HUOM! Tässä naisille rakennetussa kuntosalivalmennuksessa on mukana jo yli 790 kaltaistasi naista! Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja tule mukaan mahtavaan porukkaan – säästät 50 € hinnassa!

Vahva nainen: Lihaskunto

Kuntosaliohjelma

Haluatko saada vahvan kehon ja mielen, itsevarmuutta sekä tehokkaan kuntosalitreenin?

 • Näet tuloksia helposti ja nopeasti – kiinteydyt ja vahvistut.
 • Saliohjelmat 8 viikoksi, lisäksi tietoiskuja ruoasta, motivaatiosta ja palautumisesta – saat treenit heti käyttöösi.
 • Mukana jo yli 790 tyytyväistä naista.
 • Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa! Kampanjahinta PÄÄTTYY sunnuntaina 1.3., joten toimi nopeasti.

Etkö halua olla joka ilta salilla, mutta haluat silti parantaa lihaskuntoa? Lue tältä sivulta, miten saat tuloksia treenaamalla vain 2-3 kertaa viikossa!

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Jos tavoitteenasi on kehittää lihaskuntoasi, muokata kehoasi kiinteämmäksi ja saada näkyviä tuloksia yllättävän helposti, voit tilata tämän kuntosaliohjelman.

Olen luonut kokonaisuuden, jossa saat tehokkaat ja selkeät ohjeet kuntosaliharjoitteluun. Voit soveltaa treeniohjelmia sopimaan sinun aikatauluihisi ja kuntotasoosi.

Tämä treenikokonaisuus on sinulle paras valinta, jos haluat tehostaa kuntosalitreeniäsi siten, että saat nopeasti aikaan konkreettisia tuloksia ilman, että joudut käyttämään kaiken vapaa-aikasi salilla. Saat sellaiset treeniohjelmat, jotka kehittävät koko kehoasi tehokkaasti ja nopeasti.

Olen rakentanut nämä kuntosaliohjelmat siten, että pääset kehittämään lihaskuntoasi monipuolisesti vahvistaen myös heikkoja lenkkejäsi. Saat toivottuja muutoksia kehoosi ja purat treenatessa samalla myös stressiä ja parannat stressinsietokykyäsi.

Pääset myös kannustavaan, suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksiasi ja keskustella sekä minun että muiden treenaajien kanssa.

Näiden ohjeiden avulla onnistut helposti kuntosalitreenissä!

Saat Vahva nainen: Lihaskunto -treeniohjelman tämän kampanjasivun kautta.

Pääset Vahva nainen: Lihaskunto -treeniohjelmaan ja mahtavaan porukkaan, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta. Valmennuksessa on mukana jo yli 790 naista.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä treeniohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

 • Haluat pitää huolta lihaskunnostasi ja kehittää kuntoasi salitreeniohjelman avulla
 • Haluat kiinteytyä ja saada lisää imartelevia muotoja kehoosi
 • Olet kiireinen ja haluat nähdä treenin tulokset nopeasti kehossasi, hyödyntäen tehokkaampaa ja tiiviimpää treeniohjelmaa
 • Haluat saavuttaa parempia tuloksia ilman, että sinun täytyy viettää salilla kaikki vapaa-aikasi
 • Haluat aikatauluihisi sopeutuvan ohjelman etkä olla itse treenikalenterin orja
 • Olet jo ehkä käynyt salilla jonkin verran, mutta kaipaat treenaamiseen rakennetta ja selkeyttä
 • Ehkä sinulla on jo vanha treeniohjelma, mutta kaipaat vaihtelua ja uusia ideoita

Treenejä tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille. Salilla on hyvä olla vähintään vapaat painot, mielellään myös jalkaprässi, ylä- ja alatalja sekä polvenkoukistuslaite.

