HUOM! Tämä naisille laadittu kotitreeniohjelma on uunituore valmennus ja siksi pääset mukaan nyt ainutlaatuisella pilottihinnalla. Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja tule mukaan mahtavaan porukkaan – säästät 50 € hinnassa!

VAHVA KOTONA

-lihaskuntotreenit

Haluatko saada vahvan kehon, itsevarmuutta ja tehokkaan lihaskuntotreenin? Etkö halua käydä salilla, mutta haluat silti parantaa lihaskuntoa?

 • Näet tuloksia helposti ja nopeasti – kiinteydyt ja vahvistut.
 • Treeniohjeet lihaskunnon parantamiseksi kotona 8–10 viikoksi. Saat treenit heti käyttöösi!
 • Lisäksi tietoiskuja ruokailusta, motivaatiosta ja palautumisesta, joiden avulla varmistat tulosten saamisen.
 • Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa! Kampanjahinta päättyy sunnuntaina, joten toimi nopeasti.

Etkö halua käydä salilla tai treenata joka päivä, mutta haluat silti parantaa lihaskuntoa? Lue tältä sivulta, miten saat tuloksia treenaamalla kotona vain 2–3 kertaa viikossa!

Heippa, olen Maikki Marjaniemi, hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Ollessani töissä liikuntakeskuksessa personal trainerina tapasin usein asiakkaita, jotka saattoivat käydä ahkerasti ryhmäliikuntatunneilla, mutta he eivät silti saaneet tarpeeksi tehokasta treeniä lihaksilleen. Tämä näkyi siten, että heidän kehoonsa saattoi tulla herkästi jumeja mm. niska-hartiaseudulle ja kehonkoostumus ei muuttunut halutulla tavalla kiinteämmäksi tai muodokkaammaksi. Myös heidän hierojansa tai fysioterapeuttinsa olivat usein suositelleen kuntosaliharjoittelua kehon voinnin parantamiseksi.

Nämä asiakkaat tiesivät, että kuntosalilla lihasten treenaaminen auttaisi moneen kolotukseen ja kiinteytymisen tehostamiseen, mutta kun he eivät vaan millään kokeneet olevansa kuntosali-ihmisiä. Salitreeni tuntui heistä vieraalta, kuntosali ympäristönä hankalalta tai jopa hieman uhkaavalta. Tämä on todella yleinen tuntemus – et todellakaan ole ainoa, jos koet samoin.

Yleensä kuntosali muuttuu kyllä miellyttäväksi ympäristöksi muutaman ohjatun käynnin jälkeen, mutta onneksi lihaskuntoa voi kehittää helposti myös kotioloissa oman kehon painollakin. Kuntosalilla on toki apuna laitteet ja painot, mutta voimme antaa lihaksille lähes yhtä monipuolisen ja kattavan kuormituksen kotonakin, kun vain käytämme mielikuvitusta treeniliikkeiden valinnassa. Olennaista on valita juuri itselle sopivan haastavat ja kuormittavat liikkeet, että saamme treenattua tehokkaasti ja turvallisesti.

Lihakset vaativat kehittyäkseen riittävän suuren kuormituksen, riittävän määrän toistoja ja sarjoja riittävän usein (muttei liian usein) sekä toistuvan treeniohjelman, joka kuitenkin muuttuu erilaiseksi muutaman viikon kuluttua aloituksesta. Kehittävää treeniohjelmaa laadittaessa on siis mietittävä paljon muutakin kuin vain sitä, että saadaan jumpalla hiki pintaan ja lihaksiin poltteen tunnetta. Lisäksi ruokailun ja palautumisen on oltava riittävää ja laadukasta, jotta keholla on mahdollisuus vahvistaa lihaksia.

Olen laatinut nämä Vahva kotona -lihaskuntotreenit niin, että ne on helppo toteuttaa kotona pääosin oman kehon painoa vastuksena käyttäen. Et tarvitse kuntoiluvälineitä, mutta jos sinulla on sellaisia kotona jo valmiiksi voit niitä myös hyödyntää. Voit nyt unohtaa kuntosalin arastelun ja myös myytit tehottomista kotitreeneistä. Näissä treeneissä kaikki on mietitty sinulle valmiiksi ja voit keskittyä vain tuloksekkaan treenin tekemiseen!

