Maikin muita ilmaisia materiaaleja on ladannut jo yli 80 000 naista. Liity joukkoon ja tilaa tämä ilmainen Vegaaniset reseptit -e-kirja tänään. Testaa helpot ja herkulliset reseptit!

 

Haluatko panostaa hyvinvointiisi ja kevyeen oloon ja samalla nauttia herkullisista, uusista resepteistä? Ilmainen reseptivihko tarjoaa piristystä vegaaniruokavalioon niin aloittelijalle kuin konkarillekin.

Vegaaniset reseptit - Helppoja ja herkullisia vegaaniseen ruokavalioon sopivia reseptejä

Tämän ilmaisen reseptivihkon avulla pääset kokeilemaan vegaanista ruoanlaittoa ja herkullisia reseptejä. Reseptit sopivat niin ruokavaliota testaavalle aloittelijalle kuin kokeneemmallekin vegaanille.

Näiden reseptien avulla teet ruokavaliostasi runsaasti kasviksia sisältävän, proteiinipitoisen ja terveellisen. Kevyempi olo vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi.

Mikäli noudatat jo vegaaniruokavaliota, reseptivihko tarjoaa sinulle uusia ideoita ja makuelämyksiä. Jos taas olet vasta alkutaipaleella ja opettelet vegaanisen ruoan saloja, pääset tutustumaan terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon helposti.

Jos tunnistat itsesi näistä, reseptivihko on suunniteltu juuri sinulle:

Mitä Vegaaniset reseptit -reseptivihko sisältää?


Paina nappia ja saat reseptikirjan sähköpostiisi heti.

PS. Reseptit ovat täysin ilmaisia, eikä niiden tilaaminen sido sinua mihinkään.

PPS. Moni miettii, miten tällaista materiaalia voi saada ilmaiseksi. Tämä on kutsumusammattini ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan enemmän sinut kehonsa kanssa. Minulla on myös maksullisia laajoja kursseja, joista saan itselleni ja tiimilleni elannon. Siksi kaikkea materiaalia ei tarvitse tehdä maksulliseksi. Jos pidät näistä resepteistä, voi olla että haluat joskus liittyä maksulliselle kurssille tulevaisuudessa. Jos et, sekin on minulle täysin ok ja olen iloinen siitä, että voin auttaa sinua näiden reseptien avulla.

PPPS. Huom! Saat reseptit heti sähköpostiisi.

Terveellistä herkuttelua!

Terveisin
Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja