Ilmoittautuminen päättyy:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

30 päivän treenihaaste

🍂 Syksy 🍂

– tee nopea muutos ottamalla treenispurtti

30 päivän treenihaastetta seuraamalla muutat kehonkoostumustasi ja kasvatat treenikuntoasi.

Kokeile tiukkaa treenispurttia, jonka aikana haastat itsesi uudella tavalla seuraamalla valmista treeniohjelmaa.

Kuukauden ajan voit vain keskittyä tekemään muutosta, joka tuntuu ja näkyy!

30 päivän treenihaaste

🍂 Syksy 🍂

– tee nopea muutos ottamalla treenispurtti

30 päivän treenihaastetta seuraamalla muutat kehonkoostumustasi ja kasvatat treenikuntoasi.

Kokeile tiukkaa treenispurttia, jonka aikana haastat itsesi uudella tavalla seuraamalla valmista treeniohjelmaa.

Kuukauden ajan voit vain keskittyä tekemään muutosta, joka tuntuu ja näkyy!

Voiko 30 päivää treenaamalla nähdä muutoksen kehonkoostumuksessa?

Kyllä voi! Osa vaatekaapin sisällöstä saattaa tuntua kokoa liian suurelta jatkossa.

Jotta tuloksia tulee, treenikalenterin tulee sisältää:

1. Lihaksia kehittäviä lihaskuntoharjoituksia

2. Kestävyyttä ja aerobista kuntoa kasvattavia treenejä

3. Palautumista edistäviä ja lihaksia huoltavia harjoituksia

30 päivän treenihaaste on suunniteltu niin, että se sisältää kaikkia näitä kolmea sopivan määrän.

Harjoituksia on joka päivä ja ne kestävät 10–60 minuuttia kerrallaan.

Osa harjoituksista on kehoa rasittavia ja osa palauttavia. 

Rankempi liikunta kohottaa kuntoa, vahvistaa ja muokkaa lihaksia, polttaa kehosta rasvaa ja sen seuraukset näkyvät kiinteämpänä kroppana ja pudonneina kiloina

Palauttavat harjoitukset auttavat valmistamaan kehoa rasitukseen sekä tehostavat rasvanpolttoa. Ilman palautumista ei voida tehdä kovempia treenejä.

Mikäli kaipaat 30 päivän mittaista treenispurttia ja selkeää muutosta kehonkoostumukseen, olet oikein tervetullut mukaan!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 30 päivän treenihaaste on suunniteltu juuri sinulle:

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan treenihaasteeseen:

Lue, mistä asiakkaat pitivät kevään 30 päivän treenihaasteessa:

“Treenien aikataulutus omaan arkeen oli välillä haasteellista, mutta kun suunnitteli päivänsä treeni edellä, huomasi kuinka hyvä mieli tuli, kun treeni oli tehty ja aikaa jäi vielä muuhunkin. 

Yllätyin, että paino lähti putoamaan kuukauden aikana ja löysin uusia lajeja (esim. pilates), joista pidän, joten se ylläpitää motivaatiota jatkaa muutosta. 

Suosittelen ehdottomasti kurssia muillekin. Aion jatkaa kurssin ohjeilla muutostani, sillä nyt minulla on uusia työkaluja kohti tavoitteitani.”

– Kati

“Kiireisen kauden takia säännöllinen kuntoilu oli jäänyt. Olin yrittänyt aloittaa uudestaan, mutta hyvin vaisusti, eikä tuloksia näkynyt. 

Kurssi oli juuri sitä mitä tarvitsin: ystävällinen potku persuksille saada liikunta taas osaksi arkea. Harjoitukset olivat monipuolisia ja hyvin jaksotettuja. 

Luvatut pari kiloa tipahtivat, ja ennen kaikkea sain takaisin rytmiä treeniin ja energiaa elämään. Hauska bonus oli Facebook -ryhmä ja sieltä arvonnassa osunut voitto. Suosittelen lämpimästi!”