Jos tavoitteenasi on kehittää lihaskuntoasi, muokata kehoasi kiinteämmäksi ja saada näkyviä tuloksia yllättävän helposti, voit tilata tämän kotitreeniohjelman.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä treeniohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

 • Haluat pitää huolta lihaskunnostasi ja kehittää kuntoasi ammattilaisen suunnitteleman treeniohjelman avulla.
 • Haluat kiinteytyä ja saada lisää imartelevia muotoja kehoosi
 • Olet kiireinen ja haluat nähdä treenin tulokset nopeasti kehossasi, hyödyntäen kehittävää ja nousujohteista treeniohjelmaa.
 • Haluat saavuttaa parempia tuloksia ilman, että sinun täytyy käyttää treenaamiseen hurjasti aikaa.
 • Haluat aikatauluihisi sopeutuvan ohjelman etkä olla itse treenikalenterin orja
 • Olet jo ehkä kotijumppaillut jonkin verran tai harrastanut muuta liikuntaa, mutta kaipaat lihaskuntotreeneihin rakennetta ja selkeyttä.
 • Ehkä sinulla on jo vanha kotitreenirutiini, mutta kaipaat vaihtelua ja uusia ideoita.
 • Ehkä käyt kuntosalillakin treenaamassa, mutta haluat toimivan treenivaihtoehdon myös kotiin kiireisiä päiviä varten.

Treenejä tehdäksesi tarvitset vain mukavat vaatteet ja oman kehon vastukseksi. Mukavuuden vuoksi jumppamatto on kätevä väline, mutta ilmankin pärjäät. Jos sinulta löytyy jo kotoa kuntoiluvälineitä, kuten käsipainoja tai kahvakuulia, voit hyvin hyödyntää niitä lisäpainoina, mutta välttämättömiä ne eivät ole.

Ohjelma soveltuu monentasoisille kuntoilijoille, sillä kerron valmennuksessa, miten voit muokata treenejä sinulle sopiviksi. Aloittelijalle on tarjolla kevyitä ja helppoja liikkeitä, ja kokenut treenaaja voi haastaa itseään vaativilla liikevaihtoehdoilla ja tarvittaessa pidentämällä treenejä lisäämällä työsarjojen määrää.

Saat kaiken tämän Vahva kotona
-lihaskuntotreenipaketissa:

 • 8–10 viikon vaihtuvan, tehokkaan treeniohjelman: ensimmäiset 4–5 viikkoa vuorotellaan kahta eri treeniä ja sitten seuraaville 4–5 viikolle vaihdetaan uudet treenit.
 • Vaihtoehtoliikkeitä, joiden avulla voit tehdä treenistä juuri sinulle ja kuntotasollesi sopivan.
 • Dynaamiset lämmittelyohjeet, jotka valmistelevat treeniin ja toimivat myös lepopäivien kehonhuoltona ja parantavat liikkuvuutta.
 • Kaikkien liikkeiden ohjeet sekä ohjevideoina että kirjallisina, tulostettavina ohjeina.
 • Luennon kotitreenaamisen toteuttamisesta siten, että lihakset vahvistuvat ja tulosta tulee.
 • Luennon palautumisesta, jotta ymmärrät miten kunto kehittyy levossa ja sopivan tiheällä lihasten kuormituksella.
 • Puolen tunnin ohjatun venyttelytuokion, joka rauhoittaa mukavasti esimerkiksi illalla ennen nukkumaanmenoa.
 • 20 minuutin ohjatun kehonhuoltotuokion, jonka avulla edistät palautumista ja liikkuvuutta.
 • Tekniikkapajan ohjevideoineen, jotta voit kehittää treeniliikkeiden suoritustekniikkaa ja saada aikaan entistä parempia tuloksia.
 • Tietoa lihaskuntoharjoittelua tukevasta ruokavaliosta.
 • Motivaatioharjoituksia, joiden avulla pystyt sitoutumaan tavoitteisiisi paremmin ja nauttimaan treenimatkasta.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Pääsyn kannustavaan kotitreenaajien Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea muilta ryhmän jäseniltä.
 • 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuun: Jos treenipaketti ei olekaan mieleisesi, saat rahasi takaisin.

