HUOM! Tämä saliohjelma on täydellinen jatko Vahva nainen: Rasvanpoltto -treeniohjelman jälkeen. Saat kuntosaliohjelman kampanjahinnalla, kun tulet mukaan nyt.

 

Haluatko saada vahvan kehon ja mielen, itsevarmuutta sekä tehokkaan kuntosalitreenin?

Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelma

 • Näet tuloksia helposti ja nopeasti – kiinteydyt ja vahvistut.
 • Saliohjelmat 8 viikoksi, lisäksi tietoiskuja ruoasta, motivaatiosta ja palautumisesta – saat treenit heti käyttöösi.
 • Valmennuksen on käynyt jo yli 540 kaltaistasi naista.

Etkö halua olla joka ilta salilla, mutta haluat silti parantaa lihaskuntoa? Lue tältä sivulta, miten saat tuloksia treenaamalla vain 2-3 kertaa viikossa!

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentajasi.

Rasvanpolttotreenit on taputeltu kutosvaihetta myöten, mitäs seuraavaksi? Jos tavoitteenasi on kehittää lihaskuntoasi, muokata kehoasi kiinteämmäksi ja saada näkyviä tuloksia salitreenillä, suosittelen nappaamaan jatkotreenit Rasvanpolttotreenien sisarpaketista: Vahva nainen: Lihaskunto -ohjelmasta.

Siellä on luvassa tuttuun tapaan tehokasta treeniä, joka painottuu perusliikemalleihin sopivalla vaihtelulla ja pääosin vapailla painoilla.

Sekä rasvanpolttotreeni että lihasmassan kasvatus (hypertrofiatreeni) tehdään pääosin samalla voima-alueella, keskittyen noin 9-12 toiston sarjoihin. Välillä on toki hyvä vierailla hieman lyhyemmissä ja pitemmissäkin sarjoissa.

Suurin ero rasvanpolton ja lihasmassan treenaamisen välillä on se, miten paljon syö. Jos painottaa lihaskasvua, on hyvä syödä hieman enemmän kuin kuluttaa. Rasvanpoltossa taas syödään aavistuksen kulutusta vähemmän.

Jos olet jo keskittynyt rasvanpolttoon muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen, on hyvä pitää välillä taukoa ja keskittyä perusvoiman kasvattamiseen. Tällöin voit pysyä syömisen kanssa ylläpidossa, eli syöt yhtä paljon kuin kulutat tai aavistuksen enemmän. Näin aineenvaihdunta ei pääse mukautumaan liian alhaiselle tasolle.

Tämän kuntosaliohjelman avulla saavutat tavoitteesi helposti ja muokkaat kehostasi kiinteämpää ja vahvempaa.

Pääset Vahva nainen: Lihaskunto -treeniohjelmaan kampanjahinnalla, kun tilaat tämän sivun kautta. Tämä tarjous on voimassa sinulle, koska olet ollut mukana rasvanpolttotreeneissäni.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä treeniohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

 
 • Haluat jatkaa treeniä nousujohteisesti rasvanpoltto-treeniohjelman jälkeen
 • Haluat pitää huolta lihaskunnostasi ja kehittää kuntoasi salitreeniohjelman avulla
 • Haluat tulla vahvemmaksi ja saada lihaskuntotreenistä tukea painonhallintaan
 • Haluat kiinteytyä ja saada lisää imartelevia muotoja kehoosi
 • Haluat treenata ammattilaisen suunnittelemalla treeniohjelmalla siten, että saat näkyviä tuloksia
 • Olet kiireinen ja haluat nähdä treenin tulokset nopeasti kehossasi, hyödyntäen tehokkaampaa ja tiiviimpää treeniohjelmaa
 • Haluat saavuttaa parempia tuloksia ilman, että sinun täytyy viettää salilla kaikki vapaa-aikasi
 • Haluat aikatauluihisi sopeutuvan ohjelman etkä olla itse treenikalenterin orja
 • Kaipaat jatkossakin treenaamiseen rakennetta ja selkeyttä
 • Kaipaat vaihtelua ja uusia ideoita treeniin nyt, kun ensimmäinen valmennus on ohi

Treenejä tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille. Salilla on hyvä olla vähintään vapaat painot, mielellään myös jalkaprässi, ylä- ja alatalja sekä polvenkoukistuslaite.