Ohjelma soveltuu sekä jo hieman kuntosaliharrastusta aloittaneille että edistyneemmillekin liikkujille. Sinun ei tarvitse olla mestarikyykkääjä, mutta perusliikkeet on hyvä olla hallinnassa.

Saat kaiken tämän Lihaskunto-ohjelmassa:

 • 8 viikon vaihtuvan, tehokkaan treeniohjelman: ensimmäiset 4 viikkoa vuorotellaan kahta eri treeniä ja sitten seuraaville 4 viikolle vaihdetaan uudet treenit
 • Vaihtoehtoliikkeitä, joiden avulla voit tehdä treenistä juuri sinulle ja salisi varustelulle sopivan kokonaisuuden
 • Ohjeet, kuinka voit muokata treeneistä tiivistetyn pikaversion kiireisenä päivänä
 • Dynaamiset lämmittelyohjeet, jotka toimivat myös lepopäivien kehonhuoltona ja parantavat liikkuvuutta
 • Kaikkien liikkeiden ohjeet sekä ohjevideoina että kirjallisina tulostettavina ohjeina
 • Tekniikkapajan, jotta voit kehittää liikkeiden suoritustekniikkaa ja saada aikaan entistä parempia tuloksia
 • Tietoiskuja mm. palautumisesta, ravinnosta ja motivaatiosta
 • Treenipäiväkirjan, jotta voit helposti seurata kehitystäsi
 • Pääsyn kannustavaan Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella valmentajien kanssa ja saat vertaistukea muilta ryhmän jäseniltä

Näihin tilanteisiin tämä treeniohjelmapaketti on oiva ratkaisu:

 • Tavoittelet kiinteytymistä ja uudenlaisia kehon muotoja
 • Haluat tuntea olosi vahvaksi ja itsevarmaksi
 • Lempivaatteesi eivät istu päälläsi hyvin ja kaipaat asiaan muutosta
 • Tarvitset tukea painonhallintaan: kun saat lisää lihasta, kehosi kuluttaa levossakin enemmän ja voit syödä stressaamatta enemmän ja vapaammin myös lepopäivinä
 • Kaipaat vaihtelua nykyiseen salitreeniisi ja haluat saada näkyviä tuloksia nopeasti ja tehokkaasti
 • Etsit keinoja polttaa rasvaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaasi
 • Haluat kohottaa kuntoa ja parantaa lihaskuntoasi
 • Tahdot jaksaa paremmin arjen askareissa
 • Tavoitteenasi on kohentaa terveyttäsi ja ryhtiäsi sekä ennaltaehkäistä sairauksia ja lihasjumeja liikunnalla
 • Olet stressaantunut ja haluat purkaa paineita liikunnan avulla ja samalla parantaa stressinsietokykyäsi

Tästä treenipaketista saat monipuolisen, vaihtuvan treeniohjelman. Saat myös treenien tiivistetyt versiot niitä päivä varten, kun aikaa tai energiaa ei riitä kokonaiseen treeniin.

Ohjelmat kehittävät koko kehon lihaskuntoa, ja voit treenata esimerkiksi 2-3 kertaa viikossa. Kolmella kerralla viikossa saat selkeitä tuloksia, kahdella treenillä kehityt maltillista vauhtia (tai nopeastikin, jos olet vasta-alkaja) ja yhdellä kerralla viikossa ylläpidät lihaskuntoasi.

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Voit sieltä nopeasti tarkistaa liikkeiden suoritustavan videolta.

Uskon tähän treenikokonaisuuteen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Paketilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen paketin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Kokemuksia naisilta, jotka ovat treenaanneet ohjeideni mukaan... ja syy miksi uskallan luvata sinullekin tuloksia:

Kuntosaliohjelma kokemuksia

"Ennen sinun ohjelmaa olin kuntoillut 3v. Enemmän kestävyyttä. Salia sen ohella myös. Mutta en koskaan saavuttanut tuloksia niin hyvin kuin sinun ohjelmalla. Opin kohdistamaan treenin oikeaan kohtaan, uusia liikkeitä. Todella tehokasta, monipuolista ja helppoa treenaamista sinun ohjelmalla.