Näihin tilanteisiin Vahva kotona -treenit ovat oiva ratkaisu:

 • Haluat kohottaa kuntoa ja parantaa lihaskuntoasi.
 • Tavoittelet kiinteytymistä ja uudenlaisia kehon muotoja.
 • Tavoitteenasi on kohentaa terveyttäsi ja ennaltaehkäistä lihasten surkastumista ja aineenvaihdunnan hidastumista.
 • Haluat tuntea olosi vahvaksi ja itsevarmaksi.
 • Lempivaatteesi eivät istu päälläsi hyvin ja kaipaat asiaan muutosta.
 • Kaipaat tukea painonhallintaan: kun saat lisää lihasta, kehosi kuluttaa levossakin enemmän ja voit syödä stressaamatta enemmän ja vapaammin myös lepopäivinä.
 • Kaipaat vaihtelua nykyiseen treeniisi ja haluat saada näkyviä tuloksia nopeasti ja tehokkaasti.
 • Tahdot jaksaa paremmin arjen askareissa.
 • Etsit keinoja polttaa rasvaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaasi.
 • Kaipaat ryhdikkäämpää olemusta ja haluat ehkäistä kehon jumeja.
 • Olet stressaantunut ja haluat purkaa paineita liikunnan avulla ja samalla parantaa stressinsietokykyäsi.

Tästä treenipaketista saat monipuolisen, motivoivan ja kehittävän treeniohjelman kotiin. Saat myös ohjeet treenien soveltamiseen oman kunnon ja päivän fiiliksen mukaan. Jos väsyttää tai laiskottaa, lyhennetty ja kevyt treeni piristää kummasti ja saa hyvälle tuulelle. Kannustan aina miettimään riittävän hyvää ratkaisua täydellisyyden tavoittelun sijaan – siten saadaan paremmin tuloksiakin!

Ohjelmat kehittävät koko kehon lihaskuntoa, ja voit treenata esimerkiksi 2–3 kertaa viikossa. Kolmella kerralla viikossa saat selkeitä tuloksia, kahdella treenillä kehityt maltillista vauhtia (tai nopeastikin, jos olet vasta-alkaja) ja yhdellä kerralla viikossa ylläpidät lihaskuntoasi.

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Voit sieltä nopeasti tarkistaa liikkeiden suoritustavan videolta.

Uskon tähän treenikokonaisuuteen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Paketilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen paketin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Kokemuksia naisilta, jotka ovat osallistuneet treenivalmennuksiini...
ja miksi uskallan luvata sinullekin tuloksia:

"Kuntosalilla käyntiä en ole koskaan oikein kokenut omakseni. Kotona treenatessa ei tarvitse jonottaa laitteisiin, ei tarvi miettiä miten päin laitteisiin mennään, ja voi rauhassa ähistä ja puhista, jos siltä tuntuu. Kotitreenien ohjeiden ja videoiden avulla kankeampikin oppii helposti liikkeet.

Maikin kotitreenejä tehdessäni olen oppinut paljon uusia, yksinkertaisiakin liikkeitä. Liikkeille annetaan usein vaihtoehtoja jaksamisen mukaan. Itselläni on heikkoutena käsivoimat, joten käsiliikkeissä olen hyödyntänyt helpoimmat vaihtoehdot. Jalkaliikkeissä taas otan usein lisäpainoksi jonkin kotoa löytyvän lisäpainon, vaikkapa vauvan, selkärepun, kahvakuulan.

Kotitreenien ansiosta liikunnasta on tullut säännöllistä, enää ei tarvitse tyytyä puolen tunnin jumppaan kerran viikossa. Lapsia nostellessa olen huomannut, että lihaskuntoni on parantunut. Selkäni ei ole myöskään kipeytynyt enää hankalien nostoasentojen takia. Myös ulkoillessa jalka nousee entistä kevyemmin.