– Sanna

“Kurssin aikana sain taas liikunnasta pitkän tauon jälkeen kiinni ja huomasin pystyväni vähitellen yhä paremmin haasteen jatkuessa. Minulla on ollut aiempaa vähemmän jumituksen ja kolotuksen tunteita. Jaksan kannatella paremmin kehoani. Tästä on hyvä jatkaa!”

– Sanna

Ohjelma oli tosi hauska ja vaativuudeltaan sopiva näin satunnaiselle liikkujallekin.

– Anu

“Ohjeet olivat tosi selkeät ja tykkäsin siitä, että jumpissa oli haastetta ja potkua myös jo jotain tehneelle. Suosittelen kurssia muillekin, ihan kuntotasosta riippumatta! Varsinkin aloittelijalle tämä on hyvä, ja tällaiselle keskitason kuntoilijalle.”

– Anni

“Tykkäsin kurssista. Tehtävät olivat monipuolisia ja luovia. Oli mukavaa huomata, että pienen kuntoilutuokion voi pitää suhteellisen lyhyessäkin ajassa.”

– Heidi

“Suosittelen kurssia kaikille niille, jotka ovat vähän hukassa aikataulujen ja jaksamisen kanssa tai jos sohva on houkutellut liikkumista enemmän. Tai jos kaipaat vaihtoehtoja kuntosalien ulkopuolelle.”

– Mari

Tämän kaiken 30 päivän treenihaaste sisältää:

Valmis treeniohjelma 30 päiväksi

Treenit on suunniteltu niin, että voit tehdä tiiviin 30 päivän treenispurtin normaalin arjen keskellä. Treenien kesto on yleensä noin 20–40 minuuttia.

Suunnitelma sisältää lihaskunto- ja sykkeennostotreenejä kotona sekä erilaisia lenkkejä ja kehonhuoltoharjoituksia.

Treenit on rytmitetty niin, että saat haasteesta kaiken irti 30 päivän aikana siten, että keho ehtii palautua tarpeeksi ja silti samalla treenit tuottavat tulosta.

Treeniohjeet ovat kahdessa eri muodossa: lihaskuntotreenit ja lenkit tehdään omatoimisesti kirjallisten ohjeiden ja tekniikkavideoiden avulla.

Noin puolet treeneistä on kokonaan videolla ohjattuja. Laitat vain videon pyörimään ja liikut mukana.

Mitään erillisiä treenivälineitä et tarvitse, sillä kaikki treenit tehdään oman kehon painolla. Joissain treeneissä hyödynnetään kotoa löytyviä välineitä, kuten käsipyyhettä ja ämpäriä.

Selkeät ohjeet sekä valmentajan ja muiden osallistujien tuki

Saat joka viikko sähköpostilla viestin, jossa käydään läpi sen viikon ohjelma. 

Haaste on suunniteltu niin, että pystyt helposti suunnittelemaan treenit sopimaan aikatauluusi ja omiin tottumuksiisi.

Pääset sisälle suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voimme kannustaa toisiamme, jakaa reseptivinkkejä ja treenifiilistelyjä. Kun kuittaat päivän treenin tehdyksi ryhmässä, osallistut samalla viikoittaisiin arvontoihin, joissa voit voittaa itsellesi verkkokurssin, treenivälineitä tai kirjoja! 

Voit myös kysyä ryhmässä mitä vain treenihaasteeseen liittyvää valmentajalta tai muilta osallistujilta.

BONUS: Ravinto-ohjeet ja reseptipankki (arvo 49 €)

Saat treenihaasteen bonuksena ohjeet terveelliseen ruokavalioon, joiden avulla opit tekemään nykyisestä ruokailustasi pienillä muutoksilla parempaa.

Et tarvitse kalorinlaskentaa tai ruokavaakaa – ohjeet ovat niin helpot.

