminta- ja suorituskykyä arjessa, vahvistaa luita ja tukee niveliä, parantaa rasva- ja sokeriaineenvaihduntaa, hidastaa ikääntymistä, parantaa itsetuntoa ja kehonkuvaa, ehkäisee masennusta ja parantaa mielenterveyttä sekä muokkaa kehoa kiinteämmäksi. 

Ei pöllömpi harrastus. 

Jotta kehitys jatkuisi tehokkaasti ja vauhdikkaasti, treeniohjelma kannattaa vaihtaa 4–5 viikon välein. Tämä johtuu siitä, että hermosto ja lihakset tottuvat treeniohjelmaan muutamassa viikossa ja kehitys alkaa hidastua. 

Tietysti myös mieli piristyy vaihtuvista treeneistä!

Siksi kannattaa lähteä mukaan nyt myös Vahva kotona -jatkotreeneihin. Näin pääset kehittämään lihaskuntoasi nousujohteisesti ja huomaat tulokset parempana kehonkoostumuksena – rasvanpoltto tehostuu ja keho kiinteytyy.

Tällaisia treenejä on tiedossa seuraaville 8 viikolle:

Treeni 3A

Tämä treeni on vanha kunnon kuntopiiri! Liikkeet tehdään perätysten ja niiden välissä on lyhyt lepotauko. Kierrosten välissä kannattaa pysyä pystyssä ja pienessä liikkeessä, jotta palautuminen on nopeampaa.

Treeni 3B

3B-treenissä liikkeet tehdään perinteisempään tapaan jalat ja yläkroppa erikseen. 

Tässä treenissä tehdään paljon yhden raajan liikkeitä, joten pääset korjailemaan myös mahdollisia puolierojasi. Myös lihasaktivaatio on yhden raajan liikkeissä suurempi, joten tuloksia tulee! 

Pääset myös haastamaan keskivartaloa sykettä nostaen ja kehonhallintaa harjoitellen.

 

Kun olet tehnyt kolmannen vaiheen treenejä 4–5 viikkoa, on aika siirtyä neljänteen treenivaiheeseen, joka painottaa aiempaa vaihetta enemmän voimaa.

Treeni 4A

4A-treenissä korostetaan toiston eksentristä vaihetta eli sitä, kun liikutaan alaspäin. Koska olemme alaspäin suuntautuvassa liikkeessä jopa puolet vahvempia, voimme hieman ylikuormittaa lihaksia ja saada näin todella hyviä tuloksia. 

Pääset myös treenin lopussa nostamaan sykettä ja vahvistamaan keskivartaloa.

 

Treeni 4B

4B-treenissä pyritään löytämään raskaita variaatioita perusliikkeistä: keskityt hyvään tekniikkaan 5–7 toiston verran. 

Lyhyillä sarjoilla et hikoile tai hengästy, mutta tarkoitus onkin kasvattaa voimaa. Näin saat kapasiteettia myös perustreeniin, sillä voimakkaampana jaksat treenata suuremmilla kuormilla tai raskaammilla liikevariaatioilla. 

Pääset treenin loppupuolella haastamaan myös keskivartaloa ja pakaroita.

Olen jumppaillut kotona aika ajoin, tuloksia tullut vain vähän. Nyt reilun kuukauden tehnyt Maikin treenejä ja tunnen olevani notkeampi ja jäntevämpi kuin aikoihin. Liikkeet mukavia, välillä aika haastavia. Kyllä kotijumpallakin saa hien pintaan. Tykkään!

Ninni

Tuttuun tapaan saat 100 % tyytyväisyystakuun

Uskon tähän treeniohjelmaan täysin, joten annan sinulle täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun. Haluan, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

 

Siksi voit kokeilla treeniohjelmaa 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, etteivät treenit sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakapalveluumme ja palautamme rahasi.

 

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun kurssiin, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa kurssin johonkin toiseen samanarvoiseen valmennukseen tai kauppamme lahjakorttiin.

Vahva kotona osa 2 – jatka kotona kehittymistä

47 €
  • 8 viikon valmis treeniohjelma lihaskunnon parantamiseen kotona.
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla.
  • 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahat takaisin, jos et pidä treeniohjelmasta.
Vahva kotona lihaskuntotreenit
Vahva kotona lihaskuntotreenit