Peiliin katsoessani huomaan, että lihakset erottuvat paremmin farkkujenkin alta, housut ovat myös alkaneet roikkua takapuolesta. Ilokseni olen huomannut, että käsivarsissani ja takapuolessani tuntuu lihaksia, joiden olemassaolosta en ole tiennytkään. Kaikin puolin olen tuntenut oloni virkeäksi ja hyvinvoivaksi, vaikka välillä joutuisin valvomaankin yöllä. Myöskään flunssia en ole potenut koko talvena ollenkaan."

Marika, 42 v.
shadow-ornament

Kuntosaliohjelma kokemuksia

"Ennen sinun ohjelmaa olin kuntoillut 3v. Enemmän kestävyyttä. Salia sen ohella myös. Mutta en koskaan saavuttanut tuloksia niin hyvin kuin sinun [kuntosali-]ohjelmalla. Opin kohdistamaan treenin oikeaan kohtaan, uusia liikkeitä. Todella tehokasta, monipuolista ja helppoa treenaamista sinun ohjelmalla.

Yläkroppa on vahvuus ja kehitys näkyy Maikin valmennuksen ansiosta (kuvat 3kk treenin jälkeen). Alan olla myös ylpeä alakropasta kun pikkuhiljaa kehitystä jaloissa ja pakaroissa näkyy. Vielä kasvatetaan ja kiinteydytään."

Päivi
shadow-ornament

"Töissä jaksaa paremmin, olo on energisempi ja mieli positiivinen."

Sini
shadow-ornament

“Kotitreenit olivat ihanan tehokkaita ja innostavia, peppukin pyöristyi kivasti!"

Tiia
shadow-ornament

"Parasta on ollut se, että treenit ovat aina sopivasti erilaisia, mikä pitää liikuntainnon yllä ja haastaa kroppaa. Ohjeet ja videot ovat selkeitä, ja voin luottaa siihen, että liikkeet ovat aina turvallisia. Maikin treenejä voi suositella niin aloitteleville kuin vähän kokeneemmille treenaajille!"

Nainen, 32 v.
shadow-ornament

"Osallistuin Maikin Vahva nainen –kurssille Peppupaja-valmennuksen jälkeen. Maikin valmennuksissa pidän erityisesti kokonaisvaltaisesta näkökulmasta hyvinvointiin, palautumiseen, treenaamiseen ja syömiseen liittyen."

Tyytyväinen salitreenaaja

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Lihaskunnon koheneminen muokkaa kehoa, helpottaa painonhallintaa ja parantaa jaksamista arjen askareissa. Kun kroppasi on kunnossa, olet energisempi ja itsevarmempi. Huomaat kehityksen nopeasti ja tulosten näkeminen motivoi entisestään pitämään itsestäsi huolta.

Treenaaminen aiheuttaa usein positiivisen kierteen: säännöllinen treenaaminen saa sinut syömään paremmin aivan kuin itsestään. Kun syöt terveellisesti ja ravitsevaa ruokaa ja pidät huolta lihaskunnostasi, myös unenlaatusi paranee ja olet yhä elinvoimaisempi. Kun nukut paremmin, jaksat taas treenata vieläkin innokkaammin.

Olen käynyt useita voimaharjoittelun ohjelmoinnin kursseja Yhdysvalloissa arvostamieni valmentajien opeissa, jotta sinä saisit treeniin käyttämästäsi ajasta enemmän irti. Vahva kotona -lihaskuntotreenit on suunniteltu siten, että saat nopeasti näkyviä tuloksia yksinkertaisilla mutta toimivilla liikkeillä.

Eikä sinun tarvitse käyttää joka päivä aikaa treenaamiseen. Riittää, että treenaat ajatuksella 2–3 kertaa viikossa. Jopa yksi kerta viikossa riittää jo ylläpitämään lihaskuntoasi.

Treenipaketin arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo koostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta. Sinun ei tarvitse perehtyä treenaamisen nippelitietoon. Riittää, että noudatat ohjeita ja alat varmasti nähdä tuloksia jo hyvin pian!