Mukana tulevia reseptejä voit käyttää sellaisenaan tai muuntaa omaan ruokavalioosi sopivaksi.

Kaikki materiaalit ovat nähtävillä kolmen kuukauden ajan, joten ehdit hyvin hyödyntämään treenejä, vaikka elämä yllättäisi välillä flunssalla tai kiireillä.

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin. Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla.

Uskomme 30 päivän treenihaasteeseen täysin, joten annamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi. 

Siksi voit kokeilla haastetta 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei se sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakapalveluumme ja palautamme rahasi. 

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun haasteeseen, maksua ei voida palauttaa rahana. Silloin voit vaihtaa haasteen johonkin toiseen samanarvoiseen kurssiin tai kauppamme lahjakorttiin.

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

30 päivän treenihaaste

– tee nopea muutos ottamalla treenispurtti
99
54
  • Aloita tiivis treenispurtti seuraamalla valmista treeniohjelmaa.
  • Seuraa ohjelmaa ja paranna kehonkoostumustasi kuukaudessa.
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla.
  • 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahasi takaisin, jos et pidä haasteesta.

Moi, olen Maikki, valmentajasi tässä 30 päivän treenihaasteessa.

Pandemia- ja pikkulapsiaikaa itsekin eläneenä tiedän, ettei riittävän ja monipuolisen liikunnan mahduttaminen arkeen ole mikään itsestäänselvyys edes alan ammattilaiselle. 

Väsyneenä tai kiireisenä oman hyvinvoinnin saattaa vahingossa jättää taka-alalle ajatellen, että “huomenna sitten liikun”. 

Jos tällainen ajatus kuulostaa tutulta, kutsumme sinut mukaan tähän treenihaasteeseen saamaan liikuntarytmin rullaamaan.

Teimme liikunnanohjaaja Sohvin kanssa tämän haasteen. Sen aikana huomaat ihan käytännössä, ettei säännöllisen liikunnan tarvitse viedä hirveästi aikaa ja energiaa. Lyhytkin treeni tuo hurjasti terveysvaikutuksia, piristää mieltä ja myös auttaa kiinteyttämään kehoa.

Kun alkaa taas liikkua säännöllisesti ja monipuolisesti, huomaa, miten paljon liikunta tuokin energiaa ja hyvinvointia jokaiseen päivään.

Tule mukaan kannustavaan porukkaan tekemään ryhtiliike!

Lue muiden kokemuksia 30 päivän treenihaasteesta:

“Aloitin kurssin huonossa kunnossa. Tilanne on nyt kurssin jälkeen täysin eri, lihakset eivät enää kipeydy rankemmastakaan treenistä paljoa ja edistystä on tapahtunut, lisäksi painoni tippui kuukauden aikana 2 kg. 

Treeni ei myöskään alussa ollut mitenkään liian rankkaa, kurssin edetessä vasta tuli haastavuutta enemmän. Se mihin hädin tuskin pystyin kaksi viikkoa sitten (saatika valmennuksen alussa), niin nyt pystyn yli tuplasti.

Kurssin aikana ei oikeastaan ollut vaikeuksia missään, koska treenit olivat sopivan napakoita ja lyhyitä kiireiselle ja päivän tehtävä oli aina helppo suorittaa pitemmänkin työpäivän jälkeen. Ja jos ei jäänyt aikaa tai oli rättiväsynyt, niin pystyi helposti itse vaihtamaan päivien tehtävien paikkaa oman aikataulun ja jaksamisen mukaisesti. 

Kotijumppailun monipuolisuus yllätti minut (ettei aina tarvitse jumittaa samoissa liikkeissä viikosta toiseen), tarvitsin todellakin jonkun ulkopuolisen suunnittelemaan treenikalenteria. 

Myös lepopäivien rauhalliset kehonhuollot ja venyttelyt oli mukavia ja jää varmasti tavaksi jatkossa. 