Yläkroppa on vahvuus ja kehitys näkyy Maikin valmennuksen ansiosta (kuvat 3kk treenin jälkeen). Alan olla myös ylpeä alakropasta kun pikkuhiljaa kehitystä jaloissa ja pakaroissa näkyy. Vielä kasvatetaan ja kiinteydytään."

Päivi
shadow-ornament

"Olen treenannut Maikin saliohjelmilla kohta kaksi vuotta, eikä ole kertaakaan kyllästyttänyt! Parasta on ollut se, että treenit ovat aina sopivasti erilaisia, mikä pitää liikuntainnon yllä ja haastaa kroppaa. Ohjeet ja videot ovat selkeitä, ja voin luottaa siihen, että liikkeet ovat aina turvallisia. Maikin treenejä voi suositella niin aloitteleville kuin vähän kokeneemmille treenaajille!"

Nainen, 32 v.
shadow-ornament

Osallistuin Maikin Vahva nainen –kurssille Peppupaja-valmennuksen jälkeen. Maikin valmennuksissa pidän erityisesti kokonaisvaltaisesta näkökulmasta hyvinvointiin, palautumiseen, treenaamiseen ja syömiseen liittyen.

Tavoitteeni tälle jaksolle oli erityisesti vahvistaa saliharjoittelua ja saada uusia treenejä käyttöön. Mielestäni salitreenit olivat tässä Vahva nainen –kokonaisuudessa erityisen mieluisia. Iso plussa erityisesti dynaamisille lämmittelyliikkeille. Sain jopa salilla positiivista palautetta huolellisesta lämmittelystä tuntemattomalta henkilöltä.

Suosittelen kurssia niille naisille, joilla on jo hieman kokemusta lihaskuntoharjoittelusta tai salitreeneistä. Omaan elämäntilanteeseen liittyen nettikurssit ovat hyvä väline treenin ja motivaation tukena. Mielestäni kurssi täytti omat toiveet hyvin. Kaikkiaan hyvä kokonaisuus ja hinta-laatu-suhde mielestäni tässä nettivalmennuksessa kohdillaan.

Kiitos tästä ja iloa tuleviin treeneihin!

Tyytyväinen kurssilainen

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Lihaskunnon koheneminen muokkaa kehoa, helpottaa painonhallintaa ja parantaa jaksamista arjen askareissa. Kun kroppasi on kunnossa, olet energisempi ja itsevarmempi. Huomaat kehityksen nopeasti ja tulosten näkeminen motivoi entisestään pitämään itsestäsi huolta.

Treenaaminen aiheuttaa usein positiivisen kierteen: säännöllinen treenaaminen saa sinut syömään paremmin aivan kuin itsestään. Kun syöt terveellisesti ja ravitsevaa ruokaa ja pidät huolta lihaskunnostasi, myös unenlaatusi paranee ja olet yhä elinvoimaisempi. Kun nukut paremmin, jaksat taas treenata vieläkin innokkaammin.

Olen käynyt useita voimaharjoittelun ohjelmoinnin kursseja Yhdysvalloissa arvostamieni valmentajien opeissa, jotta sinä saisit salilla käyttämästäsi ajasta enemmän irti. Vahva nainen: Lihaskunto –kuntosaliohjelma on suunniteltu siten, että saat nopeasti näkyviä tuloksia yksinkertaisilla mutta toimivilla liikkeillä.

Eikä sinun tarvitse viettää salilla kaikkea arvokasta vapaa-aikaasi. Riittää, että käyt salilla 2-3 kertaa viikossa. Jopa yksi kerta viikossa riittää jo ylläpitämään lihaskuntoasi.

Treenipaketin arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo koostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta. Sinun ei tarvitse perehtyä treenaamisen nippelitietoon. Riittää, että noudatat ohjeita, ja alat varmasti nähdä tuloksia jo hyvin pian!