Konkreettisesti treenipaketti sisältää seuraavia asioita:

 • Lihaskuntotreeniohjeet kotiin 8–10 viikoksi (Arvo 210 €)

  Saat yhteensä neljä koko kehon treeniä: kahta enemmäistä vuorotellaan ensimmäisen 4–5 viikon ajan ja kahta jälkimmäistä toiset 4–5 viikkoa. Vaihtamalla voimaohjelmaa varmistat, että kehosi kehittyy monipuolisesti ja tehokkaasti. Ohjelmat kuormittavat koko kehon isoja lihasryhmiä, jonka vuoksi saat aikaan nopeasti näkyviä tuloksia. Treenisuunnitelma sisältää myös monipuolisesti kehon takaosan lihaksia vahvistavia liikkeitä, joita yleensä tulee laiminlyötyä perusjumpassa.

  Saat treeniohjelman liikkeistä helpot ohjevideot sekä kirjalliset, tulostettavat ohjeet. Ohjeet ovat netissä helppokäytöisellä valmennusalustalla, johon pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi.

  Jo yksi treenikerta viikossa riittää lihaskunnon ylläpitämiseen, mutta saliohjelma on suunniteltu tehtäväksi 2–3 kertaa viikossa. Sinun ei siis tarvitse elää treenille (vaan treeni tukee elämääsi).

 • Vaihtoehtoliikkeet ja treenien soveltamisohje (Arvo 47 €)

  Joskus kehosi voi olla väsynyt, eikä silloin raskaan treenin tekeminen ole järkevää. Harjoittelu kuitenkin parantaa unenlaatua ja stressinhallintaa, joten kevyen ja ylläpitävän treenin tekeminen voi olla hyödyllistä. Siksi ohjeet treenien soveltamiseen, jotta opit tekemään hieman parempia valintoja mustavalkoisen “kaikki tai ei mitään” -ajattelun sijaan.

 • Dynaamiset lämmittelyohjeet (Arvo 39 €)

  Lämmittelyohjeilla varmistat, että kehosi on valmis treeniin. Näin saat itse treenistä enemmän irti ja kehityt nopeammin. Lämmittelemällä ehkäiset myös vammojen syntymistä. Treenipakettiin sisältyvät dynaamiset lämmittelyohjeet sopivat mainiosti myös lepopäivien kehonhuoltoon. Kun huollat kehoasi lempeästi myös lepopäivinä, parannat liikkuvuuttasi ja huollat lihaksia.

 • Treenin tekniikkapaja (Arvo 105 €)

  Tekniikkapajassa käydään läpi liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa ja kerrotaan, miksi jotain liikettä tehdään. Kun tekniikkasi on kunnossa, liikkeet kuormittavat oikeita lihaksia ja vältyt virheliikkeiltä ja vammoilta sekä saat aikaan entistä parempia tuloksia.

 • Tietoiskut (Arvo 56 €)

  Koska lihaskuntoharjoittelu on vain yksi osa hyvinvoinnin palapelistä, saat tietoiskuja muun muassa toimivasta palautumisesta ja lihaskuntoharjoittelua tukevasta ruokavaliosta.

 • Motivaatiotehtävät (Arvo 39 €)

  Ilman motivaatiota treeniin ei tule tartuttua. Vain toiminnan kautta tuloksia tulee, joten siksi motivaation löytäminen ja sen ylläpito on huomioitu tässä treenipaketissa. Opit kaivamaan juuri itseäsi liikuttavan motivaation lähteen. Lisäksi opit, miten voit vahvistaa tahdonvoimaasi – tämä on hyödyllistä etenkin niitä päivinä, kun ei oikein huvittaisi treenata.

 • Pääsy kannustavaan Facebook-ryhmään (Arvo 39 €)

  Pääset mukaan mahtavaan kotitreenaajien Facebook-yhteisöön, jossa saat sekä valmentajien että muiden ryhmäläisten tuen ja kannustuksen. Kysy neuvoja harjoitteluun, jaa kokemuksia tai löydä vaikkapa tsemppaaja toisesta treenaajasta. Voit osallistua keskusteluun ja saada vertaistukea niin valmentajilta kuin muilta treenaajilta.