Ohjelma soveltuu sekä jo hieman kuntosaliharrastusta aloittaneille että edistyneemmillekin liikkujille. Sinun ei tarvitse olla mestarikyykkääjä, mutta perusliikkeet on hyvä olla hallinnassa.

Valmennus on täydellinen tapa jatkaa lihaskuntotreenejä rasvanpoltto-treeniohjelmien jälkeen.

Saat kaiken tämän Lihaskunto-ohjelmassa:

 
 • 8 viikon vaihtuvan, tehokkaan treeniohjelman: ensimmäiset 4 viikkoa vuorotellaan kahta eri treeniä ja sitten seuraaville 4 viikolle vaihdetaan uudet treenit
 • Vaihtoehtoliikkeitä, joiden avulla voit tehdä treenistä juuri sinulle ja salisi varustelulle sopivan kokonaisuuden
 • Ohjeet, kuinka voit muokata treeneistä tiivistetyn pikaversion kiireisenä päivänä
 • Dynaamiset lämmittelyohjeet, jotka toimivat myös lepopäivien kehonhuoltona ja parantavat liikkuvuutta
 • Kaikkien liikkeiden ohjeet sekä ohjevideoina että kirjallisina tulostettavina ohjeina
 • Tekniikkapajan, jotta voit kehittää liikkeiden suoritustekniikkaa ja saada aikaan entistä parempia tuloksia
 • Tietoiskuja mm. palautumisesta, ravinnosta ja motivaatiosta
 • Treenipäiväkirjan, jotta voit helposti seurata kehitystäsi
 • Pääsyn kannustavaan Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella valmentajien kanssa ja saat vertaistukea muilta ryhmän jäseniltä

Näihin tilanteisiin tämä treeniohjelmapaketti on oiva ratkaisu:

 • Haluat jatkaa lihaskuntotreenejä ja rasvanpolttoa nousujohteisesti
 • Haluat polttaa rasvaa, tavoittelet kiinteytymistä ja uudenlaisia kehon muotoja
 • Haluat paremman lihaskunnon, jotta jaksaisit paremmin arjen askareissa
 • Haluat tuntea olosi vahvaksi ja itsevarmaksi
 • Lempivaatteesi eivät vielä istu päälläsi hyvin ja kaipaat asiaan muutosta
 • Tarvitset tukea painonhallintaan: kun saat lisää lihasta, kehosi kuluttaa levossakin enemmän ja voit syödä stressaamatta myös lepopäivinä
 • Kaipaat vaihtelua nykyiseen salitreeniisi ja haluat saada näkyviä tuloksia nopeasti ja tehokkaasti
 • Etsit keinoja polttaa rasvaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaasi
 • Haluat kohottaa kuntoa ja parantaa lihaskuntoasi
 • Tavoitteenasi on kohentaa terveyttäsi ja ryhtiäsi sekä ennaltaehkäistä sairauksia ja lihasjumeja liikunnalla
 • Olet stressaantunut ja haluat purkaa paineita liikunnan avulla ja samalla parantaa stressinsietokykyäsi

Tästä treenipaketista saat monipuolisen, vaihtuvan treeniohjelman. Saat myös treenien tiivistetyt versiot niitä päivä varten, kun aikaa tai energiaa ei riitä kokonaiseen treeniin.

Lihaskunto-paketin treenit eroavat rakenteeltaan hieman rasvanpolttotreeneistä mm. palautusajan pituudessa ja liikkeiden järjestyksessä. Painotetaan enemmän lihasaktivaation suuruutta esimerkiksi vuorottelemalla vastavaikuttajalihaksia, kuten rintaa ja selkää vuoroin. Panostamme myös pienten tukilihasten vahvistamiseen, jotta suuret moninivelliikkeet pysyisivät mahdollisimman turvallisina ja lihastasapaino pysyisi kunnossa.

