Hinta nousee:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

30 päivän treenihaaste

– tee nopea muutos ottamalla treenispurtti

30 päivän treenihaastetta seuraamalla muutat kehonkoostumustasi ja kasvatat treenikuntoasi.

Kokeile tiukkaa treenispurttia, jonka aikana haastat itsesi uudella tavalla seuraamalla valmista treeniohjelmaa.

Kuukauden ajan voit vain keskittyä tekemään muutosta, joka tuntuu ja näkyy juhannukseen mennessä!

Säästät 45 euroa ohjelman hinnassa, kun varaat paikkasi tänään!

Voiko 30 päivää treenaamalla nähdä muutoksen kehonkoostumuksessa?

Kyllä voi! Osa vaatekaapin sisällöstä saattaa tuntua kokoa liian suurelta jatkossa.

Jotta tuloksia tulee, treenikalenterin tulee sisältää:

 • 1
  Lihaksia kehittäviä lihaskuntoharjoituksia
 • 2
  Kestävyyttä ja aerobista kuntoa kasvattavia treenejä
 • 3
  Palautumista edistäviä ja lihaksia huoltavia harjoituksia

30 päivän treenihaaste on suunniteltu niin, että se sisältää kaikkia näitä kolmea sopivan määrän.

Harjoituksia on joka päivä ja ne kestävät 10–60 minuuttia kerrallaan.

Osa harjoituksista on kehoa rasittavia ja osa on kehoa palauttavia. 

Rasitus auttaa lihaksia vahvistumaan, polttamaan rasvaa ja sen seuraukset näkyvät kiinteämpänä kroppana ja pudonneina kiloina

Palauttavat harjoitukset auttavat valmistamaan kehoa rasitukseen sekä tehostavat rasvanpolttoa. Ilman palautumista ei voida tehdä kovempia treenejä.

Mikäli kaipaat 30 päivän mittaista treenispurttia ja selkeää muutosta kehonkoostumukseen, olet oikein tervetullut mukaan!

 

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 30 päivän treenihaaste on suunniteltu juuri sinulle:

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan treenihaasteeseen:

Lue, mistä asiakkaat ovat pitäneet 30 päivän treenihaasteessa:

“Kuntoni on parantunut kurssin käytyäni. Olen innostunut pyöräilemään. Paino putosi 1,5 kg. Mittanauhaa en käyttänyt, mutta vaatteista huomaan kiinteytyneeni jonkin verran. Ryhtini – sekä fyysinen että henkinen – tuntuu parantuneen. Uskon, että sain innostusta monipuolisempaan liikkumiseen.”

Anne

“Tykkäsin tosi paljon. Se että on selkeä tehtävä päivälle auttoi tosi paljon. Joskus aiemmin jos on ollut motivaatio hukassa eikä oikein tiedä mitä tekisi, niin helposti jäi tekemättä. Nyt ei ollut sitä ongelmaa.”

Hanna

“Ohjeet olivat tosi selkeät ja tykkäsin siitä, että jumpissa oli haastetta ja potkua myös jo jotain tehneelle. Suosittelen kurssia muillekin, ihan kuntotasosta riippumatta! Varsinkin aloittelijalle tämä on hyvä, ja tällaiselle keskitason kuntoilijalle.”

Anni

“Tykkäsin kurssista. Tehtävät olivat monipuolisia ja luovia. Oli mukavaa huomata, että pienen kuntoilutuokion voi pitää suhteellisen lyhyessäkin ajassa.”

Heidi

“Minut yllätti se, että kiinteydyin vielä entisestään sekä jumit ja kivut hävisivät. Ehdottomasti suosittelen valmennusta, sillä selkeä lukujärjestys auttaa rytmittämään liikunnan osalta viikkoa. On helppoa vain tarkistaa taulukosta mikä treeni on vuorossa ja tehdä sen mukaan.”