Näiden arvo olisi vähintään 535 euroa, jos ostaisit kaikki henkilökohtaisena ohjauksena ja luentoina.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 535 euroa, vaan hinta on...

Jos haluat treenata tehokkaasti ja saada tuloksia, tule mukaan heti!

Saat koko kurssin hintaan 49 euroa (normaalisti 99 €). Kampanja PÄÄTTYY sunnuntaina, joten toimi heti.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 535, vaan 49 euroa.

Pääset nyt treenaamaan tällä ammattilaisten kokoamalla kotitreeniohjelmalla ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Treenipaketista tulet maksamaan vain 49 €. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Vahva kotona -lihaskuntotreenien hinta on 49 €.

Tule mukaan uutuusvalmennukseen! Kampanjahinta PÄÄTTYY JO sunnuntaina.

Saat koko treeniohjelman 49 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Säästät 50 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt. Kampanja PÄÄTTYY JO sunnuntaina, joten toimi nopeasti!

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

KLIKKAA JA TILAA VAHVA KOTONA -TREENIT HINTAAN 49 €

Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Mikä motivoi lihaskuntotreeniin?

Meillä kaikilla on erilaisia syitä treenata lihaskuntoa. Toisille hyvä olo ja energisyys on tärkeää, toiset taas haluat muokata kehoaan kiinteämmäksi ja lihaksikkaammaksi. Siksi kysyin Instagramissa seuraajiltani, että mikä heitä motivoi huolehtimaan lihaskunnostaan. Tässä muutamia vastauksia:

”Toimintakyky säilyy läpi elämän. T. 58v mummu”

”Painonhallinta, hyvä olo, terveys, pään nollaus”

”No kyllä se kropan muokkaaminen tietyn näköiseksi on vienyt ja motivoinut salille jo reilu 10 vuotta.”

”Kunnon kohotus ja hyvä olo, mikä siitä tulee. Keho sitten alkaa tulla mukana sitten kun alkaa.”

”Energisyys, jaksaminen arjessa ja yleinen murhanhimon väheneminen, toisin sanoen oon paljon parempi ihminen kokonaisvaltaisesti ja paaaaljon paremmalla tuulella, ku treenaan säännöllisesti!”

”Ennen vanhaan pelkästään muokatakseni kroppaa, sit tuli painonhallinta ja nyt eniten kehon toiminnallisuus, on kaikkea vaivaa jo tässä ”keski-iässä” ja haluan olla toimiva mummo vielä 40v kuluttua.”

”Se on hauskaa ja motivoivaa, siitä tulee hyvä olo, se kohottaa itsetuntoa (mihin kaikkeen keho pystyykään!)”

”Hetki läsnäoloa itseni kanssa päivään, ilman kännykkää tai muiden vaatimuksia.”

Haluatko olla vahvempi, kiinteämpi ja itsevarmempi? Tilaa tämä lihaskunto-ohjelma ja onnistutaan yhdessä nyt!

Tule mukaan mahtavaan porukkaan ja saat näkyviä, konkreettisia tuloksia treenaamalla!

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN KOTITREENIOHJELMAN OMAKSENI

Pääset mukaan valmennukseen vain 49 euron hintaan (normaalisti 99 €). Tiedätkö mitään yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kun tulet mukaan nyt, säästät 50 € hinnassa! Kampanja PÄÄTTYY sunnuntaina, joten toimi nopeasti.

Pääset mahtavaan porukkaan, sillä mukana on jo 600 naista.

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit rauhassa testata kurssia. Jos et ole tyytyväinen, voit laittaa minulle viestiä ja palautan rahasi.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Vahva kotona -lihaskuntotreeneistä, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconMillaisia välineitä treeneissä käytetään?

  Treenejä tehdäksesi tarvitset vain oman kehosi ja mukavat vaatteet. Jumppamatto tuo toki lisämukavuutta, mutta voit tehdä lattialiikkeet myös vaikkapa pyyhkeen päällä. Lisäksi joissain liikkeissä hyödynnetään kotoa löytyviä lisäpainoja, kuten vaikka täytettyä reppua tai ämpäriä, vesipulloa ja joskus vanhaa lakanaakin. Sinun ei siis tarvitse ostaa mitään kuntoiluvälineitä, mutta jos niitä jo kotoasi valmiiksi löytyy, niitä on mahdollista hyödyntää. 