Ohjelmat kehittävät koko kehon lihaskuntoa, ja voit treenata esimerkiksi 2-3 kertaa viikossa.

Uskon tähän ohjelmaan täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

 
 

Paketilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen paketin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Kokemuksia naisilta, jotka ovat treenaanneet ohjeideni mukaan... ja syy miksi uskallan luvata sinullekin tuloksia:

“Ennen sinun ohjelmaa olin kuntoillut 3v. Enemmän kestävyyttä. Salia sen ohella myös. Mutta en koskaan saavuttanut tuloksia niin hyvin kuin sinun ohjelmalla. Opin kohdistamaan treenin oikeaan kohtaan, uusia liikkeitä. Todella tehokasta, monipuolista ja helppoa treenaamista sinun ohjelmalla.

Yläkroppa on vahvuus ja kehitys näkyy Maikin valmennuksen ansiosta (kuvat 3kk treenin jälkeen). Alan olla myös ylpeä alakropasta kun pikkuhiljaa kehitystä jaloissa ja pakaroissa näkyy. Vielä kasvatetaan ja kiinteydytään.”

Päivi

“Olen treenannut Maikin saliohjelmilla kohta kaksi vuotta, eikä ole kertaakaan kyllästyttänyt! Parasta on ollut se, että treenit ovat aina sopivasti erilaisia, mikä pitää liikuntainnon yllä ja haastaa kroppaa. Ohjeet ja videot ovat selkeitä, ja voin luottaa siihen, että liikkeet ovat aina turvallisia. Maikin treenejä voi suositella niin aloitteleville kuin vähän kokeneemmille treenaajille!”

Nainen, 32 v.
shadow-ornament

Osallistuin Maikin Vahva nainen –kurssille Peppupaja-valmennuksen jälkeen. Maikin valmennuksissa pidän erityisesti kokonaisvaltaisesta näkökulmasta hyvinvointiin, palautumiseen, treenaamiseen ja syömiseen liittyen.

Tavoitteeni tälle jaksolle oli erityisesti vahvistaa saliharjoittelua ja saada uusia treenejä käyttöön. Mielestäni salitreenit olivat tässä Vahva nainen –kokonaisuudessa erityisen mieluisia. Iso plussa erityisesti dynaamisille lämmittelyliikkeille. Sain jopa salilla positiivista palautetta huolellisesta lämmittelystä tuntemattomalta henkilöltä.

Suosittelen kurssia niille naisille, joilla on jo hieman kokemusta lihaskuntoharjoittelusta tai salitreeneistä. Omaan elämäntilanteeseen liittyen nettikurssit ovat hyvä väline treenin ja motivaation tukena. Mielestäni kurssi täytti omat toiveet hyvin. Kaikkiaan hyvä kokonaisuus ja hinta-laatu-suhde mielestäni tässä nettivalmennuksessa kohdillaan.

Kiitos tästä ja iloa tuleviin treeneihin!

Tyytyväinen kurssilainen

Kommentteja treeneihin osallistuneilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle:

 

Tilasin kotitreenipaketin, kun en pienten lasten äitinä joka välissä kerkeä kuntosalille ja juokseminen on melko yksipuolista harjoitusta, Olen ollut erittäin tyytyväinen HIIT-treeneihin. Olen tehnyt kaikki 5 ohjelmaa aina peräkkäin. HIITit ovat loisto jumppia ja selkeä ohjaaja.

 

 

Anna
 

Olen tykännyt HIIT-treeneistä, koska niillä saa hikisen ja tehokkaan treenin nopeasti, rauhalliset hetket on usein tosi lyhyitä.