Jenni

Tämän kaiken 30 päivän treenihaaste sisältää:

Valmis treeniohjelma 30 päiväksi

Treenit ovat suunniteltu niin, että voit tehdä tiiviin 30 päivän treenispurtin ennen kesälomaa ja normaalin arjen keskellä.

Suunnitelma sisältää lihaskuntotreenejä kotona tai ulkona kehonpainolla sekä erilaisia lenkkejä ja kehonhuoltoharjoituksia.

Treenit on rytmitetty niin, että saat haasteesta kaiken irti 30 päivän aikana siten, että keho ehtii palautua tarpeeksi ja silti samalla treenit tuottavat tulosta.

Treeniohjeet ovat kahdessa eri muodossa: lihaskuntotreenit ja lenkit tehdään omatoimisesti kirjallisten ohjeiden ja tekniikkavideoiden avulla.

Osa treeneistä on kokonaan videolla ohjattuja. Laitat vain videon pyörimään ja liikut mukana.

Voit tehdä treenit ilman välineitä kotona, ulkona – missä vain.

Selkeät ohjeet sekä valmentajan ja muiden osallistujien tuki

Saat joka viikko sähköpostilla viestin, jossa käydään läpi sen viikon ohjelma. 

Haaste on suunniteltu niin, että pystyt helposti suunnittelemaan treenit sopimaan aikatauluusi ja omiin tottumuksiisi.

Pääset sisälle suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voimme kannustaa toisiamme, jakaa reseptivinkkejä ja treenifiilistelyjä. 

Voit myös kysyä ryhmässä mitä vain treenihaasteeseen liittyvää valmentajalta tai muilta osallistujilta.

BONUS: Ravinto-ohjeet ja reseptipankki (arvo 49 €)

Saat treenihaasteen bonuksena ohjeet terveelliseen ruokavalioon, joiden avulla opit tekemään nykyisestä ruokailustasi pienillä muutoksilla parempaa.

Et tarvitse kalorinlaskentaa tai ruokavaakaa – ohjeet ovat niin helpot.

Saat ohjeet myös mealpreppaukseen eli ruokien etukäteisvalmisteluun, joka helpottaa arkea ja vapauttaa aikaa muuhun mukavaan. 

Mukana tulevia reseptejä voit käyttää sellaisenaan tai muuntaa omaan ruokavalioosi sopivaksi.

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin. Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla.

Uskomme 30 päivän treenihaasteeseen täysin, joten annamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi. 

Siksi voit kokeilla haastetta 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei se sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakapalveluumme ja palautamme rahasi. 

Voit maksaa treenihaasteen myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun haasteeseen, maksua ei voida palauttaa rahana. Silloin voit vaihtaa haasteen johonkin toiseen samanarvoiseen kurssiin tai kauppamme lahjakorttiin.

Hinta nousee:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

30 päivän treenihaaste

– tee nopea muutos ottamalla treenispurtti
99
39 € Säästösi 60 €
 • Aloita tiivis treenispurtti seuraamalla valmista treeniohjelmaa.
 • Seuraa ohjelmaa ja paranna kehonkoostumustasi kesäksi.
 • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla.
 • 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahasi takaisin, jos et pidä haasteesta.

Moi, olen Maikki, valmentajasi tässä 30 päivän treenihaasteessa.

Tiedän, ettei riittävän ja monipuolisen liikunnan mahduttaminen arkeen ole mikään itsestäänselvyys kenellekään. 

Väsyneenä tai kiireisenä oman hyvinvoinnin saattaa vahingossa jättää taka-alalle ajatellen, että “huomenna sitten liikun”. 

Jos tällainen ajatus kuulostaa tutulta, kutsun sinut mukaan tähän treenihaasteeseen saamaan liikuntarytmin rullaamaan.

Haasteen aikana huomaat ihan käytännössä, ettei säännöllisen liikunnan tarvitse viedä hirveästi aikaa ja energiaa. Lyhytkin treeni tuo hurjasti terveysvaikutuksia, piristää mieltä ja myös auttaa kiinteyttämään kehoa.