Konkreettisesti treenipaketti sisältää seuraavia asioita:

 • Kuntosaliojelmat 8 viikoksi (Arvo 210 €)

  Saat yhteensä neljä koko kehon treeniä: kahta enemmäistä vuorotellaan ensimmäisen kuukauden ajan ja kahta jälkimmäistä toisen kuukauden ajan. Vaihtamalla kuntosaliohjelmaa varmistat, että kehosi kehittyy monipuolisesti ja tehokkaasti. Saliohjelmat kuormittavat koko kehon isoja lihasryhmiä, jonka vuoksi saat aikaan nopeasti näkyviä tuloksia. Huomioimme myös kehon pienet tukilihakset, jotka avustavat suurissa liikkeissä ja joita vahvistamalla ennaltaehkäiset loukkaantumisia.

  Saat saliohjelman liikkeistä helpot ohjevideot sekä kirjalliset, tulostettavat ohjeet. Ohjeet ovat netissä helppokäytöisellä valmennusalustalla, johon pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi.

  Jo yksi treenikerta viikossa riittää lihaskunnon ylläpitämiseen, mutta saliohjelma on suunniteltu tehtäväksi 2-3 kertaa viikossa. Sinun ei siis tarvitse elää salilla.

 • Vaihtoehtoliikkeet ja treenien soveltamisohje (Arvo 47 €)

  Joskus kehosi voi olla väsynyt, eikä silloin raskaan treenin tekeminen ole järkevää. Harjoittelu kuitenkin parantaa unenlaatua ja stressinhallintaa, joten kevyen ja ylläpitävän treenin tekeminen voi olla hyödyllistä. Siksi saat myös lyhennetyn treenin ohjeen, jotta opit tekemään hieman parempia valintoja mustavalkoisen “kaikki tai ei mitään” -ajattelun sijaan.

  Vaihtoehtoliikkeiden avulla voit soveltaa treenejä myös vieraillessasi kotisalisi ulkopuolella, jolloin kaikkia tuttuja laitteita tai välineitä ei ole välttämättä tarjolla.

 • Dynaamiset lämmittelyohjeet (Arvo 39 €)

  Lämmittelyohjeilla varmistat, että kehosi on valmis treeniin. Näin saat itse treenistä enemmän irti ja kehityt nopeammin. Lämmittelemällä ehkäiset myös vammojen syntymistä. Treenipakettiin sisältyvät dynaamiset lämmittelyohjeet sopivat mainiosti myös lepopäivien kehonhuoltoon. Kun huollat kehoasi lempeästi myös lepopäivinä, parannat liikkuvuuttasi ja huollat lihaksia.

 • Salitreenin tekniikkapaja (Arvo 105 €)

  Tekniikkapajassa käydään läpi liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa ja kerrotaan miksi jotain liikettä tehdään. Kun tekniikkasi on kunnossa, liikkeet kuormittavat oikeita lihaksia, ja vältyt virheliikkeiltä ja vammoilta ja saat aikaan entistä parempia tuloksia.

 • Tietoiskut (Arvo 56 €)

  Koska lihaskuntoharjoittelu on vain yksi osa hyvinvoinnin palapelistä, saat tietoiskuja muun muassa palautumisesta, hyvästä ruokavaliosta ja motivaatiosta.

 • Treenipäiväkirja (Arvo 39 €)

  Tietokoneella tai kännykällä täytettävä yksinkertainen treenipäiväkirja, johon voit merkata ylös jokaisella harjoittelukerralla käyttämäsi painot, toistot ja fiiliksen. Kun kirjoitat tuloksesi ylös, sinun on helppo seurata kehitystäsi ja valita seuraavassa treenissä sopivat painot.