Senni

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

 

Lihaskunnon koheneminen muokkaa kehoa, helpottaa painonhallintaa ja parantaa jaksamista arjen askareissa. Kun kroppasi on kunnossa, olet energisempi ja itsevarmempi. Huomaat kehityksen nopeasti ja tulosten näkeminen motivoi entisestään pitämään itsestäsi huolta.

Treenaaminen aiheuttaa usein positiivisen kierteen: säännöllinen treenaaminen saa sinut syömään paremmin aivan kuin itsestään. Kun syöt terveellisesti ja ravitsevaa ruokaa ja pidät huolta lihaskunnostasi, myös unenlaatusi paranee ja olet yhä elinvoimaisempi. Kun nukut paremmin, jaksat taas treenata vieläkin innokkaammin.

Lihaskunto-treenipaketin kakkosvaiheessa hyödynnetään 6-8- toiston sarjoja, jolloin yhdistetään voiman ja lihasmassan treenaamisen parhaat puolet. On hyvin palkitsevaa kehittyä voimassa, kun jaksaa nostaa yhä isompia painoja (hyvällä tekniikalla tietty). Tällaisessa treenissä hengästyminen on vähäisempää eikä hiki lennä samoin kuin pitempien sarjojen treenissä, mutta näitäkin vaiheita ehdottomasti tarvitaan, jotta voidaan myöhemmin taas valita suurempia painoja pitempien sarjojen treeneissä.

On siis treenin mielekkyyden ja kehittymisen kannalta erinomainen idea vaihtaa hieman treenin näkökulmaa ja painotusta aika ajoin. Oli tavoitteesi sitten jatkaa rasvanpolttoa tai vaihtaa lihasten kehittämiseen, Vahva nainen: Lihaskunto -treenipaketti toimii molempiin tavoitteisiin, kun vain säädät syömisesi sopivaksi.

Konkreettisesti treenipaketti sisältää seuraavia asioita:

 • Kuntosaliojelmat 8 viikoksi (Arvo 210 €)

  Saat yhteensä neljä koko kehon treeniä: kahta enemmäistä vuorotellaan ensimmäisen kuukauden ajan ja kahta jälkimmäistä toisen kuukauden ajan. Vaihtamalla kuntosaliohjelmaa varmistat, että kehosi kehittyy monipuolisesti ja tehokkaasti. Saliohjelmat kuormittavat koko kehon isoja lihasryhmiä, jonka vuoksi saat aikaan nopeasti näkyviä tuloksia. Huomioimme myös kehon pienet tukilihakset, jotka avustavat suurissa liikkeissä ja joita vahvistamalla ennaltaehkäiset loukkaantumisia.

  Saat saliohjelman liikkeistä helpot ohjevideot sekä kirjalliset, tulostettavat ohjeet. Ohjeet ovat netissä helppokäytöisellä valmennusalustalla, johon pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi.

  Jo yksi treenikerta viikossa riittää lihaskunnon ylläpitämiseen, mutta saliohjelma on suunniteltu tehtäväksi 2-3 kertaa viikossa. Sinun ei siis tarvitse elää salilla.

 • Vaihtoehtoliikkeet ja treenien soveltamisohje (Arvo 47 €)

  Joskus kehosi voi olla väsynyt, eikä silloin raskaan treenin tekeminen ole järkevää. Harjoittelu kuitenkin parantaa unenlaatua ja stressinhallintaa, joten kevyen ja ylläpitävän treenin tekeminen voi olla hyödyllistä. Siksi saat myös lyhennetyn treenin ohjeen, jotta opit tekemään hieman parempia valintoja mustavalkoisen “kaikki tai ei mitään” -ajattelun sijaan.

  Vaihtoehtoliikkeiden avulla voit soveltaa treenejä myös vieraillessasi kotisalisi ulkopuolella, jolloin kaikkia tuttuja laitteita tai välineitä ei ole välttämättä tarjolla.