 • q-iconOlen melko aloittelija lihaskuntoharjoittelussa. Soveltuuko tämä ohjelma minulle?

  Tämä kuntosaliohjelma soveltuu sekä jo hieman lihaskuntoharjoittelua aloittaneille että edistyneemmillekin liikkujille. Tekniikkapajassa opastan perusliikemallien kanssa, ja jokaisesta treeniliikkeestä saat kattavat ohjeet. Videoilta voit tarkistaa, miten liikkeet tehdään oikein. Kannattaa vaan rohkeasti alkaa harjoitella, sillä kukaan ei treenaa täydellisillä tekniikoilla aluksi (ja muutenkin ihan aina riittää kehittämisen kohteita). Kunhan liikut – se on pääasia.  

 • q-iconTreenataanko tässä eri päivinä ylä- ja alakroppaa?

  Näissä treeneissä kuormitetaan jokaisessa treenissä koko kehoa. Kaksi vuorottelevaa, erilaista treeniä täydentävät toisiaan. Tällöin sinun ei tarvitse käydä treenata kuin 2–3 kertaa viikossa, ja saat jo nopeasti näkyviä tuloksia aikaan. Kun treenaat aina kerralla koko kropan, saavat kaikki lihaksesi kuormitusta tarpeeksi tiheään kehittyäkseen, ja tuloksiakin tulee siksi nopeammin. 

 • q-iconKuuluuko pakettiin ruokavaliota?

  Ei kuulu. Paketti keskittyy puhtaasti treeniin. Saat kuitenkin tietoa lihaskuntoharjoittelua tukevasta ja kiinteyttävästä ruokavaliosta sekä yksinkertaiset raamit annosten kokoamiselle. 

 • q-iconMistä löydän treenit, tulevatko ne minulle sähköpostiin vai ovatko ne jossain netissä?

  Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen. Saat liikkeistä sekä ohjevideot että tulostettavat, kirjalliset ohjeet.

 • q-iconKuinka kauan tämä treenipaketti on minulla käytettävissä?

  Niin kauan kuin haluat! Pääsysi valmennusalustalle ei eräänny, joten voit käyttää näitä treenejä halutessasi vaikka vuosia. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lihaskuntotreeniohjelma kannattaa vaihtaa 4-5 viikon välein, jotta keho ei totu treeniin kehitystä tapahtuu. Tässä valmennuksessa saamiasi treeniohjelmia voit hyödyntää vähintään 8 viikon ajan.

 • q-iconOlen synnyttänyt 6 kk sitten. Sopiiko nämä treenit minulle?

  Tässä treenipaketissa on mukana hieman hyppyjä ja välillä aika rankkojakin vatsarutistuksia, mihin kehosi ei välttämättä vielä ole valmis. Suosittelen varaamaan ajan äitiysfysioterapeutille, jotta saat ajankohtaisen arvion kehosi tilanteesta ja juuri sinulle sopivia treenisuosituksia.

 • q-iconMiten voin maksaa valmennuksen? Onko osamaksu mahdollinen?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

  Kurssilla on myös 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Voit testata kurssia rauhassa 14 päivän ajan. Jos se ei sovellukaan sinulle, palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa paketti nyt, niin pääset tavoittelemaan parempaa kuntoa, näkyviä tuloksia ja kiinteämpää kroppaa.

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt. Kampanja PÄÄTTYY sunnuntaina.

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN PAKETIN ITSELLENI HINTAAN 49 €

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Muista, että saat täyden, 100 % tyytyväisyystakuun. Jos et koe tämän olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko paketin hinta on 49 euroa (normaalisti 99 €). Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa! Kampanja kuitenkin PÄÄTTYY sunnuntaina, joten toimi nopeasti, ettet menetä alennusta.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä treenipaketista, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen anette@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään treeneissä!