 • Pääsy kannustavaan Facebook-ryhmään (Arvo 39 €)

  Pääset mukaan mahtavaan Facebook-yhteisöön, jossa saat sekä valmentajien että muiden ryhmäläisten tuen ja kannustuksen. Kysy neuvoja kuntosaliharjoitteluun, jaa kokemuksia tai löydä vaikkapa tsemppaaja toisesta treenaajasta. Voit osallistua aktiiviseen keskusteluun ja saada vertaistukea niin valmentajilta kuin muilta treenaajilta.

Näiden arvo olisi vähintään 535 euroa, jos ostaisit kaikki henkilökohtaisena ohjauksena ja luentoina.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 535 euroa, vaan hinta on...

Jos haluat treenata tehokkaasti ja saada tuloksia, tule mukaan heti!

Saat koko kurssin hintaan 49 euroa (normaalisti 99 €). Kampanja PÄÄTTYY JO sunnuntaina 1.3.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 535, vaan 49 euroa.

Kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Treenipaketista tulet maksamaan vain 49 €. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Lisäksi voit napata nyt sekä sali- että kotitreeniohjelman edulliseen pakettihintaan 89 € (normaalisti 198 €, säästät 119 € hinnassa)!

Oletko valmis tavoittelemaan unelmiasi ja treenaamaan tehokkaasti?

Oletko sinä seuraava, joka lähtee tavoittelemaan vahvaa kehoa ja mieltä tehokkailla treeneillä? Nappaa pelkkä kuntosaliohjelma tai säästä vieläkin enemmän ostamalla pakettina treenit kotiin ja salille. Nopeimmat ovat jo mukana...

Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelma
Normaalisti 99 € (säästö 50 €)
49.00 €

 • Sisältää Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelman
 • Nousujohteinen, tehokas treeniohjelma 8-10 viikoksi.
 • Tietoiskuja ravinnosta, motivaatiosta ja palautumisesta.
 • Treenaa 2-3 kertaa viikossa ja saat näkyviä tuloksia!
 • Mukana jo yli 790 tyytyväistä treenaajaa.
 • Parannat lihaskuntoa ja saat näkyviä tuloksia!
 • Säästät 50 € hinnassa, kun toimit nopeasti! Kampanja päättyy sunnuntaina 1.3.

Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Mikä motivoi lähtemään kuntosalille?

Meillä kaikilla on erilaisia syitä treenata kuntosalilla. Toisille hyvä olo ja energisyys on tärkeää, toiset taas haluat muokata kehoaan kiinteämmäksi ja lihaksikkaammaksi. Siksi kysyin Instagramissa seuraajiltani, että mikä heitä motivoi käymään kuntosalilla. Tässä muutamia vastauksia:

”Toimintakyky säilyy läpi elämän. T. 58v mummu”

”Painonhallinta, hyvä olo, terveys, pään nollaus”

”No kyllä se kropan muokkaaminen tietyn näköiseksi on vienyt ja motivoinut salille jo reilu 10 vuotta.”

”Kunnon kohotus ja hyvä olo, mikä siitä tulee. Keho sitten alkaa tulla mukana sitten kun alkaa.”

”Energisyys, jaksaminen arjessa ja yleinen murhanhimon väheneminen, toisin sanoen oon paljon parempi ihminen kokonaisvaltaisesti ja paaaaljon paremmalla tuulella, ku treenaan säännöllisesti!”

”Ennen vanhaan pelkästään muokatakseni kroppaa, sit tuli painonhallinta ja nyt eniten kehon toiminnallisuus, on kaikkea vaivaa jo tässä ”keski-iässä” ja haluan olla toimiva mummo vielä 40v kuluttua.”

”Se on hauskaa ja motivoivaa, siitä tulee hyvä olo, se kohottaa itsetuntoa (mihin kaikkeen keho pystyykään!)”

”Hetki läsnäoloa itseni kanssa päivään, ilman kännykkää tai muiden vaatimuksia.”