 • Dynaamiset lämmittelyohjeet (Arvo 39 €)

  Lämmittelyohjeilla varmistat, että kehosi on valmis treeniin. Näin saat itse treenistä enemmän irti ja kehityt nopeammin. Lämmittelemällä ehkäiset myös vammojen syntymistä. Treenipakettiin sisältyvät dynaamiset lämmittelyohjeet sopivat mainiosti myös lepopäivien kehonhuoltoon. Kun huollat kehoasi lempeästi myös lepopäivinä, parannat liikkuvuuttasi ja huollat lihaksia.

 • Salitreenin tekniikkapaja (Arvo 105 €)

  Tekniikkapajassa käydään läpi liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa ja kerrotaan miksi jotain liikettä tehdään. Kun tekniikkasi on kunnossa, liikkeet kuormittavat oikeita lihaksia, ja vältyt virheliikkeiltä ja vammoilta ja saat aikaan entistä parempia tuloksia.

 • Tietoiskut (Arvo 56 €)

  Koska lihaskuntoharjoittelu on vain yksi osa hyvinvoinnin palapelistä, saat tietoiskuja muun muassa palautumisesta, hyvästä ruokavaliosta ja motivaatiosta.

 • Treenipäiväkirja (Arvo 39 €)

  Tietokoneella tai kännykällä täytettävä yksinkertainen treenipäiväkirja, johon voit merkata ylös jokaisella harjoittelukerralla käyttämäsi painot, toistot ja fiiliksen. Kun kirjoitat tuloksesi ylös, sinun on helppo seurata kehitystäsi ja valita seuraavassa treenissä sopivat painot.

 • Pääsy kannustavaan Facebook-ryhmään (Arvo 39 €)

  Pääset mukaan mahtavaan Facebook-yhteisöön, jossa saat sekä valmentajien että muiden ryhmäläisten tuen ja kannustuksen. Kysy neuvoja kuntosaliharjoitteluun, jaa kokemuksia tai löydä vaikkapa tsemppaaja toisesta treenaajasta. Voit osallistua aktiiviseen keskusteluun ja saada vertaistukea niin valmentajilta kuin muilta treenaajilta.

Näiden arvo olisi vähintään 535 euroa, jos ostaisit kaikki henkilökohtaisena ohjauksena ja luentoina.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 535 euroa, vaan hinta on…

Jos haluat treenata tehokkaasti ja saada tuloksia, tule mukaan heti!

 

Saat koko kurssin hintaan 49 euroa. Säästät siis 50 € hinnassa, kun tulet mukaan tämän kampanjasivun kautta.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 535, vaan 49 euroa.

Pääset nyt treenaamaan tällä ammattilaisten kokoamalla kuntosaliohjelmalla ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Treenipaketista tulet maksamaan vain 49 €. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelman hinta on 49 €.

Tule mukaan tänään – mukana jo yli 540 naista!

Saat koko kuntosaliohjelman 49 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Mikä motivoi lähtemään kuntosalille?

Meillä kaikilla on erilaisia syitä treenata kuntosalilla. Toisille hyvä olo ja energisyys on tärkeää, toiset taas haluat muokata kehoaan kiinteämmäksi ja lihaksikkaammaksi. Siksi kysyin Instagramissa seuraajiltani, että mikä heitä motivoi käymään kuntosalilla. Tässä muutamia vastauksia:

”Toimintakyky säilyy läpi elämän. T. 58v mummu”

”Painonhallinta, hyvä olo, terveys, pään nollaus”

”No kyllä se kropan muokkaaminen tietyn näköiseksi on vienyt ja motivoinut salille jo reilu 10 vuotta.”

”Kunnon kohotus ja hyvä olo, mikä siitä tulee. Keho sitten alkaa tulla mukana sitten kun alkaa.”

”Energisyys, jaksaminen arjessa ja yleinen murhanhimon väheneminen, toisin sanoen oon paljon parempi ihminen kokonaisvaltaisesti ja paaaaljon paremmalla tuulella, ku treenaan säännöllisesti!”