Suosittelen ehdottomasti valmennusta ihan kaikille, joilla on terveellinen liikuntarutiini päässyt unohtumaan.”

– Maija

“Lähdin liikkeelle tasolta ‘jos nyt pari kertaa viikossa jotain yrittäisi tehdä’ ja kiireisinä päivinä liikunta tuli siirrettyä tulevaisuuteen jopa useammalla viikolla. Kuitenkin kurssin kalenteri auttoi saamaan harjoitteluun rytmiä ja säännöllisyyttä. 

Rutiinin löydyttyä loppupuolella tuli tehtyä päivän treeni illalla, jos oli jäänyt väsymyksen tai kiireen takia aamulla väliin. 

Kunto kasvoi huomattavasti kuukauden aikana ja uskon vakaasti, että kurssin avulla sain liikunnan osaksi arkea. Oli mahtava fiilis huomata, että vikalla viikolla meni jo mukavasti harjoitukset ohjeen toistomäärillä alun kevennettyjen määrien sijaan. 

Harjoitteissa huomioitiin hyvin erilaiset lähtötilanteet ja ohjelmat olivat muokattavissa itselle sopiviksi. Monipuolinen treenitarjonta antoi mahdollisuuden kokeilla ja löytää ns. omat suosikit. 

Suosittelen kurssia myös muille huonokuntoisemmille, jotka kaipaavat potkua persuksille rutiinien luomiseen! Liikunnanohjaaja Sohvin kannustuksien avulla jaksaa pomppia vielä hetken lisää ja rutistaa vielä yhdet punnerrukset menemään.”

– Niina

“Tämä oli aivan loistava kuukausihaaste, koska se sai mut takaisin liikunnan hyvään oloon kolmen vuoden jälkeen!!! Olin ennen aktiivinen liikkuja, crossfit oli lähellä sydäntä, lenkit, kuntosali… jne. 

Mutta avioeron jälkeen kaikki liikunta jäi kuin nalli kalliolle. Olen lihonut melkein 15 kiloa! 

Nyt tämä sinun mainos tuli niin monta kertaa vastaan, joten ajattelin että sen on pakko olla joku johdatus takaisin liikunnan pariin. Aivan kyllä mieletön kuukausi ollut ja henkinen hyvinvointi on kasvanut varmaan 100 %. 

Ennen tätä, kun heräsin aamulla, olin jo valmiiksi väsynyt ja odotin iltaa koska pääsee nukkumaan. Nyt se aamuväsykin on lähtenyt pois. Niin paljon hyvää yhden kuukauden aikana, tästä on hyvä jatkaa palkinnollani eteenpäin! 

Vaikeaa oli huomata kuinka huonossa kunnossa on. Pilateksen jälkeen oli tosi huono mieli kun ne liikkeet oli niiiin vaikeita ja saavuttamattomissa. Mutta uskon että kun kokeilen vaikka kuukauden päästä uudelleen, se on jo paljon sujuvampaa. 

Yllättävää oli mukaansatempaavuus. Oli ihana odottaa seuraavaa päivää, mitä jumppakalenterista tulee. Vähän kuin olisi joulukalenterin luukkuja avannut. 

Kyllä suosittelisin ja olen suositellutkin! Tämä on ollut kuin lottovoitto ❤️”

– Ninni

“Aloitin kurssin, koska liikkuminen oli jäänyt kokonaan hitaita koiralenkkejä lukuunottamatta. Kaipasin etenkin lihaskuntotreenejä. 

Kurssilta sainkin kipinän liikkumiseen ja pidin varsinkin lihaskuntokotitreeneistä. Jaksan punnertaa ja kyykätä nyt ihan eri tavalla kuin ennen. Olen aikaisemmin luovuttanut helposti, kun yksin jumppaa ja sitä pelkäsin nytkin käyvän. 