Kun alkaa taas liikkua säännöllisesti ja monipuolisesti, huomaa, miten paljon liikunta tuokin hyvinvointia jokaiseen päivään.

Tule mukaan kannustavaan porukkaan tekemään ryhtiliike!

Lue muiden kokemuksia 30 päivän treenihaasteesta:

“Aloitin haasteen käytännössä nollakunnosta. Tilanne on nyt haasteen jälkeen täysin eri, lihakset eivät enää kipeydy rankemmastakaan treenistä paljoa ja edistystä on tapahtunut, lisäksi painoni tippui kuukauden aikana 2 kg. 

Treeni ei myöskään alussa ollut mitenkään liian rankkaa, kurssin edetessä vasta tuli haastavuutta enemmän. Se mihin hädin tuskin pystyin kaksi viikkoa sitten (saatika treenihaasteen alussa), niin nyt pystyn yli tuplasti.

Haasteen aikana ei oikeastaan ollut vaikeuksia missään, koska treenit olivat sopivan napakoita ja lyhyitä kiireiselle ja päivän tehtävä oli aina helppo suorittaa pitemmänkin työpäivän jälkeen. Ja jos ei jäänyt aikaa tai oli rättiväsynyt, niin pystyi helposti itse vaihtamaan päivien tehtävien paikkaa oman aikataulun ja jaksamisen mukaisesti. 

Kotijumppailun monipuolisuus yllätti minut (ettei aina tarvitse jumittaa samoissa liikkeissä viikosta toiseen), tarvitsin todellakin jonkun ulkopuolisen suunnittelemaan treenikalenteria. 

Myös lepopäivien rauhalliset kehonhuollot ja venyttelyt oli mukavia ja jää varmasti tavaksi jatkossa. 

Suosittelen ehdottomasti treenihaastetta ihan kaikille, joilla on terveellinen liikuntarutiini päässyt unohtumaan.”

– Maija

“Olen aloittanut elämäntaparemontin, mutta liikunnan lisääminen arkeen on ollut haasteellista. Otin kurssin inspiraatioksi ja boostaamaan minut kohti liikunnallista elämäntapaa, mutta en niinkään odottanut tuloksia tai pääseväni oikeasti kuntoon kuukaudessa. 

Vaikeinta kurssilla oli kehtaaminen: oli tosi iso pala tehdä kesken lenkin penkkijumppaa, tutustua ulkoliikuntapaikkoihin tai mennä ulos treenaamaan nurmelle tai kiikkuun. Myös treenien aikataulutus omaan arkeen oli välillä haasteellista, mutta kun suunnitteli päivänsä treeni edellä, huomasi kuinka hyvä mieli tuli, kun treeni oli tehty ja aikaa jäi vielä muuhunkin

Yllätyin, että paino lähti putoamaan kuukauden aikana ja löysin uusia lajeja (esim. pilates), joista pidän, joten se ylläpitää motivaatiota jatkaa muutosta. 

Huomasin myös, kuinka monella tapaa voi liikkua ja pitää itsestään huolta, eikä treenin aina tarvitse olla 3 x vko lihaskuntoa salilla + 2 x vko juoksua. 

Suosittelen ehdottomasti kurssia muillekin. Aion jatkaa kurssin ohjeilla muutostani, sillä nyt minulla on uusia työkaluja kohti tavoitteitani.”

– Kati

“Lähdin liikkeelle tasolta ‘jos nyt pari kertaa viikossa jotain yrittäisi tehdä’ ja kiireisinä päivinä liikunta tuli siirrettyä tulevaisuuteen jopa useammalla viikolla. Kuitenkin treenihaasteen kalenteri auttoi saamaan harjoitteluun rytmiä ja säännöllisyyttä. 

Rutiinin löydyttyä loppupuolella tuli tehtyä päivän treeni illalla, jos oli jäänyt väsymyksen tai kiireen takia aamulla väliin. 