”Ennen vanhaan pelkästään muokatakseni kroppaa, sit tuli painonhallinta ja nyt eniten kehon toiminnallisuus, on kaikkea vaivaa jo tässä ”keski-iässä” ja haluan olla toimiva mummo vielä 40v kuluttua.”

”Se on hauskaa ja motivoivaa, siitä tulee hyvä olo, se kohottaa itsetuntoa (mihin kaikkeen keho pystyykään!)”

”Hetki läsnäoloa itseni kanssa päivään, ilman kännykkää tai muiden vaatimuksia.”

Haluatko olla vahvempi, kiinteämpi ja itsevarmempi? Tilaa tämä kuntosaliohjelma ja onnistutaan yhdessä nyt!

 

Tule mukaan mahtavaan porukkaan ja saat näkyviä, konkreettisia tuloksia treenaamalla!

Pääset mukaan valmennukseen vain 49 euron hintaan. Tiedätkö mitään yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Pääset mahtavaan porukkaan, sillä mukana on jo 540 naista.

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit rauhassa testata kurssia. Jos et ole tyytyväinen, voit laittaa minulle viestiä ja palautan rahasi.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelmasta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 
 • q-iconMillaisia laitteita kuntosaliohjelmassa käytetään?

  Treenejä tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille ja sinun on hyvä osata käyttää jo laitteita jonkin verran. Salilla on hyvä olla vähintään vapaat painot, mielellään myös jalkaprässi, ylä- ja alatalja sekä polvenkoukistuslaite.

 • q-iconKoen olevani vielä melko aloittelija kuntosaliharrastuksessa. Soveltuuko tämä ohjelma minulle?

  Tämä kuntosaliohjelma soveltuu sekä jo hieman kuntosaliharrastusta aloittaneille että edistyneemmillekin liikkujille. Sinun on hyvä osata käyttää laitteita jo jonkin verran. Liikkeet ovat kuitenkin yksinkertaisia ja helppoja oppia.

 • q-iconTreenataanko tässä eri päivinä ylä- ja alakroppaa?

  Tämä kuntosaliohjelma on yksijakoinen, eli siinä treenataan aina kerralla koko kroppa. Tällöin sinun ei tarvitse käydä salilla kuin 2-3 kertaa viikossa, ja saat jo nopeasti näkyviä tuloksia aikaan. Kun treenaat aina kerralla koko kropan, saavat kaikki lihaksesi kuormitusta useammin ja tuloksiakin tulee nopeammin. 

 • q-iconKuuluuko pakettiin ruokavaliota?

  Ei kuulu. Paketti keskittyy puhtaasti treeniin. Tietoiskuissa kuitenkin pureudutaan lyhyesti mm. palautumiseen, ruokavalioon ja motivaatioon.

 • q-iconMistä löydän treenit, tulevatko ne minulle sähköpostiin vai ovatko ne jossain netissä?

  Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen. Saat liikkeistä sekä ohjevideot että tulostettavat, kirjalliset ohjeet.

 • q-iconKuinka kauan tämä treenipaketti on minulla käytettävissä?

  Niin kauan kuin haluat! Pääsysi valmennusalustalle ei eräänny, joten voit käyttää näitä treenejä halutessasi vaikka vuosia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että saliohjelma kannattaa vaihtaa 4-5 viikon välein, jotta kehitystä tapahtuu. Tässä valmennuksessa saamiasi treeniohjelmia voit hyödyntää vähintään 8 viikon ajan.

 • q-iconMiten voin maksaa valmennuksen? Onko osamaksu mahdollinen?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

  Kurssilla on myös 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Voit testata kurssia rauhassa 14 päivän ajan. Jos se ei sovellukaan sinulle, palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa paketti nyt, niin pääset tavoittelemaan parempaa kuntoa, näkyviä tuloksia ja kiinteämpää kroppaa.

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 

Muista, että saat täyden, 100% tyytyväisyystakuun. Jos et koe tämän olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko paketin hinta on 49 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä treenipaketista, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään treeneissä!