Yllätyin, kun teinkin kaikki treenit ajallaan enkä luovuttanut. Yksi syy on varmasti Facebookin ryhmä, johon käytiin huikkaamassa hep! Se tsemppasi! 

Suosittelen kurssia, jos minäkin pystyin ja sitouduin, niin sinäkin pystyt!”

– Tuula

“Tämä kurssi oli huikea! Opin paljon uutta ja kurssin edetessä aivan jo odotin seuraavaa treeniä. 

Se on todella hyvin minulta, jonka suhde liikuntaan on ollut ajoittain tuskallinen ja vaikea. Monipuolisuus ja treenikertojen vaihteleva pituus saivat motivaationi pysymään. 

Ruuhkavuosia elävälle tämä rytmi oli erinomainen!

– Tuuli

“Treeniohjelma oli minulle sopivan rankka ja huomaan selvän eron kunnon kohoamisessa. Vyötärön ja reisien ympärysmitasta lähti 1 cm, eli kiinteytymistä tapahtui. 

Tavoitteena oli kunnon kohottaminen ja se toteutui. Tästä on hyvä jatkaa!”

– Niina

“Olen liikkunut ennen säännöllisesti ja ollut hyvässä kunnossa. Sittemmin liikunta on hiipunut ja vaatteet jääneet pieneksi. 

Teen hyvin fyysistä työtä ja minulta jäi kurssin päiviä välistä, jotta jaksoin palautua treeneistä sekä töistä. Siitä huolimatta vyö menee tiukemmalle ja reiteni ovat kaventuneet! 

Jotkut liikkeet omalla kehon painolla olivat yllättävän rankkoja ja tein niitä kevennettyinä. Silti en kokenut niitä ylitsepääsenättömiksi ja yllätyin tuloksista! Plussaa ruokarytmivinkeistä. 

Suosittelen kurssia kaikille, jotka haluavat aloittaa liikunnan mukavalla ja lempeällä tavalla!”

– iida

“Olen 67 v. mielestäni suht hyvässä kunnossa ja lähdin uteliaisuudesta kokeilemaan haastetta, elikä haastamaan itseäni yksin puurtamiseen. Yleensä tarvin sen käskyttäjän, että saan itsestäni kaiken irti. 

Yllätin siis itseni treenaamassa ulkona hiki hatussa. Olen myös kiinteytynyt mikä näkyy vaatteissa. Sain myös hyvän mielen, kun välillä kroppa tutisten taapersin kotiin. Opin paljon erilaisia liikkeitä, mikä oli hyvä juttu. 

Ehdottomasti suosittelen kurssia. Etenkin ikäisilleni ja vanhemmille sanoisin, haastakaa rohkeasti itsenne, se palkitsee. Vaali ja käytä kroppaasi, ei sitä kukaan muu tee puolestasi. Kiitos kauhiasti kurssista.”

– Leena

“Treenihaasteen aikana on kunto huomattavasti kohentunut ja olo virkistynyt. Alkuun tuntui hieman vaikealta aloittaa treenit mutta vauhtiin päästessä niitä oikeen odotti mitäs nyt on vuorossa. Viikot kului nopeaa ja into pysyi hyvin mukana.

Suosittelen erittäin paljon valmennusta kun kaipaa monipuolista potkua treenaamisen aloittamisesta. Tästä jää hyvä fiilis ja tahtotila jatkaa eteenpäin 💪”

– Sanna

“Aloitin kurssin kun kaipasin uutta kipinää aloittaa liikunta ja haastaa samalla itseäni uudella tavalla. 

Painoa putosi parisen kiloa, olo on virkeämpi ja innolla jatkan seuraaviin 30 päivään. 

Kurssi oli kiva kurkistus muihin valmennuksiin joita olen tutkinut ja harkinnut ja varmasti ainakin liukukiekot tulevat hankintalistalle. 

Ehdottomasti suosittelen kurssia eteenpäin. Oli mahtavaa huomata kuinka kunto ja voimat kasvaa viikkojen edetessä. 