Kunto kasvoi huomattavasti kuukauden aikana ja uskon vakaasti, että kurssin avulla sain liikunnan osaksi arkea. Oli mahtava fiilis huomata, että vikalla viikolla meni jo mukavasti harjoitukset ohjeen toistomäärillä alun kevennettyjen määrien sijaan. 

Harjoitteissa huomioitiin hyvin erilaiset lähtötilanteet ja ohjelmat olivat muokattavissa itselle sopiviksi. Monipuolinen treenitarjonta antoi mahdollisuuden kokeilla ja löytää ns. omat suosikit. 

Vaikeimpia olivat julkisilla paikoilla tehtävät treenit [kuten puistonpenkillä] ja nämä tulikin vielä korvattua kotitreenailuilla, mutta ehkä vielä joku päivä uskaltautuu treenaamaan ulos. 

Suosittelen kurssia myös muille huonokuntoisemmille, jotka kaipaavat potkua persuksille rutiinien luomiseen! Liikunnanohjaaja Sohvin kannustuksien avulla jaksaa pomppia vielä hetken lisää ja rutistaa vielä yhdet punnerrukset menemään.”

– Niina

Usein kysyttyä!

Haasteen materiaalit ovat käytössäsi yhteensä kuuden kuukauden ajan. Ei siis haittaa, jos reissuviikko sattuu valmennuksen ajankohtaan. Valmennuksen kotitreenejä voit tehdä missä tahansa.

Kaikki haasteen materiaalit ovat netissä helppokäyttöisellä alustalla. Saat omat tunnukset, joilla pääset kirjautumaan. Jos olet aiemmin ostanut meiltä jonkin kurssin, samat tunnukset toimivat edelleen. 

 

Saat joka viikko minulta sähköpostin, jossa kerrotaan lisää valmennuksen teemoista, treeneistä ja ruokaohjeista.

 

Lisäksi pääset mukaan omaan Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa fiiliksiä ja kysyä treenikysymyksiä valmentajilta. Jos et ole Facebookissa, se ei haittaa, voit silti osallistua haasteeseen normaalisti.

Haaste alkaa maanantaina 22.5. ja pääset silloin käsiksi materiaaleihin. 

Haaste kestää 30 päivää eli juhannusviikon tiistaina 21.6. teet viimeisen treenin.

Materiaalit ovat nähtävillä vielä kaksi kuukautta haasteen päättymisen jälkeen, joten sinulla on loppukesä aikaa treenata niiden avulla.

Haasteessa saat lihaskuntotreenejä, perus- ja kestävyyskuntoa parantavia treenejä sekä kehonhuolto- ja venyttelyohjeita.

 

Kaikki treenit voi tehdä kotona tai ulkona.

Ruokaohjeet ovat täysin muunneltavissa oman ruokavaliosi tai mieltymysten mukaan. Resepteistä voit valita sinulle sopivimmat tai soveltaa annettuja ohjeita vastaamaan omaa ruokavaliotasi. 

 

Näin saat joustavasti muokattua ruokavaliosta sinulle sopivan ja mieluisan. Sinun ei siis tarvitse syödä mitään mistä et pidä, ja ruokavalio on helppo muokata myös erikoisruokavalioihin soveltuvaksi.

Kyllä, tämä on tismalleen sama kokonaisuus. 

Jos taas kävit syksyllä meidän toisen 30 päivän treenihaasteen, sen treenit ovat erit. 

Monet treeneistä sopii rapakuntoisellekin, koska treeniohjeet ovat pääosin hyvin skaalattavissa omaan kuntotasoon sopivaksi. Aiempiin ryhmiin osallistuneet asiakkaat ovat kommentoineet, että treenit sopivat niin aloittelijalle kuin keskitason kuntoilijallekin.

Tervetuloa mukaan testaamaan! Treenihaasteella on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos treenit eivät passaakaan sinulle, saat rahasi takaisin. 

Oletko valmis?

Aloita 30 päivän treenispurtti ja muuta kehonkoostumustasi kesäksi.

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Maikki Marjaniemi © 2024 All rights reserved