Haluatko olla vahvempi, kiinteämpi ja itsevarmempi? Tilaa treeniohjelma ja onnistutaan yhdessä nyt!

Näkyviä, konkreettisia tuloksia: treenaa kotona tai salilla oman aikataulusi mukaan! Kotitreenit sopivat myös kiireiselle!

Kun tulet mukaan nyt, säästät reilusti hinnassa! Kampanja PÄÄTTYY JO sunnuntaina 1.3., joten toimi nopeasti.

Pääset mahtavaan porukkaan, sillä valmennuksissa on yhteensä mukana jo 1350 upeaa naista treenaamassa!

Tiesitkö, että valmennuksilla on 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan?

Olen varma, että saat näillä treeniohjelmilla näkyviä tuloksia: treenaat kroppaa kiinteämmäksi ja parannat lihaskuntoasi. Sinun ei kuitenkaan tarvi uskoa vain minua ja näitä 1350 treenaajaa, vaan voit päättää itse! Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit rauhassa testata kursseja. Jos et ole tyytyväinen tai et koe saavasi tuloksia, voit laittaa minulle viestiä ja palautan rahasi.

Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelma
Normaalisti 99 € (säästö 50 €)
49.00 €

 • Sisältää Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelman
 • Nousujohteinen, tehokas treeniohjelma 8-10 viikoksi.
 • Tietoiskuja ravinnosta, motivaatiosta ja palautumisesta.
 • Treenaa 2-3 kertaa viikossa ja saat näkyviä tuloksia!
 • Mukana jo yli 790 tyytyväistä treenaajaa.
 • Parannat lihaskuntoa ja saat näkyviä tuloksia!
 • Säästät 50 € hinnassa, kun toimit nopeasti! Kampanja päättyy sunnuntaina 1.3.

Tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelmasta sekä Vahva kotona -kotitreeneistä, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

Millaisia laitteita treeniohjelmassa käytetään?

Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelman treenejä tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille ja sinun on hyvä osata käyttää jo laitteita jonkin verran. Salilla on hyvä olla vähintään vapaat painot, mielellään myös jalkaprässi, ylä- ja alatalja sekä polvenkoukistuslaite.

Kotitreenejä tehdäksesi tarvitset vain oman kehosi ja mukavat vaatteet. Jumppamatto tuo toki lisämukavuutta, mutta voit tehdä lattialiikkeet myös vaikkapa pyyhkeen päällä. Lisäksi joissain liikkeissä hyödynnetään kotoa löytyviä lisäpainoja, kuten vaikka täytettyä reppua tai ämpäriä, vesipulloa ja joskus vanhaa lakanaakin. Sinun ei siis tarvitse ostaa mitään kuntoiluvälineitä, mutta jos niitä jo kotoasi valmiiksi löytyy, niitä on mahdollista hyödyntää.

Olen melko aloittelija kuntosaliharrastuksessa. Soveltuuko tämä ohjelma minulle?

Tämä kuntosaliohjelma soveltuu sekä jo hieman kuntosaliharrastusta aloittaneille että edistyneemmillekin liikkujille. Sinun on hyvä osata käyttää laitteita jo jonkin verran. Liikkeet ovat kuitenkin yksinkertaisia ja helppoja oppia.

Treenataanko tässä eri päivinä ylä- ja alakroppaa?

Sekä kuntosali- että kotitreeniohjelmat ovat yksijakoisia, eli niissä treenataan aina kerralla koko kroppa. Tällöin sinun ei tarvitse treenata kuin 2-3 kertaa viikossa, ja saat jo nopeasti näkyviä tuloksia aikaan. Kun treenaat aina kerralla koko kropan, saavat kaikki lihaksesi kuormitusta useammin ja tuloksiakin tulee nopeammin. 

Kuuluuko pakettiin ruokavaliota?

Ei kuulu. Molemmat valmennukset keskittyvät puhtaasti treeniin. Tietoiskuissa kuitenkin pureudutaan lyhyesti mm. palautumiseen, ruokavalioon ja motivaatioon.