Erityistä kiitosta saa myös se miten kivasti liikkeille on annettu variaatioita kevyemmästä raskaampaan.”

– Merita

“Olen ikäisekseni hyvässä kunnossa. Jumppaaminen on ollut aina vastenmielistä ja siksi esim. keskivartalo on voimaton ja selkäkivut joskus varsin vaikeita. Tässä harjoitukset etenivät mukavasti ja selkeät videot ja vielä kirjalliset ohjeet saivat kokeilemaan ja lopulta tästä tuli tapa. 

Tehokkaita helppoja liikkeitä ja lihakseni tuntuvat olevan paremmassa kunnossa. Maantiepyöräily on minun pääasiallinen harrastus ja etenkin käsien, hartioiden, niskan ja keskivartalon lihakseni tykkäsivät näistä treeneistä ja tuntuvat joustavimmilta nyt.” 

– Marja

Usein kysyttyä!

Ei ole. Tässä syksyn treenihaasteessa on uusi treenikalenteri uusine treeneineen, mutta idea on sama kuin kevään haasteessa: monipuolista, hauskaa ja kehittävää treeniä ja palauttelua kuukauden jokaiselle päivälle!

Kevään ja syksyn treenihaasteen ravinto-osuus on sama, mutta tässä syksyn versiossa on lisäksi syksyisiä reseptejä mukana.

Treenihaasteen materiaalit ovat näkyvillä vielä kaksi kuukautta haasteen päättymisen jälkeenkin, jotta kaikki osallistujat varmasti ehtivät tehdä kaikki treenit, vaikka flunssia tai muita yllätyksiä sattuisi matkan varrelle. Voit siis vetää haasteen halutessasi vaikka kaksikin kertaa läpi.

Haasteen materiaalit ovat käytössäsi vielä kaksi kuukautta valmennuksen päättymisen jälkeen. Ei siis haittaa, jos reissuviikko sattuu valmennuksen ajankohtaan. Valmennuksen kotitreenejä voit tehdä missä tahansa.

Kaikki haasteen materiaalit ovat netissä helppokäyttöisellä alustalla. Saat omat tunnukset, joilla pääset kirjautumaan. Jos olet aiemmin ostanut meiltä jonkin kurssin, samat tunnukset toimivat edelleen. 

 

Saat joka viikko minulta sähköpostin, jossa kerrotaan lisää valmennuksen teemoista, treeneistä ja ruokaohjeista.

 

Lisäksi pääset mukaan omaan Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa fiiliksiä ja kysyä treenikysymyksiä valmentajilta. Jos et ole Facebookissa, se ei haittaa, voit silti osallistua haasteeseen normaalisti.

Haaste alkaa maanantaina 4.9. ja pääset silloin käsiksi materiaaleihin. 

Haaste kestää 30 päivää eli tiistaina 4.10. teet viimeisen treenin.

Materiaalit ovat nähtävillä vielä kaksi kuukautta haasteen päättymisen jälkeen, joten sinulla on hyvin aikaa treenata niiden avulla.

Haasteessa saat lihaskuntotreenejä, perus- ja kestävyyskuntoa parantavia treenejä sekä kehonhuolto- ja venyttelyohjeita.

 

Kaikki treenit voi tehdä kotona tai ulkona.

Ruokaohjeet ovat täysin muunneltavissa oman ruokavaliosi tai mieltymysten mukaan. Resepteistä voit valita sinulle sopivimmat tai soveltaa annettuja ohjeita vastaamaan omaa ruokavaliotasi. 

 

Näin saat joustavasti muokattua ruokavaliosta sinulle sopivan ja mieluisan. Sinun ei siis tarvitse syödä mitään mistä et pidä, ja ruokavalio on helppo muokata myös erikoisruokavalioihin soveltuvaksi.

Maikki Marjaniemi © 2022 All rights reserved