Mistä löydän treenit, tulevatko ne minulle sähköpostiin vai ovatko ne jossain netissä?

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen. Saat liikkeistä sekä ohjevideot että tulostettavat, kirjalliset ohjeet.

Kuinka kauan treenit on minulla käytettävissä?

Niin kauan kuin haluat! Pääsysi valmennusalustalle ei eräänny, joten voit käyttää näitä treenejä halutessasi vaikka vuosia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lihaskuntotreenien ohjelma kannattaa vaihtaa 4-5 viikon välein, jotta kehitystä tapahtuu. Näissä valmennuksissa saamiasi treeniohjelmia voit hyödyntää vähintään 8 viikon ajan.

Miten voin maksaa valmennuksen? Onko osamaksu mahdollinen?

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Kurssilla on myös 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Voit testata kurssia rauhassa 14 päivän ajan. Jos se ei sovellukaan sinulle, palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

Mitä jos treenit eivät sovellu minulle tai en ole tyytyväinen valmennukseen?

Olen valmentanut tuhansia tyytyväisiä naisia, joten olen vakuuttunut, että sinäkin saat näillä treeneillä näkyviä tuloksia. Sinun ei tarvitse kuitenkaan vain uskoa minua ja näitä tuhansia naisia, vaan voit päättää itse: valmennuksella on 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan.

Voit siis testata treenejä rauhassa. Jos et ole tyytyväinen tai et koe saavasi tuloksia, saat rahasi täysimääräisenä takaisin.

Kannattaako minun ostaa pelkät salitreenit, ja miksi kannattaisi ostaa yhdessä pakettina sekä salitreenit että kotitreenit?

Jos tykkäät treenata pelkästään salilla, sopii pelkkä Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelma sinulle. Jos taas haluat treenata molemmissa, sekä kotona että salilla, kannattaa napata nyt molemmat ohjelmat pakettihintaan: kun kaikki treenisi ovat nousujohteisia ja hyvin suunniteltuja, saat näkyviä tuloksia ja maksimaalisen hyödyn treenistä.

Kotitreenit sopivat sinulle myös, jos treenaat yleensä salilla, mutta et kuitenkaan aina sinne pääse. Kiireisen aikataulun keskellä suunnitelmallinen kotitreeni auttaa ylläpitämään treenirutiineja ja tehostaa sitä, kuinka nopeasti näet tuloksia kehossasi.

Lisäksi kun nappaat treeniohjelmat nyt pakettina, säästät yhteensä 109 € hinnassa, verrattuna siihen jos ostaisit ne molemmat erikseen.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa paketti nyt, niin pääset tavoittelemaan parempaa kuntoa, näkyviä tuloksia ja kiinteämpää kroppaa.

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt. Kampanja PÄÄTTYY JO SUNNUNTAINA 1.3.

Tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan: voit siis testata treenejä rauhassa täysin ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen tai et koe saavasi tuloksia, saat rahasi täysimääräisenä takaisin.

Kampanjahinta PÄÄTTYY sunnuntaina 1.3., joten toimi nopeasti, ettet menetä alennusta!

Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelma
Normaalisti 99 € (säästö 50 €)
49.00 €

 • Sisältää Vahva nainen: Lihaskunto -kuntosaliohjelman
 • Nousujohteinen, tehokas treeniohjelma 8-10 viikoksi.
 • Tietoiskuja ravinnosta, motivaatiosta ja palautumisesta.
 • Treenaa 2-3 kertaa viikossa ja saat näkyviä tuloksia!
 • Mukana jo yli 790 tyytyväistä treenaajaa.
 • Parannat lihaskuntoa ja saat näkyviä tuloksia!
 • Säästät 50 € hinnassa, kun toimit nopeasti! Kampanja päättyy sunnuntaina 1.3.

Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä treenipaketista, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään treeneissä!